Teşekkürler Zeynepcim, birazdan özelden yazıcam sana... Amin canım, hepimizin gönlüne inşallah...Güzelim Allah yardimciniz olsun ya..inan cok üzüldüm ya..senin esinin meslegi neydi, elinden ne is geliyor bir yazsana bana özelden..aklimda bulunsun bi,ok? Allah yardimciniz olsun..Allah gönlüne genislik versin canim...
Okurken ağlamaktan içim çıktı... Süper anlatmışsın, gönlüne sağlık Ezgicim. Annem ağladığımı görünce sordu, mesajını ona da okuyunca, beni dizine yatırıp saçımı okşadı saatlerce... hihoyyytselammm kizlar masallah sayfalar almis basini gitmis okumam mumkun degil bir ara atlaya atlaya goz aticam artik. bildiginiz gibi pazar aksami annemle kavustuk o gece annemin traji komik seyahati nedeniyle kocisle yatakta gulmekten uyuyamadik:))) (annemin baskasinin valizini alip gelmesi gibi bi cok sey) :)) neyse canim annem sonucta basardi.
kizlar nasil mutluyum anlatamam 2 gundur diyorum ben cennettemiyim ruyadamiyim yok boyle birsey nasil guzel biseymis insanin annesinin pisirmesi getirmesi yedirmesi oyle garip duygular icerisindeyimki anlatamam kendimi sokakta bulunmus bi kedi yavrusu gibi hissediyorum beni sarip sarmaliyo ha bire biseyler yediriyor nasil aglamak istiyorum anlatamam meger ne cok ozlemisim.
bugun dusa girdim annem dedi seni yikiycam yok olmaz falan dedim dinletemedim neyse geldi beni bi yikadi bi keseledi (keseyi yaninda getirmis :) kucukken hic sevmezdim ama bugun sevdim) neyse resmen aklandim paklandim, banyodan bir ciktim ki iste o koku aylardir sayikladigim ispanakli boregin kokusu butun evi sarmis......annem hemen giyin git otur sicacik uzat ayaklarini geliyom dedi ve elinde o muhtesem tepsiyle geldi mis gibi turk cayi borek zaten tartisilmaz iste o an ben bi baslarsin aglamaya ama hickira hickira katila katila isin komik yani bi yandan agliyorum ama bi yandanda boregi isiriyorum :)) yatak odamla mutfagim tertemiz oldu yarinda salonla bebegin odasini temizliycez insanin annesi gibi yokmus bunu bi kez daha anladim bende kizimin zor anlarinda hep yaninda olucam nasil bisey oldugunu cok iyi anladim ustelikte benle annem normalde cok iyi anlasamayiz ayri kutublardanizdir yani ama anladimki annelik bambaska birsey Allah yoklugunu gostermesin binlerce kezde razi olsun hamileligimin en guzel gunlerini yasiyorum karsilikli turkce konusup dedkodu yapiyoruz super daha ne istenilirki :)) cok uzun oldu kusura bakmayin canlarim sevincimi paylasmak istedim hepinizi coook opuyorum arada giricem annem gormeden bilgisayar zararli diye oturtmuyo basina cep telimi bile kapattiriyor zararliymis alem kadin ya :))) bye muck :))
denizcim okudum sabah sabah kotu oldum ya:çok üzgünüm:
vardir bunda da bir hayir guzelim, hayırlısı olsun demistik ya hep... sabir bakalim...
Aslıcım sağol... Ben de öyle diyorum ve bekliyorum bu hayrın ne olduğunu bir an önce görmek için...denizcim geçmiş olsun vardır her işte bir hayır!
İnşallah canım benim, inşallah... Ben de en çok kızımın kısmetine güvenerek beklemede kalıyorum... Zaten yapacak başka bişey de yok... :sm_confused:ADACYO canım ya üzülme inş bebişlerimiz bizlere kısmetiyle gelir inş.
