2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim esimin tarafi korganli, ama onlarda samsunda kaliyolar, dedem mesudiyeden gecmis samsuna cocukken. ben bi korgani gördüm.

herkes gitti yine . bende biraz dolanayim uykum gelinceye kadar..
hemsooo memnun oldum tanistigimize, görüsürüz yine insallah.
hayirli geceler dilerim sana

denizcim öncelikle arkadaşına çok üzüldüm.allah yardımcıları olsun

sonralıkla(yokmu bir türkçeci beni dövsün ) mts şaştım yaw senden böyle şeyler duymamıştım..bende geçmişten okuya okuya geliyorum ona bişey engel değilki....ama kocada varmış sorun..benim kocada hiç sorun yok valla tam gaz ileri

kız şehnaz kaçıncı haftaya geldiniz bir dur deyin bence,hem ne anlıyorsunuz ben anlamadım..hadi bir kere olsun dediydik geçende ne eşim ne ben bi halt anlamamıştık.:bbo:eşim diyorki bomboş burası nolmuş buraya böylekaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
hergün onada şafak sayıyor bizimki..şafak 75-tatlicadiarzu-:lepi:

valla cnm bizimkinde hicbi degisme yok tam gazzz ileri birakmayida düsünmüyoz :icecream:

yoksam bana gelen misafirler siz misiniz?:roflol::roflol:

evet canim bizdik kaydirigubbakcemile3

iyiyiz canım bi haber yokk vitaminsizi sewiyorum bugünnn delikafaduldendelikafadulden damlanın misafiri var adayco yok ortalıkta şehnaz yeni uyandı mirmirmirmir

sen bu adami cok seviyorsun hadi itiraf et cicim:jeyyar:..yoksa bu kadar ugrasmazdinkaydirigubbakcemile3

cok yavassiniz cok hizlann biraz ya
kimsecikler bisi yazmiyo ben bile yeni uyandigim halde cenem durmuyo

walla muhtardan beter ciktin kiz sendelikafadulden....KK´yi ele gecirdin cicim:jeyyar:

haydi kolay gelsin walla..kötü olmus..
dikkat edilmesi gerektigini ben de duydum canim..

bişe sorcam bebeler göbek deliğinize tekme atıyormu kızlar..
tam deliğe atıyor bizimki bugünden beri..
o kadar acıyorki anlatamam

canim direk oraya degil ama o civara atiyor..masallahi var kizimin...annasi gibi kung fu egitimi alcak kizim:roflol::roflol: cok teknik tekmeler atiyor bir bilseniz:roflol:

sakin sütün korduguna falan inanmayin.
ayrica takvim yönetmi de garanti degil,
gerci cekme yönteminde öyle bir sorun oldugunu sanmiyorum, sadece islerine gelmiyor...
sapkaya gelince, iyi markalar var..gercekten cok ince olanlar yani..arastirmak lazim..
hap mevzusuna gelince sanirim 4 aya kadardi kullanilmasina izin verilmiyordu. sütün tadini da degistiriyormus zaten. bu konuda UzamanTv´ye bakin . Kaan Kocatepe´nin aciklamalari var..

aa önemli bir konu da...yine Kocatepe´nin aciklamalarindan cinsel iliski icin illa 40 günlük sürenin beklenmesi gerektigi vurgulandi. Rahim kendini toparlamadigi icin ve hali hazirda acik oldugu icin mikrop kapma sorunu ile karsi karsiya kalinirmis...aman dikkat...genelde bu konu cok atlaniyor ama azcik sikacaksiniz disinizi..zaten bilindigi gibi 40 öncesi dinen de caiz degil...demek ki hikmeti buymus...

elif aynen bende çalışmayı düşünmüyorum..
bilmiyorum neden ama bebğime ben bakmak istiyorum...

sizi gönülden destekliyorum...insallah calismak zorunda olan annelere de Allah sabir versin, yardim etsin...

walla babam hep der dururdu kizim bir bayan icin en iyi meslek ögretmenlik diye..hikmetlerinden bir tanesi de buymus demek ki...a.s senin icin cok sorun olmaz insallah canim .sonucta yavrunun yaninda olacaksin yine..

insallah asil durusa gecer canim hayirlisiyla...ama herseyin iyi olmasi sevindirici..daha vakti var zaten dönemsi icin de...

ya size hayranim anacim...ne bu haliniz..masallah yani, masallah! iyi cesaret karniniz burnunuzda... hayir damla hanim bir de masalalh misafir gecidi yapti yani ..azicik dinlenin artik canlarim...

bir birsey mi dedi :roflol: sadece cerez´in hatalari düzeltiliyor canim..cerez disinda herkes hata yapabilir, serbest cicim:jeyyar:

ayrica denizcim arkadasina Allah sabir versin. hakikaten zor bir durum...yaya da Allah rahmet eylesin. onun ailesi icin de zor bir durum...

neyse kizlar ben kactim..gece gece uyandim öyle...uykum gelene kadar size bir bakayim dedim..hadi kendinize iyi bakin...herkese simdiden iyi pazarlar canlarim..

canım benim çok geçmiş olsun..o kadar almaz ceza..
benim dedeme vuran kişi 8/8 kusurluydu para cezası ile çıktı..

hayirli geceler herkese.a.s.
benim size bi sorum olacak, sizin bebisleride hergün hickirik tutuyomu?
benim günde bi kac tutuyo, aradim bu konuda fazla biseyde bulamadim. :uhm:
evet canım tutuor.bu gece 15 dakika boyunca hıçkırdı..
Siz nasıl anlıyosunuz bu hıçkırık olayını? Seri bi şekilde pıt pıt vurunca hıçkırıyor demek mi oluyo?
canım pıt pıt atıyor.hareket ettiğini anlıyosun o farklı.

bu arada ilişki zaten yok da..öteki türlü bir oynaşma var..hani demişsiniz ya dondurma yalama diye..işte o var..sositososito
o da olmasaaaa mahvolurdum..

Herkeze günaydın vegüzel bi hafta sonu diliyorum arkadaşlar
MTS deniz şehnaz dün geceki muhabbetinizi okudum kızlar koptum gülmekten ya alemsiniz valla :))

selam kızlar gunaydinnn hihoyyyt

bulusma hakkında soyle bi durum var, ben artik araba kullanamiyorum, hem esim izin vermiyor kalcamdaki agri yuzunden kramp filan girerse kaza yaparsam diye.
hem de doktorum izin vermiyor 28. haftayi gectim diye.
simdi pazartesi olunca esiminde beni birakma sansi olmaz nasil gelicem bilmiyorum
dolmus + taksi yapmam lazim, ona da gozum yermi yemezmi su anda cevap veremiyorum.
kalcam su an iyi ama hic ayakta kalmiyorum ki...
benim durumum onumuzdeki haftasonuna dogru belli olur yani.

optum herkesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…