2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ama samsunda yasiyosun galiba cnm
ee peki fatsada mi yasiyo annler falan bizimde cenazemis vardi annm dün oradaydi bu sabahta döndü

köyümüz kumru yolu üstünde belki görmüşsündür hatipli yazar dikkatini çektimi bilmem ama.. fatsa merkezde turuyor annemler.. ben artık sadece tatillerde gidiyorum.

başınız sağolsun canım ya. eşim samsunlu ordada yaşamıyoruz. şimin işi nedeniyle memleketleer yasak bize.

köyümüz kumru yolu üstünde belki görmüşsündür hatipli yazar dikkatini çektimi bilmem ama.. fatsa merkezde turuyor annemler.. ben artık sadece tatillerde gidiyorum.

evet gördüm hatipliyi
benim ananemler teyzemler halanlar cogu akrabam fatsada yasiyo acaba taniyomularki bizimkiler sizinkileri merak ettm simdi

kızlar ben geldim ama bitmiş bi şekilde -tatlicadiarzu-
ama az kaldı bebiş çamaşırları bitti .Nevresimler kaldı bideeeeeeeeeeee bizim 2 sepet çamaşırımız kaldı :çok üzgünüm: ama merak etmeyin inat ettim onuda bitircem sositososito delikafadulden

cnm yorma kendini fazla yavas yavas yap

evet gördüm hatipliyi
benim ananemler teyzemler halanlar cogu akrabam fatsada yasiyo acaba taniyomularki bizimkiler sizinkileri merak ettm simdi

belki yaşlılar birbirlerini tanırlar ama lakaptan filan ancak ama annemler tanımaz herhalde babam emekli olunca fatsaya yerleşebildi ancak bir kaç senedir fatsada oturuyorlar.

belki yaşlılar birbirlerini tanırlar ama lakaptan filan ancak ama annemler tanımaz herhalde babam emekli olunca fatsaya yerleşebildi ancak bir kaç senedir fatsada oturuyorlar.

olabilir cnm benim teyzemin adi seyhan kocasinin orada telefoncu dukkani var carsida teyzemin tanimadigi yoktur genelde

ben bayadr gitmiyrm orduya evlenmedn önce her sene giderdm annmle ama evlndm artk orduya degil istanbula gidiyorm her firsatta

evet benimki de oğlan. bende artık çok fazla gidemiyorum eşimin 15 gün izni oluyo biraz fatsa biraz samsun bölüyoruz. oda ancak akraba ziaretine yetiyor.

telefoncu bi tanıdık var ama snırım o göller li. eniştenn nereli ki

valla cnm bilmiyrm nereli ama civici diyolar eskidn cok zengindiler iflas ettiler falan kel kafali bi adam

annemide belki alipehlivan apdulun kizi derse tanirlar dedi

ve sizin hatilidn oldugunuzu söyledm annme oda kesin tanirlar bizi bizde onlari taniriz dedi peki sizin bi lakabiniz varmi veya nasl tanirlar sizi orada

az kaldi akraba cikicaz vallaayerimseniben

annemlere dedeme filan sorarım mutlaka. ne yazıkki yanımda değiller.. bizede kızamadıgım mevlüdün torunlar diyorlar baba tarafından. annemlerede goskanın hasan derler.
ama enişteni sanırım tanımıyoru canı ya annene slm söyle bu arada

evet cnm arda kaan olcak ins tosunumun ismi
peki siz nedn vaz gectiniz kürsat kaandn

çünki peşpeşe kullnımı biraz zor geldi ikisinide söylemek istiyoruz. bide emin peygamber efendimizin ünvanlarından olduğu için manevi olarak ağır bastı..
ikinci bebek düşünüyoruz inş. ilerde oda erkek olursa kaan olacak ama.

cnm ben annem dedim simdi bilmiyo ama dediki dedenler dayinlar taniyodurlar kesin cünkü benim annmin köyüde erenyurt ager yanlis yazmadysm
bu iki köy cok yakinmis birbirine kesin büyükler tanirlar birbirlerini dedi cnm

kızlar ben ıkmak zorundayım .şehnazcım yine konuşur. haberleşiriz. bebişlere ve kendinize iyi bakın..

güzel secim ama allh gönlünüze göre versin bende hep kivanc kaan olacak diyodm sonradan vaz gectik arda kaan diye karr aldik

cnm ben cikiyrm sonra görsürz yine öptüm kocmn gece belki girerm yine kendine ve bebise iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…