selam kızlar.geçmişe bakamıyorum maalesef.kasık ağrılarım çok fena.hatta çatım ortadan ikiye ayrılacak gibi ağrıyor.bazen doğum yapıcam zannediyorum.umarım herkes iyidir?
ben kendime başka bir hastane buldum.normal doğum 215 ytl sezeryan 250 ytl.hemde nasıl istersen o şekilde doğum yapıyorsun zorlama yok.doktorum konak kadın doğumdan emekli bir prof.bebişim ters dönmüş doğum pozisyonunu almış.herşey yolundaymış.birazcık zayıf ama boyu uzun.bakalım bu son 6 haftada ne kadar kilo alırsa.hepinizi öpüyorum.
eylemcim gider ayak mesajini da okudum...senin adina cok sevindim canim, icin rahatlamistir...masallah bebisine...nazli kizin insallah cok saglikli gelecek dünyaya,sen merak etme canim...
enelcim senin kasık ağrıların niye var benimde bebiş doğum pozisyonuna girmiş ve karnımın alt tarafıyla kasıklarımın ağrısından bacaklarımı hareket ettiremiyorum o derece kötü yani.bebiş aşağıya inmiş erken değilmi?bu ağrıyla nasıl geçecek günler
eylem maşalah bebişine:) benim suyum azalmış çok net göremedik o yüzden bebeğimi. ben de bol bol su içiyorum pazartesi kotrolüm var yine...
.
eylem canım bellimi nerde doğum yapacağın canım?
aynen öyle ağrım var canım.bacaklarımı açıp yürüyemiyorum kasığımı tutarak kalkıyorum sabahları.başı ağşapıda olduğu için bundan sonra çatıma baskı yapacakmış.bu ayın 30 unda çatı muaynesi olucam.10 şubatta ta tekrar bakılacak.bakalım hayırlısı hakkımızda canım.sanada geçmiş olsun bol bol dinlen ben dinlenemiyorum.5 haftayı aktarmam gerek.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3eylemcim senin bebeğinide maşallah canım
anladım eylemcim.çok az kalmış hadi bakalım hayırlısı ile birşeycik olmayacak.dualarımız senle ve sezinle.zaten hepimiz birbirimizin duacısıyız.inşallah sorunsuz atlatıcaz son günlerimizi.dinlenmeye devam et canım.bizim kızlar nazlı geldi.isimlerin yanınada naz ekliyelim bari.
dünürümde gelmis hemde cok güzel haberlerele ohh cok sevindik oglumla masallh gelinimede ne güzel büyüms
senin daha yenimi döndü başaşağı?benimki biraz erken mi olöuş?korkuyorum erken doğum olacak diye yaaa
geldik tabii, kaynana işte uyuyor gelinini bekleyeceği yere kaydirigubbakcemile3 canım benim sağolasın, uyumuş güzelleşmişsinizdir sizde, göbişini bi de benim için okşa Şeniz
oksarm cnm yeterki sen iste
ya kizlar benim bugun normal zamnkindn daha fazla agriyo kasiklarim ayni adet sancisi gibi ve rahimm bide sag tarafima cok agri girdi bugun bende elimle bastirdim ben bastirdikca benim oglan tepdi :roflol:
kızlar bugün sağlık ocağınada uğradım küçücük bi bebeğe aşı vurdular annesine soruyor ebe hamileyken hiç doktora gittn mi diye kadın yo dedi doğumu nerde yaptın dedi evde dedi tek başına mıydın diye sordu ebe yok komşum yanımdaydı dedi vallaha kadının o kadar rahat söylüyordu ki sigortan var mıydı peki diye sordu ebe kadın evet ama gitmedim dedi eşimde diyor bak sen normalden korkuyorsun millet komşusuyla doğum yapıyor diye
senin daha yenimi döndü başaşağı?benimki biraz erken mi olöuş?korkuyorum erken doğum olacak diye yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?