canlarım ben çıkıyorum öptüm bebelere ve kendinize iyi bakın. a.s.
:icecream:benim canım bişey istiyor ama akşam akşam ağır kaçar kızartma offfffff. adını açıklamıyım ama o yasaklı kelimde değil. eskiden yasaklıydı.cokacimcoook
benimle sidik yaristiriyo şutarafagitti
ben daha uzağa şettiririm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:a.s.
bende iyiyim sagol
hem hic bana bakma nazar konusunda.. satasirim matasirim ama masallahlarimida cekerim yani. her yaptim hayri burda aciklicak degilim ya
bide ben bakim su uzman tvye bari :ecrin_bebek:
yasak kelimeyi kullandin :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
canik canin cekiyorsa azicik bisi ye be..
bida bu firsat nerde elimize gececek canimiz olur olmadik zamanda olur olmaz seyi cektimi yemeyi :1rolleyes:
benimle sidik yaristiriyo şutarafagitti
ee millet cerez haric digerleriniz nasil:jeyyar::roflol:
ben 2 gündür cok cinliyim ya...walla esim beni okuya okuya bir hal oldu, agzi ayrildi esnemekten..evde otururken kim nazar degdirmis olabilir ki??? bir düsneyim son zamanlarda burdan baska yerde olmadigima göre olsa olsa cerezdir kim olacak a.s:roflol:
resmen nefes alamiyorum ya öyle zamanlarda..ama okumak iyi geliyor, bir de ilik güzel bir dusa.s
bu arada dün gece uykum kacinca nete takildim. kizlar size Uzman Tv diye bir portal var orayi tavsiye ederim. her konu ile alakali bilgi icerikli kisa kisa videolar var...cocuk bakiminindan, gebelik, yok yemek tercihinden bilmem ne tercihine kadar hersey var ve uzmanlarin görüslerine yer verilmis...dün mesala ben Ayse Öner´in cocuk bakimiyla alakali videolarini izledim..tavsiye ederim muhakkak bir göz gezdirin derim...
yasak kelimeyi kullandin :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
şiddet yok şiddet yok :icecream:klava::roflol:
alakalı alakasız her yazıda kullancam seni sildircem hafızalardan:roflol::icecream:
ayy kiyamam benim canim, ne iyi niyetliymis de ben anlamamisim:roflol:, tüh tüh tühhhhhh:roflol::roflol:
bakin walla muhakkak..cok özet ve güzel bilgiler var..cocugu nasil yikayacaginizi bile göstermisler ya..a.s
oldu cicim,ben kac haftadir maduriyetimi bile dile getirmedim...yetti artikk..asure asure asureee iste var mi ötesi....:jeyyar: yapcam bir kazan yicem istecokacimcoook:jeyyar:
hem benim bulundugum yerde türk komsu da yok ki kapimi calisin getirsin senağlama
kaçtıııııııııııııımmm kocam kükredi gene heheheheheh
tekerleme gibi olmuş kaydirigubbakcemile3
ayy ne kadar ayip cok utandimdelikafadulden:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
aman dikkat et canım. cerez mi yapmıştır diyosun bunukaydirigubbakcemile3
hihihihi alemsiniz ya. kızın canı çekmiş. keşke burda olsa da ikram etsemcokacimcoook
:sm_cool::dance: olayy yine başlamış kapışma, mısır patlatayım hemen geliyorum canlarım
bu arada uyuklamışımçok kötü olmuş midem.ıiyyyyy....
güle güle git birtanem...seni cok özliyecegim...kendine iyi bak...bu ortaklik ile biz bu kizi deviririz insallahkaydirigubbakcemile2:roflol:
kücücükler dimi.. :asigim:
bende camasir teline asarken kurusunlar diye cirparken elimden ucmus gitmisti :roflol:
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:çok tatlı yaaa. kız depreşdirme duygularımızı.a.s.
iyisin iyisin masallah...seni seviyoruzz :1hug:..
saol tebessümüm çok mutlu oldum ne güzel şahsen tanımasamda bir sürü kız arkadasım oldu yaa ne güzell :1hug: a.s.
gözüm, her daim üstünde sengözlerimebaksanab
3350 grmmi??
hay masallah subhanallah
ayy ben ne yazmişim ööle özür dilerimm 2250 gr yanliş yazmişim hamilelik gözleride bozuyor biliyorsunuzzzşakkıdı
senindemi gözünü boyadilar bu iki cadilar :ecrin_bebek:
cerezcim valla ben hamile kalmadan önce de yemek sonrası uyuyrsam berbat hissederdim. nedenini bilmiyorum. sanırımyatay pozisyon bunu etkiliyo.
bu arada ben taraf tutmuyom valla hepiniz bal gibisiniz. dediğim gibi de kaışmanız mısırıma tuz oluyo hihihihihih:))))))))))))
fesatsin kizim sen fesat:jeyyar:..insalarin bizi sevmesine dayanamiyorsun bile....lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
hadi afiyet olsun..
sen yinede tafaini belli et :
benmi fesatim?
nasilda kötülüyorsun beni milletin önünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?