köyümüz kumru yolu üstünde belki görmüşsündür hatipli yazar dikkatini çektimi bilmem ama.. fatsa merkezde turuyor annemler.. ben artık sadece tatillerde gidiyorum.
kızlar ben geldim ama bitmiş bi şekilde -tatlicadiarzu-
ama az kaldı bebiş çamaşırları bitti .Nevresimler kaldı bideeeeeeeeeeee bizim 2 sepet çamaşırımız kaldı :çok üzgünüm: ama merak etmeyin inat ettim onuda bitircem sositososito delikafadulden
evet gördüm hatipliyi
benim ananemler teyzemler halanlar cogu akrabam fatsada yasiyo acaba taniyomularki bizimkiler sizinkileri merak ettm simdi
belki yaşlılar birbirlerini tanırlar ama lakaptan filan ancak ama annemler tanımaz herhalde babam emekli olunca fatsaya yerleşebildi ancak bir kaç senedir fatsada oturuyorlar.
telefoncu bi tanıdık var ama snırım o göller li. eniştenn nereli ki
bebeğin ismi arda kaan mı olacak. bizde kürşat kaan istiyorduk sonra kürşat emin de karar kıldık..
evet cnm arda kaan olcak ins tosunumun ismi
peki siz nedn vaz gectiniz kürsat kaandn
annemlere dedeme filan sorarım mutlaka. ne yazıkki yanımda değiller.. bizede kızamadıgım mevlüdün torunlar diyorlar baba tarafından. annemlerede goskanın hasan derler.
ama enişteni sanırım tanımıyoru canı ya annene slm söyle bu arada
çünki peşpeşe kullnımı biraz zor geldi ikisinide söylemek istiyoruz. bide emin peygamber efendimizin ünvanlarından olduğu için manevi olarak ağır bastı..
ikinci bebek düşünüyoruz inş. ilerde oda erkek olursa kaan olacak ama.
cnm yorma kendini fazla yavas yavas yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?