benim sekerim yuksek ama benim de canım devamlı tatlı seyler cekiyor:))hihoyyytcanlarım önemli değil bu aralar benim şekerim düşük galiba canım sürekli tatlı şeyler çekiyo
benim sekerim yuksek ama benim de canım devamlı tatlı seyler cekiyor:))hihoyyyt
vallahi benimki acgozluluktenama hiç tatlı yemiyorum ben yalnış tanımı koydum ben acabakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
vallahi benimki acgozlulukten
ya bu aralar bendede var o aç gözlülük işde saldırıyom herşeye
canlarım önemli değil bu aralar benim şekerim düşük galiba canım sürekli tatlı şeyler çekiyo
bazen bazı seyleri yedigimde tekmeler artıyor gibi geliyor, boyle birsey olabilir mi? ya da ben kafayi iyice oynatmaya mi basladim oglumla:))
yoksa ben tipik bir oglan annesi olma yolunda ilerliyor muyum:)
bu arada avatari degistirdim sonunda ohh:)
tanistirayim bu benim oglan kizlar, oper ellerinizdengamyoncuiremsu
kızlar bende de yemeklerden sonra aşırı uyku isteği başladı gözümü zor açar oldum acaip uyku bastırıyor...dün gecede erkenden yattım sonra 2 den 4 e kadar uyuyamadım bu arada açlıktan ölecektim midem kazınıyordu..su içtim durdum baktım olmuyor..çok küçücük ekmek arası yaptım..kendime geldim...
bu arada 4-5 meyve tükrtiyorum kesin
bide size sorum var...ben wc ye gittikten hemen sonra(küçük olana yani) kasıklarımda sancı başlıyor böyle olan varmı aranızda...
Doktor değil canım sağlıkocağındaki ebe öyle diyo.yaa 2 günden bişey olmaz merak etme. şeker de 24.haftadan itibaren aç karna gitmek lazım
Buket doktor niye 22 haftalık dedi anlamadım.. ya bizim sağlık ocağına sordum yapmıyoruz dediler.. hastanede yaptıracam ben yarın mecburen
Amin canım. İnşallah sende birdaha yaşamazsın. Benimde ilki düşükle sonuçlandı. Allah ikinciyi sağlıkla verecek inşallah.kızlar geçen yılki günlüğümden bir bölüm paylaşmak istedim sizinle..
Bundan 3.5 ay önce bir tatil dönüşü henüz gün ağarmamışken öğrenmiştim iki can olduğumu. Eczane testi doğru değildir diye kendimi bir poliklinikte bulmuştum hayırlı olsun dediklerinde henüz kapıdan çıkmadan eşime sarılmıştım.3 ay kendime öyle dikkat etmiştim ki … merdivenden bile yavaşça iniyordum.midemin bulanmasından bile hoşlanıyordum.12.haftada gelen iki damla kan ve bel ağrıları sonunda doktora telefon açtım.doktor canlı olduğunu tespit ettiniz mi dedi.2 saat süren ve bana çok uzun gelen yol boyunca karnımla vedalaşmaya çalıştım ultrasona yattığımda su kesesinin durumu hiç normal görünmüyordu kesenin altında ufak bir karaltı vardı işte o benim ölmüş çocuğumdu.gebeloik org den takip ettiğim plesantalar gibi değildi.doktorun ağzını bıçak açmıyordu bi terslik olduğunu çoktan anlamıştım doktor kalktı ve sizinle biraz konuşmamız gerekiyor dedi.anladım game over olmuştu.artık yapılacak tek şey ondan ayrılmaktı.boş gebelik sandım ve doktora yok değil mi dedim var ama ölü dedi biraz daha konuştu ama artık onu dinlemiyordum.ne anlatırsa anlatsın bu bebeğim ve hayallerimin nihai sonucunu değiştirmeyecekti.herşeye rağmen doktor moralimi daha da bozmayı başardı bi sonraki gebeliğinizde böyle olma ihtimali iki kat artar dedi.muayeneden çıkarken gözyaşlarımla birlikte hayellerimi de kaybetmiştim.hastaneye yatmıştım ama hala emriyonun canlı olduğunu düşünüyordum doktoru buldum sordum kalbi atıyomuydu diye hayır dedi önemli olan sizin ondan kurtulmanız dedi ben çocuğumdan kurtulmak istemiyordum ki .Anestezi alana kadar bi operasyon geçireceğim aklıma gelmemişti oysa ben çok korkak biriyimdir.anestezi uzmanı sessizce ve duygusalca ve acımaklı sıgara içtiniz mi dedi halim anlaşılan sıgara içecek kadar efkarlıydı...
ay aman allahım bu günümüze şükürler olsun Yüce RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN. HERKES BU MUTULUĞU YAŞASIN...
