2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkes merhaba.Yaşasın tatil.Tembellik yapacağım inşallah doğuma kadar bol bol.Çünkü ondan sonra istesekte yapamayacağız değil mi :)))
Sizler nasılsınız?Nasıl geçiyor gününüz?

Ben de kaşımı bıyığımı aldım geldim nihayet... Yoruldum vallahi... Daha sırada manikür var... Malum bu hafta büyük buluşma var, arkadaşlarım beni güzel görsünler diye hafta başından başladım hazırlığa... Hatta gücüm yeterse kendime kırmızı oje bile sürcem buluşmaya giderken... Çok süslenmem lazım, çookkk!!! hihoyyythihoyyyt

Hoşgeldin Şehnazcım..
Ne işin var bakem? Dolapları mı yeleştircen?

yok bidenm dolabimi yerlestirdim ama anam agladi camasirlar yikanicak mutfak dolaplari düzeltilicek yerleri silinicek bal dök yala olmali.banyo aynen cokk isi var cokk anacgm gelsede rahat etsm :roflol:

yok bidenm dolabimi yerlestirdim ama anam agladi camasirlar yikanicak mutfak dolaplari düzeltilicek yerleri silinicek bal dök yala olmali.banyo aynen cokk isi var cokk anacgm gelsede rahat etsm :roflol:

Bu saydıkların 3 günlük iş, ben sana söyleyim... Sakın bir günde ve tek başına yapmaya kalkma... Yavaş yavaş... ADACYO yani... yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

Bu saydıkların 3 günlük iş, ben sana söyleyim... Sakın bir günde ve tek başına yapmaya kalkma... Yavaş yavaş... ADACYO yani... yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

yok cnm delimiyim bigünde yapmm yapamm zaten eskidn olsam viz gelirdi bunlar ama artk popomu zor kaldiriyrm valla canommŞeniz

kızlar heyecanlıyım bebeme alışverişe gitcem anneciğimi bekliyoruz gelsin çıkcaz bizde. denizim senin irembebe yol tarifini bilgisayarıma kaydetmiştim ben. kocişim diyorki krokiden bile daha anlaşılır bir yol tarifi yapmış. senin tarife göre gitcez bakalım.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr.. dün izmite gittik 10 gibi evden çıktık, gece 12 de falan döndük çok yorulduk eşimle ama dedemi dayımı yengemi kuzenimi ve çocukalrını ayrıca onlarca akrabamı gördük 1 günde:) düğüne kalamadık nazar değer dediler:smiley-cool: her gören ne güzel olmuşsun dedi. ay çok mutlu oldum:) ama elbisenin altından giydiğim jartiyer beni baya zorladı. göbek aşağısında kaldığı için dantelleri gözüktü arada.ama annem, ablam eşim hep kontorl etti.

ayy kalmaz ins o ödemler benim ayakrim ne güzel kibardi böyle kalirlarsa igrenccc

canım ayaklar düzeliyo merak etme. ama şişlikten dolayı doğumdan sonra tırnak batmaları, iltihaplanmaları oluyomuş. bunun için de tırnağın batan kısımlarına pamuk sıkıştırmalıyız.

güzel haberlerle gel canım...

benim de tanıdıklarım öyle diyo. hatta kocatepenin kitabında da su taşıma olayına değinmiş. ağrılara neden olabiliyomuş. yakınlarımdan da kullanan olmadı öyle kaldı küvetler. genelde anneleri alıyo yıkanırken kucaklarına.

güzel haberlerle dön canım.umarım herşey normaldir..

çok geçmiş olsun canım. dün de aydında oturan kuzenimle konuştum. küçük öksürükleri dikkate almamışlar, yani dr.ilaç dayar diye. ama geçmeyince gitmişler dr.a 1 yılda anca getirmişler kendine. bronşitolmuş kızları

günaydın kızlar..sonunda kavuştum sizlere...

şükür adaşım. hayırlı olsun izin günlerin...

ya kızlar bebeğe ıslak mendil alacaktık ya hangi markaydı o unibaby miydi? alışverişe gidebilirim de bugün.

ya benim kuzen de unibaby kullanıyodu kendilerinde denemişler yakmış ciltlerini. şidi daline döndük diyo. ben bilmiyorum hangisi olacağını.

bu arada lavinia çokkk geçmiş olsun canım ama dikkat et kendine,
adayadayı, canım biz çift yönlü arabayı makul fiyata aldık. tel. de pazarlık yapıyo adamlar. istersen tel.,ini ve marka kod.unu veririm. bebek fuarı olmadı sanırım ki adam fuardan sonra fiyat artacak demişti.

aman daha bi sürü şey okudum aklımda kalmadı bişi.:bbo:

gunaydın kızlar biz geldik kızımla :))
bugun sabhadan kan tahlili yaptırmak için hastaneye gittim aman ne sıra vardı yaa ben beklemeyim dedi tuzla ana saglık gittim ilk defa işte bana kayıt yaptır falan dediler niyetim kan tahliliydi ama ücretsiz muanede oldum kızlar ılk defa kızımın yuzunu gordum yaa boyle gozlerını dudaklarını ellerını ayaklarını gordum hemde ılk yanı ya benım doktorum hıc gostermedı bunları bana valla hemde hıc ucret almadılar sigortalı oldugum ıcın herhalde 2400gram olmus kızım teyzeleri maşallah :)) bugun dr konturolum var ama gitmicem çarşamba gitcem bugun kardeşim ve arkadaşı geldiler genel temizlik var evde :)) hepinizi opuyorum ara ara girerim yine

ayy ne güzel ciciler alcaksiniz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3İnşallah işinize yarar, kolay bulursunuz canım...

slm kızlar..bir bakayım dedim sizlere..doktora gidecem bugün...yarım saate evden çıkmam lazım

Haydi güle güle, iyi haberler bekliyoruz senden...
bebek için tırnak makası seti tarak felan vardı demi denizcim orda.

Var var canım herşey var. Tırnak makasından süt pompasına, yataktan arabaya, uyku setinden zıbına, çatlak kreminden ateş ölçere ve buhar makinesine kadar herşey var...

Selam kızlaaar. Nassınız bakalım? Ben sağlıkocağına gidip geldim.. 10 günde 1 kilo daha almış ve 70 olmuşum.. Hayırlı uğurlu olsun vatana millete....
Bebişgom baya aşağıya inmiş. Fazla yorulma,ağır kaldırma ki erken doğum olmasın dedi ebem.. 36. haftayı tamamlasın dedi.Panik oldum bak yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…