yok ben dogma büyüme buraliyim.
ithal gelinsin demek, zor olur yaa.
ben bile bi saatlik yol var arada diye agladiydim..
siz ordunun neresinden?
benim esimin tarafi korganli, ama onlarda samsunda kaliyolar, dedem mesudiyeden gecmis samsuna cocukken. ben bi korgani gördüm.
baya yakinlar birbirine kumru korgan
İyi geceler kızlar, size iyi muhabbetler.
öyleymis esim gitmis oraya.
belki denk geliriz bi gün oralarda :dance:
İyi geceler kızlar, size iyi muhabbetler.
herkes gitti yine . bende biraz dolanayim uykum gelinceye kadar..
hemsooo memnun oldum tanistigimize, görüsürüz yine insallah.
hayirli geceler dilerim sana
denizcim öncelikle arkadaşına çok üzüldüm.allah yardımcıları olsun
sonralıkla(yokmu bir türkçeci beni dövsün) mts şaştım yaw senden böyle şeyler duymamıştım..bende geçmişten okuya okuya geliyorum ona bişey engel değilki....ama kocada varmış sorun..benim kocada hiç sorun yok valla tam gaz ileri
kız şehnaz kaçıncı haftaya geldiniz bir dur deyin bence,hem ne anlıyorsunuz ben anlamadım..hadi bir kere olsun dediydik geçende ne eşim ne ben bi halt anlamamıştık.:bbo:eşim diyorki bomboş burası nolmuş buraya böylekaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
hergün onada şafak sayıyor bizimki..şafak 75-tatlicadiarzu-:lepi:
yoksam bana gelen misafirler siz misiniz?:roflol::roflol:
iyiyiz canım bi haber yokk vitaminsizi sewiyorum bugünnn delikafaduldendelikafadulden damlanın misafiri var adayco yok ortalıkta şehnaz yeni uyandı mirmirmirmir
cok yavassiniz cok hizlann biraz ya
kimsecikler bisi yazmiyo ben bile yeni uyandigim halde cenem durmuyo
kizlar ben bi aptallik yapmisim ve bebisimn kiyafetlerini bizim deterjan ve yumusaticiyla yikamisim simcik denizime sordumda egzama yapar didi kocis geldikten sonra alisverise gidecegiz alirim bebek deterjani ve yumusaticisi tekrardan
yikanicak...allhtan ütülemmeistim
bişe sorcam bebeler göbek deliğinize tekme atıyormu kızlar..
tam deliğe atıyor bizimki bugünden beri..
o kadar acıyorki anlatamam
eylem canım bende kullanmam..
eşime sordum geçende ne yapcaz diye..
takvim metodunu kullanırız dedi..
şapkayı kullanmazmış hiç bir şey anlamıyormuş..
geri çekemezmiş prostat mı yapcakmışım onu ben..
hay Allahım dedim ya...
melek canım benimde rahme bir baskı var.vajinaya doğru..bugün çok sızladı oram.bide çok şişti 2 gündür..dehşet.
meleem, iyi olmana cok sevindim :sm_cool:
bir haftam daha var, bu hafta son olacak, ama bu hafta artik turistik gezi seklinde takilirim oyle calismami filan beklemesinler yani. yerimseniben
cumartesi gunude 32. hafta raporumu alip vericem onlara tamam...
allah kısmet ederse simdilik 2 yasina kadar calismayi dusunmuyorum.
profesyonel muhendislikten profesyonel annelige gecis yapicaz bakalim nasipse :smiley-cool:
elif aynen bende çalışmayı düşünmüyorum..
bilmiyorum neden ama bebğime ben bakmak istiyorum...
ben ancak seneye okul açılana kadar bakacağım bebişime, gerçi seneye sabahçı olacağım bi aksilik olmazsa uyanmak ve sabahın köründe uykusuz uykusuz okula gitmek çok zor olacak ama en azından öğleden sonra bebişimle olacağım.
bende bugün doktordaydım.herşey iyi fakat hala ters duruşta dedi.21 şubata tekrar çağırdı.defterine 32 haftalık diye kayıt geçti.bu süre içinde herhangi birşey hissettiğin an hemen ara diye ekledi.çantan hazırda oldun dedi.ilaç vermedi yine.
Selam kızlar. Bugün bütün gün evdeydim ama hiç fırsatım olmadı yorgunluktan ölüyorum valla. 33 haftalık hamilesin ne işin var misafirle demii. Misafirlerim vardı bütün gün hazırlık filan yemek derken öldüm ya...
Allahtan erken geldik diye erken kalktılar yoksa bittmiştimmm.
Bide çocuklu aileler. Başımıza gelecekleri düşündümde çok zor günler bizi bekliyo rahatlığın tadını çıkarın valla
sonralıkla(yokmu bir türkçeci beni dövsün) mts şaştım yaw senden böyle şeyler duymamıştım..bende geçmişten okuya okuya geliyorum ona bişey engel değilki....ama kocada varmış sorun..benim kocada hiç sorun yok valla tam gaz ileri
canım benim çok geçmiş olsun..o kadar almaz ceza..Kızlar yaaa, biraz önce kankamı aradım... Geçtiğimiz hafta eşi bir kaza yapmış, bir yayaya çarpmış. Yaya ölmüş... Eşi de şimdi hapisteymiş... :1no2::1no2: 8/2 kusurluymuş. 5 yıla kadar ceza alabilirmiş... Ayy nasıl üzüldüm yaa! Rabbim yardımcısı olsun. Ne denirki böyle bir durumda? :sm_confused: Teseli edecek söz bile bulamadım... senağlama
evet canım tutuor.bu gece 15 dakika boyunca hıçkırdı..hayirli geceler herkese.a.s.
benim size bi sorum olacak, sizin bebisleride hergün hickirik tutuyomu?
benim günde bi kac tutuyo, aradim bu konuda fazla biseyde bulamadim. :uhm:
canım pıt pıt atıyor.hareket ettiğini anlıyosun o farklı.Siz nasıl anlıyosunuz bu hıçkırık olayını? Seri bi şekilde pıt pıt vurunca hıçkırıyor demek mi oluyo?
kız şehnaz kaçıncı haftaya geldiniz bir dur deyin bence,hem ne anlıyorsunuz ben anlamadım..hadi bir kere olsun dediydik geçende ne eşim ne ben bi halt anlamamıştık.:bbo:eşim diyorki bomboş burası nolmuş buraya böylekaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
hergün onada şafak sayıyor bizimki..şafak 75-tatlicadiarzu-:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?