2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam arkadaşlar. Akşam giremedim siteye arızalıydı. Bugünde yavaş çok zor okudum yazılanları.

canim ben vitamini geceleri aliyorum, yatmadan once, carpintim sabahlari oluyor, birde baska saatte almayi deneyim bakalim fark edecekmi, tsk canim

Gülşahcım hem gözünaydın kızın için çok tatlı olmuş maaşallah canım. Ne güzel herşeyi konuşmuşsunuz.
Hemde geçmiş olsun baban için. İnşallah biran önce bulur ve tahsil edersiniz parayı canım.

nazancım kardşin nasıl oldu canım. Çıktımı hastaneden? İnşallah güzel haberler vardır.

merhaba arkadaşlar 5.5 aylık hamileyim .Allah izin verirse doğum 22 marta geliyo.Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

hosbulduk cnm iyi dileklerin icinde cok ama cok saol sende dikkat et kendine gecmis olsun cnm.

Merhaba arkadaslar,

sitede yine sorun var neyse ben yine yazacagim insallah basarili olurum,sayfaya gecer.ama en kötü ihtimalle yazdiklarimi kopyalar sonra yine denerim.

Nazan. Canim gecmis olsun ama hamilelerin yasadigi sorunlardan sanirim. Benim de oldu bir kac defa,baya insani ürkütüyor hakikaten ama dinlenmek ile geciyor...insallah daha rahat bir döneme girersin...

Limbi33: Kizin hayirli ugurlu olsun canim..Allah anali babali büyümesini nasip etsin insallah.

Gülsah: Masallah...bu sefer herseyin yolunda gitmesine cok ama cok sevindim. Insallah hep cok saglikli olur kizin ve insallah normal dogum yapabilirsin. Yazdiklarindan ve doktorunun yönlendirmesinden normal dogum yapmak istedigini anladim,sanirim yanlis anlamadim degil mi? Allah gönlüne göre versin...Babana gelince canim, cok üzüldüm..evde bos yere huzursuzluk nedeni iste..Allah sabir versin..bu kefil isleri cok zor ya..Allah bulastirmasin ins...

Sehnaz 52: hos geldin sen de aramiza caniim..kizini da selamlariz :))

ege-deniz: Canim beni cok güldürdün yine :) alem kizsin walla,ama kizin senden de alem diim p okuyunca benim bile icim bir hos oldu ya:)) yesin onu teyzesi :)) bilmiyorum artik dünyaya gelince babasi papucunu dama atmasin p ben olsam simdiden garantiye alirdim kendimi p ki ben öyle yapiyorum :-D .....
herseyin yolunda oldguna cok sevimdim canim..insallah hep böyle cok cok güzel gider hersey...

Livinia: Canim insallah yarin iyi haberlerle dönersin...

Bana gelince kizlar, dün geldim okudum falan gecmisi ama oldgum yerde sizmisim ya :) gecenin bir yarisi kalktim falan. Onun icin yazamadim bile..ama hersey yolunda insallah. Ama yarin sabahtan deytalim var benim de Livinia gibi ve cok heyecan sardi,hem cinsiyetini ögrenecegiz hem de bebegimiz hakkinda bilgi alacagimiz icin...insallah güzel sonuclarla döneriz biz de...dua edin bizler icin...

hepinizi öptüm..görüsmek üzere...

Son düzenleme:

LAVINIAcigim cok tesekkür ederim

hosbulduk cnm, minik kizimda sizleri selamlar teyzeleri...

hosgeldin melekcim ..:1hug:
hayrola canim.. keyfim yok demissin..

canım oyle onemlı bısey yok genel bı keyıfsızlık

merhaba arkadaşlar 5.5 aylık hamileyim .Allah izin verirse doğum 22 marta geliyo.Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

hosgeldın yagmur..bu aralar yenı gelen baya cokkk

önemli bisey yoksa iyi melegim.. sevindim..

sehnazcim, sende hosgeldin aramiza canim.. saglikla kucaginda görmekde nasi olsun prensesini

önemli bisey yoksa iyi melegim.. sevindim..

sehnazcim, sende hosgeldin aramiza canim.. saglikla kucaginda görmekde nasi olsun prensesini

saol cerezcigim bu arada mesaj gelmis sendn fakat sana yazmaya calistim olmadi nedn bilmiyorm bende frankfurt dayim canim a.s.

Herkese merhaba.Hasta olan annelere Allah kolaylık versin.Ben de tetanoz aşısı yaptırdım geldim.Ağrısı yok ama nedense midemi bulandırdı.Sizde de aynı şey oldu mu acaba?

Ben de pztesi oldum canım ama mide bulantısı olmadı.

selamlar,

nasılsınız? bugün pek keyfim yokÇok üzgünüm çoook

Noldu canım sana?

Selam kızlar,
Ben de bugün tetanoz aşımın ilk dozunu oldum.Aşı sırasında ve şuana kadar herhangi bir acıma ağrı yok..Bulantı da olmadı..Ama bakalım geceyi merak ediyorum..Çünkü herkes gece ağrır dedi..Sizlerin nasıldı ağrıdı mı gece?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…