merhabalar,
Elifcim gözünaydin canim.Masallah bebegine.Buarada mandalina konusunda masallahin var.Benimde eskisine göre cok mandalina canim istiyo ama bir oturusta 10 tane falan yiyemiyorum:)
Bavsecim umarim sen de hayirli haberlerle gelirsin.
Niloss gecmis olsun canm.kisa zamanda iyilesir umarim kizin.
ben günde 2 muz kesin yiyorum. çok mu bilmiyorum ama seviyorum bebiş de seviyor yedikçe hareketleniyor..
kızlar geçen yılki günlüğümden bir bölüm paylaşmak istedim sizinle..
Bundan 3.5 ay önce bir tatil dönüşü henüz gün ağarmamışken öğrenmiştim iki can olduğumu. Eczane testi doğru değildir diye kendimi bir poliklinikte bulmuştum hayırlı olsun dediklerinde henüz kapıdan çıkmadan eşime sarılmıştım.3 ay kendime öyle dikkat etmiştim ki … merdivenden bile yavaşça iniyordum.midemin bulanmasından bile hoşlanıyordum.12.haftada gelen iki damla kan ve bel ağrıları sonunda doktora telefon açtım.doktor canlı olduğunu tespit ettiniz mi dedi.2 saat süren ve bana çok uzun gelen yol boyunca karnımla vedalaşmaya çalıştım ultrasona yattığımda su kesesinin durumu hiç normal görünmüyordu kesenin altında ufak bir karaltı vardı işte o benim ölmüş çocuğumdu.gebeloik org den takip ettiğim plesantalar gibi değildi.doktorun ağzını bıçak açmıyordu bi terslik olduğunu çoktan anlamıştım doktor kalktı ve sizinle biraz konuşmamız gerekiyor dedi.anladım game over olmuştu.artık yapılacak tek şey ondan ayrılmaktı.boş gebelik sandım ve doktora yok değil mi dedim var ama ölü dedi biraz daha konuştu ama artık onu dinlemiyordum.ne anlatırsa anlatsın bu bebeğim ve hayallerimin nihai sonucunu değiştirmeyecekti.herşeye rağmen doktor moralimi daha da bozmayı başardı bi sonraki gebeliğinizde böyle olma ihtimali iki kat artar dedi.muayeneden çıkarken gözyaşlarımla birlikte hayellerimi de kaybetmiştim.hastaneye yatmıştım ama hala emriyonun canlı olduğunu düşünüyordum doktoru buldum sordum kalbi atıyomuydu diye hayır dedi önemli olan sizin ondan kurtulmanız dedi ben çocuğumdan kurtulmak istemiyordum ki .Anestezi alana kadar bi operasyon geçireceğim aklıma gelmemişti oysa ben çok korkak biriyimdir.anestezi uzmanı sessizce ve duygusalca ve acımaklı sıgara içtiniz mi dedi halim anlaşılan sıgara içecek kadar efkarlıydı...
ay aman allahım bu günümüze şükürler olsun Yüce RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN. HERKES BU MUTULUĞU YAŞASIN...
betül, inan okurken gözlerim doldu. çok kötü bişey ki biz de ilk denememizde gecikmeden dolayı idara testi dışında kan testi de yaptırdım. görevli "maalesef, negatif" dedi. o an bişey yapamadım. eşime de süpriz yapmak için gizli gitmiştim tahlile. dışarı çıktım ağlamaya başladım. taksiye bindim eve kadarağladım,evde de ağladım.
kaybetmedim bebeğimi ama muhtemel beklentinin sonlanması bile acayip kötü... ama ne var ki geç döllenme olmuş. O günden 10 gün sonra hamile olduğumu öğrendim:)))) ALLAH HERKESE MUTLU, HAYIRLI ŞEYLER YAŞATSIN....
ya canım muz çektiii market var allahdan yakında hadi oğlum gidip bakalım mzu varmı muz yoksa mandalina :))
hakkınızı helal edin arkadaslar valla hic dusunemedim. saydim mevyalari arka arkaya
ya canım muz çektiii market var allahdan yakında hadi oğlum gidip bakalım mzu varmı muz yoksa mandalina :))
betulcum kotu bir tecrube yasamissin kolay degil ama neguzel simdi yine bebek bekliyorsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
bu arada arkadaslar emin deilim ama galiba benim kiz kipirdiyor dun aksam evita muzikaline gittik ses cok yuksekti pek anlayamadim ama sanki biseyler kipirdadi icimde 3 kez falan oldu hepte ayni kadin sarki soylerken oldu esim dediki muzigin sesinden olabilir dedi. neyse biraz kestirmistim simdi uyandim yine biseyler hissediyorum sanki donuyo bisey icimde artik bukadarida barsak hareketi olamaz degilmi?
eyvah ayni hatayi bende yaptimumarim kimsenin cani cekmemistir :Saruboceq:
hakkınızı helal edin arkadaslar valla hic dusunemedim. saydim mevyalari arka arkaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?