Lilyumcum kesinlikle katılıyorum; bu bir imtihan... Bu nedenle de isyan etmiyorum, neden ben diye sorgulamıyorum... Vardır bir hikmeti... Allah hepimizin yardımcısı olsun canım...ahh denizim yaa canım benim...ne güzel herşey yoluna giriyor demiştik...bence çok büyük bir imtihandan geçiyorsunuz..sadece sabredin ve elinizdekilere şükredin canım..inşallah gelir geçer hepsi..Allah yardımcınız olsun
Dilekcim geçmiş olsun, en kısa zamanda değerlerin normale döner umarım... Şükür ki; çaresi olan bir sıkıntı bu.... Kolaylıklar diliyorum sana...Günaydın kızlar umarım herkez iyidir bende dün traporu cıkarmak ıcın doktora gıttım kan tahlilimi verdim dr gorunce tahlil sonuclarını bana ılac verdı kan tupu her gun hastaneye gıdıp serum taktırcam bı saat boyunca off yaa ılacı serumun ıcıne katıp damardan vercekler yaa(
İkimizin Zehra'sına da maşallah... Zehra'm da seni öpüyor Hacer Teyzesi...masallah benim kizima.. boylu poslu .. yumuk yumukdur elleri dimi.. öperim koklarim ben onu
ADAcim bizim hayir bildigimizde ser, ser bildigimizde hayir vardir.. bilemeyizki.. rabbim herseyin hayirlisini versin insallah .. üzülme.. bi kapi kapanir bi baska kapi acilir:teselli:
Üzülme Şehnazımmm... Bu sınavı da geçicez inşallah. Henüz bitmediysem de tükeniyorum yavaş yavaş... Dilerim ki bitme noktasına gelmeden düze çıkarız...denizim okudum vee cooookk üzüldüm ya cnm arkadaslarin dedigi gibi allah siniyo bence sizi sen yinede hep sükret allaha bak görüceksin bigün hersey cok güzel olucak ve yoluna girecek allh hic bi kuluna tasiyamayacaklari yükü vermezmis cnmm
Maşallah bebişine, Allah nazarlardan saklasın annesiii....selam kızlar bende şimdi sağlık ocağından ve doktordan geldim kızımı gördüm 41 cm olmuş gelişimi falan bir hafta ilerde doktor 20 mart gibi alırız dedi yani evlilik yıldönümümüzde :) işte bu da sude nin resmi
Geldim Şehnazım, hoşbuldum. Geldim ama yemek hazırlama faslıyla birlikte; geçmişi okumak da devreye girince yazamadım hemen...oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
deniz hanimlarda tesrif etmis hosgelmis sefalar getirmis
Maşallah minocum!!! Düzeltmeni de sonra gördüm ve ben de diğer herkes gibi neeeeeee; 3350 gr mıııııııııı diye şok geçirdim. Aman aman 2250 gr daha iyi kaydirigubbakcemile3Merhaba arkadaşlar geçmişi okudum biraz bugun dr a gittik annemle bebeğim 3350gr ve 45 cm maaşallah 34 haftaliğim dogum şekli hakkinda bişi demedi çati muayenesi için erken demekki kanim biraz az çikti halsizlik ondan yani nst yede bağlandim oda iyi çok şükür.
Eylemcim herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim, gözün aydın. Maşallah Sezin'imize... Allah nazarlardan saklasın, sana bağışlasın onu...iyi akşamlar, biz geldik. kontrolümüz çook iyiydi. hiç bi problem yok dedi dr. suyu yeterliymiş, gelişim günü gününeymiş. nst'yr de girdim ayy sanki dünyadaki en güzel müzik pıtıcığımın kalp sesi. 2013 gr olmuş küçük hanım. şimdilik böyle aklım agelen olursa yazarım yine.
Burdayım Zeynepiiimmm!!!! Geldim, yettim gariiii!!! hihoyyytbu arada denizim nerde ya? bugun hic girmemis..iyi misin kiz? bir ses ver..
