2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cok kötü ya bel agrisi .. Ben aksamlari kendimi ceviremiyorum yatagin kenarina tutunuyorum ceviriyorum kendimi ama bazen aksamlari kendi halime gülesim geliyor

Krampflarda cok girmeye basladi benim bacaklarima birden bacaklarimi oynatamiyorum tas gibi oluyor sagolsun esimin adini bagiriyorum hemen kalkiyor ne yapacagini sasiriyor adam masaj yapiyor nedense tamda kalkmasina iki saat varken oluyor ve birdahada yatamiyor benle beraber oturuyor veya belime fln masaj yapiyor o yüzden hafta sonlari rahatlikla uyuyor ozamanda benim canim gezmek istiyor ...

mrb cnm... sende durumlar nasil ? Ben isyerindeyim bilgisayar basinda belim kopuyor yaww...

AL BENDE DE O KADR BELİM KOPTU ORTOPEDİK YASTIK DA KOYUYIRUM AMA BANAMISIN DEMİYO AKŞAM EVE GİDİNCE SIRT USUTU YATAMIYORUM DÖNEMİYORUM SAĞ TARAFIMA YATIYOSAM ORDAN KALKIYORUM mirmirmirmir :a015:

offf bi de en rahat dönemlerimiz ilerde bel ağrısından duramayacaz artık. Sadece sola yatabiliyoruz. gerçi gece bi kalkıyorum sağa sırt üstü hiç farketmiyor dönmüşüm habire...

yediklerim pıt pıt et çıt çıt yağ oluyo su içsem yarıyo bana ama tek oğlumada yarasında mühim değil inat ettim hamişlikden sonra incecik olacam:dilcikar:

ya şu son zamanlarda bende ne içip yesem yarıyo hayırdır inş.3. kilomu da aldım.oy oy oy.birde bende de var bel ağrısı.helede yorulayım bende sağımdan soluma dönemiyorum.birde kramplar için kalsiyum eksikliği sebep olduğunu duydum haberiniz olsun şekerler..

canım simdi okuyabildim mesajları, once ilgin icin cok cok tesekkur etmek isterim.yalnız olmadigini bilmek, konusabilecek birilerinin olması insanın icini cok rahatlatıyor.

hala arastırmalarima devam ediyorum, internet ve bazı kitaplara gore sigillere simdi mudahale etmeye gerek yokmus, ben bana zararından zaten endiselenmiyorum, yeter ki bebegime bir zararı olmasin,gerekirse anestezi olmadan aldırırırm da ama o acıyı benim yasamam degil bebegin bunu hissedecek olması fikri beni korkutuyor, yazik neden yasamak zorunda kalsin minicik sey boyle bir acıyı.

ne kadar doktora gidersem o kadar kafam karısacak gibi geliyor, zaten doktorumu degistirmem yeterince zordu, eger yeni doktoruma dogumda hem kendi canımı hem bebegimi emanet edeceksem, bu konuda da guvenmeliyim diye dusundum. o ne derse yapacagım.

bütün ömür boyunca sınırlı sayıda yaşayacağımız bir dönemdeyiz.kendinizi üzmeyin,canınız ne istiyorsa yiyip için,nereye gitmek istiyorsa gezin kısaca keşke bunu da yapsaydım demiyelim.herkese keyifli günlerrrrr

valla canım şimdiye kadar dikkat ettim ama baktım su içsem yarıyo bari yiyimde yarasın dedim ve 1 haftadırda yiyorummmm oooohhhhhihoyyytcokacimcoook

canım benim de kafamı cok kurcalayan bir konu bu.

bana da cok kullanıslı birseymis gibi geliyor portbebe, ben chicconun bir modelini begendim 3lu set olarak, acılıp kapanması da kolay...

bu portbebeleri 5 aya kadar kullanabiliyormusuz, bizim bebisler ele geldiklerinde yaz gelmis olacak, insallah bol bol gezdirecegiz onları, tabi rahat etmeleri de en onemli konu.

senin begendigin model marka nedir???

merhaba anneler..
biz döndüüüük.. ne kadar cok alismisim size.. aklimin bi ucunda hep KK vardi.. her ne kadar gittigimiz yerde rahat etsekde.. özledim evimi...

