Arkadaşlar bu ikili testin tam haftası önemli mi yani 11 ve 14 . haftalar arasında herhangi bir zaman oluyor mu?Bir de 14. haftanın dolmu olması geç mi oluyor?Bilginiz var mı?
[/B]
Hayırlı olsun canım. Bi güzel kızımız daha oldu desene. Gözünaydın tatlım. Eklerim hemen senide.
Arkadaşlar bu ikili testin tam haftası önemli mi yani 11 ve 14 . haftalar arasında herhangi bir zaman oluyor mu?Bir de 14. haftanın dolmu olması geç mi oluyor?Bilginiz var mı?[/QUOTU]
selam ben geldim.biraz dışarıda gezdim iyi geldi.ama başım biraz döndü. -tatlicadiarzu-
kandaki değerler ay ay değiştiği için 11. ve 14.haf
talar arası net sonuç için daha iyi canım.sakın kaçırma.
ayyyy nemutlu temizlik yapabilecek gücünüz varmı kızlar benim varya kılımı kıpırdatıcak halim yok saolsun eşim yardım ediyor bana ben çok halsizim çok yorgunum sizde öylemisiniz oturduğum yerde yoruluyorum 6 ay nasıl geçicek bilmiyorum şimdi bolbol dinlendiriyor inşallah doğduktan sonrada eziyeti olmaz kızım çok eziyetli büyüdü canları saolsunda
canım bana yasak iş yapmak yorulmak.gerçi bende senin gibi gücüm yetmiyor hep yatıyorum.6 ay nasıl geçecek bilmiyorum.bide benim ağrılar var sürekli.
allah şifa versin canım ne tür ağrıların var
hayret bişey ya sanki keyfimizden yapıyoruz .onlar doğursun o zaman ohh bedavadan çocuk sahibi oluyorlar bide üstüne sitem mi ediyor.valla burda ben gıcık oldum.Allah yardımcın olsun kardeşim.çok KIZDIMMMMM!!!ben her isimi yapiyorum , 2 gun once camlarimi felan sildim ramazan temizligimi yaptim, gucum fazla yok ama yardim edende yok esimden de fayda yok, hatta dun esimi bir kasik suda bogasim geldi o kadar sinir oldum misafirlerim felan vardi yemegi hazirladim bir altini yakip pisiricem esim isten geldi , yemek hazir degil diye bir suru bozuk atti, bogasim geldi adami yaa, herkezin esi yardim ediyor benimki yemek hazir degilmi diye kiziyo diye bende ona birsuru sitem ettimÇok üzgünüm çoook
hayret bişey ya sanki keyfimizden yapıyoruz .onlar doğursun o zaman ohh bedavadan çocuk sahibi oluyorlar bide üstüne sitem mi ediyor.valla burda ben gıcık oldum.Allah yardımcın olsun kardeşim.çok KIZDIMMMMM!!!
Çok üzgünüm çoook
canım bebeği ne tarafta hissediyosunSHEYLAA CANIM Bİ BAKIN YAAA..
bi tahminde bana yapın yaaaw.benim nerdeyse hiç bulantım yok ekşi acı ve tuzlu seyleri canım istiyor tatlıyı hiç istemiyorum.bide karnım şimdiden baya bi öne cıktı.belim agrıyor bazende kasıklarım.hamiş olduğum cok belli.hadi tahminlerinizi bekliyorum öptüm.
sagol canim benim, agzimla ben hamileyim ilgi istiyorum felan diyorum ama nerde anlayacak erkek, oglum olmasa hamileyim diye yatar yerimden kalkmam, ben herseyi yaptikca esimin umrunda degil canina minnet buluyor,hic yardimci olmuyor , ben bir de bundan once dusuk yaptim , bu hamileligimde de dusuk tehdidim vardi , aman ne yapayim onun icin dogurmuycamki ben bebisimi kendim icin dogurucam:dilcikar:
olabilir canım. Bide 12. haftadan sonra anca zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?