2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Uyumadık valla İclalcim!!! O misafir sen miydin yoksam??? kaydirigubbakcemile3
Allah kolaylık versin, sağlam yorulmuşsundur... Kaçıyosun galiba? Bu ne yaa, ateş almaya mı geldin?

İyi geceler kızlarrrr........

İyi geceler Tuğbacım... Ne var ne yok?

yok kiz ne sesi gelcek :uhm:
pit pit atiyo bende , disardanda belli oluyo.

bende kimse yok diye cikmistim, birden dolmussunuz. hosgelmissiniz a.s.

Bende de dışardan belli olan bir çok hareket var ama ben hangisi hıçkırık anlayamıyom... Farkı ne peki yaa?

Hoşbulduk bu arada... :)

Bende de dışardan belli olan bir çok hareket var ama ben hangisi hıçkırık anlayamıyom... Farkı ne peki yaa?

Hoşbulduk bu arada... :)

pit pit atiyo daaa
böyle bi kac saniyede bir 5-10 dakika sürüyo.
günde bi kac kere oluyo, bende merak ettim bu kadar olmasi normalmi acaba diye..

Şehnazcım ben gerçek yalamak istiyom anlarsın yaaa...........:))))))))))))))
Adacyocum bi değişiklik yok güzelim bildiğin gibi..Annen gitmiş Allah kavuştursun canım...

pit pit atiyo daaa
böyle bi kac saniyede bir 5-10 dakika sürüyo.
günde bi kac kere oluyo, bende merak ettim bu kadar olmasi normalmi acaba diye..

Haaaa, tamam o zaman; o dediğinden bende de oluyo hergün... Normaldir herhalde, ben hiç kuşku etmemiştim sen sorana kadar...

Adacyocum bi değişiklik yok güzelim bildiğin gibi..Annen gitmiş Allah kavuştursun canım...

anladm cnm anlamazmiyim yazk size yaaa
benim öyle bi sorunum yok cok sükür:sm_cool:

Sağol canım, doğum zamanı tekrar kavuşcaz inşallah. O zaman da iki ana, iki kız olucaz... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar hepinize iyi geceler benyatıyorum allah rahatlık versın [ mts şehnaz iclal Şeniz
bu arda denizcim arkadasın için üzüldüm allah yardımcısı olsun valla çok zor /B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…