Hoşbulduk Dilekcimmm!!! Ne çok özledim sizleri.... Şenizhihoyyyt oooo denzim gelmiş hoşgelmişşşşşşş Şeniz
Dilekcim süper ama süper olmuşş!!! Maşallah! Hem cicileri hem de düzenini çok beğendim. Allah ağız tadıyla bebişin egiydirmeyi nasip etsin. Renkleri de ne kadar canlı hepsinin, maşallah 41 kere!!!kızlar sonunda bitirdim ütüleri bebişin eşyalarınıda yerleştirdim ama öylesine buda resimleri hihoyyyt hihoyyyt
denizcim saol cnm mecbur katlanıcaz hergun hastaneye gidip bi saat boyunca serum içinde alcam ilaçı olsun yine şükürler olsunki çaresi var allah çaresiz hastalıklardan korusun bizi :Saruboceq: bizde seni çok özledik valla yoklugun fena farkediliyordu a.s a.s
Gözünaydın canım.Hayranlıkla okudum valla yazdıklarını. senağlama....bildiginiz gibi pazar aksami annemle kavustuk o gece annemin traji komik seyahati nedeniyle kocisle yatakta gulmekten uyuyamadik:))) (annemin baskasinin valizini alip gelmesi gibi bi cok sey) :)) neyse canim annem sonucta basardi.
kizlar nasil mutluyum anlatamam 2 gundur diyorum ben cennettemiyim ruyadamiyim yok boyle birsey nasil guzel biseymis insanin annesinin pisirmesi getirmesi yedirmesi oyle garip duygular icerisindeyimki anlatamam kendimi sokakta bulunmus bi kedi yavrusu gibi hissediyorum beni sarip sarmaliyo ha bire biseyler yediriyor nasil aglamak istiyorum anlatamam meger ne cok ozlemisim.
bugun dusa girdim annem dedi seni yikiycam yok olmaz falan dedim dinletemedim neyse geldi beni bi yikadi bi keseledi (keseyi yaninda getirmis :) kucukken hic sevmezdim ama bugun sevdim) neyse resmen aklandim paklandim, banyodan bir ciktim ki iste o koku aylardir sayikladigim ispanakli boregin kokusu butun evi sarmis......annem hemen giyin git otur sicacik uzat ayaklarini geliyom dedi ve elinde o muhtesem tepsiyle geldi mis gibi turk cayi borek zaten tartisilmaz iste o an ben bi baslarsin aglamaya ama hickira hickira katila katila isin komik yani bi yandan agliyorum ama bi yandanda boregi isiriyorum :)) yatak odamla mutfagim tertemiz oldu yarinda salonla bebegin odasini temizliycez insanin annesi gibi yokmus bunu bi kez daha anladim bende kizimin zor anlarinda hep yaninda olucam nasil bisey oldugunu cok iyi anladim ustelikte benle annem normalde cok iyi anlasamayiz ayri kutublardanizdir yani ama anladimki annelik bambaska birsey Allah yoklugunu gostermesin binlerce kezde razi olsun hamileligimin en guzel gunlerini yasiyorum karsilikli turkce konusup dedkodu yapiyoruz super daha ne istenilirki :)) cok uzun oldu kusura bakmayin canlarim sevincimi paylasmak istedim hepinizi coook opuyorum arada giricem annem gormeden bilgisayar zararli diye oturtmuyo basina cep telimi bile kapattiriyor zararliymis alem kadin ya :))) bye muck :))
Geçmiş olsun canım. Serumlar şifa olsun inşallah,yarasın.Günaydın kızlar umarım herkez iyidir bende dün traporu cıkarmak ıcın doktora gıttım kan tahlilimi verdim dr gorunce tahlil sonuclarını bana ılac verdı kan tupu her gun hastaneye gıdıp serum taktırcam bı saat boyunca off yaa ılacı serumun ıcıne katıp damardan vercekler yaa(
:roflol: :roflol: :roflol: Allah iyiliğini versin emi.ben anlatayım bi olayımı. daha evlenmemiştim.
