2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

buyurun burdan yakin.. hep beni asagilayici yorumlar.. hep rencide edici..
ben bisey diyormuyum.. onlar satasdikca savunuyorum o kadar.. halbuki tavuklarina kist dedigim bile yok
-tatlicadiarzu-

3350 gr mı sende gebelikşekeri var mıydı canım ya.yoksa vay be 5 kilo doğacak senin haylaz herhalde:1shok:

hic anlamadik zati ne oldunu bizde :icecream:

(su dondurmayi elif bir gün basimda paralayacak :roflol: )

afiyet bal seker olsun canim :1hug:
söz veremem çocuğu kendi tarafıma çekcemyerimseniben:jeyyar: heheheheh. yufka yürek çerez ( brave heart gibi oldu:roflol::roflol::roflol:)

anasinin kizi o.. bas edemen sen onunla :ecrin_bebek:

ben bisey diyormuyum.. onlar satasdikca savunuyorum o kadar.. halbuki tavuklarina kist dedigim bile yok
-tatlicadiarzu-

masum kediiiiiii:jeyyar:. kendine yandaş arama :icecream:al işte smile da giiti elinden ben kaptım :roflol:

masum kediiiiiii:jeyyar:. kendine yandaş arama :icecream:al işte smile da giiti elinden ben kaptım :roflol:

o smiley benimle bütünlesti bi kere.. :mymeka:
kapsan ne yazar kapmasan ne yazar
:1closedeyes:

hem beni bilen biliyo, ne yandas aramasi.. neme lazim
-tatlicadiarzu-

ee millet cerez haric digerleriniz nasil:jeyyar::roflol:

ben 2 gündür cok cinliyim ya...walla esim beni okuya okuya bir hal oldu, agzi ayrildi esnemekten..evde otururken kim nazar degdirmis olabilir ki??? bir düsneyim son zamanlarda burdan baska yerde olmadigima göre olsa olsa cerezdir kim olacak a.s:roflol:

resmen nefes alamiyorum ya öyle zamanlarda..ama okumak iyi geliyor, bir de ilik güzel bir dusa.s

bu arada dün gece uykum kacinca nete takildim. kizlar size Uzman Tv diye bir portal var orayi tavsiye ederim. her konu ile alakali bilgi icerikli kisa kisa videolar var...cocuk bakiminindan, gebelik, yok yemek tercihinden bilmem ne tercihine kadar hersey var ve uzmanlarin görüslerine yer verilmis...dün mesala ben Ayse Öner´in cocuk bakimiyla alakali videolarini izledim..tavsiye ederim muhakkak bir göz gezdirin derim...

anlaşıldı tamam:roflol::icecream: çayda var mıydı yanında?sengözlerimebaksanab

ya var ya sonunda yaptircaksiniz su asureyi bana heeeee...dayandim dayandim ama elif gibi caktirmamistim ama beni de ayaga düsürdünüz yani sonunda:roflol::roflol:

bende iyiyim sagol
hem hic bana bakma nazar konusunda.. satasirim matasirim ama masallahlarimida cekerim yani. her yaptim hayri burda aciklicak degilim ya

bide ben bakim su uzman tvye bari
:ecrin_bebek:

-tatlicadiarzu-

şiddet yok şiddet yok :icecream:klava::roflol:
alakalı alakasız her yazıda kullancam seni sildircem hafızalardan:roflol::icecream:

-tatlicadiarzu-

Allah askina bu ne demek simdi yakaydirigubbakcemile3 ben ne hakareti etmisim deel mi ammakaydirigubbakcemile3 senin güzel hatrin icin kurda kuzu mu diyim:roflol: hadi dedim bir düsün kim inanir buna:roflol:

ahanda tebesüm geldiii ahhahahahaha:teytey:
:lepi::lepi: a.s.a.s.a.s.

kiz dur ben kurt diom sen kedi yaptindelikafadulden

-tatlicadiarzu-

evet seni bilen hakikaten biliyor,,süphe etme yani...rahat davranşakkıdı

Son düzenleme:

sen camur at izi kalsin politikasini izliyorsun klava:

canlarım ben çıkıyorum öptüm bebelere ve kendinize iyi bakın. a.s.

:icecream:benim canım bişey istiyor ama akşam akşam ağır kaçar kızartma offfffff. adını açıklamıyım ama o yasaklı kelimde değil. eskiden yasaklıydı.cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…