kızlar ben hiç abartmıyorum her akşam at gibi yemek yiyorum üstüne tatlımı yiyorum.1 saat sonra 1 tane nar ve en az 16 ve üst sınırı mandalina yiyorum.
ve hiç yemekte doymuyorum.eşim besmele çek diyor eee ilgisi yok her defasında yapıyorum o işi ama doymuyorum hele mandalinaya hiç doymuyorum bi akşam 2 kilo yemişim her gün eve giderken 2 kilo mandalina alıyoruz büro da yediklerimi saymıyorum buz dolabım var mini onun içinide doldurdum onuda 2 günde bi yeniliyoruz. ve bankaya gittiğimde kızlar 5aylık hamile değil de sanki 3 aylık gibi diyorlar .hayır yani o kadar yiyorum onlar nereye gidiyo anlamadım gitti walla şimdi de açıktım .
canım 3 kesin içiyorum da fazlası oluyor bazen...zaten çok su içen birisiyim...
fusuncum hoşgeldin canımın içi..
maşallah ona.tosun gibi olmuş dimi..
vesikalığı yokmu:asigim:
kızlar ben geldimmm gelir gelmez yazayim dedim.
masallah bebegimiz gayet iyi. 476 gr cikti.bir hafta onden gidiyor.
detayli ultrason icin gun aldik. 18 kasimda insallah.
veeeee erkekkkk kesinlesti
bu arada tetanozu sordum, bu hastane icin gerek yok ama istersen yaptir dedi.
simdi eski sayfalari okumadim daha. hemen haber vereyim dedim.
islerimi toparlayip ogleden sonra gelirim yine
optum hepinizi
selam kızlar benim 7 yaşındaki kızım hasta gece ateşliydi sonra istifra etmeye başladı sabahakadar sabahta ishal bugün okulada göndermedim okuldada toplantısı vardı katılamadım birazdan dr götürücam babasıyla karnımdaki bebişte gece biharektliydiki sormayın uyutmadı beni ablasının hastalığını hissetti herhalde üzüldü bebişim ben çıkıyorum hoşcakalın kızlar
Kızlar kusura bakmayın dün yazıcaktım ama çok yorgun geldim. Doktorumuz çok yoğundu bayaa bekledik. Zaten 4'lü testimiz normal çıkmıştı. Herşey çok güzeldi. Kızımız çok güzel büyüyorrrr. Hastaneye her gittiğimizde 2. düzey yapıyormuş gibi bakıyor ultrasonda. Heryerini gördük o kadar hareketliydi ki ayaklarını oynatıp duruyordu. Doktorumuz da dedi çok hareketli diye. Eşimle sırıta sırıta döndük. Allah herkesin bebeğini korusun kimseyi onlardan ayırmasın. Hepinizi öptüm :)
kızlar ben geldimmm gelir gelmez yazayim dedim.
masallah bebegimiz gayet iyi. 476 gr cikti.bir hafta onden gidiyor.
detayli ultrason icin gun aldik. 18 kasimda insallah.
veeeee erkekkkk kesinlesti
bu arada tetanozu sordum, bu hastane icin gerek yok ama istersen yaptir dedi.
simdi eski sayfalari okumadim daha. hemen haber vereyim dedim.
islerimi toparlayip ogleden sonra gelirim yine
optum hepinizi
3 derken litremi :1shok: masallah canim ama bi arastir seni tedirgin etmek kesinlikle istemem ama hayal mayal hatirliyom sanki 2 litreden sonrasi zarar verebiliyomus su zehirlenmesimi ne olabiliyormus bak tekrar diyom canim emin degilim bi arastir istersen.
herkese merhaba nasılsınız kızlar kaç gündür giremedim malesef biliyomusun bugün ilk defa bebişimöinm hareketlerini hissettim yanılmadıysam çok acayip bişeydi uzanırken
neyse yarın anlatırım suna evde değilim annemlerdeyim
özledim sizi nasılsınız bebişler nasıl iyiler demi
hepinizi öptüm iyi akşamlar byee
Selamlar kızlar ve güzel bebişleri,
Maşallah haberler çok güzel...Ben de tetanoz aşım ve ayrıntılı ultrason için gün sayıyorum...
Tetanoz aşısı ilk doz için 20. haftanın dolmasını mı bekleyeceğim..Yani ben bu pazartesi tam 20 haftalık olacağım Allah nasip ederse..Pazartesiden sonra herhangi bir gün gidebilir miyim?
hadı senınde gozun aydın canım.. hıssetmeyen kalmadı artık galıba..
canim hayırlı ugurlu olsun biricik oglunmassaallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?