2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı geceler kızlar inşaallah sorunsuz bı sekılde bulusursunuz ben baya uzagım

bende gelmek isterim denizim buluşmaya ama eşime nasıl anlatcam ne dicem kafamçokkarıştı
bide buluştugnuz yeri bilmiyorum ya ama inan gelmek çok isterdim senağlama

kizlar ben bebisimin camasirlarini kendi deterjanimizla yikadim ama hepsinide utuleyip yerlestirdim:çok üzgünüm: bir seferlik oyle yikansa olmazmi:uhm:

ADACYO, 16 eylül, adayadayı+, BeyazLilyum+, burser, DOGA6, hayaletorka, Saruboceq+
Kızlar!!!!! Bu kadar kalabalığız madem, bu kişilerden var mı buluşmaya katılmak isteyen?

emin ol biri can atıyordurdelikafadulden:roflol::roflol::roflol:

bu arada benim istanbula gelebilme ihtimalim vardı ama artık yok canım..gözüm kesmiyor inan..çok uzak geliyor ve artık kız yolculuğuda hiç sevmiyor:dilcikar: canımı acıtıyor
ama yanınızda olmyı çok isterdim..bakın fotoğraf çekmeyi sakın unutmayın olurmu..hepinizi ve koca göbüşlerinizi görmek istiyorum

kizlar ben bebisimin camasirlarini kendi deterjanimizla yikadim ama hepsinide utuleyip yerlestirdim:çok üzgünüm: bir seferlik oyle yikansa olmazmi:uhm:

keşke sabun tozuyla yıkasaydın aa artık çok zor olur...2 sefer durulasaydın bari..ozaman etkisi baya azalır gibime geliyor

ya arkadaslar bende mi tuhaflık var bir çoğunuz geceleri uyuyamıyormussunuz ben gayet rahat uyuyorum,ama gündüz karın ağrılarım var allahtan gece olmuyor ağrılar

Kızlar yaaa, biraz önce kankamı aradım... Geçtiğimiz hafta eşi bir kaza yapmış, bir yayaya çarpmış. Yaya ölmüş... Eşi de şimdi hapisteymiş... :1no2::1no2: 8/2 kusurluymuş. 5 yıla kadar ceza alabilirmiş... Ayy nasıl üzüldüm yaa! Rabbim yardımcısı olsun. Ne denirki böyle bir durumda? :sm_confused: Teseli edecek söz bile bulamadım... senağlama

evet çok zor bi durum allah yardımcısı olsun arkadasının,insanın basına ne geleceği belli olmuyor valla allah sabır versin çok üzücü bi durum.

ii geceler kızlar anca okudum ama çok kişi kalmamış...

deniz valla çok üzüldüm, şimdi düşünüyorum da Allah kimseye yaşatmasın.

palladium da buluşuyosunuz demeki. fotoğraf isterim. ben de tanışmak isterdim sizlerle ama yeşilköyden biraz zor olur sanırım. neyse sağlık olsun. bol bol eğlenin.

ayy cok kötü bi durumya allh yardimcisi olsun

yaaaaaa kiskaniyormmm yaaaaaaaaaaa bende gelmek istiyorm bulusmayaaa

hayirli geceler herkese.a.s.
benim size bi sorum olacak, sizin bebisleride hergün hickirik tutuyomu?
benim günde bi kac tutuyo, aradim bu konuda fazla biseyde bulamadim. :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…