2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar galiba boşanıyorum çok kötüyüm
galiba kızım babasız büyüyecek
kaynanamsonunda muradına eriyor

Allah korusun tabi ne yaşadiğinizi bilmiyorum ama ne olursa olsun boşanmak en son düşüneceğiniz şey olsun bir bebeğiniz olacak hem kaynana ya pabuç mu birakacaksin pes etme lütfen gerekirse fedakarliğini yap ilişkiler zaten hep kadinlarin sayesinde yürüyor hem üzme kendini bebeğinde üzülür dün ben hastanede bi adama sinirlendim salak asansör 3 kişilik bu 4. bindi asansör ötüyo bu inmiyo dedim 3 kişilik bişey olmaz dedi o zaman ben inerim dedim söylendi bana salak indi ,ama ben uyuz oldum adama ultrasonda bebeğimin yumruklari sikilmişti iki elinede baktik yumruk yapmiş doktor sert mizaçli olcak heralde dedi ama bence sinirlendim ya ondan dı üzülme ,bebeğini de üzme.:teselli:

şehnazım canını sıkma, riskli olması oğluşunun kilolu olmasından kaynaklanıyor, tosuncuk maşallah. sezeryan olman da o yüzden gerekli zaten.

herkese yagmurlu bir günden merhaba,

Gece yine gec yattim, kafam cok doluydu uyuyamadim. Bana bir kac gündür birseyler oluyor ya hayirdir insallah bakalim...yine kötü bir moralle kalktim. Aslinda 8 de uyandim ama döndüm durdum yatakta..simdi de ilacimi ictim 1 saat beklemem lazim yemek yemek icin... esim de yok zaten..kendimi cok garip hissediyorum su an..neyse bakalim insallah düzelir halim...

neyse kizlar bugün öyle keyifli keyifli yazacak bir haliyeti ruhiyem olmadigi icin KK´dan elimi ayagimi cekiyorum,tabi keyfim gelene kadarşakkıdı

öpüldünüz...:1hug:
kendinizi iyi bakin...
selamlar...

denizcim şöyle baştan sona anlatsana neler oldu..nerden çıktı boşanıyorum falan..elimizden geldiğince fikir üretiriz çözüm buluruz belkii..nolur üzme kendini yaa...kıyamam,bak eylülde üzülür annesi yaa..

Birer yolcuyduk aynı ormanda kaybolmuş
Aynı çıtırtıyla uyanan birer serçe
Hep aynı yerde karşılaşırdık tesadüf bu
Birer tomurcuktuk hayatın kollarında
Birer çiğ damlasıydık
Bahar sabahında gül yaprağında
Dedim ya;
Hiç yoktan susturuldu şarkımız
Yüreğim kanıyor yüreğim kanıyor
Bitmeseydi... bitmeseydi bizim öykümüz böyle”

Göğsüm daralıyor
Yüreğim kanıyor
Olmasaydı sonumuz böyle.

öyle küskünüm ki sana
seni sevdiğimi söylemeyeceğim
bir hüzün bırakacağım ardımdan
kimseler bilmeyecek

öyle küskünüm ki
bildiğin gibi değil

Coşkun KARABULUT

hayatınızın eşlerinizini kıymetini bilin ne olur
ben eşimi çok seviyorum ama o beni
istemiyor artık

şehnazım canını sıkma, riskli olması oğluşunun kilolu olmasından kaynaklanıyor, tosuncuk maşallah. sezeryan olman da o yüzden gerekli zaten.

evet cnm ne bilim gerci normal dogumdanda korkuyodumya iyi oldu birazcikta sezeryan olmasi bakalim hastane arastiriyoruz sali günü dr haber vermemiz lazimmis o bizi oraya yönlendirircekmis bakalim oradakiler ne zamn randevu verecekler dogum su gun olacak diye....sezerynda öyle dimi gün belirliyolar sugün olacak diyolar

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
senağlamasenağlama
"Yayılmışız dünyanın dört bir yanına
Kimisi ta kopenhag'da Kimisi paris
bedenimiz orda burda dolanır amma
Çok hemde çok uzak yerde kalbimiz

Bir allı turna olsam
karlı dağları aşsam
Varsam bizim ellere
offf ..kendi göğümde uçsam
kendi göğümde uçsam..

