Haşim İşcan gecidi guzelim orasi, biliyorum orayi.
biz de gidecegiz oraya.
oki haberleselim gene
kizlar bu dedikleriniz ne aceba maxi cosimi , eger ondan bahsediyorsaniz cok kullanisli oluyor benim bayagi isime yaramisti, bebek arabasinida cok kullandim ben hem burda hemde turkiyeye tatile gittigimde, carsiya gezmeye biryerlere gittiginizde icinde uyuyor, hem bebeginizi hem alisverislerinizi tasiyor, hem kolunuz yorulmuyor bebek rahat ediyor, azicik buyuyup ayaklandiginda icine oturtuyorsunuz pesinden kosmak zorunda kalmiyorsunuz
valla elifciğim sen bilirsin tabi ama o kadar parayı sırf arabaya vereceğine bir çok eksiğini alırsın minnoşun çok pahalı ya bende existle aynı arabadan aldım hastaneye gittiğimdede görüyorum yeni doğmuş bebekleri ana kucağına(oto koltuğuna ) yatırıp getiriyolar tabi son karar senin
bu hamilelik insanı unutkan yapıyor, sen soylemistin yine oranın adını elifcim:) senden aldıgımı sana satıyorum, şahane:)
valla elifciğim sen bilirsin tabi ama o kadar parayı sırf arabaya vereceğine bir çok eksiğini alırsın minnoşun çok pahalı ya bende existle aynı arabadan aldım hastaneye gittiğimdede görüyorum yeni doğmuş bebekleri ana kucağına(oto koltuğuna ) yatırıp getiriyolar tabi son karar senin
merhaba mart anneleri ben de mart annesiyim. sabirsizlikla bekledigim bebegimin cinsiyeti cok sükür bugün belli oldu ve kizim olucak cok ama cok mutluyum.. Allahim hepimizin bebislerini saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah......
kızlar ben bebeğimi 3 boyutlu görmek istiyorum özellikle yüzünü merakediyorum.istanbul avrupa yakasında beşiktaş sarıyer arasında bildiğiniz bir yer varmı.ben yakınımda ki hastaneleri aradım hiç birinde yok.
merhaba mart anneleri ben de mart annesiyim. sabirsizlikla bekledigim bebegimin cinsiyeti cok sükür bugün belli oldu ve kizim olucak cok ama cok mutluyum.. Allahim hepimizin bebislerini saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah......
h,geldin aramiza canim, kizin hayirli olsun, Allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin
Seninde bebeğin hayırlı uğurlu olsun. Teşekkürler iyi dileklerin içinsengözlerimebaksanab
şehnaz hosgeldin canım..
allah saglikla kavustursun kızına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?