selam iyi akşamlar. Canım bir arkadaşım Şişli'de Recep Has diye bir periantologa gitti. Konusunda en iyilerden biriymiş renkli 4 boyutlu detaylı ultrason çekiyor. Şişli uyarmı sana? Bu arada sen o civardamı oturuyorsun?
merhaba mart anneleri ben de mart annesiyim. sabirsizlikla bekledigim bebegimin cinsiyeti cok sükür bugün belli oldu ve kizim olucak cok ama cok mutluyum.. Allahim hepimizin bebislerini saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah......
yok canım chicconun bir modelinden bahsediyoruz, maxi cosi quinny buzz modeli bana cok agır geldi, bir de ruzgarlıgı tentesi falan cok ufak, seninki hangi model?
ya bizim minikler de arabalarina alisir otururlar insallah, cok buyuk rahatlık dedigin gibi pesinden kosmak tam iskence
sevgili dünürcüm arada benim olduğum topiğede uğramanı bekliyorumm yoksa kızımı emel alcak haberin olsun:1rolleyes:
yok canımın içi düşük değildi.kalbi durunca bebeğimin suni sancıyla doğum yapmıştım.hatta link verim isterseniz..okursunuz..gunaydin kızlarrrr
Gülşahcım ne guzel haberler bunlar. masallah ne kadar uzamis, kilo almis masallah
canım ben dusuk yaptin saniyordum, sanirim suni sanci ile dogum yapmak cok daha zor olmustur. cok gecmis olsun. allah kimseye yasatmasin.
Cok guzel bir gun olsun hepimize kizlar. ben cok enerjigim bugun hihoyyyt
herkese günaydın güzel anneler güzel bir geçirmeniz dileğiyle
gülşahcığım maşallah kızına kocaman olmuş darısı sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri görmek
merhaba mart anneleri ben de mart annesiyim. sabirsizlikla bekledigim bebegimin cinsiyeti cok sükür bugün belli oldu ve kizim olucak cok ama cok mutluyum.. Allahim hepimizin bebislerini saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah......
benn geldim canlarımmmm...
akşam 8de geldim nete ancak sorun olduğundan giremedim..
eşimle bir uyduk ikimizde şu an ayaktayız..kafamçokkarıştı
kızımı gördüm teyzeleri uyuyordu..ellerini yumuk gibi yapmış..:CüvCüv:
31 cm 740 grm lık bir bebeğe sahibim..
o kadar mutluyumki size anlatamammaşallah
işte doğuma varana kadar herşeyi konuştuk.
sezeryan yapmamalısın dedi.bana sorarsan isteme dedi.sen çok rahat normal doğum yapabilirsin dedi.
ben 4 aylık bebeğimi kaybettiğimde suni sancıyla normal doğum yaptırdı bana.3 ünite suni sancıya sen karın ağrısıyla ki doğum yaptın dedi bunu hayli hayli yaparsın dedi..
ayrıca gecenin bir yarısında da olsa doğumuna katılamam ama mutlaka destek veririm dedi.gün içinde olursa da yanında olucam merak etme dedi.
beni küstürmyin nolur valla yanmda olmazsdanız çok kırılırım dedim gülerek.
hastalar en çok bize o zaman küsüyor ama seni küstürmicem sen merak etme dedi:1hug:
onun haricinde 2 kilo daha almışım.+5 le devam ediyorum.
şeker yüklemeyi 10 gün sonra yapacakmış.
bebeğin suyuna,rahim ağzına kadar herşeye baktı detaylı..
bu arada su ile ilgili dediki sen su içsende içmesende o su ne azalır ne de çoğalır dedi..
içtiğin suyun emin olki bebeğe fazladan şu an katkısı yada zararı yok dedi..
sen kendin için cildin için su iç dedi bana..
işte böyle canlarım.
sabah erkenden kayınvalideme gidicem sanırım gece orda kalıcaz..merak etmeyin beni emi..:teselli:
evet gülşahcım exist dogru soyluyor, hic gerek yok tamamen derine odaklan :)Senin kızın maşallahı var doğana kadar uzun boylu bir tospa olucak :) Maşallah canımAyrıca koyduğun o linke bakmadım bakmıycamda sen de kaldır onu negatif şeyleri uzak tutalım arkadaşlar şu an alya derinimizin büyümesine tanık olup mutlu oluyoruz.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?