bi gece uyandım başımda bi ağırlık. uyuyomuyum uyanıkmıyım anlamadım. çok ağır bişey var ama alnımda hissediyorum bunu. neyse elimi götürdüm bi baktım sopsoğuk, yumuşak bi et parçası.:1shok: ama nasıl korktum. elimle aldım attı, yine başıma düştü kalp krizi geçiricem sandım. kalbim deli gibi atmaya başladı ve uyanıktım tabi, rüya değildi. yine attım yine düştü. en son hızlıca attım. yılan gibi bişey hissettim. yana düştü. hareket edemedim o an. elimle kontrol ettim yok orda duruyo. doğrulmaya çalıştım bi baktım sol kolumu oynatamıyorum. bi baktım kolum yanımda ama hşssetmiyorum. nedenmiş bu korku biliyomusun. kolumu alnıma koyarak uyurum ben ve bu arada uyuşmuş kolum. hissizleşmiş. yani yılan sandığım şey kolummuş.-tatlicadiarzu- ıiyyyyyy çok korkunçtu..:1shok:
Geçmiş olsun oğluna canım. Çabuk geçsin inşallah.acayıp yorgunum sabahtan beri buyuk oğlum bronsit olmus hastanelerde gectı vaktım ordan fatura yatır ewe gel cocugu okula bırak saglık ocagına gıt ılaclarını yazdır hosafım cıktı yaa yollarda dogurcam sandım heryerım agrıo bırazdan yatıp uzancam uyuyabılırsemde uyucam sımdılık ıyı bakın kendınizede bebeklerınızede kocaman optum sizleri
Aynı bizi tarif ettin kıııız. Benim oğluşumda sabahları babişkosunu depikleyerek uyandırıyooooo. Çok hoşumuza gidiyor.kizlar bisi daha sorucam size biz esimle gece uyurken o arkasini döndüyse ben ona sarilirim ben döndüysemde o bana sarilir ama esime ben arkadan sarildigimda göbüsüm esime degdigi icin otamatikman oglumda bi kipirdamalr oluyo tekmeler yumruklar anlamiyrz esimle acaba rahatsizmi oluyo yoksa babasini hissettigi icin hosunami gidiyo peki sizde böyle bisi oluyomu merak ettm gercekten
İyi günlerde kullan canım aldıklarınızı. Allah bebişinle doldursun içini inşallah.ben de az sonra ekliyim beşiğimizin fotosunu profilime. zaten internetten beğenmiştik. foto.mak eşim götürmüş.ekliyim şimdi barim...
bugun dr a gittik annemle bebeğim 3350gr ve 45 cm maaşallah 34 haftaliğim dogum şekli hakkinda bişi demedi çati muayenesi için erken demekki kanim biraz az çikti halsizlik ondan yani nst yede bağlandim oda iyi çok şükür.
Birden gözüm ahanda böyle oldu 3,350'yi görünce :1shok:ayy ben ne yazmişim ööle özür dilerimm 2250 gr yanliş yazmişim hamilelik gözleride bozuyor biliyorsunuzzzşakkıdı
hic anlamadik zati ne oldunu bizdeafiyet bal seker olsun canim
Valla ne yalan söyliyim vardı. Ama sadece 1 bardak ve açık içtim. Şenizanlaşıldı tamam çayda var mıydı yanında?
Kim ? Ne? Biri aşuremi dedi. Bak yaaa ben canları çekmesin diye adını söylemiyorum. Şunun yaptığına bakya var ya sonunda yaptircaksiniz su asureyi bana heeeee...dayandim dayandim ama elif gibi caktirmamistim ama beni de ayaga düsürdünüz yani sonunda
Kocaman bir maaşallah kızına canım. Çok şükür güzel haberlerle gelmişsin. İnşallah sorunsuz kavuşacaksın bebişine. Bekliycek,sabredicek,tamamlıycak gelişimini annesi.iyi akşamlar, biz geldik. kontrolümüz çook iyiydi. hiç bi problem yok dedi dr. suyu yeterliymiş, gelişim günü gününeymiş. nst'yr de girdim ayy sanki dünyadaki en güzel müzik pıtıcığımın kalp sesi. 2013 gr olmuş küçük hanım. şimdilik böyle aklım agelen olursa yazarım yine.
