2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ee ben profil resmimi degistirdim, ogulcugumu koydum ama degismedi fotoÇok üzgünüm çoook

ya bu aralar bendede var o aç gözlülük işde saldırıyom herşeye

bazen bazı seyleri yedigimde tekmeler artıyor gibi geliyor, boyle birsey olabilir mi? ya da ben kafayi iyice oynatmaya mi basladim oglumla:))

yoksa ben tipik bir oglan annesi olma yolunda ilerliyor muyum:)

bu arada avatari degistirdim sonunda ohh:)

tanistirayim bu benim oglan kizlar, oper ellerinizdengamyoncuiremsu

canlarım önemli değil bu aralar benim şekerim düşük galiba canım sürekli tatlı şeyler çekiyo

ya galiba normal bişey bu..bende son iki haftadır acayip tatlıya düşkün oldum..oysaki ben tatlı seven ve çok tatlı yiyen biri değildim...ama şimdi hep arıyorum tatlı bişeyler varmı diyorum evin içinde bile...

kızlar bende de yemeklerden sonra aşırı uyku isteği başladı gözümü zor açar oldum acaip uyku bastırıyor...dün gecede erkenden yattım sonra 2 den 4 e kadar uyuyamadım bu arada açlıktan ölecektim midem kazınıyordu..su içtim durdum baktım olmuyor..çok küçücük ekmek arası yaptım..kendime geldim...
bu arada 4-5 meyve tükrtiyorum kesin
bide size sorum var...ben wc ye gittikten hemen sonra(küçük olana yani) kasıklarımda sancı başlıyor böyle olan varmı aranızda...

oyyy maşallah ne kadar net çıkmış eli kolu yüzü çok hoş.. maşallah

gökmen bey mi çekdi bunu? renkli yokmu onda ? 3 boyutlu mu baktı detaylıya

baştan sonra birebir beni tarif ettin..:) özellikle sabah wc lerinden sonra oluşan o sancı vajinadan kasıklara doğru.. ilk başlarda da oluyordu bende.. o zaman doktorum idrar kültürü istemişti o yüzden olabilir demişti. ama temiz çıkmıştı.. yarın doktora gittiğimde soracam doktora tekrar.. Kasıklardaki ağrılar bebek büyüdükçe karnımız gerildiği içinde olabilirmiş..

little suzy maşallah oğluşuna nasıl net çıkmuş yerim o elleri ellerde hep yüzde yaaa

Doktor değil canım sağlıkocağındaki ebe öyle diyo.

Amin canım. İnşallah sende birdaha yaşamazsın. Benimde ilki düşükle sonuçlandı. Allah ikinciyi sağlıkla verecek inşallah.

İşte bu mucize. Tatlişko şimdi annesinin karnında büyüyo. Sağlıkla büyüsün dimi.

Hadi gözünaydın canım. Annesine merhaba demiş. Devamı gelecek artık seni nasıl güldürecek gör bak.

Gözünaydın canım. Allah yüzünüzü hep güldürsün yavrunuzdan yana.

ee ben profil resmimi degistirdim, ogulcugumu koydum ama degismedi fotoÇok üzgünüm çoook
Çok tatlıııı maşallah Yesin teyzesi oğlunu izin ver noolur. Şimdiden belli yakışıklı olcak kerata.

ayy ölemi yaa..biz nasıl heyecanlı anneleriz böle herşeyden korkuyoruz..bizim büyüttüğümüz şeyler doktorlara çok basit geliyor...kolay değil içimizde bir canlı büyüyor zorlukları olacak illaki ama biz hafif bir sancıda korkudan ölüyoruz..allahım sağ salim bağışlasın hepimizin çocuklarını

kızlar bu arada ben artık göbüşümün dalgalandığını hissediyorum..bebişim bir oraya vuruyor bir buraya içimde oynarken göbeğim dalgalanıyor..yemeklerden sonra karnımı açıp onu izliyoruz artık güle güle bi hal oluyoruz:CüvCüv::asigim:

suyu bol içiyomusun canım.

bende de uyku çok oluyo. öğlen 2-3 diyince bastırıyo. çocuk gibi öğlen uykularına başladım. geçen kahvaltı+uyku..öğle yamaği+uyku.. akşam yemeği+uyku yaptım. iğrenç hissettim tabi kendimi sonra. tüm günüm yemek ve uyku oldu. başka bişi yapmadım.

WC deki durum alafranga-alaturka ile alakalı olabilir mi acaba?

oyyy maşallah ne kadar net çıkmış eli kolu yüzü çok hoş.. maşallah

gökmen bey mi çekdi bunu? renkli yokmu onda ? 3 boyutlu mu baktı detaylıya

hepimizin miniklerine masssallahhh, Allah nazarlardan saklasin

evet canım gokmen bey cekti, 3 tane foto cekiyor her seferinde bir tanesini fotograf gibi buyuk veriyor renkli olarak, ilkini babannemiz kapti 2.sinde de renkli olan bu kadar net degildi ve burda guldugunu soyledi bana cok hosuma gitti, elimde resimle dolasiyorum iste dunden berisırnaşık

ultrason makinası once normal cekiyor, gokmen bey olcumleri yapıyor, sonra da 3boyutluyu acıyor bir sure sov yapıyor bize:) zaten ultrason makinasi degil uzay mekigi kontrol paneli mubarek

hepinize cok tesekkur ederiz;

Allah beşiklerinde fotolarını cekip koymayi nasip etsin hepimizeeeee

rehavetcim dışarıdan net belli oluyor artık. Bazen başkaları farkedecek gibi geliyor. Kendimi zor tutuyorum yüzümü tebessüm kaplıyor hemen. Hatta artık elektrik çarpması gibi oluyor. Güçleniyo bizim ufaklıklar gitgide. Allah herkese yaşatsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…