merhaba arkadaslar hıçkırıktan konuşmussunuz ,bebeğin hıçkırıklarını bende anlamıyordum ama primanın internet sitesinde bebeğin anne karnındaki hareketlerini gösteren video var hıçkırdığında,tekme attığında nasıl hareket ettiğin gösteriyor isterseniz bi bakın
günaydııın kızlarrr
iy pazarlar herkese hihoyyythihoyyyt, dünkü yorgunluktan sonra sabaha iyi uyandım ama artık gece olsun istemiyorum uyuyorum uyumasına da hem çok sık uyanıyorum hem de her yerim ayrı ağrıyıp sızlıyiiiiiii senağlama
geceki muhabbete bayıldım bu arada, sizi gidi siziiiiiiiii laelaelaelaelaenaniknanik
hosgeldin cnm naslsin?
gündüz fazla agrim olmuyo ama geceleri felaket hele wc kalkarken sanki dogurckmisim saniyorm o derece agrilarm oluyo herkesde ayni demekki
hello motoooooooo
kahvaltılar edildi mis mis evler temizlenecek ganımca ben çekmecelerimi yerleştirecem bir de kitaplığım sahaf tükanı gibin olmuş az düzen intizam geitreyim canımmm
ya kizlar benim bebisim normalde cok hareketliydi hep söylüyordm size 3 gündür pek bi durgun tekme hic atmiyo sadece minicik hareketini hissdyrm sonra saatlerce tik yok sizinde öylemi yoksa benimkinde bi problemmi var dr gidimmi en azindn ctg ye baglarlar
ya kizlar benim bebisim normalde cok hareketliydi hep söylüyordm size 3 gündür pek bi durgun tekme hic atmiyo sadece minicik hareketini hissdyrm sonra saatlerce tik yok sizinde öylemi yoksa benimkinde bi problemmi var dr gidimmi en azindn ctg ye baglarlar
canım bazen oluyor öyle benimki de yapıyor ama bu kadar uzun sürmüyor bence git bir doktora aklında kalacağına hem tosunun görmüş olursun vakit kaybetme bizi de habersiz bırakma
çok aktif vede sportif gördüm seniii sositosositosositososito
kolay gelsin işlerin kitaplığı düzeltirken çok eğilip doğrulma yalnııızzz. kaydirigubbakcemile3
şimdi şehnazım yerleri daraldı artık iyice eskisi gibi hareket etmelrini bekleyemeyiz ama benim dr. dedi ki yemek yedikten sonra 1 saat içinde 8-10 hareket yapmalı. yani 24 saat tepinmesini beklmek olmaz ama yemekten biraz sonra uzan dinle bakalım tosun paşa ne yapıyo. hareketlerini dinlemek önemli ama sen hemen endişe edip benim tosun damadımı da strese sokma.
ben kendime engel olamıyorum ki en büyük hedefim 3 gün kalkmadan yatmak ancak sıkılıyorum ben gittiğim yerde de bir saatten fazla duramam kurtluyumdur delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?