2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

enelcim senin kasık ağrıların niye var benimde bebiş doğum pozisyonuna girmiş ve karnımın alt tarafıyla kasıklarımın ağrısından bacaklarımı hareket ettiremiyorum o derece kötü yani.bebiş aşağıya inmiş erken değilmi?bu ağrıyla nasıl geçecek günler

eylemcim gider ayak mesajini da okudum...senin adina cok sevindim canim, icin rahatlamistir...masallah bebisine...nazli kizin insallah cok saglikli gelecek dünyaya,sen merak etme canim...

teşekkür ederim canım benim Şeniz çok rahatladı içim çooooook :sm_cool: herkes inşallah hep iyi haberlerle gelir kaydirigubbakcemile3

eylem maşalah bebişine:) benim suyum azalmış çok net göremedik o yüzden bebeğimi. ben de bol bol su içiyorum pazartesi kotrolüm var yine...

kızlar kaçtı yine benim de eşim gelir az sonra. soframı hazırlayım en iyisimi:) öpüyorum sizi güzel anneler...

sağol eylemcim benim kızda 2 kilo.bizim iş yerinden belediye avukatını da almışlar içeriye.kadının emzikte çocuğu varmış.eşi karakola götürüp emzirip eve geri götürüyormuş.ona üzüldüm yazık.anne olma k zor vallaha.neyseki kadını bugün bırakmışlar.
tebessümcüm sağol canım.inşallah herşey yolunda gidecek bu 3 haftayıda atlatıcam.

aynen öyle ağrım var canım.bacaklarımı açıp yürüyemiyorum kasığımı tutarak kalkıyorum sabahları.başı ağşapıda olduğu için bundan sonra çatıma baskı yapacakmış.bu ayın 30 unda çatı muaynesi olucam.10 şubatta ta tekrar bakılacak.bakalım hayırlısı hakkımızda canım.sanada geçmiş olsun bol bol dinlen ben dinlenemiyorum.5 haftayı aktarmam gerek.

eylem maşalah bebişine:) benim suyum azalmış çok net göremedik o yüzden bebeğimi. ben de bol bol su içiyorum pazartesi kotrolüm var yine...
.

sağol canımm, bol su iç ve bol bol dinlen. inşallah haftaya olan kontrolünden iyi haberlerle dönersinkaydirigubbakcemile5

slm canlar naslsiniz bakem ben güzellik uykumdan uyandm simdide mamacigimi yiyorm ve bi bakim bizimkiler ne yapiyo didim

eylem canım bellimi nerde doğum yapacağın canım?

canım sanırım nazilli de olacak, yani şimdilik bir problem yok Allahın izniyle 34. haftayı da geçirdikten sonra iyice rahatlayacağız. ordaki dr.uma da güveniyorum hem de evimin içi gibi olacak. Ama dediğim gibi önce Allahın izniyle bi 34. haftayı görmek lazım nazillideki dr.umda öyle dedi34ten önce acil bişey olacak olursa gönderirim ege ye dedi.

anladım eylemcim.çok az kalmış hadi bakalım hayırlısı ile birşeycik olmayacak.dualarımız senle ve sezinle.zaten hepimiz birbirimizin duacısıyız.inşallah sorunsuz atlatıcaz son günlerimizi.dinlenmeye devam et canım.bizim kızlar nazlı geldi.isimlerin yanınada naz ekliyelim bari.

dünürümde gelmis hemde cok güzel haberlerele ohh cok sevindik oglumla masallh gelinimede ne güzel büyüms

senin daha yenimi döndü başaşağı?benimki biraz erken mi olöuş?korkuyorum erken doğum olacak diye yaaa

eylemcim senin bebeğinide maşallah canım
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

bizim kızlar hem nazlı hem de çok güçlü, ne badireler atlattı onlar. hastaneye yattığımda 25 haftalıktı o zaman 32. haftada olan birisi vardı yine erken doğum riskiyle yatan ohooo demiştim ben 32. haftaya ne zaman geleceksem, görebilir miyim acaba diyoırdum. çok şükür 32. hafta bitiyor ben inanıyorum Sezin'im güçlü kızım 38'e kadar da dayanacak. Allah hepimize nasip etsin sağ salim kavuşmayı yavrularımıza.

dünürümde gelmis hemde cok güzel haberlerele ohh cok sevindik oglumla masallh gelinimede ne güzel büyüms

geldik tabii, kaynana işte uyuyor gelinini bekleyeceği yere kaydirigubbakcemile3 canım benim sağolasın, uyumuş güzelleşmişsinizdir sizde, göbişini bi de benim için okşa Şeniz

senin daha yenimi döndü başaşağı?benimki biraz erken mi olöuş?korkuyorum erken doğum olacak diye yaaa

korkma benimki 1 aydır başaşağı.

kızlar bugün sağlık ocağınada uğradım küçücük bi bebeğe aşı vurdular annesine soruyor ebe hamileyken hiç doktora gittn mi diye kadın yo dedi doğumu nerde yaptın dedi evde dedi tek başına mıydın diye sordu ebe yok komşum yanımdaydı dedi vallaha kadının o kadar rahat söylüyordu ki sigortan var mıydı peki diye sordu ebe kadın evet ama gitmedim dedi eşimde diyor bak sen normalden korkuyorsun millet komşusuyla doğum yapıyor diye

neeeeeeeeeeeeee 1 yasima daha girdim ne kadar ihmarkarlk ya hem sigortasi var hemnde hic kontrole gitmemis hemnde komsusu dogurtmus amann allhim daha neler duyucaz ya

canım inan ne zaman döndüğünü bende bilmiyorum.ama son 1 haftada bayağı bi iteliyordu kendini.şimdide kasıklarıma baskısı oluyor.ama doktorlar normal diyor canım.merak etme birşey olmaz rabbimin izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…