2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

[B]ben de gittim geldim ama sırtım çok ağrıyor bugün,sırtım bi yandan göbeğiminüst kısmı öbür yandan ne oturabiliyorum, ne de yatabiliyorum. çok rahatsız hissettim kendimi kafamçokkarıştı [/B]

Merhaba kızlar, geçmişi okuyup geldim... Ancak bitirebildim...
Güzelim Allah yardimciniz olsun ya..inan cok üzüldüm ya..senin esinin meslegi neydi, elinden ne is geliyor bir yazsana bana özelden..aklimda bulunsun bi,ok? Allah yardimciniz olsun..Allah gönlüne genislik versin canim...
Teşekkürler Zeynepcim, birazdan özelden yazıcam sana... Amin canım, hepimizin gönlüne inşallah...

Okurken ağlamaktan içim çıktı... Süper anlatmışsın, gönlüne sağlık Ezgicim. Annem ağladığımı görünce sordu, mesajını ona da okuyunca, beni dizine yatırıp saçımı okşadı saatlerce... hihoyyyt

denizcim okudum sabah sabah kotu oldum ya:çok üzgünüm:
vardir bunda da bir hayir guzelim, hayırlısı olsun demistik ya hep... sabir bakalim...

Elifcim sağol canım... Kötü olun diye anlatmıyorum yaaa. Nolur üzülmeyin, geçecek...
denizcim geçmiş olsun vardır her işte bir hayır!
Aslıcım sağol... Ben de öyle diyorum ve bekliyorum bu hayrın ne olduğunu bir an önce görmek için...

ADACYO canım ya üzülme inş bebişlerimiz bizlere kısmetiyle gelir inş.
İnşallah canım benim, inşallah... Ben de en çok kızımın kısmetine güvenerek beklemede kalıyorum... Zaten yapacak başka bişey de yok... :sm_confused:

Lilyumcum kesinlikle katılıyorum; bu bir imtihan... Bu nedenle de isyan etmiyorum, neden ben diye sorgulamıyorum... Vardır bir hikmeti... Allah hepimizin yardımcısı olsun canım...

Dilekcim geçmiş olsun, en kısa zamanda değerlerin normale döner umarım... Şükür ki; çaresi olan bir sıkıntı bu.... Kolaylıklar diliyorum sana...

İkimizin Zehra'sına da maşallah... Zehra'm da seni öpüyor Hacer Teyzesi...
Dualarını eksik etme Hacer'im...

Üzülme Şehnazımmm... Bu sınavı da geçicez inşallah. Henüz bitmediysem de tükeniyorum yavaş yavaş... Dilerim ki bitme noktasına gelmeden düze çıkarız...
Sen ne yaptın, nasılsın?

Maşallah bebişine, Allah nazarlardan saklasın annesiii....

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
deniz hanimlarda tesrif etmis hosgelmis sefalar getirmis
Geldim Şehnazım, hoşbuldum. Geldim ama yemek hazırlama faslıyla birlikte; geçmişi okumak da devreye girince yazamadım hemen...

Maşallah minocum!!! Düzeltmeni de sonra gördüm ve ben de diğer herkes gibi neeeeeee; 3350 gr mıııııııııı diye şok geçirdim. Aman aman 2250 gr daha iyi kaydirigubbakcemile3
Tombik olsunlar da o derece değil yani... Gözün aydın!

Eylemcim herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim, gözün aydın. Maşallah Sezin'imize... Allah nazarlardan saklasın, sana bağışlasın onu...

bu arada denizim nerde ya? bugun hic girmemis..iyi misin kiz? bir ses ver..
Burdayım Zeynepiiimmm!!!! Geldim, yettim gariiii!!! hihoyyyt

hihoyyyt oooo denzim gelmiş hoşgelmişşşşşşş Şeniz
Hoşbulduk Dilekcimmm!!! Ne çok özledim sizleri.... Şeniz

kızlar sonunda bitirdim ütüleri bebişin eşyalarınıda yerleştirdim ama öylesine buda resimleri hihoyyyt hihoyyyt
denizcim saol cnm mecbur katlanıcaz hergun hastaneye gidip bi saat boyunca serum içinde alcam ilaçı olsun yine şükürler olsunki çaresi var allah çaresiz hastalıklardan korusun bizi :Saruboceq: bizde seni çok özledik valla yoklugun fena farkediliyordu a.s a.s

Son düzenleme:
bende çanta hazırlıklarına başladım.herkes hazırlada ani birşey olursa elin ayağına dolaşmasın dedi gözüm korktu.ama ıvır zıvır bir sürü eksik varmış daha .bu haftada onları halledeyim bari.c.tesi de doktor kontrolum var.

