günaydın kızlaaaaaaarrr,
nasılsınız? bir yaramazlık yok inşallah. benim misafirlerim dün gece 2,5ta gittiler bende 12 de kaltım ee kahvaltı falan derken günaydın demem bu saati buldu.
günaydın kızlaaaaaaarrr,
nasılsınız? bir yaramazlık yok inşallah. benim misafirlerim dün gece 2,5ta gittiler bende 12 de kaltım ee kahvaltı falan derken günaydın demem bu saati buldu.
aaa simdi bisi okudm ayaklariniz elleriniz cok sisiyosa ve sanki noktaciklar gürüyosaniz diyo dr unuza bas vurun diyo ben hep sanki etrafmda beyaz noktaciklar dönüyomus gibi görüyorm siz görüyomusunz
şehnaz tansiyonunu ölçüyor musun sen? bir de kaçamak yapmıyosun di mi yeme konusunda? yüzünde de şişme ve birden aşırı kilo alman var mı?
günaydın kızlaaaaaaarrr,
sanada günaydın damla,
ya varya bu misafir konusundaki azmine ve sabrına hayranım da misafirlerine ayrı bir hayranım. sakın kızma ama karnı burnunda hamile kadına hem misafir geliyorlar hem de 2,5 'a oturuyorlar. sen nasıl dayanıyorsun o kadar saat? demek ki öyle iyi bir ev sahibisin ki gelen gitmek istemiyor, bi gün de biz gelelim dicem ama ben oturma özürlü oturamıyorum ki. sen yoruluyorsun diye üzülüyorum ben.
yüzümde sisme yok tansiynumda iyi ama o simsek cakmalari cok zamndir vardi önemsemiyodm ama acaba önemli bisimiki off yine moralim bozuldu ya ilk zamnlarda midm bile bulanmadn hamileligimi gecirdim simdi hep bisiler cikiyoya allhm hayrlisyla bi dogursm baska bisi istemiyrm deli olucm yasenağlama
ya kizlar benim bebisim normalde cok hareketliydi hep söylüyordm size 3 gündür pek bi durgun tekme hic atmiyo sadece minicik hareketini hissdyrm sonra saatlerce tik yok sizinde öylemi yoksa benimkinde bi problemmi var dr gidimmi en azindn ctg ye baglarlar
mrb arkakadaşlar nasılsınız?
2 gecedir hastanedeydim yuksek ateş ve ust solunum yolları intihabı yaşadım ateşim çıktı idrar yollarında intihaplanma...vs vsss..
dun gece tıp fakültesinde kaldım ateşimi düşüremediler erken doğum riski yaşadım.
üstüme ıslak çarşaf sermişler 1 dk da kuruyomuş.çamaşır kurutma makinesi oldum yani sabah çıktık şimdi daha iyiyim 10 tane iğnem var sabah akşam ...şimdi bıraz başım ağrıyor. çok kotuydum.kızlar çok şükür bebişime bişi olmadı.hala atlaşmış değilim yatıyorum annem bizde
2 gecedir hastanedeydim yuksek ateş ve ust solunum yolları intihabı yaşadım ateşim çıktı idrar yollarında intihaplanma...vs vsss..
dun gece tıp fakültesinde kaldım ateşimi düşüremediler erken doğum riski yaşadım.
üstüme ıslak çarşaf sermişler 1 dk da kuruyomuş.çamaşır kurutma makinesi oldum yani sabah çıktık şimdi daha iyiyim 10 tane iğnem var sabah akşam ...şimdi bıraz başım ağrıyor. çok kotuydum.kızlar çok şükür bebişime bişi olmadı.hala atlaşmış değilim yatıyorum annem bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?