mrb cnm... sende durumlar nasil ? Ben isyerindeyim bilgisayar basinda belim kopuyor yaww...
little suzy gercekten zor bi durum seni tanimadigim icin bisey diyemiyorum yani mesela ben dayanamam sanirim anestezi olmadan sigilleri aldirmaya eger dedigin gibi cok acili biseyse zor arkadasim ama ya rahim agzini kapatirsa oda iyi olmaz belki vardir bir yolu yani spreyle falan uyusturabilirler yada ozel kremlerle bence bunu bi arastir bakalim acini en aza indircek ne yapabilirler ve eger sartlarin uygunsa bi ucuncu doktora daha gorun ama hic sikma kendini canim hersey gelip geciyo icini ferah tut. bizede haber ver kararini.
bütün ömür boyunca sınırlı sayıda yaşayacağımız bir dönemdeyiz.kendinizi üzmeyin,canınız ne istiyorsa yiyip için,nereye gitmek istiyorsa gezin kısaca keşke bunu da yapsaydım demiyelim.herkese keyifli günlerrrrr
SORU:
Kızlar size bir sey danısacagim
haftasonu bebek arabalarina baktik biraz. buyuk kalemlerden biri oldugu icin mumkun oldugunca erken arastirmaya baslamakta fayda var dedim. cok fazla cesit var ve cok para hakkaten arabalar.CADIARZU
simdiii;
bir 3 lu set buldum. portbebe / puset / anakucagi olan.
bide 2li set vardi port bebe yoktu onda.
soru su ki; bu portbebe denen alet kullanisli biseymi.
yani yenidogmus bebek mesela, anakucagina yatirilamaz bence kemikleri filan omuriligi o sekli alacak kıvrılacak,
yenidogan bebegi portbebeye yatirmak daha mantikli gibi geldi bana.
duz en azindan.
kesinlikle kucagimizda tasimaya karsiyiz biz arabada guvenlik acisindan.
ne diyorsunuz bu portbebe konusunda?
e-bebekte biz elemanlarla konusurken yaninda bebegiyle bi kadin geldi, o da dahil oldu muhabbete, portbebeyi cok gereksiz buluyordum ama simdiye kadar en cok onu kullandim dedi bize. kafamiz karisti yaww
suzycimm sanırım ayni modelden bahsediyoruz.canım benim de kafamı cok kurcalayan bir konu bu.
bana da cok kullanıslı birseymis gibi geliyor portbebe, ben chicconun bir modelini begendim 3lu set olarak, acılıp kapanması da kolay...
bu portbebeleri 5 aya kadar kullanabiliyormusuz, bizim bebisler ele geldiklerinde yaz gelmis olacak, insallah bol bol gezdirecegiz onları, tabi rahat etmeleri de en onemli konu.
senin begendigin model marka nedir???
suzycimm sanırım ayni modelden bahsediyoruz.
benim begendigim trio sette chicconun.
hani herseyi sokulup takılabilen..demiride katlaniyor ve cok az yer kapliyor.
numarasini almamisim malesef. :1no2:
canım ben de senin gibi düşünüyodum bu anakucağı konusunda yeni doğmuş bebek buna nasıl yatar diye ama içini ona göre ayarlamışlar destek yapmışlar ayrıca zaten ilk üç ay dr dışında çok fazla dışarı çıkmayacağı için sorun olmaz.3 aydan sonra zaten port bebeyede gerek kalmaz bir kaç kere dışarı çıkarmak için bana gereksiz geliyor portbebe
canım ben de senin gibi düşünüyodum bu anakucağı konusunda yeni doğmuş bebek buna nasıl yatar diye ama içini ona göre ayarlamışlar destek yapmışlar ayrıca zaten ilk üç ay dr dışında çok fazla dışarı çıkmayacağı için sorun olmaz.3 aydan sonra zaten port bebeyede gerek kalmaz bir kaç kere dışarı çıkarmak için bana gereksiz geliyor portbebe
suzycimm sanırım ayni modelden bahsediyoruz.
benim begendigim trio sette chicconun.
hani herseyi sokulup takılabilen..demiride katlaniyor ve cok az yer kapliyor.
numarasini almamisim malesef. :1no2:
evet sekerim ta kendisi. adı trio for me, internette arayınca adıyla zaten her alısveris sitesinde var.. gordugum bebek arabalarında icime en cok sinen bu oldu acıkcası...
bizimkini kismetse babannesi alacak, cok ciddi fiyat arastırması icindeyiz, sen benden haber bekle canim:)
bir de dediler ki; unkapani tarafında bir tunel var, cocuklugumda giderdik bisiklet almak icin, orda fiyatlar cok uygunmus ve hemen her model varmıs.
masallah bu arabalarin fiyatına biraz ekleme ile normal araba da alınabiliyor, iyi arastırmak lazım
existcim oradaki gorevli (ebebek gorevlileri araba konularinda gayet egitimli aklinizda olsun kızlar) en fazla 2 saat oturtulmasi gerektigini soyledi ya.
e parka gittik tum gun o zaman hem ana kucagini hemde pusetimi tasimak gerekicek cok kararsiz kaldim.
en iyisi su anakucagi konusunu cocuk doktoruna sormak.
kemiklere zarari varmi dye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?