ben yoktum bitanem ve cerez bana saramadi ondan dolmadi sayfalar...:roflol:
uydur be, kurtlar puslu havayi severlermis:roflol: avini bekliyordun ondandi sessiz halinnaniknanik
iste herkes sahit, kimse tebessüm diyor mu?delikafadulden duy cerez hanim duy..Allahin avrupalisi ne olcak:icecream:
kuzu deel kizim senden olsa olsa kurt olur, yukarda da yazdigim gibi:jeyyar:
yettim damla yettim:jeyyar:
gecmisi okuyordum bitanem yine yazmis birseyler...anlayacagin mermi topluyordum karsi cepeye savuracak....sositososito
yettim bitanem yettim...
Merhaba arkadaşlar geçmişi okudum biraz bugun dr a gittik annemle bebeğim 3350gr ve 45 cm maaşallah 34 haftaliğim dogum şekli hakkinda bişi demedi çati muayenesi için erken demekki kanim biraz az çikti halsizlik ondan yani nst yede bağlandim oda iyi çok şükür.
Selam arkideşleeeer. Bugün anneme gittim. Bişey yapmıştıdaaaaaaaa. hani şu zamanda pişirilip dağıtılan şeyden. cokacimcoook Anladınız siz onu. yerimseniben
Adını söylemeyim canınız çekmesin malum hamilesiniz :roflol: :roflol:
Dönüştede yürüyüş yaptım.
Nasılsınız bakalım.
söz veremem çocuğu kendi tarafıma çekcemyerimseniben:jeyyar: heheheheh. yufka yürek çerez ( brave heart gibi oldu:roflol::roflol::roflol:)
buyurun burdan yakin.. hep beni asagilayici yorumlar.. hep rencide edici..
ben bisey diyormuyum.. onlar satasdikca savunuyorum o kadar.. halbuki tavuklarina kist dedigim bile yok -tatlicadiarzu-
masum kediiiiiii:jeyyar:. kendine yandaş arama :icecream:al işte smile da giiti elinden ben kaptım :roflol:
Selam arkideşleeeer. Bugün anneme gittim. Bişey yapmıştıdaaaaaaaa. hani şu zamanda pişirilip dağıtılan şeyden. cokacimcoook Anladınız siz onu. yerimseniben
Nasılsınız bakalım.
Nasılsınız bakalım.
ee millet cerez haric digerleriniz nasil:jeyyar::roflol:
ben 2 gündür cok cinliyim ya...walla esim beni okuya okuya bir hal oldu, agzi ayrildi esnemekten..evde otururken kim nazar degdirmis olabilir ki??? bir düsneyim son zamanlarda burdan baska yerde olmadigima göre olsa olsa cerezdir kim olacak a.s:roflol:
resmen nefes alamiyorum ya öyle zamanlarda..ama okumak iyi geliyor, bir de ilik güzel bir dusa.s
bu arada dün gece uykum kacinca nete takildim. kizlar size Uzman Tv diye bir portal var orayi tavsiye ederim. her konu ile alakali bilgi icerikli kisa kisa videolar var...cocuk bakiminindan, gebelik, yok yemek tercihinden bilmem ne tercihine kadar hersey var ve uzmanlarin görüslerine yer verilmis...dün mesala ben Ayse Öner´in cocuk bakimiyla alakali videolarini izledim..tavsiye ederim muhakkak bir göz gezdirin derim...
ya var ya sonunda yaptircaksiniz su asureyi bana heeeee...dayandim dayandim ama elif gibi caktirmamistim ama beni de ayaga düsürdünüz yani sonunda:roflol::roflol:
o smiley benimle bütünlesti bi kere.. :mymeka:
kapsan ne yazar kapmasan ne yazar :1closedeyes:
hem beni bilen biliyo, ne yandas aramasi.. neme lazim -tatlicadiarzu-
kızlar ben çıktım canlar grz.hepinize iyi akşamlar.
şiddet yok şiddet yok :icecream:klava::roflol:
alakalı alakasız her yazıda kullancam seni sildircem hafızalardan:roflol::icecream:
kızlar ben çıktım canlar grz.hepinize iyi akşamlar.
buyurun burdan yakin.. hep beni asagilayici yorumlar.. hep rencide edici..
ben bisey diyormuyum.. onlar satasdikca savunuyorum o kadar.. halbuki tavuklarina kist dedigim bile yok -tatlicadiarzu-
:lepi::lepi: a.s.a.s.a.s.ahanda tebesüm geldiii ahhahahahaha:teytey:
masum kediiiiiii:jeyyar:. kendine yandaş arama :icecream:al işte smile da giiti elinden ben kaptım :roflol:
o smiley benimle bütünlesti bi kere.. :mymeka:
kapsan ne yazar kapmasan ne yazar :1closedeyes:
hem beni bilen biliyo, ne yandas aramasi.. neme lazim -tatlicadiarzu-
güle güle canım bende çıkıcamda şu çereze laf yetiştirmeye bayılıyorum( laf aramızda seviyorum şımarık şeyi)
Allah askina bu ne demek simdi yakaydirigubbakcemile3 ben ne hakareti etmisim deel mi ammakaydirigubbakcemile3 senin güzel hatrin icin kurta kuzu mu diyim:roflol: hadi dedim bir düsün kim inanir buna:roflol:
kiz dur ben kurt diom sen kedi yaptindelikafadulden
evet seni bilen hakikaten biliyor,,süphe etme yani...rahat davranşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?