Dilekcim süper ama süper olmuşş!!! Maşallah! Hem cicileri hem de düzenini çok beğendim. Allah ağız tadıyla bebişin egiydirmeyi nasip etsin. Renkleri de ne kadar canlı hepsinin, maşallah 41 kere!!! Ellerine sağlık, emeğine değmiş canım...

Saol denizim begendiğine çok sevindim saat 6'dan beri ütü yapıyorum pestilim çıktı ama gerçekten degdi ya :)) onları ütülerken hep kızımı içinde hayal ettim valla çok mutlu oldum düşünmesi bile çok güzel :)) ben yatıyorum kızlar allaha emanet olun tatlı uykularr :))

Hepinize merhaba nasılsınız?Benim evde canım sıkılıyor yanlız kaldım bu gece.Kocişim not ve karne basma derdinde...

Gözünaydın canım.Hayranlıkla okudum valla yazdıklarını. senağlama....
Benim annemde beni böyle şımartsa,sarıp sarmalasa....senağlama
Maalesef uzaktan sevme gibi bir huyu var... :çok üzgünüm: Bu da bana çok büyük bir boşluk yaratıyoo.

Geçmiş olsun canım. Serumlar şifa olsun inşallah,yarasın.

:roflol: :roflol: :roflol: Allah iyiliğini versin emi.

Geçmiş olsun oğluna canım. Çabuk geçsin inşallah.

Aynı bizi tarif ettin kıııız. Benim oğluşumda sabahları babişkosunu depikleyerek uyandırıyooooo. Çok hoşumuza gidiyor.
Tabi sonra ikisi bir olup beni depikliyolar,yataktan atıyolar... Neymişşşş:karınları acıkmışşşcokacimcoook :dance:

ben de az sonra ekliyim beşiğimizin fotosunu profilime. zaten internetten beğenmiştik. foto.mak eşim götürmüş.ekliyim şimdi barim...
İyi günlerde kullan canım aldıklarınızı. Allah bebişinle doldursun içini inşallah.

ayy ben ne yazmişim ööle özür dilerimm 2250 gr yanliş yazmişim hamilelik gözleride bozuyor biliyorsunuzzzşakkıdı
Birden gözüm ahanda böyle oldu 3,350'yi görünce :1shok:
Neyseki değilmiş. Maaşallah kuzucuğuna canım.Sağlıkla gelişsin inşallah.

hic anlamadik zati ne oldunu bizdeafiyet bal seker olsun canim

Ayy çok sevindim anlamadığına canım. Meerrrsi. delikafadulden

anlaşıldı tamam çayda var mıydı yanında?
Valla ne yalan söyliyim vardı. Ama sadece 1 bardak ve açık içtim. Şeniz

ya var ya sonunda yaptircaksiniz su asureyi bana heeeee...dayandim dayandim ama elif gibi caktirmamistim ama beni de ayaga düsürdünüz yani sonunda
Kim ? Ne? Biri aşuremi dedi. Bak yaaa ben canları çekmesin diye adını söylemiyorum. Şunun yaptığına bakklava:

Kocaman bir maaşallah kızına canım. Çok şükür güzel haberlerle gelmişsin. İnşallah sorunsuz kavuşacaksın bebişine. Bekliycek,sabredicek,tamamlıycak gelişimini annesi.

benim suyum azalmış çok net göremedik o yüzden bebeğimi. ben de bol bol su içiyorum pazartesi kotrolüm var yine...
Pazartesiye tamamlarsın sen suyunu gülüm. Güveniyorum ben sana.

Ayy bayıldım yaaa. Süper olmuş gerçekten. Güle güle,iyi günlerde giysin kuzucuğun canım. Ellerine sağlık gerçekten değmiş.

