aaa ne guzel iki kuzen kardes gibi olacaklar...
onunda bebegi hayirli olsun melekcim.
bu arada ağırlaşmaları bende düşünmüyor değilim..ama biz birbirimizr desteğiz kızlar...
kaviniacım bende öyleyim 8-9 öğün kesin yemek yiyorumdur ama cuma günü sağlık ocağında ebe hemşire olduğuma inanmadı bebek nerede diye sordu hala 48 kiloyum
kaviniacım bende öyleyim 8-9 öğün kesin yemek yiyorumdur ama cuma günü sağlık ocağında ebe hemşire olduğuma inanmadı bebek nerede diye sordu hala 48 kiloyum
arkadaşlar günaydın minik kuzular sizlerede
arkadaşlar dün gece çok kötü olmuştum üşütmüştüm çok şükür bebişim değil annesi hasta nefes alamıyordum ateşimde öyle eşimin gelme saatine yakın masayı hazırlardım bu sefer uyuya kalmışım ateşler içinde kapıyı açmış aşkım aşkım bayağı bi korkmuş hemen üzerimi soydu nemli bez getirdi başıma koltuk altıma koydu nane limon vardı onu getirdi içirdi biraz uyumuşum kurban olsun aşkısıııı ayaklarıma masaj yaparak uyandırdı çünkü gün boyu bişey yiyememiştim kaşarlı tost canım çekti ve onu yedim biraz oturup tekrar uyuya kalmışım gece bitanem benim hep ateşimi ölçtü varmı diye.....ANNE GİBİ
SENİ ÇOOOK SEVİYORUM EŞİM DÜNYAM YAŞAMAM SEBEBİM
şimdi biraz daha iyiyim arkadaşlar yarın kısmet olursa doktara gitcez inşallah oğluşum iyidir
lavinacım sağol canım yaaaa inşallah korktuğumda o zaten 2 gündür bişey yiyemiyorum zayıflamamıştır inşallah minik kuzum
gunaydin herkese kızlarcim..
kiz lazanya nerdesin. gel su isin aslini astarini anlat bakimm meraktayizz.
nasil oldu nasil karistirmis.
annen nasil?
kizlar pazar aksami arkadaslar geldi misafirlige. bi arkadasimda hamile.32 haftalik.
ayyy kızı gormelisiniz bizde oyle olucaz.
oturamiyor kalkamiyor filan zor hareket ediyor ya, vucudumun dengesi degisti yatiyorum donemiyorum uyuyamiyorum bu gunlerin kıymetini bil diyor sengözlerimebaksanab
aslıcım biz bugün buluşamıcaz kanımca..kuzenimle kardeşim gelecekmiş öğle tatilinde..nazarınız değdi dimi:dilcikar:
esmacım bende ne dese ağlıyorum kocama.sabah bana da uyucam dedi diye bi ağladım:bbo:
kalktım yataktan geldim salona hemen peşime geldi.ama hayatım ben seni kırmak istemedim ki dedi,seyahate gidicem diye 10 dak diye uyim istedim dedi..
hakikaten hamilelik sinirlerimizi çok yıprattı..:mymeka:
bugün saat 4de randevum ama 3 de çıkarım evden..akşam size güzel haberler getirmek için sabırsızlanıyorum.:1hug:
arkadaşlar günaydın minik kuzular sizlerede
arkadaşlar dün gece çok kötü olmuştum üşütmüştüm çok şükür bebişim değil annesi hasta nefes alamıyordum ateşimde öyle eşimin gelme saatine yakın masayı hazırlardım bu sefer uyuya kalmışım ateşler içinde kapıyı açmış aşkım aşkım bayağı bi korkmuş hemen üzerimi soydu nemli bez getirdi başıma koltuk altıma koydu nane limon vardı onu getirdi içirdi biraz uyumuşum kurban olsun aşkısıııı ayaklarıma masaj yaparak uyandırdı çünkü gün boyu bişey yiyememiştim kaşarlı tost canım çekti ve onu yedim biraz oturup tekrar uyuya kalmışım gece bitanem benim hep ateşimi ölçtü varmı diye.....ANNE GİBİ
SENİ ÇOOOK SEVİYORUM EŞİM DÜNYAM YAŞAMAM SEBEBİM
şimdi biraz daha iyiyim arkadaşlar yarın kısmet olursa doktara gitcez inşallah oğluşum iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?