2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canik canin cekiyorsa azicik bisi ye be..
bida bu firsat nerde elimize gececek canimiz olur olmadik zamanda olur olmaz seyi cektimi yemeyi
:1rolleyes:

bende iyiyim sagol
hem hic bana bakma nazar konusunda.. satasirim matasirim ama masallahlarimida cekerim yani. her yaptim hayri burda aciklicak degilim ya

bide ben bakim su uzman tvye bari
:ecrin_bebek:

ayy kiyamam benim canim, ne iyi niyetliymis de ben anlamamisim:roflol:, tüh tüh tühhhhhh:roflol::roflol:

bakin walla muhakkak..cok özet ve güzel bilgiler var..cocugu nasil yikayacaginizi bile göstermisler ya..a.s

yasak kelimeyi kullandin :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

oldu cicim,ben kac haftadir maduriyetimi bile dile getirmedim...yetti artikk..asure asure asureee iste var mi ötesi....:jeyyar: yapcam bir kazan yicem istecokacimcoook:jeyyar:
hem benim bulundugum yerde türk komsu da yok ki kapimi calisin getirsin senağlama

aman dikkat et canım. cerez mi yapmıştır diyosun bunukaydirigubbakcemile3

bu arada ben de uzman tv de çok vakit geçirmiştim zamnında benim doktorum da orda yeralıyo. tülin kocatepe. bebek bakımı için dimi canım ayşe öner denilen kadın. ünlülere falan ders veren kadın?

yasak kelimeyi kullandin :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

hihihihi alemsiniz ya. kızın canı çekmiş. keşke burda olsa da ikram etsemcokacimcoook

şiddet yok şiddet yok :icecream:klava::roflol:
alakalı alakasız her yazıda kullancam seni sildircem hafızalardan:roflol::icecream:

:sm_cool::dance: olayy yine başlamış kapışma, mısır patlatayım hemen geliyorum canlarım

bu arada uyuklamışım çok kötü olmuş midem.ıiyyyyy....

ben pek sevmem.. o yüzden bana koymadi..
nefsini körelt iste yemeyerek..iradeli ol azicik

tekerleme gibi olmuş kaydirigubbakcemile3

sair ruhluyumdur :roflol:

ayy ne kadar ayip cok utandimdelikafadulden:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

senmi utandin?? sen?? :roflol::roflol::roflol:

bu öglen uykusundan uyaninca niye hep mide eksimis oluyor bi aciklamasi varmiki??

bide .. öyle uzakdan izlemek yok canim misirla falan.. aktif katilacaksin.. kimin tarafinda oldunu bilcez.. yok öyle

kücücükler dimi.. :asigim:
bende camasir teline asarken kurusunlar diye cirparken elimden ucmus gitmisti
:roflol:

sırnaşık şey allah iyiliğini versin kız cerz alemsin valla delikafadulden

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:çok tatlı yaaa. kız depreşdirme duygularımızı.a.s.

tamam ogretmenım deprestırmıyorum duygularınızı ama çok şekerler yaa yumos yumos:asigim:

iyisin iyisin masallah...seni seviyoruzz :1hug:..

saol tebessümüm çok mutlu oldum ne güzel şahsen tanımasamda bir sürü kız arkadasım oldu yaa ne güzell :1hug: a.s.

minooo naptın sen güzelim? 40 bin kere maşallah emi bebişine. doktor uyardımı peki sezeryan olabilir falan diye?

cerezcim valla ben hamile kalmadan önce de yemek sonrası uyuyrsam berbat hissederdim. nedenini bilmiyorum. sanırımyatay pozisyon bunu etkiliyo.

bu arada ben taraf tutmuyom valla hepiniz bal gibisiniz. dediğim gibi de kaışmanız mısırıma tuz oluyo hihihihihih:))))))))))))

hadi afiyet olsun..
sen yinede tafaini belli et

fesatsin kizim sen fesat:jeyyar:..insalarin bizi sevmesine dayanamiyorsun bile....lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

benmi fesatim?
nasilda kötülüyorsun beni milletin önünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…