2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ulen boş bırakmaya gelmiyor burasıda yaaa yine birikmiş bir sürü okuyacağım yer-tatlicadiarzu-

kızlar ben mi dağınığım acaba neden hergün iş çıkıyor anlamıyorum..bugün yine bir sürü iş var evde..daha hastaneye de gideceğim nst için..dr arada gitmemi söyledi ya ondan yani...annemle konuştum şubatın 8 inden sonra istediğin zaman gelebilirim dedi yaaadelikafadulden çok sevinçliyim..1 hafta öne alındı en azından babamın fizik tedavisikaydirigubbakcemile2...dün magnezyum içmeyi unutmuşum bugün bacaklarım ayrılıyor sanki...biri bir bacağımdan tutmuş,diğeri öbür bacağımdan asılıyorlar sankibenneyaptımki..neysse ben işime gücüme döneyimde vakit kaybetmeyeyim...
öpüldünüz hepiniz..ama önce göbüşler:CüvCüv:

aslıcım bu mesajın metnini oldugu gibi kopyalayacagim. tesekkur ederim paylastigin icin.
su dokun hisset kartlari benim de cok dikkatimi cekmisti ama erkenmi diye dusunmustum.
sen soyleyince yeniden bakayim.
digerlerini de not aliyorum cok sagol Şeniz

ben de dun Dorugum icin bir muzik cdsi hazirladim, her gun dinlicez bir kere,
icinde Baris Manconun neseli cocuk sarkilari (arkadasim esek gibi)
ve Amelie filminin soundrackt muzikleri filan var. takilicaz oglumla.

Bideeee su Playskool ya da Fisher and Price in donencelerinden birini almayi dusunuyorum, gerci bizim park yatakta muzikli.

Kızlarcim bu uzun giristen sonra hepinize gunaydin
Melegim gecmis olsun, mesajin basinda demistin ya gece sancim artti diye, korktum onu okuyunca, ama cok sukur simdi iyiymissin.

Günaydın fıstıklaaaar. Nassınız bakeeem. Valla bulaşıkları bilem yıkamadım. Önce bi günaydın diyem de güne güzel başlayım arkideşlerimle dedim :dance:
Makineye çamaşır attım. Onlar yıkanadursun. Bende bulaşıkları yıkayım. Sonrada inşallah şu ütülerimi yapayım artık.....:asigim:.

günaydın herkese,
gece benim içinde hiç parlak geçmedi sırtımın ağrısından ve göbeğimin acısından çok rahatsız oldum. ne yatabildim ne oturabildim.ağladım bi güzel ondan sonra da başım ağrıdı senağlamasenağlama. şimdi sırtım yine ağrıyor ama o göbeğimde memişlerin altındaki acı daha iyi.
dilek ellerine sağlık çok güzel görünüyor dolabınızın içi. kızının darmadağın ettiğini de gör inşallah kaydirigubbakcemile3
melekcim sana da geçmiş olsun canım, bebişler büyüdükçe geceler daha zor olacak demek ki. ama bak senin kuzu ne kadar güçlü çıktı, bence 1 şubattan bile sonra gelecek, zaman nasıl geçmiş diyeceğiz
aslı ben de kopya çektim senden bi araştırayım bakiim interneti, kitaplar ve kartlar için. kartları merak ettim daha çok.

Kızlar ben tam bir gazman oldum. Akşamdan beri zortlatıp duruyorum. Kaçın bendeeeen.

Aferin kültürlü garının kültürlü kızı olur. Tebrik ediyorum seni baccııımmmmm

aaa üstüme iyilik sagliksengözlerimebaksanab
sankim imada bulunup ismini söylemeyince söylemis kadar olunmuyor
walla aksamdan isladim canim malzemeleri merak etmeee.
Şşşşşt hadi uyannn. Bekliyorum mamaları. cokacimcoook :ecrin_bebek:

saol buketim degdi valla inşallah içindede gorursun bebişimi (amin) .
İnşallah canım

Bende farkettimki magnezyum içmeye başladığımdan beri gece güzel uyuyorum.:dance:
Hadi gözünaydın. Annende gelebiliyor. Herşey yolunda ne güzel Şeniz
Kolay gelsin sana cenım. Bebişinede selam söyle emi.

günaydın güzel annişler...arasıra bendede sancı oluyor canım..hele kasık ağrısı..geçmiyor..
Çatı kemiklerim acıyor benimde.

bende geldim..geçmişi okumam için 60 sayfa geriye gitmem gerek..
ne konuşuyonuz bu kadar yaa allaa allaaa:mymeka:
iyi dimi herkes bir yaramazlık yok.

cıddı bır sorun yok Gulsahımm... sen nasılsın?

Bugun Istanbul da hava cok guzel evde oturanlar hadı atın kendınızı dısarı guzel bı yuruyus 1 saat kadar.. kolay dogumlarınız olur yuruyuslerı yaparsanız hadı bakııımmm

bende geldim..geçmişi okumam için 60 sayfa geriye gitmem gerek..
ne konuşuyonuz bu kadar yaa allaa allaaa:mymeka:
iyi dimi herkes bir yaramazlık yok.
Günaydın canım. Ben suçluları biliyorum: cerez ve tebessüm.... Hiç durmuyolar kaynatıp duruyolar.. Heleki elebaşı cerez yokmuuuu. Laf aramızda ha aman kulağına gimesin. Çeneleri düştü zaten. naniknanik

Showa bakın.. emzirme günü yapmışlar ehuehe

Ayy süper bunlar yaaa. Hadi bizde gün yapalım noooolurrrr. Ne tatlı bebiklerrrr.

kızlar galiba boşanıyorum çok kötüyüm
galiba kızım babasız büyüyecek
kaynanamsonunda muradına eriyor

slm canlarim dr dan yeni geldim normalde bugun sadece ctg ye giricektim ama dr um sali günü olan kontrolumu bugune aldi ve kontrol etti beni oglum 2642 olmus fazlasyla kiloluymus ve dogumumun riskli oldugunu kesinlikle normal dogum yapamayacagimi ve sezeryan olmm gerektigini söyledi ve cocuk klinigi olan bi hastane arastirip dogumumu orada yapmm gerektigini söyledi cünkü riskli bi dogumm varmis her ihtimale karsi önlem almaliymisiz........

Hayat bize mutlu olma şansı
vermedi
Biz kendimizden başka
Herkesin üzüntüsünü
Üzüntümüz,
Acısını acımız yaptık.
Çünkü dünya'nın öbür ucunda,
Hiç tanımadığımız bir insanın
Gözyaşı bile içimizi parçaladı....
Kedilere ağladık
Kuşların yasını tuttuk.
Yüreğimizin yufkalığı
Kimi zaman hayat karşısında
Bizi zayıf yaptı.
Aslında ne güzel şeydir
İnsanın insana yanması
Sevgili...
Ne güzeldir bilmediğin birinin
derdine üzülmek ve çare aramak.
Ben bütün hayatımda hep
Üzüldüm, hep yandım..
Yaşamak ne güzeldir be sevgili
Sevinerek, severek, sevilerek,
Düşünerek...
ve o vazgeçilmez sancılarını
Duyarak hayatın

Yılmaz GÜNEY

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…