2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlarrr.dün alışverişteydik canım çıkmış akşama sızmışım görüşemedik ama yine sohbet tam gazmış yani

walla muhtardan beter ciktin kiz sendelikafadulden....KK´yi ele gecirdin cicim:jeyyar:

:roflol::roflol::roflol:

Herkese iyi haftasonları..

Bugun kocısler evde herkes keyıf yapıyor anlasılan.. Sayfalar almıs basını gıtmıs yıne..

merhaba arkadaslar hıçkırıktan konuşmussunuz ,bebeğin hıçkırıklarını bende anlamıyordum ama primanın internet sitesinde bebeğin anne karnındaki hareketlerini gösteren video var hıçkırdığında,tekme attığında nasıl hareket ettiğin gösteriyor isterseniz bi bakın

cnm tam olarak link versen ne iyi olurdu
cünkü prima yazinca almnca bisiler cikiyo da ondn

günaydııın kızlarrr
iy pazarlar herkese hihoyyythihoyyyt, dünkü yorgunluktan sonra sabaha iyi uyandım ama artık gece olsun istemiyorum uyuyorum uyumasına da hem çok sık uyanıyorum hem de her yerim ayrı ağrıyıp sızlıyiiiiiii senağlama
geceki muhabbete bayıldım bu arada, sizi gidi siziiiiiiiii laelaelaelaelaenaniknanik

hosgeldin cnm naslsin?
gündüz fazla agrim olmuyo ama geceleri felaket hele wc kalkarken sanki dogurckmisim saniyorm o derece agrilarm oluyo herkesde ayni demekki

hosgeldin cnm naslsin?
gündüz fazla agrim olmuyo ama geceleri felaket hele wc kalkarken sanki dogurckmisim saniyorm o derece agrilarm oluyo herkesde ayni demekki

hoşbulduk canımmmm sabahları dinç uyanıyorum akşamki ağrı sancıya göre gündüz daha rahatım ama akşam olunca sırtım, çatı kemiklerim hele bide dediğin gibi tuvalete giderken baskı da yapıyorya penguenden beter oluyorum

Son düzenleme:
hello motoooooooo

kahvaltılar edildi mis mis evler temizlenecek ganımca ben çekmecelerimi yerleştirecem bir de kitaplığım sahaf tükanı gibin olmuş az düzen intizam geitreyim canımmm

ya kizlar benim bebisim normalde cok hareketliydi hep söylüyordm size 3 gündür pek bi durgun tekme hic atmiyo sadece minicik hareketini hissdyrm sonra saatlerce tik yok sizinde öylemi yoksa benimkinde bi problemmi var dr gidimmi en azindn ctg ye baglarlar

hello motoooooooo

kahvaltılar edildi mis mis evler temizlenecek ganımca ben çekmecelerimi yerleştirecem bir de kitaplığım sahaf tükanı gibin olmuş az düzen intizam geitreyim canımmm

çok aktif vede sportif gördüm seniii sositosositosositososito
kolay gelsin işlerin kitaplığı düzeltirken çok eğilip doğrulma yalnııızzz. kaydirigubbakcemile3

canım bazen oluyor öyle benimki de yapıyor ama bu kadar uzun sürmüyor bence git bir doktora aklında kalacağına hem tosunun görmüş olursun vakit kaybetme bizi de habersiz bırakma

şimdi şehnazım yerleri daraldı artık iyice eskisi gibi hareket etmelrini bekleyemeyiz ama benim dr. dedi ki yemek yedikten sonra 1 saat içinde 8-10 hareket yapmalı. yani 24 saat tepinmesini beklmek olmaz ama yemekten biraz sonra uzan dinle bakalım tosun paşa ne yapıyo. hareketlerini dinlemek önemli ama sen hemen endişe edip benim tosun damadımı da strese sokma.

canım bazen oluyor öyle benimki de yapıyor ama bu kadar uzun sürmüyor bence git bir doktora aklında kalacağına hem tosunun görmüş olursun vakit kaybetme bizi de habersiz bırakma

tmm o zamn ben bi kocise diyim en iyisi
1 gün olsa neyse dimi ama 3 gün boyunca cok az hissedyrm cnkü

çok aktif vede sportif gördüm seniii sositosositosositososito
kolay gelsin işlerin kitaplığı düzeltirken çok eğilip doğrulma yalnııızzz. kaydirigubbakcemile3

ben kendime engel olamıyorum ki en büyük hedefim 3 gün kalkmadan yatmak ancak sıkılıyorum ben gittiğim yerde de bir saatten fazla duramam kurtluyumdur delikafadulden

cnm dinlemezmiyim dinliyrm özellkle elma yedikten sonra yapiyo bisiler hic hissetmiyrm demiyorm ama eskisi gibi degl
bak simdi üzüldügümü anladi galiba icimde dönmeye basladi ayy yerim onu ya

ben kendime engel olamıyorum ki en büyük hedefim 3 gün kalkmadan yatmak ancak sıkılıyorum ben gittiğim yerde de bir saatten fazla duramam kurtluyumdur delikafadulden

sende benim gibisin demekki kurtlu bende dayanmn 1 satten fazla kalmaya bi yerde hep degiisklik ararim

günaydın kızlaaaaaaarrr,
nasılsınız? bir yaramazlık yok inşallah. benim misafirlerim dün gece 2,5ta gittiler bende 12 de kaltım ee kahvaltı falan derken günaydın demem bu saati buldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…