aslıcım bu mesajın metnini oldugu gibi kopyalayacagim. tesekkur ederim paylastigin icin.canım dünürüm benim kızım fazla sofistike olacak ona göre damadımı iyi yetiştir bizim şimdiden 3 cilt masal kitabımız var ve ikisini bitrdik bile her gece okuyoruz ayrıca öğretici dokun hiset kartları aldık 5 set fahiş paralar verdik ayrıcana akıllı bebek serisinden bir adet ve MUSTAFA KEMAL serisinden bir adet olmaküzere müzik cdlerimiz var dinlemesi hoş da ofistekiler uyuyor dinlerkennkaydirigubbakcemile3 365 güne bir masal ,binbirgece masalları,eğlenceli masallar (çoklu zeka etkinlikli masallar timaş yayınları) sonuncuyu özellikle tavsiye ederim fiyatı da uygun çok da efektif buldum dokun hisset kartlarımızı da internetten aldık ilk sözcüklerim,taşıtlar,çiftlik,renkler şekiller ,sayılar diye setleri var erken diye düşünebilirsiniz hatta abarttın aslı yuhh b.kunu çıkarttın da diyebilirsiniz ama ben çok beğendim ve okuduğum bütün eğitim kitaplarında doğduğu andan itibaren beeklerin herşeyi kaydettiğini öğrendim öyle iştee bilemiyorum ingilizceye de önümüzdeki ay başlarız herhalde :roflol::roflol::roflol:
Aferin kültürlü garının kültürlü kızı olur. Tebrik ediyorum seni baccııımmmmmcanım dünürüm benim kızım fazla sofistike olacak ona göre damadımı iyi yetiştir bizim şimdiden 3 cilt masal kitabımız var ve ikisini bitrdik bile her gece okuyoruz ayrıca öğretici dokun hiset kartları aldık 5 set fahiş paralar verdik ayrıcana akıllı bebek serisinden bir adet ve MUSTAFA KEMAL serisinden bir adet olmaküzere müzik cdlerimiz var dinlemesi hoş da ofistekiler uyuyor dinlerkennkaydirigubbakcemile3 365 güne bir masal ,binbirgece masalları,eğlenceli masallar (çoklu zeka etkinlikli masallar timaş yayınları) sonuncuyu özellikle tavsiye ederim fiyatı da uygun çok da efektif buldum dokun hisset kartlarımızı da internetten aldık ilk sözcüklerim,taşıtlar,çiftlik,renkler şekiller ,sayılar diye setleri var erken diye düşünebilirsiniz hatta abarttın aslı yuhh b.kunu çıkarttın da diyebilirsiniz ama ben çok beğendim ve okuduğum bütün eğitim kitaplarında doğduğu andan itibaren beeklerin herşeyi kaydettiğini öğrendim öyle iştee bilemiyorum ingilizceye de önümüzdeki ay başlarız herhalde :roflol::roflol::roflol:
Şşşşşt hadi uyannn. Bekliyorum mamaları. cokacimcoook :ecrin_bebek:aaa üstüme iyilik sagliksengözlerimebaksanab
sankim imada bulunup ismini söylemeyince söylemis kadar olunmuyor
walla aksamdan isladim canim malzemeleri merak etmeee.
İnşallah canımsaol buketim degdi valla inşallah içindede gorursun bebişimi (amin) .
Bende farkettimki magnezyum içmeye başladığımdan beri gece güzel uyuyorum.:dance:kızlar ben mi dağınığım acaba neden hergün iş çıkıyor anlamıyorum..bugün yine bir sürü iş var evde..daha hastaneye de gideceğim nst için..dr arada gitmemi söyledi ya ondan yani...annemle konuştum şubatın 8 inden sonra istediğin zaman gelebilirim dedi yaaadelikafadulden çok sevinçliyim..1 hafta öne alındı en azından babamın fizik tedavisi...dün magnezyum içmeyi unutmuşum bugün bacaklarım ayrılıyor sanki...biri bir bacağımdan tutmuş,diğeri öbür bacağımdan asılıyorlar sankibenneyaptımki..neysse ben işime gücüme döneyimde vakit kaybetmeyeyim...öpüldünüz hepiniz..ama önce göbüşler:CüvCüv:
Çatı kemiklerim acıyor benimde.günaydın güzel annişler...arasıra bendede sancı oluyor canım..hele kasık ağrısı..geçmiyor..
Günaydın canım. Ben suçluları biliyorum: cerez ve tebessüm.... Hiç durmuyolar kaynatıp duruyolar.. Heleki elebaşı cerez yokmuuuu. Laf aramızda ha aman kulağına gimesin. Çeneleri düştü zaten. naniknanikbende geldim..geçmişi okumam için 60 sayfa geriye gitmem gerek..
ne konuşuyonuz bu kadar yaa allaa allaaa:mymeka:
iyi dimi herkes bir yaramazlık yok.
Showa bakın.. emzirme günü yapmışlar ehuehe
kızlar galiba boşanıyorum çok kötüyüm
galiba kızım babasız büyüyecek
kaynanamsonunda muradına eriyor
kızlar galiba boşanıyorum çok kötüyüm
galiba kızım babasız büyüyecek
kaynanamsonunda muradına eriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?