simdi istanbulda olmak vardi anasini satayim
püfür püfür esen bir vapurun yan tarafinda
simdi istanbulda olmak vardi anasini satayim
yeni camide misir atmak kuslara
köprüde balik ekmek yemek
dolmusa hadi gidelim demek
ve elini yeni kapi, ver elini bebek tarabya
su anda ordalarda olmak vardi ya..."
senağlamasenağlama

6 aya kadar kesinlikle su vermeyin diyolar.

ayrica ek gidaya gecildigi andan-bir damla bile su verseniz- itibaren kesinlikle korunmaya daha cok dikkat etmek gerekiyormus cünkü o zaman sütün koruyucu olmak etkisi azalmaya baslarmis...
= >UzmanTV. Kaan Kocatepe

bugün, su ruh halinde bu haber nasil gittii bir bilsen denizimsenağlama senin adina cok üzüldüm ya..Allah yardimcin olsun...Allah bu insanlara akilf fikir versin ne diyeyim...

istanbulda hava çok güzel yaaa:icecream:

dedim ya su anda istanbulda olmak vardi anasini satayim..

NOT: anasini satayim lafi cok igrenc bir laftir, anlami da pek öyle yenilir yuturlur degildir hani ama kimse anlamini düsünmeden kullanir. nasil yerlesmisse dilimize masum masum..sarki sözlerine bile sizmis..

neyse ben kacar...
bu arada melekcim sana da Allah kolaylik versin canim...

Son düzenleme:
Uyyyyyyyh tirledim haaaaa.
Bulaşık,çamaşır,ütüüüü. Çok şükür hepsi bitti. Kendimi pek bi hamarat gördüm bugün. :dance:
Ama meyveyi hakettim artık. Kuruldum kanepeye yine rahat rahat...

Neeee :1shok:yok canım... Herşey düzelir gülüm dur bakalım ne boşanması Allah korusun.

Gözünaydın şehnazım. Maaşallah kuzucuğuna. Ne riski varmış ki? Kilosundan dolayımı öyle dedi doktorun?

Kıyamam canım. Düzelir merak etme geçici birşeydir... Şeniz
Aman allahım yoksa nazarımmı değdi

Gözünaydın şehnazım. Maaşallah kuzucuğuna. Ne riski varmış ki? Kilosundan dolayımı öyle dedi doktorun?

cnm bende seker varya ondn dolayi dogumm riskli olabilirmis ondn sezeryan dedi bakalm hastaneye gidincede ne zamana gün verecekler dogum icin

neyse ya..ne konusmak ne de düsünmek istiyorum..herkes bu dünyada da öteki dünyada da kendine layik olan ile karsilasir...benim icim ferah,ferah olmasina da...iste bu deli merhametim, ucunu kösesini hesap eden tavrim beni yoran...kul hakki bilmem kimin hakki derken, kendimden cok daha fazlasini beklemem...halbuki bir iliski iki tarafli yürür..hic iste benim salakligim...aslinda bir düsün bu hal,herkesinde dedigi gibi benim icin bir nimet..ama esimin üzülmesini ya da icine atmasini istemiyorum..biliyorum ki annasi babasi ne de olsa..ama tek sorumlu ve suclu onlar...zaten sorun benimle de degil, kendi ogullariyla ama en direk bir sekilde benimle de olmus oluyor tabi..aslinda mesela kör kütük cahil olmalari...Allah cahillerin serrinden korusun hepimizi...cahil ve laf anlamayan insanlarla birseyler yapmak inanin o kadar zor ki...

Son düzenleme:

sehnazim sen de üzme canim kendini..insallah bir sorun olmaz..inaniyorum ki bebegin kucagina cok yakisacak...

hadi kendinizie iyi bakin...

düsünün bakin ne kadar kötüysem cerez´e bile satasmadim bugün

Allah´a emanetsiniz...
selamlar...

offffffffffffffffffffffffff .. kapkara icin anlasilan..
ama yakin zamanda dogar yine günes
:teselli:

amin...hepimizin icine dogsun insallah o günesss
sana her zaman söylemiyecegim birsey söyliyeyim mişakkıdı
galiba ben seni seviyorumlülülülülülü
kendine iyi bak canim...
Allah´a emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…