GÜNAYDINLARRR
naslsiniz bakalm ?ben yataktan zor kalktim valla herbiyerm agriyo bugunde cok isim var
Hoşgeldin Şehnazcım..
Ne işin var bakem? Dolapları mı yeleştircen?
yok bidenm dolabimi yerlestirdim ama anam agladi camasirlar yikanicak mutfak dolaplari düzeltilicek yerleri silinicek bal dök yala olmali.banyo aynen cokk isi var cokk anacgm gelsede rahat etsm :roflol:
Bu saydıkların 3 günlük iş, ben sana söyleyim... Sakın bir günde ve tek başına yapmaya kalkma... Yavaş yavaş... ADACYO yani... yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
denizim ne zaman bulusuyosunuzz
ayy kalmaz ins o ödemler benim ayakrim ne güzel kibardi böyle kalirlarsa igrenccc
iyi geceler herkese ben geldimm....annemlerde olduğum için giremedim..günboyuda dinlendim..eee...artık iznimde başladı..takılırım artık...yarında kontrolüm var kızımı göreceğim...şimdi bir geçmişe göz atıp geliyorum....
arkadaşlar çokta uzun süre kullanılmıyor zaten.bir süre sonra zor geliyor sıcak su taşı soğuk su taşı.yıka.dök.bu sırada etrafın ıslanmasıda cabası.benim var ama olmasada almazdım.eviniz sıcaksa duşa babası ile girsin siz onun kucağında yıkayın alın giydirin.ya da alacaksanız en ucuzunu seçin.
günaydın kızlar nasılsınız bakalım...bugün dr teyzemize gideceğiz..yine nst ye bağlanacağız..en önemlisi kilomuzu öğreneceğiz ay inanın çok heyecanlıyım..inşallah büyümüştür miniğim yaa:çok üzgünüm:
kızlar ne bu heyecan yaa..ben gayet rahat hazırladım çantamı..ama günlerin yaklaştığını düşününce insanı heyecan kaplıyor..bu korku değilde hani çok sevdiğiniz birisi gelecek olur..onu dört gözle beklersiniz,içiniz içinize sığmaz sevinçten...işte öyle bişey benimki:sm_confused:
günaydın kızlar
lilyumcum inşallah büyümüştür bebişin
haftasonu kızım hastaydı şimdi biraz iyi
bende uykusuzluk devam ediyor düngece 4 ten sabah 8 e kadar döndüm durdum yatakta 9 da kızım uyandı
uyuyamadıkça içime bi sıkıntı çöktü kendi kendimi koruttum galiba sezeyanla ilgili bi sürü olumsuz seneryo yazdım kafamda
günaydın kızlar..sonunda kavuştum sizlere...
ya kızlar bebeğe ıslak mendil alacaktık ya hangi markaydı o unibaby miydi? alışverişe gidebilirim de bugün.
slm kızlar..bir bakayım dedim sizlere..doktora gidecem bugün...yarım saate evden çıkmam lazım
kızlar heyecanlıyım bebeme alışverişe gitcem anneciğimi bekliyoruz gelsin çıkcaz bizde. denizim senin irembebe yol tarifini bilgisayarıma kaydetmiştim ben. kocişim diyorki krokiden bile daha anlaşılır bir yol tarifi yapmış. senin tarife göre gitcez bakalım.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3İnşallah işinize yarar, kolay bulursunuz canım...kızlar heyecanlıyım bebeme alışverişe gitcem anneciğimi bekliyoruz gelsin çıkcaz bizde. denizim senin irembebe yol tarifini bilgisayarıma kaydetmiştim ben. kocişim diyorki krokiden bile daha anlaşılır bir yol tarifi yapmış. senin tarife göre gitcez bakalım.
slm kızlar..bir bakayım dedim sizlere..doktora gidecem bugün...yarım saate evden çıkmam lazım
bebek için tırnak makası seti tarak felan vardı demi denizcim orda.
Bu Cumartesi buluşuyoruz canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?