2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben ancak seneye okul açılana kadar bakacağım bebişime, gerçi seneye sabahçı olacağım bi aksilik olmazsa uyanmak ve sabahın köründe uykusuz uykusuz okula gitmek çok zor olacak ama en azından öğleden sonra bebişimle olacağım.

bende bugün doktordaydım.herşey iyi fakat hala ters duruşta dedi.21 şubata tekrar çağırdı.defterine 32 haftalık diye kayıt geçti.bu süre içinde herhangi birşey hissettiğin an hemen ara diye ekledi.çantan hazırda oldun dedi.ilaç vermedi yine.

hoşgeldin canım..bebenin gelişimi ilerde demekki.
evet artık herşeye hazırlıklı olmalıyız.hakkında hayırlısı olsun canım.

albanian 21 şubata kadar hiç gitmeyecek misin? bu ay daha sık olması gerekmiyor mu canım kontrollerin?

sarıböceğim teşekkür ederim canım.
adayadayı bende daha sık olacak diye biliyordum ama 21 şubata kadar kontrol yazmadı.benimde basiretim mi bağlandı ne hiçte sormadım nts ye bağlanmıcakmıyım diye.neyse 10 gün geçsinde ararım doktorumu.

Selam kızlar. Bugün bütün gün evdeydim ama hiç fırsatım olmadı yorgunluktan ölüyorum valla. 33 haftalık hamilesin ne işin var misafirle demii. Misafirlerim vardı bütün gün hazırlık filan yemek derken öldüm ya...
Allahtan erken geldik diye erken kalktılar yoksa bittmiştimmm.
Bide çocuklu aileler. Başımıza gelecekleri düşündümde çok zor günler bizi bekliyo rahatlığın tadını çıkarın valla

Saruboceq, ADACYO+, adayadayı+, albanian, altunummm, alyasulin, elifzeyneb, mystory, rebeca, öykübebek
anam bu kadar kişiyiz çıt yok kimsede..

doğacım sana ne olmustu? gecmis olsun?

onun yüzünden bebeğim bir günde aşağıya indi stresten ve cok ağrım var Allah onu bildiği gibi yapsın bebişimin hakkına da girdi

kızlar bana sakın kızmayın..
eşim geliyor yolda midye istedim.artık kriz noktasındayım..
2-3 tane yicem..
günah çıkarıyorum..
stop..

2-3 tane yicem..
günah çıkarıyorum..
stop..

midye yasakmıymış ki bilmiyordum...ayyy ben hiç sevmem :bbo::1no2:canım çekmedi istediğin kadar yiyebilirsindelikafadulden

kızlar ne kadar çok yazmışınız yine geçmişi okurken 1 saat geçiyor valla bazen bende canımın istediği şeyleri yiyorum canım acayip cips istiyor ama tutuyorum dayan 2 ay diyee

Kızlar merhaba....
Ben bugün gezmeye gittim. hihoyyytKociş beni e-bebkin mağazasına götürdü. Tek parça bişi almadım, zaten almam da imkansız... Ne kadar pahalı bir yer orası öyle yaaa! kafamçokkarıştıAyakta adam dürtüklüyorlar resmen... kaydirigubbakcemile3Sonra eve geldik, kociş güzel bir yemek hazırladı, yedik. O şimdi mutfağı topluyor ve bulaşık makinesini yerleştiriyor. Ben de burda sizinle çene yarıştırmaya geldim... Birazdan buluşmayla ilgili topiğe göz atıp, son durumu duyurucam kızlar!!! :lepi::teytey:
Bu arada Che'nin durumuna çok üzüldüm ama sessizlik kararı gereği daha fazla yorum yapmayacağım...
Sizden ne var ne yok?

selam kızlar herkeze iyi akşamlar bugun pc format attırdımdaa anca girebildim
geçmişi okuyodum oyüzden anca döndüm size kızlar benim kemiklerim çok agrıyor ya oyle boyle degıl ama fecı ya sanki dayak yemişim gibi

2-3 tane yicem..
günah çıkarıyorum..
stop..

Afiyet olsun, benim yerime de ye, acayip severim... Ama cesaret edemiyorum bi türlü yemeye... Bolca da limon sıkmayı unutma!!! kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bende ço küzüldüm ayıp yani tamam annesine laf etmesi hoşuna gitmemiştir ama nedenine bi bakmalı yazık ya bebişi iyidir inşallah deniz ondan şüphelernirken facebooklarda ne yapıo die üste çıkıvermiş adam aman yaaaaa kötü olmuş inşallah düzelir araları

gülşah ye ama bak 2-3 tane demişsin fazlasını yeme, yasaklı listesinde biliyosun ona göre klava:klava: bu arada harbiden de bol limon sıkmayı unutma cokacimcoook delikafadulden

Kızlar İstanbul Anadolu yakası buluşması için ankette kullanılan oylara baktım... Çoğunluk 2 Şubat 2009 Pazartesi diyor...
Bu durumda 2 Şubat 2009 Pazartesi saat 13.00 te Palladium Alışveriş Merkezi'nde buluşmak herkes için uygun mudur?
Ankette oy kullananlar:
ADACYO, elif_bs, existhunder, melek81, MERTAS
Bu kişilere little_suzy'yi de ekliyorum... Bu kişilerden tek tek onay bekliyorum. Lilyumcum sen gelebilecek misin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…