evet kızlar tahminlerimi yapıyorum.falcı bacınız geldi.
kapkara-erkek
xnazanx-kız
doğa-erkek
çiğtanesi-erkek
kozet-kız
yanılma payı %50 dir :roflol:
evet kızlar tahminlerimi yapıyorum.falcı bacınız geldi.
kapkara-erkek
xnazanx-kız
doğa-erkek
çiğtanesi-erkek
kozet-kız
yanılma payı %50 dir :roflol:
Öncelikle Merhaba!!
Aranizda yeniyim.. Ama hemen lafa gireyim..
Bende Mart Annesiyim üstelik doktorlarin dedigine göre 3.3.09 dogum tarihi ve gercekten o tarihte olursa esimle tanistigimiz gün olucak hastanede ikisini bir arada kutliycaz ozaman...:Saruboceq:sengözlerimebaksanab
bende burdayım canım yaaa...
baktım topicte kimse yok uğramadım..
nasılsın?
birde bu testi yaptırdığımda 10+4 tüm...sizce biraz erken yapılmadımı??bebeğin ense kalınlığıda 1.1 çıktı ama ikili testim neden şüpheliymiş anlamadım..moralim çok çok bozuk...bir an önce yarın sabah olmasını istiyorum...çok iyi bir doktor ve hastane önerdiler..biraz pahalı ama mecburum testi tekrarlattıracam yoksa içim rahat etmeyecek..senağlamasenağlama.
bence de erken olmuş 11. haftadan sonra yapıyorlar. ense kalınlığı da normal çıkmış benimkide 1.2 çıkıştı doktor çok normal dedi. hatta böyle normal çıkanların çoğuna 2li testi bile yapmıyorlar. benim doktorum tatilde olduğundan ben önce başka bir doktora gittim ense kalınlığı normal 2li teste gerek yok deyip yapmadı. sonra doktorum döndüğünde ona tekrar gittim. o da normal ölçü ama yinede yapalım dedi. yani korkma bebeğin ense kalınlığı normal testler kesin sonuç vermiyor zaten. sadece risk ortaya koyuyor. çoğunda da risk yüksek çıktığı halde bebekleri sapasağlam oldu. içini ferah tut. tek doktorla kalma mutlaka başkasına da git. bak gör boşyere kendini üzdüğünle kalacaksın...
birde bu testi yaptırdığımda 10+4 tüm...sizce biraz erken yapılmadımı??bebeğin ense kalınlığıda 1.1 çıktı ama ikili testim neden şüpheliymiş anlamadım..moralim çok çok bozuk...bir an önce yarın sabah olmasını istiyorum...çok iyi bir doktor ve hastane önerdiler..biraz pahalı ama mecburum testi tekrarlattıracam yoksa içim rahat etmeyecek..senağlamasenağlama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?