2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

uyar valla.metro ile çok rahat giderim .netten numarasını bulamadım.telefon nosunu bulabilirsen sevinirim.çok sağol

Son düzenleme:

selam kızlar nasılsınız bakalım okudugum kadarıyla iyisiniz hepiniz Allah bozmasın sehnazcım sende hosgeldın Allah saglıkla kucagına Almayı nasip etsin kızını ben sık giremıyorum ama takıp etmeye calısıyorum sızleri a.s. bu aksamustu nıhayet 3 aydan sonra bebegımi görebıldım cok mutluyum kocaman olmuş paşam benım :sm_cool: darısı sizlerin basına ınsallah bu arada gribe dıkkat edın derım ben yıne grıp oldum gözlerimi zor acıyorum vallahi bolbol meyvede tuketıyorum nasıl grıp oluyorum ewın ıcınde anlamadım kafamçokkarıştı sizleri cok cok optum ıyı bakın kendınize bebişlerinize iyigeceler :1hug:

iyi gecelr tatlı rüyalar hepinize, hayret bu gece daha uykum gelmedi. öptük hepinizikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benn geldim canlarımmmm...
akşam 8de geldim nete ancak sorun olduğundan giremedim..
eşimle bir uyduk ikimizde şu an ayaktayız..kafamçokkarıştı
kızımı gördüm teyzeleri uyuyordu..ellerini yumuk gibi yapmış..:CüvCüv:

31 cm 740 grm lık bir bebeğe sahibim..
o kadar mutluyumki size anlatamammaşallah
işte doğuma varana kadar herşeyi konuştuk.
sezeryan yapmamalısın dedi.bana sorarsan isteme dedi.sen çok rahat normal doğum yapabilirsin dedi.
ben 4 aylık bebeğimi kaybettiğimde suni sancıyla normal doğum yaptırdı bana.3 ünite suni sancıya sen karın ağrısıyla ki doğum yaptın dedi bunu hayli hayli yaparsın dedi..
ayrıca gecenin bir yarısında da olsa doğumuna katılamam ama mutlaka destek veririm dedi.gün içinde olursa da yanında olucam merak etme dedi.
beni küstürmyin nolur valla yanmda olmazsdanız çok kırılırım dedim gülerek.
hastalar en çok bize o zaman küsüyor ama seni küstürmicem sen merak etme dedi:1hug:
onun haricinde 2 kilo daha almışım.+5 le devam ediyorum.
şeker yüklemeyi 10 gün sonra yapacakmış.
bebeğin suyuna,rahim ağzına kadar herşeye baktı detaylı..
bu arada su ile ilgili dediki sen su içsende içmesende o su ne azalır ne de çoğalır dedi..
içtiğin suyun emin olki bebeğe fazladan şu an katkısı yada zararı yok dedi..
sen kendin için cildin için su iç dedi bana..
işte böyle canlarım.
sabah erkenden kayınvalideme gidicem sanırım gece orda kalıcaz..merak etmeyin beni emi..:teselli:

ben özellikle en hafifini ve en sağlıklı olanını almak için uzunca araştırdıktan sonra maxi cosi buzz modelini ve ana kucağını aldım.bu firma sadece bebek arabası üretiyormuş.o yüzden de bu konuda çok iiyi ve ürünleride sorunsuzmuş.diğerlerine göre fiyat daha fazla ama uzunca bir süre kullanıcak bu arabalar.ben büyük kızımda 3-4 sene kullandım.o yüzden bana sorun çıkartmıcak özellikle bebek anatomisine uygun ve en hafif olanı tercih ettim.ben tavsiye ederim.

gunaydin kızlarrrr

Gülşahcım ne guzel haberler bunlar. masallah ne kadar uzamis, kilo almis masallah

canım ben dusuk yaptin saniyordum, sanirim suni sanci ile dogum yapmak cok daha zor olmustur. cok gecmis olsun. allah kimseye yasatmasin.

Cok guzel bir gun olsun hepimize kizlar. ben cok enerjigim bugun hihoyyyt

herkese günaydın güzel anneler güzel bir geçirmeniz dileğiyle
gülşahcığım maşallah kızına kocaman olmuş darısı sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri görmek

sevgili dünürcüm arada benim olduğum topiğede uğramanı bekliyorumm yoksa kızımı emel alcak haberin olsun:1rolleyes:

aman allah benim gelin kız elden gidiyo emel (emel yücel)sende mart annesisin ayıp olmuyo gelinimi elimden almak yıkarım ortalığıkaydirigubbakcemile3 sen kendine başka gelin bul bak burda bir sürü kız anası var tabi kızlarını verirlerse:jeyyar:

yok canımın içi düşük değildi.kalbi durunca bebeğimin suni sancıyla doğum yapmıştım.hatta link verim isterseniz..okursunuz..

herkese günaydın güzel anneler güzel bir geçirmeniz dileğiyle
gülşahcığım maşallah kızına kocaman olmuş darısı sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri görmek

hepimiz alabilelim inşallah..

kızlar bu arada canım sıkıldı.
babama 2 sene önce kefil olduğu bir öğretmen arkadaşı yüzünden 17000 ytl lik icra gelmiş.koşa koşa geldim buraya.
adamı bulamıyor tokata tayin istemiş en son..senağlama

günaydın arkadaşlar gülşah cım linke baktım Allah inş Alya Derin'e çok uzun ömürler verir canım bu arada maşallah kocaman olmuş kızın

oy maşallah gülşahcım senin kız tam bir tombiş nazar değmesin ona..ne güzel ya herşeyi konuşmuşsunuz...bende bayramdan önce memlkettekine gideceğim habire dr değiştiriyorum ama napıyım çok gezenciydim bu yıl mecbur kaldım...bayramdan sonrada burda başka bir dr a gideceğim.inşallah bana da normal doğum der kolayca atlatırız hepimiz...

günaydın herkese gülşahım masallah kızına
kzlar bende acayip bir bel ağrısı var
zaten bu bebkte oynamıyor neden ya
ben neden sizin gibi hissetmiyorum
belim neden bu kadar ağrıyor

gunaydın kızlar nasılsınız.yarın bizin ayrıntılımız varrrrr... şehnaz 52 aramıza hoşgeldin.
Saruboceq cım ınş bi daha öyle bi olay yaşamazsın çok üzüldüm jnm arkadaşım ama yapılacak bişi yok.bebişinle ömrün boyunca mutlu,huzurlu güzel vee bol paralı hayat yaşarsın umarım...herşey gönlünce olsun

Canım hayırlı olsun kızın :)

Senin kızın maşallahı var doğana kadar uzun boylu bir tospa olucak :) Maşallah canım Ayrıca koyduğun o linke bakmadım bakmıycamda sen de kaldır onu negatif şeyleri uzak tutalım arkadaşlar şu an alya derinimizin büyümesine tanık olup mutlu oluyoruz.:1hug:

evet gülşahcım exist dogru soyluyor, hic gerek yok tamamen derine odaklan :)
insallah hersey cok guzel olacak.

Cok sevdigim bir tanidigim hep soyle der: Geriye bakip olanlar icin kendini uzmenin anlami yok olan olmus, trafikte bile arkayi gosteren aynaya sadece gerektiginde bak der.
ne kadar dogru.
simdi insallah kızına kavusacagin gunu dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…