2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Haa tabii canım, bizde de durum aynı... Ben olayı hemen kavrayamadım da hala yalama eyleminin direkt kendisiyle bağlantı kurmaya çalışıyom....:

Direkt kurmaya çalışma canım dolaylı yollardan dolanda gel :roflol::roflol:

ya konu nedir acaba?

Anlatayım:
Şehnaz; aynı çcerez gibi dondurma yalayan suratan koymuş bir sürü mesajına... Ben de şımardın dedim. MTS de ben gerçekten yalamak istiyom dedi... Ben de noluyo, ee yalayın canınız dondurma istiyosa gibilerinden sorunca, anladım ki konu fan fini fon işleriymiş..
Şehnazlar tam gaz çalışıyolar, MTS ler de kış uykusu moduna geçmişler canım!!! kaydirigubbakcemile3

neden olmadi? üstüne mi durmadin?
olur insallah

cnm sina´va girdim 0 yanlisla aldim sonra direksiyona girdim bi kere kaybettm sonrada karnm büyüdü dahada girmedm 1 seneyi doluncada heralde iptal oluyomus benimkide heralde iptal oldu gitti 2 bin küsür euro havaya kafayi yicem yaaa

valla koptum gülmekten, ne güzel anlatmissin. :roflol:

cnm sina´va girdim 0 yanlisla aldim sonra direksiyona girdim bi kere kaybettm sonrada karnm büyüdü dahada girmedm 1 seneyi doluncada heralde iptal oluyomus benimkide heralde iptal oldu gitti 2 bin küsür euro havaya kafayi yicem yaaa

saglik olsun canim.
ama arayi acmadan bidaha girseydin keske.

saglik olsun canim.
ama arayi acmadan bidaha girseydin keske.

evet keske öyle yapsaydm ama trye geldim falan baska bisiler girdi araya sonra hastaneye yattm simdide bitti zamn byük ihtimal aman napim kismet degilmis sonra yine yaparm

caktirmada arada kacak kullaniyrm :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…