Pazartesiye tamamlarsın sen suyunu gülüm. Güveniyorum ben sana.benim suyum azalmış çok net göremedik o yüzden bebeğimi. ben de bol bol su içiyorum pazartesi kotrolüm var yine...
kızlar sonunda bitirdim ütüleri bebişin eşyalarınıda yerleştirdim ama öylesine buda resimleri hihoyyyt hihoyyyt
denizcim saol cnm mecbur katlanıcaz hergun hastaneye gidip bi saat boyunca serum içinde alcam ilaçı olsun yine şükürler olsunki çaresi var allah çaresiz hastalıklardan korusun bizi :Saruboceq: bizde seni çok özledik valla yoklugun fena farkediliyordu a.s a.s
Saol denizim begendiğine çok sevindim saat 6'dan beri ütü yapıyorum pestilim çıktı ama gerçekten degdi ya :)) onları ütülerken hep kızımı içinde hayal ettim valla çok mutlu oldum düşünmesi bile çok güzel :)) ben yatıyorum kızlar allaha emanet olun tatlı uykularr :))
Merhaba canım... İyi diyelim, iyi olalım, sen nasılsın?Hepinize merhaba nasılsınız?Benim evde canım sıkılıyor yanlız kaldım bu gece.Kocişim not ve karne basma derdinde...
evet kızlar ben geldim biliyorum coook ozlediniz beni, ah nerelerde kaldi dediniz :roflol:
ama son 7 is gunum haliyle cok yogunum
herkes iyimi bakalimmm arrrr yu rediiii :roflol: cok enerjikim allah bozmasinkaydirigubbakcemile3
titi8686 gecmis olsun canım ama biraz bana sacma geldi ya kordon sarkar filan ne biliyim korkutmus biraz bence doktorun seni korkma :teselli:
kizlar anlatin bakalim, bebeginiz icin kilik kiyafet aldiniz iyi guzel ama,
masal kitaplari, ninni cdleri filan aldinizmi?
ben o bebek muzikleri olayını ticari buldugumdan almadim. ama masal kitabi arastiriyorum.
fikirlerinizi bekliyorum
kızlar bugün sağlık ocağınada uğradım küçücük bi bebeğe aşı vurdular annesine soruyor ebe hamileyken hiç doktora gittn mi diye kadın yo dedi doğumu nerde yaptın dedi evde dedi tek başına mıydın diye sordu ebe yok komşum yanımdaydı dedi vallaha kadının o kadar rahat söylüyordu ki sigortan var mıydı peki diye sordu ebe kadın evet ama gitmedim dedi eşimde diyor bak sen normalden korkuyorsun millet komşusuyla doğum yapıyor diye
bende çanta hazırlıklarına başladım.herkes hazırlada ani birşey olursa elin ayağına dolaşmasın dedi gözüm korktu.ama ıvır zıvır bir sürü eksik varmış daha .bu haftada onları halledeyim bari.c.tesi de doktor kontrolum var.
Saol denizim begendiğine çok sevindim saat 6'dan beri ütü yapıyorum pestilim çıktı ama gerçekten degdi ya :)) onları ütülerken hep kızımı içinde hayal ettim valla çok mutlu oldum düşünmesi bile çok güzel :)) ben yatıyorum kızlar allaha emanet olun tatlı uykularr :))
Kim ? Ne? Biri aşuremi dedi. Bak yaaa ben canları çekmesin diye adını söylemiyorum. Şunun yaptığına bakklava:
saol buketim degdi valla inşallah içindede gorursun bebişimi (amin)Ayy bayıldım yaaa. Süper olmuş gerçekten. Güle güle,iyi günlerde giysin kuzucuğun canım. Ellerine sağlık gerçekten değmiş.
ayy canim hepsi harika gözüküyor..Battaniyelerinin icinde yumugun güzel güzel uyusun insallah...cicilerini de güzel güzel giyisin insallah..
.
günaydın güzel annişler...arasıra bendede sancı oluyor canım..hele kasık ağrısı..geçmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?