2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar bu dedikleriniz ne aceba maxi cosimi , eger ondan bahsediyorsaniz cok kullanisli oluyor benim bayagi isime yaramisti, bebek arabasinida cok kullandim ben hem burda hemde turkiyeye tatile gittigimde, carsiya gezmeye biryerlere gittiginizde icinde uyuyor, hem bebeginizi hem alisverislerinizi tasiyor, hem kolunuz yorulmuyor bebek rahat ediyor, azicik buyuyup ayaklandiginda icine oturtuyorsunuz pesinden kosmak zorunda kalmiyorsunuz

yok canım chicconun bir modelinden bahsediyoruz, maxi cosi quinny buzz modeli bana cok agır geldi, bir de ruzgarlıgı tentesi falan cok ufak, seninki hangi model?

ya bizim minikler de arabalarina alisir otururlar insallah, cok buyuk rahatlık dedigin gibi pesinden kosmak tam iskence

canim ben maxi cosini ayri , arabasini ayri almistim, arabasi chicconundu anakucagimi deniliyor ne deniliyor turkiyede bilmiyorum:) ondan vardi icinde ama gereksiz bence o, maxi cosili modelleri daha kullanisli, 6 aya kadar kullanabiliyor onuda, ama bir misafirlige felan gittigimde onun icinde yatiriyordum bebisimi sapasaglam duruyor hala bu oglusumada onu kullanicam abisinden miras:)

valla elifciğim sen bilirsin tabi ama o kadar parayı sırf arabaya vereceğine bir çok eksiğini alırsın minnoşun çok pahalı ya bende existle aynı arabadan aldım hastaneye gittiğimdede görüyorum yeni doğmuş bebekleri ana kucağına(oto koltuğuna ) yatırıp getiriyolar tabi son karar senin

arkadaşlar benim araştırmalarıma göre de maxi cosi ve mc laren en iyilerinden. illa son modellerinden(buzzz) modelinden almaya gerek yok. o kadar para vermem ben şahsen. Zaten 3 tekerlekli kullanışsız oluyormuş. O yüzden orta düzey bişey almayı düşünüyorum

sevgili dünürcüm arada benim olduğum topiğede uğramanı bekliyorumm yoksa kızımı emel alcak haberin olsun:1rolleyes:

selam kızlar,
umudum geçmiş olsun sana eşine de helal olsun. ne güzel ilgilenmiş seninle.
geçen gün eşime dedim ki iyiki sen hamile değilsin nazından yanmıştık valla dedim valla öyle diyo.
onlarda bizim bebeğimiz gibi be...

bu hamilelik insanı unutkan yapıyor, sen soylemistin yine oranın adını elifcim:) senden aldıgımı sana satıyorum, şahane:)

ahahah sırnaşık şeysırnaşık şey cok hos cunki ben de unutmusum daha once soyledigimi

Esmacim bende uygun fiyatli bisey olsun diye ugrasiyorum tatlim zaten.
yoksa ne isim var ilk gordugumu alir gecerim.
uygun fiyatli hemde kullanisli olsun diye arastiriyoruz bakalim şakkıdı

kızlar ben bebeğimi 3 boyutlu görmek istiyorum özellikle yüzünü merakediyorum.istanbul avrupa yakasında beşiktaş sarıyer arasında bildiğiniz bir yer varmı.ben yakınımda ki hastaneleri aradım hiç birinde yok.

merhaba mart anneleri ben de mart annesiyim. sabirsizlikla bekledigim bebegimin cinsiyeti cok sükür bugün belli oldu ve kizim olucak cok ama cok mutluyum.. Allahim hepimizin bebislerini saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah......

h,geldin aramiza canim, kizin hayirli olsun, Allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin

selam iyi akşamlar. Canım bir arkadaşım Şişli'de Recep Has diye bir periantologa gitti. Konusunda en iyilerden biriymiş renkli 4 boyutlu detaylı ultrason çekiyor. Şişli uyarmı sana? Bu arada sen o civardamı oturuyorsun?

Seninde bebeğin hayırlı uğurlu olsun. Teşekkürler iyi dileklerin içinsengözlerimebaksanab

Arkadaslar ne kadar dogru bılmıyorum yarın arastıracagım.hamilelikte 6. aydan sonra ayda 12 litre süt yardımı yapılıyormuş.
gerekli ayrıntılı bilgiyi bağlı bulunduğunuz sağlık ocağınızdan alabilirsiniz..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…