2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aaa simdi bisi okudm ayaklariniz elleriniz cok sisiyosa ve sanki noktaciklar gürüyosaniz diyo dr unuza bas vurun diyo ben hep sanki etrafmda beyaz noktaciklar dönüyomus gibi görüyorm siz görüyomusunz

günaydın kızlaaaaaaarrr,
nasılsınız? bir yaramazlık yok inşallah. benim misafirlerim dün gece 2,5ta gittiler bende 12 de kaltım ee kahvaltı falan derken günaydın demem bu saati buldu.

sanada günaydın damla,
ya varya bu misafir konusundaki azmine ve sabrına hayranım da misafirlerine ayrı bir hayranım. sakın kızma ama karnı burnunda hamile kadına hem misafir geliyorlar hem de 2,5 'a oturuyorlar. sen nasıl dayanıyorsun o kadar saat? demek ki öyle iyi bir ev sahibisin ki gelen gitmek istemiyor, bi gün de biz gelelim dicem ama ben oturma özürlü oturamıyorum ki. sen yoruluyorsun diye üzülüyorum ben.

aaa simdi bisi okudm ayaklariniz elleriniz cok sisiyosa ve sanki noktaciklar gürüyosaniz diyo dr unuza bas vurun diyo ben hep sanki etrafmda beyaz noktaciklar dönüyomus gibi görüyorm siz görüyomusunz

şehnaz tansiyonunu ölçüyor musun sen? bir de kaçamak yapmıyosun di mi yeme konusunda? yüzünde de şişme ve birden aşırı kilo alman var mı?

şehnaz tansiyonunu ölçüyor musun sen? bir de kaçamak yapmıyosun di mi yeme konusunda? yüzünde de şişme ve birden aşırı kilo alman var mı?

yüzümde sisme yok tansiynumda iyi ama o simsek cakmalari cok zamndir vardi önemsemiyodm ama acaba önemli bisimiki off yine moralim bozuldu ya ilk zamnlarda midm bile bulanmadn hamileligimi gecirdim simdi hep bisiler cikiyoya allhm hayrlisyla bi dogursm baska bisi istemiyrm deli olucm yasenağlama

günaydın kızlaaaaaaarrr,
nasılsınız? bir yaramazlık yok inşallah. benim misafirlerim dün gece 2,5ta gittiler bende 12 de kaltım ee kahvaltı falan derken günaydın demem bu saati buldu.

ya hayret o saate kadar oturulur mu?yuh.akraban mı arkadaş mı?
ya kızlar tatil başladı ama ben de çok sıkılıdım evde.yemekte yok üfffffffffff ya ya

mrb arkakadaşlar nasılsınız?

2 gecedir hastanedeydim yuksek ateş ve ust solunum yolları intihabı yaşadım ateşim çıktı idrar yollarında intihaplanma...vs vsss..

dun gece tıp fakültesinde kaldım ateşimi düşüremediler erken doğum riski yaşadım.

üstüme ıslak çarşaf sermişler 1 dk da kuruyomuş.çamaşır kurutma makinesi oldum yani sabah çıktık şimdi daha iyiyim 10 tane iğnem var sabah akşam ...şimdi bıraz başım ağrıyor. çok kotuydum.kızlar çok şükür bebişime bişi olmadı.hala atlaşmış değilim yatıyorum annem bizde

başımın üstünde yeriniz var buyrun gelin kızlaaar. canım annemlere de çok misafir gelirdi alışkınım o nedenle. gelenler eşimin okulundan arkadaşlarıydı. valla bu sefer fazla yormadım kendimi eşime iş buyurdum hep birde zaten bayan misafirim mutfağı falan bile topladı gitmeden. yormadılar fazla.canım benimmm beni düşündüğünü biliyorum vee bu da beni çoooook şımartıyor hihoyyyt

minik kuşum yelkenleri suya indirmeye ne kadar hazırsın? olabilecek riskleri bilip ona göre davranmalıyız tatlımcım. biz güçlü olmalıyız çünkü anne olacağız. Allah beterinden korusun çok şükür çok riskli durumlar yaşamıyoruz ya da hep çaresi olan şeyler yaşıyoruz. lütfen hemen yelkenleri indirme dediğim gibi olabilecek riskleri bilelim ve önlemimizi alalım sonrası yavrularımız Allaha emanet Şeniz

canim normalde hareketliyse gitmende fayda var suyu azalmis olabilir ultrasondan bakmalari lazim kanimca cünkü benim ilk dogumumda son randevumda bende hareketlerini hissediyodum ama cok hafif acitmiyodu artik beni doktor sordu hissediyomusun diye bende dedim evet ama haifledi sonra bakti suyu azalmis dedi oyüzden görünmende fayda var ins yoktur biseyi ama yinede ihmale gelmez yarinida bekleme bence hastahaneye git bi günde bi gündür Allahim hakkinda hayirlisini verir ins

canım çok geçmiş olsun. çok üzüldüm yaa. Allah ikinizi de korusun canım yaa. umarım en ısa zamanda atlatırsın:Saruboceq:

lavinia geçmiş olsun bitanem, Allah beterinden saklasın. çok şükür şimdi iyisin, yat dinlen güzelce iğnelerinde inşallah enfeksiyonu bitirir. sen de bebeğin de iyisiniz ya, eve de çımışsınız şimdi sıra dnlenme faslında.

canim benim cok gecmis olsun nerde üsüttün okadar dikkat et kendine Rabbim korusun sizi ins

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendne kalkma bol bol dinlen dinlenmedikçe geçmezz bebiş de huzursuz olmuştur aman haa o kadar portakal mandalin yemeye nasıl hasta olsun kuzum yaaaa???

ben bi banyo yapayım bariii, sonra da keyfim olursa bi kuaföre götürsün kociş beni, saçlarım çok kırıklandı, bi de kaş bıyık ohhhh, bakımsız tarzanlıktan çıkayım 1 günlüğüne, kendinize iyi bakın.

ben çıkıyorum kızlar pc ye bakamıyorum ...hepinize teşk ederim.midenizi çok iyi koruyun çok kötu intikam alıyor....yemekleri kaçamak falan yapmayınsakın ince idolaptan bişi yemeyin bol su için grz :S umarım tekrar gitmek zorunda kalmayız ayağa kalkınca başım dönüyor.

hadi bakalım ben de kaçtımm toparlanayım birazz sonra görüşürük sana da günaydın hasretim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…