2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet kızlar ya ama ben daha ağırlaşmadan oturup kalkarken eşim yardım ediyo sanki kendim birden kalkarsam bebeğime bişey olacakmş gibi geliyor kızlar bişey soracağm dün süpürge yaparken kızım rahat durmadı çok haraket etti acaba sesten mi etkilendi

bu arada ağırlaşmaları bende düşünmüyor değilim..ama biz birbirimizr desteğiz kızlar...

AYNEN JNM BİZİ BİZDEN BAŞKA KİMSE ANLAMIYOR.... ACABA BİZ Mİ DERDİMİZİ ANLATAMIYORUZ ....CADIARZU Kİ SANMIYORUM .BURADA OLAN ANNİŞLERELE BİZBİZE YETERİZ JNM kaydirigubbakcemile5 HIH KİMSEYE İHTİYACIMIZ YOK:lepi:

AĞIRLAŞMA KONUSUNDA DA İSE OTURDUĞUM YERDEN BENİ KALDIRMAK İÇİN ARTIK VİNÇ ÇAĞIRCAKLAR:CüvCüv: HAYIR ZATEN KİLO ALMIŞIM Bİ DE Bİ AĞIRLIK ÇÖKÜYO YEMEKTENcokacimcoook SONRA EEE BENDE 7-24 YİYORUM MİDEM 7 GÜN 24 SAAT AÇIK NE BULURSA GÖTURUYORUM :roflol::roflol:

kaviniacım bende öyleyim 8-9 öğün kesin yemek yiyorumdur ama cuma günü sağlık ocağında ebe hemşire olduğuma inanmadı bebek nerede diye sordu hala 48 kiloyum

kaviniacım bende öyleyim 8-9 öğün kesin yemek yiyorumdur ama cuma günü sağlık ocağında ebe hemşire olduğuma inanmadı bebek nerede diye sordu hala 48 kiloyum

EN SON 56 DIYDIM SİNİRİM BOZUR DİYE TARTILMIYORUM DR GİDİNCE MECBUR O ANII BEKLIYORUM...AMA BÖLE KİLOLU DAHA ŞEKERİM..ama elme şekeri değil kızlara balon gibi pamuk şekeri....:CüvCüv: sırnaşık şey

arkadaşlar günaydın minik kuzular sizlerede
arkadaşlar dün gece çok kötü olmuştum üşütmüştüm çok şükür bebişim değil annesi hasta nefes alamıyordum ateşimde öyle eşimin gelme saatine yakın masayı hazırlardım bu sefer uyuya kalmışım ateşler içinde kapıyı açmış aşkım aşkım bayağı bi korkmuş hemen üzerimi soydu nemli bez getirdi başıma koltuk altıma koydu nane limon vardı onu getirdi içirdi biraz uyumuşum kurban olsun aşkısıııı ayaklarıma masaj yaparak uyandırdı çünkü gün boyu bişey yiyememiştim kaşarlı tost canım çekti ve onu yedim biraz oturup tekrar uyuya kalmışım gece bitanem benim hep ateşimi ölçtü varmı diye.....ANNE GİBİ
SENİ ÇOOOK SEVİYORUM EŞİM DÜNYAM YAŞAMAM SEBEBİM
şimdi biraz daha iyiyim arkadaşlar yarın kısmet olursa doktara gitcez inşallah oğluşum iyidir

canım ben küçüklüğümden beri böyleyim ilkokul 5 te bile 20 kiloydum bizim afrikalı derlerdi bana yapı herhalde babama çekmişim annemle ablamda balık etlidir :) ne cins balık olduğunu söylemeyim

geçmiş olsun jnm...
kendine iii bak bol ihlamur iç.inş bebişininde bişiyi yoktur. a.s.

lavinacım sağol canım yaaaa inşallah korktuğumda o zaten 2 gündür bişey yiyemiyorum zayıflamamıştır inşallah minik kuzum

lavinacım sağol canım yaaaa inşallah korktuğumda o zaten 2 gündür bişey yiyemiyorum zayıflamamıştır inşallah minik kuzum

TATLIM ZORLA YEMEĞE ÇALIŞ cokacimcoook EN ÇOK SEVDİĞİN ÇORBAYI YAP VE ZORLA İÇMEYE ÇALIŞ..BAK OZMN BEBİŞ SANA NASIL TEPİK ATACAK ANNİŞİM BURDAYIM BENİDE UZME DİCEKKK :ecrin_bebek: ÜZME BEBİŞİNİ BİZLER O KADAR ÇOK YEDİKKİ YEDİKLERİNE SAYAR ONLARI AMA MAMASI BİTER ARTIK:teselli: YEMEK YEEE BAK BİZDE KIZARIZ SANA yerimseniben

merhaba kızlar.....herkeste güzel haberler var....fazla eskiye dönemiyorum....ben burdan muhabbete devam edeyim....ama şu alınganlık olayı bende de fazlasıyla var...kızacak bişeyler hep buluyorum...özelliklede eşime ya bi insan bu kadarmı ilgisiz olur benim taktığım kadar var yani...

tamam tamam kızma lavinacımmmm birazdan mercimek yapayım bol limonlu içeyimmmm
oğluşumada yarasıın
bu arada arkadaşlar benim kuzenimde 28 haftalık hamile kamadan önca 50 kiloydu şimdi tam 20 kilo almış aman tanrım darısı bize olmaz inşallahhhhhh

Ayyyy tahmin edebiliyorum çok zor olabileceğini ben her gün daha zorlanmaya başladım sanki hissediyorum

Canım heyecanla bekliyoruz seni

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine eşinide ayrıca takdir ettim.Benim eşimde hastayken çok iyi bakar çok ilgilenir.Allah bozmasın canım

günaydın arkadaşlar, şükür bugün iyiyim. dün berbattım. sancım vardı ama kramp gibi değil. tam çatı kemiğinin ortası gibi düşünün. hareketsiz yatınca bişey yok ama azcık kıpırdanayım dönerken bile berbat canım acıdı. ağrı değil acıydı zaten. iyice tembel yaptı bu kız beni. azcık hareket edemiyorum.hatta akşamki mesajı eşime yazdırdım ben söyleyeyim sen yaz bakalım var mı kimsede yoksa endişe edelim mi iyice diye. kalkamadım ben.
nazan dün çok fazla giremedim yattığım için. doğum günün kutlu olsun canım. oğullarınla, kocişinle nice mutlu yıllara inşallah.
umudum geçmiş olsun canım dikkat et kendine inşallah kısa zamanda iyileşirsin.
gülşah iyi haberlerini bekliyoruz.
lazanya kzın hayırlı olsun, tam süpriz olmuş sana.

buketcim cnm ja bende 26mayis-3mart yazmissin benim dogum tarihine bir türlü karar veremediler hastanem 5.mart diyor kadin doktorum 2.mart diyor bende karar veremedim.. dogurucam artik birgün görücekler haaa...

umudum01 dikkat et cnm kendine... Sen iyi olki bebisinde iyi olsun degilmi yani ... Insallah iyidir oglusun..

gunaydin kizlarrr, gecmisi okudum herkezde guzel haberler var, umudum hastaymis yanliz , gecmis olsun canim dikkat et kendine bebisin icin:)

bende de cok bel agrisi var , belim agriyor diye yatiyorum bazen koltuktan kalkamiyorum bu sefer, bende zaten vardi hamislikte dahada cogaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…