İyi geceler Dilekcim...

Hepinize merhaba nasılsınız?Benim evde canım sıkılıyor yanlız kaldım bu gece.Kocişim not ve karne basma derdinde...
Merhaba canım... İyi diyelim, iyi olalım, sen nasılsın?
Gel bize, oturalım beraber, sıkılmasın canın...:teselli:

Valla hastalık olmasa ne güzel olur... İnsan üç haftada gribi atlatamaz mı ya nefes alamıyorum hiçbirşey fayda etmedi.Doktor ilaç verdi ama mecbur kalmadıkça kullanma dedi.Bende kullanmaya korkuyorum açıkçası.

canım dünürüm benim kızım fazla sofistike olacak ona göre damadımı iyi yetiştir bizim şimdiden 3 cilt masal kitabımız var ve ikisini bitrdik bile her gece okuyoruz ayrıca öğretici dokun hiset kartları aldık 5 set fahiş paralar verdik ayrıcana akıllı bebek serisinden bir adet ve MUSTAFA KEMAL serisinden bir adet olmaküzere müzik cdlerimiz var dinlemesi hoş da ofistekiler uyuyor dinlerkennkaydirigubbakcemile3 365 güne bir masal ,binbirgece masalları,eğlenceli masallar (çoklu zeka etkinlikli masallar timaş yayınları) sonuncuyu özellikle tavsiye ederim fiyatı da uygun çok da efektif buldum dokun hisset kartlarımızı da internetten aldık ilk sözcüklerim,taşıtlar,çiftlik,renkler şekiller ,sayılar diye setleri var erken diye düşünebilirsiniz hatta abarttın aslı yuhh b.kunu çıkarttın da diyebilirsiniz ama ben çok beğendim ve okuduğum bütün eğitim kitaplarında doğduğu andan itibaren beeklerin herşeyi kaydettiğini öğrendim öyle iştee bilemiyorum ingilizceye de önümüzdeki ay başlarız herhalde :roflol::roflol::roflol:

neeedelikafadulden millette masalalh ne yürek var..

canim daha 31.haftadasin, cok erken degil mi ya? ya siz böyle acele ettikce ben daha cok telasa kapiliyorumdelikafadulden durun daha vaktimiz var ya insallahkaydirigubbakcemile5

ayy canim hepsi harika gözüküyor..Battaniyelerinin icinde yumugun güzel güzel uyusun insallah...cicilerini de güzel güzel giyisin insallah..

Kim ? Ne? Biri aşuremi dedi. Bak yaaa ben canları çekmesin diye adını söylemiyorum. Şunun yaptığına bakklava:

aaa üstüme iyilik sagliksengözlerimebaksanab
sankim imada bulunup ismini söylemeyince söylemis kadar olunmuyoryasakkelimeşakkıdı
walla aksamdan isladim canim malzemeleri merak etmeeeeşakkıdı

neysem kizlar sabah görüsürüz insallah..ben yatiyorum insallah...kaydirigubbakcemile
yarin görüsmek üzerea.s.

Son düzenleme:
Günaydın Anneler..

Dün akşam yine sancılarım yoğunlaştı gecede pek uyuyamadım ama neyseki şimdi iyiyim.. Yeni bir haftayı daha devirdiğim için mutluyum. 34+0 olduk artık..
Geçmişe bir bakınayım umarım herkes iyidir..

günaydın güzel annişler...arasıra bendede sancı oluyor canım..hele kasık ağrısı..geçmiyor..

Ayy bayıldım yaaa. Süper olmuş gerçekten. Güle güle,iyi günlerde giysin kuzucuğun canım. Ellerine sağlık gerçekten değmiş.
saol buketim degdi valla inşallah içindede gorursun bebişimi (amin)

ayy canim hepsi harika gözüküyor..Battaniyelerinin icinde yumugun güzel güzel uyusun insallah...cicilerini de güzel güzel giyisin insallah..

.

saol canım inşallah :)) Şeniz

günaydın güzel annişler...arasıra bendede sancı oluyor canım..hele kasık ağrısı..geçmiyor..

günaydın cnm günaydın melekim :))

herkez günaydın ve güzel bigun diliyorum istanbulda hava çok güzel yaaa:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…