İşte bu mucize. Tatlişko şimdi annesinin karnında büyüyo. Sağlıkla büyüsün dimi.canım bende senin gibi gittim kan testi yaptırdım ama daha öncesinde 4 ay tedavi gördüm olmadı o ay hiç birşey yapmadım olursa süpriz olur dedim testi verdim sonuç negatif üzülmemiş gibi yaptım çıktım bi güzel gittim kuaföre saçımı boyattım eşim aradı nerdesin diye kuaföre giderken sonuç bekliyodu kuaföre gidiyorum dedim sadece anlaşıldı negatif çıkmış dedi sadece sonra kuzenin düğünü vardı hafta içi kına gecesinde oynadım hemde nasıl düğünde deseniz öylesine topuklu ayakkabılarla kandada negatif ya ben yok diye umursamıyorum kan testinden 1 hafta sonra idrar testi yaptım bide ne göreyim 2. çizgi çıldırıyodum inanmadım yalnış dedim eşimde inanmadı 1 gün sonra hastaneye gittik pazar olduğu için sadece idrar testi yaptılar pozitif dedi işde benim süprizim oğlum kızlar ilaç tedavisi olmadığım ay buldum oğlumu onu çok seviyorum allahım olmayan herkese bu duyguyu taddırsın hihoyyythihoyyyt
Hadi gözünaydın canım. Annesine merhaba demiş. Devamı gelecek artık seni nasıl güldürecek gör bak.betulcum kotu bir tecrube yasamissin kolay degil ama neguzel simdi yine bebek bekliyorsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
bu arada arkadaslar emin deilim ama galiba benim kiz kipirdiyor dun aksam evita muzikaline gittik ses cok yuksekti pek anlayamadim ama sanki biseyler kipirdadi icimde 3 kez falan oldu hepte ayni kadin sarki soylerken oldu esim dediki muzigin sesinden olabilir dedi. neyse biraz kestirmistim simdi uyandim yine biseyler hissediyorum sanki donuyo bisey icimde artik bukadarida barsak hareketi olamaz degilmi?
Gözünaydın canım. Allah yüzünüzü hep güldürsün yavrunuzdan yana.Kızlar kusura bakmayın dün yazıcaktım ama çok yorgun geldim. Doktorumuz çok yoğundu bayaa bekledik. Zaten 4'lü testimiz normal çıkmıştı. Herşey çok güzeldi. Kızımız çok güzel büyüyorrrr. Hastaneye her gittiğimizde 2. düzey yapıyormuş gibi bakıyor ultrasonda. Heryerini gördük o kadar hareketliydi ki ayaklarını oynatıp duruyordu. Doktorumuz da dedi çok hareketli diye. Eşimle sırıta sırıta döndük. Allah herkesin bebeğini korusun kimseyi onlardan ayırmasın. Hepinizi öptüm :)
Çok tatlıııı maşallahee ben profil resmimi degistirdim, ogulcugumu koydum ama degismedi fotoÇok üzgünüm çoook
baştan sonra birebir beni tarif ettin..:) özellikle sabah wc lerinden sonra oluşan o sancı vajinadan kasıklara doğru.. ilk başlarda da oluyordu bende.. o zaman doktorum idrar kültürü istemişti o yüzden olabilir demişti. ama temiz çıkmıştı.. yarın doktora gittiğimde soracam doktora tekrar.. Kasıklardaki ağrılar bebek büyüdükçe karnımız gerildiği içinde olabilirmiş..
kızlar bende de yemeklerden sonra aşırı uyku isteği başladı gözümü zor açar oldum acaip uyku bastırıyor...dün gecede erkenden yattım sonra 2 den 4 e kadar uyuyamadım bu arada açlıktan ölecektim midem kazınıyordu..su içtim durdum baktım olmuyor..çok küçücük ekmek arası yaptım..kendime geldim...
bu arada 4-5 meyve tükrtiyorum kesin
bide size sorum var...ben wc ye gittikten hemen sonra(küçük olana yani) kasıklarımda sancı başlıyor böyle olan varmı aranızda...
oyyy maşallah ne kadar net çıkmış eli kolu yüzü çok hoş..maşallah
gökmen bey mi çekdi bunu? renkli yokmu onda ? 3 boyutlu mu baktı detaylıya
suyu bol içiyomusun canım.
ayy ölemi yaa..biz nasıl heyecanlı anneleriz böle herşeyden korkuyoruz..bizim büyüttüğümüz şeyler doktorlara çok basit geliyor...kolay değil içimizde bir canlı büyüyor zorlukları olacak illaki ama biz hafif bir sancıda korkudan ölüyoruz..allahım sağ salim bağışlasın hepimizin çocuklarını
kızlar bu arada ben artık göbüşümün dalgalandığını hissediyorum..bebişim bir oraya vuruyor bir buraya içimde oynarken göbeğim dalgalanıyor..yemeklerden sonra karnımı açıp onu izliyoruz artık güle güle bi hal oluyoruz:CüvCüv::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?