kızlar galiba boşanıyorum çok kötüyüm
galiba kızım babasız büyüyecek
kaynanamsonunda muradına eriyor
şehnazım canını sıkma, riskli olması oğluşunun kilolu olmasından kaynaklanıyor, tosuncuk maşallah. sezeryan olman da o yüzden gerekli zaten.
cıddı bır sorun yok Gulsahımm... sen nasılsın?
Bugun Istanbul da hava cok guzel evde oturanlar hadı atın kendınızı dısarı guzel bı yuruyus 1 saat kadar.. kolay dogumlarınız olur yuruyuslerı yaparsanız hadı bakııımmm
6 aya kadar kesinlikle su vermeyin diyolar.
istanbulda hava çok güzel yaaa:icecream:
Neeee :1shok:yok canım... Herşey düzelir gülüm dur bakalım ne boşanması Allah korusun.kızlar galiba boşanıyorum çok kötüyüm
Gözünaydın şehnazım. Maaşallah kuzucuğuna. Ne riski varmış ki? Kilosundan dolayımı öyle dedi doktorun?slm canlarim dr dan yeni geldim normalde bugun sadece ctg ye giricektim ama dr um sali günü olan kontrolumu bugune aldi ve kontrol etti beni oglum 2642 olmus fazlasyla kiloluymus ve dogumumun riskli oldugunu kesinlikle normal dogum yapamayacagimi ve sezeryan olmm gerektigini söyledi ve cocuk klinigi olan bi hastane arastirip dogumumu orada yapmm gerektigini söyledi cünkü riskli bi dogumm varmis her ihtimale karsi önlem almaliymisiz........
Kıyamam canım. Düzelir merak etme geçici birşeydir... ŞenizGece yine gec yattim, kafam cok doluydu uyuyamadim. Bana bir kac gündür birseyler oluyor ya hayirdir insallah bakalim...yine kötü bir moralle kalktim. Aslinda 8 de uyandim ama döndüm durdum yatakta..simdi de ilacimi ictim 1 saat beklemem lazim yemek yemek icin... esim de yok zaten..kendimi cok garip hissediyorum su an..neyse bakalim insallah düzelir halim...
neyse kizlar bugün öyle keyifli keyifli yazacak bir haliyeti ruhiyem olmadigi icin KK´dan elimi ayagimi cekiyorum,tabi keyfim gelene kadar öpüldünüz.kendinizi iyi bakin...selamlar...
tebessüm senin neyin var canıım? öyle kötüyüm deyip uzak durmak yok KK'dan di mi ya?
iyi akşamlar, biz geldik. kontrolümüz çook iyiydi. hiç bi problem yok dedi dr. suyu yeterliymiş, gelişim günü gününeymiş. nst'yr de girdim ayy sanki dünyadaki en güzel müzik pıtıcığımın kalp sesi. 2013 gr olmuş küçük hanım. şimdilik böyle aklım agelen olursa yazarım yine.
masallah cimcimeye..
pit pit da atmiyorki kalpleri canim..
masallah gümbür gümbür
cok hos olmus :asigim:
Günaydın canım. Ben suçluları biliyorum: cerez ve tebessüm.... Hiç durmuyolar kaynatıp duruyolar.. Heleki elebaşı cerez yokmuuuu. Laf aramızda ha aman kulağına gimesin. Çeneleri düştü zaten. naniknanik
gambazciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :dilcikar:
gün dogmadan neler dogar..yok öyle bisey.. buda gecer insallah :teselli:
slm canlarim dr dan yeni geldim normalde bugun sadece ctg ye giricektim ama dr um sali günü olan kontrolumu bugune aldi ve kontrol etti beni oglum 2642 olmus fazlasyla kiloluymus ve dogumumun riskli oldugunu kesinlikle normal dogum yapamayacagimi ve sezeryan olmm gerektigini söyledi ve cocuk klinigi olan bi hastane arastirip dogumumu orada yapmm gerektigini söyledi cünkü riskli bi dogumm varmis her ihtimale karsi önlem almaliymisiz........
masallah tosunuma
riskli olmasinin sebebi kilosundan kaynaklaniyor, baska bi sorun yok cok sükür ya..masallah masallah
herkese yagmurlu bir günden merhaba,
neyse kizlar bugün öyle keyifli keyifli yazacak bir haliyeti ruhiyem olmadigi icin KK´dan elimi ayagimi cekiyorum,tabi keyfim gelene kadarşakkıdı
yettim yettim
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
senağlamasenağlama
"Yayılmışız dünyanın dört bir yanına
Kimisi ta kopenhag'da Kimisi paris
bedenimiz orda burda dolanır amma
Çok hemde çok uzak yerde kalbimiz
Bir allı turna olsam
karlı dağları aşsam
Varsam bizim ellere
offf ..kendi göğümde uçsam
kendi göğümde uçsam..
simdi istanbulda olmak vardi anasini satayim
püfür püfür esen bir vapurun yan tarafinda
simdi istanbulda olmak vardi anasini satayim
yeni camide misir atmak kuslara
köprüde balik ekmek yemek
dolmusa hadi gidelim demek
ver elini yeni kapi, ver elini bebek tarabya
su anda ordalarda olmak vardi ya..."senağlamasenağlama
offffffffffffffffffffffffff .. kapkara icin anlasilan..
ama yakin zamanda dogar yine günes :teselli:
offffffffffffffffffffffffff .. kapkara icin anlasilan..
ama yakin zamanda dogar yine günes :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?