basliyayim bakalim..
nazancim dogum günün kutlu olsun canim.. rabbim evlatlarini sana bagislasin.. bundan güzel bi hediye olabilecegini sanmiyorum a.s.
lazanyacim. seninde kizin hayirli olsun.. ne güzel.. oglan oglan diye sev karnini hamisligin yarisina kadar.. sonra dön kizim diye sev.. torpillisin sositososito
gülsahcim hayirli haberlerle ve güzel bi pozla gel emi canim.. özledik senden bi vesikalik.. Şeniz

biz iyiyiz .. gittikce fazla kipirdiyoruz.. hatta ve hatta artik sabun gibi kayiyoruz gibi gibi.. yani tekmeden ziyade daha uzun süreli bi kipirdama hissediyirum gibi.. yada bana öyle geliyor
:bbo:

suzycimm sanırım ayni modelden bahsediyoruz.
benim begendigim trio sette chicconun.
hani herseyi sokulup takılabilen..demiride katlaniyor ve cok az yer kapliyor.
numarasini almamisim malesef. :1no2:

canım ben de senin gibi düşünüyodum bu anakucağı konusunda yeni doğmuş bebek buna nasıl yatar diye ama içini ona göre ayarlamışlar destek yapmışlar ayrıca zaten ilk üç ay dr dışında çok fazla dışarı çıkmayacağı için sorun olmaz.3 aydan sonra zaten port bebeyede gerek kalmaz bir kaç kere dışarı çıkarmak için bana gereksiz geliyor portbebe

existcim oradaki gorevli (ebebek gorevlileri araba konularinda gayet egitimli aklinizda olsun kızlar) en fazla 2 saat oturtulmasi gerektigini soyledi ya.
e parka gittik tum gun o zaman hem ana kucagini hemde pusetimi tasimak gerekicek cok kararsiz kaldim.
en iyisi su anakucagi konusunu cocuk doktoruna sormak.
kemiklere zarari varmi dye.

bencede çok gereksiz. İlk 2-3 ay hem havalar daha soğuk olacak hemde bebek çok çıkmaz dışarı ilk zamanlar. :CüvCüv:

evet sekerim ta kendisi. adı trio for me, internette arayınca adıyla zaten her alısveris sitesinde var.. gordugum bebek arabalarında icime en cok sinen bu oldu acıkcası...
bizimkini kismetse babannesi alacak, cok ciddi fiyat arastırması icindeyiz, sen benden haber bekle canim:)

bir de dediler ki; unkapani tarafında bir tunel var, cocuklugumda giderdik bisiklet almak icin, orda fiyatlar cok uygunmus ve hemen her model varmıs.

masallah bu arabalarin fiyatına biraz ekleme ile normal araba da alınabiliyor, iyi arastırmak lazım

bencede arkadaşlar ilk 3 ay bebeğimizin binemeyeceğini düşünüp hareket edin boşa masraf etmeyin derim ben

Haşim İşcan gecidi guzelim orasi, biliyorum orayi.
biz de gidecegiz oraya.
oki haberleselim gene

haklısın hayatım ama parka götürceğin zaman 5-6 aylık olmuş olucak zaten o zaman nerde olsa oturucak :) tabi yine sen bilirsin istersen dr a sor ama benim aldığım ana kucağı içi baya destekli sırtına zarar vericeğini sanmıyorum ilk aylarda bile zaten onun içine ilk aylarda direk yatırmıyolarki battaniyeye sarılı filan oluyo zaten ister istemez o da boşluk bırakmıyo

lazanyacim kizin hayırlı ugurlu olsun.

nazancim senin de gecmis dogum gunun kutlu olsun, insan en cok yakınından cıkarır herseyin acısını, bak ne guzel duzelmis hersey, allah bozmasin kocislerle aralarimizi

cerezcim ne hos, artık bebislerin hareketlerini ayırt etmeye baslayacagizz demekk

bu portbebe konusuna gelince, vallahi magazadaki kadın bana bunu 5 aya kadar kullanırsınız dedi ama bana sanki daha uzun da kullanabilirmisiz gibi geldi, benim baktıgım modelin ici cok genisti, cok da rahat gozukuyordu, kocisko da bayıldı.

bebislerin boyutuna gore degisir tabi bunları ne kadar kullanacagimiz, gecen gun kocisin kuzeni dogurdu 4.800 kg, doktor okul arıyorum bunu yazdıracak demis

mesela ben bir tulumlar aldım 3.5 kgya kadarmıs, tecrubesizlikten ne malum fazla kilolu dogacagı ya da az kilolu dogacagı..aman saglıklı olsunlar da nerde rahat edeceklerse onu alacagiz el mahkum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…