buketcim bu arada avatarindaki bebis ne tatli oyle kiz, Allah inslh sanada oyle bir oglus verir
nazan ve buket hoşgeldiniz canlarım..:a.s.:
ne zamandır karşılaşamıyorduk doğru dürüst değilmi..
inşallah buketim Allahımın izniylede yakın zamanda bebeişinin cinsiyetini öğrenirsin..
nazan sende:1hug:
inslh canim ya meraktan catliycam ben, burda ozele baktirayim dedim 18. haftadan once kesin olmaz soyleyecegim dedi , burdakiler anlamiyor canim ya, kendi doktorumu beklersem 20. haftada bakicak, hayirlisi artik
bocugum buket avatarini bebisini ona benzesin diye koymus, kiz sende koya koya fatih uregi koymussun bebislerimiz ona benzemesin:roflol:
nazan ve buket hoşgeldiniz canlarım..:a.s.:
ne zamandır karşılaşamıyorduk doğru dürüst değilmi..
inşallah buketim Allahımın izniylede yakın zamanda bebeişinin cinsiyetini öğrenirsin..
nazan sende:1hug:
inslh canim ya meraktan catliycam ben, burda ozele baktirayim dedim 18. haftadan once kesin olmaz soyleyecegim dedi , burdakiler anlamiyor canim ya, kendi doktorumu beklersem 20. haftada bakicak, hayirlisi artik
bocugum buket avatarini bebisini ona benzesin diye koymus, kiz sende koya koya fatih uregi koymussun bebislerimiz ona benzemesin:roflol:
Hoşbulduk canım. Seni bulamıyoruz çok meşgulsün tatlım. Hani bebiş cicisi koycaktın bak onuda yapmamışsın daha.
İnşallah az kaldı. Cuma gününe sabrediyorum cinsiyet için ama bide göstermezse bizim kerata bak sen artık benim sabıra yerimseniben
yavrukuş dün akşam eve geç girdik.ondan sonrada eşimle sohbet ederken kk.ya biraz baktım ondan koyamadım..
bak canım bol su iç;tuvalete girme..
bide çikolata ye sıranı beklerken..ben öyle yaptım..
gerçi bizimki sonra popişi döndü göstermedi kendini.eşim yüzünü bi görsem diye umutlandı.doktorumda 20 dakikaya yakın bekledi.baktı bizimkinde iş yok..
inşallah gösterir ya..senden çok merak ediyorum vallahi.nazanıda öyle.
:roflol::roflol:İlahi sabah sabah güldürdün beni tatlım yaaa. Çok yaşa emi. :roflol::roflol:
Sen benim avatara bak yawrım maviş maviş olsun bebişin.
yavrukuş dün akşam eve geç girdik.ondan sonrada eşimle sohbet ederken kk.ya biraz baktım ondan koyamadım..
bak canım bol su iç;tuvalete girme..
bide çikolata ye sıranı beklerken..ben öyle yaptım..
gerçi bizimki sonra popişi döndü göstermedi kendini.eşim yüzünü bi görsem diye umutlandı.doktorumda 20 dakikaya yakın bekledi.baktı bizimkinde iş yok..
inşallah gösterir ya..senden çok merak ediyorum vallahi.nazanıda öyle.
benim arkadaslarim aradiginda oglan anneleri gelinim ne yapiyor diye basliyorlar soze:dance: birde erkek olursa gorucem ben onlarikaydirigubbakcemile
peki bir şey soracağım, ense kalınlığı ölçülecek zaman hareketli olması ölçmeyi zorlaştırmıyor mudur acaba? ben bu defa onun için gideceğim de
sisin popişler açıkta kalmış olmasın kızlar:roflol:kaydirigubbakcemile
olabilir valla canim:roflol: ac tavuk kendini bugday ambarinda gorurmus bizimkide o hesap:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?