2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar buluşmada bolca fotoğraf çekicez inşallah...
Hicrancım ben hiç anlamıyom bu hıçkırık işinden... Kızlar ses geliyo falan demişler.... Ben acayip şaşırıyorum bu duruma, ayol karnımızdan nasıl ses gelcek yaa???????

Siz nasıl anlıyosunuz bu hıçkırık olayını? Seri bi şekilde pıt pıt vurunca hıçkırıyor demek mi oluyo?

valla cnm ben anliyrm hickirdigini ses gelmiyoda kalp atisi gibi tik tik cok tatli oluyo ama ya

Peki bu misafir kim???? Misafir çıksana ortaya? Hadi gel sen de katıl bize.... hihoyyythihoyyythihoyyyt

Şehnaz sen çok şımarık oldun, bu çerezle çok takılıyon... Sokağa salmıcam seni bak ona göre.... klava:Birkaç gün giremedim hemen napmışlar seni.. Bu dondurma yalamalar falan... Hiç tasvip etmiyorum!!! :roflol::roflol::roflol:

selam kızlar gı siz daha uyumadınızmı :jeyyar: napıosunuz bakalım misafir avına cıkmısınız heralde kaydirigubbakcemile2 yatmadan önce bı yoklayım dedim hepinize ıyıgeceler bugun fena yorgunum mısafır bıtmedı bugun davet etsem hepsı toplanıp gelmezdı heralde:roflol: optum kocaman ıyı bakın bebeklerınize kendınize a.s.

askolsun denizim nerem simarmis bikere can sikintisi kimse bisi yazmiyo diye koydm herbirindn cesit olsun diye :roflol:

cnm bizi uyku tutmadi sohbet ediyorz burada ama kimsecikler yok bi deniz bi ben koskoca mart analari uyuyo galiba

yok kiz ne sesi gelcek :uhm:
pit pit atiyo bende , disardanda belli oluyo.

bende kimse yok diye cikmistim, birden dolmussunuz. hosgelmissiniz a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…