2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

güzel anneler hepinize iyi akşamlar bende çıkıyorum kendinize ve meleklerinize iyi bakın

Canım benimde ilk dozda iki gün ağrıdı,ikinci dozumda ağrı olmadı. Sadece aşı yeri morardı nedense.

Geçmiş olsun canım. Allah korumuş senide bebişinide.

Sanada geçmiş olsun esmacım. Allah beterinden esirgesin

HAMİŞ LİSTESİ

nilocan...........................23 Mayıs...............27 Şubat
ayshınce........................24 Mayıs...............28 Şubat..........cinsiyet.....Kız
xnazanx.........................20 Mayıs...............28 Şubat..........cinsiyet.....Erkek
glcncrn...........................20 Mayıs..............1 Mart..........cinsiyet.....Kız
yelcan1982.....................19 Mayıs..............1 Mart..........cinsiyet.....Erkek
cerez.............................25 Mayıs..............1 Mart..........cinsiyet.....Kız
gökçenn.........................25 Mayıs..............1 Mart..........cinsiyet.....Erkek
bavse.............................26 Mayis..............2 Mart..........cinsiyet.....Kız
buket-26.........................26 Mayıs..............2 Mart..........cinsiyet.....Erkek
Boddim..........................26 Mayıs..............2 Mart..........cinsiyet.....Erkek
SİBSeR..........................27 Mart................3 Mart..........cinsiyet.....Kız
Saruboceq......................30 Mayıs..............3 Mart..........cinsiyet.....Kız
İCl@l.............................28 Mayıs...............4 Mart..........cinsiyet.....Erkek
rehavet...........................29 Mayıs..............5 Mart..........cinsiyet.....Kız
selence..........................29 Mayıs..............5 Mart..........cinsiyet.....Kız
ruhe_haben.....................29 Mayıs..............5 Mart..........cinsiyet.....Erkek
annesininkuzusu.............29 Mayıs..............5 Mart..........cinsiyet.....Kız
melek81.........................29 Mayıs..............5 Mart..........cinsiyet.....Erkek
luffee..............................29 Mayıs..............5 Mart..........cinsiyet.....Erkek
sheylaa..........................29 Mayıs..............5 Mart..........cinsiyet.....Kız
acıbiber2053...................30 Mayıs..............6 Mart..........cinsiyet.....Erkek
zeyno 2..........................30 Mayıs..............6 Mart..........cinsiyet.....Kız
rebeca............................3 Haziran.............6 Mart..........cinsiyet.....Kız
ikiz................................30 Mayıs..............6 Mart..........cinsiyet.....Kız
ELF-RCP.......................31 Mayıs..............7 Mart..........cinsiyet.....Erkek
bidibidim........................31 Mayıs..............7 Mart..........cinsiyet.....Erkek
deniz bayhan.................31 Mayıs..............7 Mart..........cinsiyet.....Erkek
nazo85..........................31 Mayıs..............7 Mart
mondschein2...................1 Haziran.............8 Mart
enel17.............................2 Haziran.............9 Mart..........cinsiyet.....Kız
karabiberim......................3 Haziran............10 Mart..........cinsiyet.....Kız
izmirlimmm......................3 Haziran............10 Mart
mystory...........................3 Haziran............10 Mart..........cinsiyet.....Kız
niloşş..............................3 Haziran.............10 Mart..........cinsiyet.....Kız
SUHENDAN....................16 Haziran............10 Mart..........cinsiyrt.....Kız
kozet..............................4 Haziran.............11 Mart..........cinsiyet.....Erkek
derence...........................4 Haziran ............11 Mart
pembiş............................21 Mayıs.............13 Mart..........cinsiyet.....Kız
elale................................6 Haziran.............13 Mart..........cinsiyet.....Erkek
bemt...............................6 Haziran..............13 Mart..........cinsiyet.....Kız
umudum01......................6 Haziran..............13 Mart..........cinsiyet.....Erkek
little_suzy.......................6 Haziran..............13 Mart..........cinsiyet.....Erkek
CCEK.............................6 Haziran..............13 Mart..........cinsiyet.....Erkek
zakkum6644...................6 Haziran...............13 Mart..........cinsiyet.....Kız
Meltoo............................6 Haziran...............13 Mart..........cinsiyet.....Kız
nilaylay...........................7 Haziran..............14 Mart..........cinsiyet.....Erkek
Kızıl Deniz.......................8 Haziran.............15 Mart..........cinsiyet.....Erkek
LAVİNİA..........................8 Haziran.............15 Mart..........cinsiyet.....Kız
sehnaz52........................8 Haziran.............15 Mart..........cinsiyet.....Kız
akser..............................9 Haziran.............16 Mart..........cinsiyet.....Kız
burcusenk.......................10 Haziran...........17 Mart..........cinsiyet.....Kız
kapkara..........................10 Haziran...........17 Mart..........cinsiyet.....Kız
adayadayı.......................10 Haziran...........17 Mart..........cinsiyet.....Kız
kuzuum..........................10 Haziran...........17 Mart
surrender48.....................10 Haziran...........17 Mart..........cinsiyet.....Kız
sevilay.bayar...................10 Haziran...........17 Mart..........cinsiyet.....Kız
sarılale1981....................10 Haziran............17 Mart..........cinsiyet.....Kız
sabırsızım.......................10 Haziran...........17 Mart
sudemnur........................12 Haziran..........19 Mart..........cinsiyet.....Erkek
edali368..........................12 Haziran..........19 Mart
existhunder.....................12 Haziran...........19 Mart..........cinsiyet.....Kız
desire06..........................12 Haziran...........19 Mart
evk.................................12 Haziran...........19 Mart..........cinsiyet.....Erkek
tebessüm22....................13 Haziran...........20 Mart
ayseeee__......................13 Haziran...........20 Mart
bebekecem17..................13 Haziran..........20 Mart
cyberyasar......................13 Haziran...........20 Mart..........cinsiyet.....Erkek
fencidmlrms....................14 Haziran...........21 Mart..........cinsiyet.....Erkek
16 eylül...........................15 Haziran..........22 Mart..........cinsiyet.....Erkek
huriye aydın.....................15 Haziran..........22 Mart
yağmurNAZ......................15 Haziran.........22 Mart
babyfacee.......................16 Haziran...........23 Mart
uğur ve eylül....................16 Haziran...........23 Mart
SUHENDAN....................16 Haziran...........23 Mart..........cinsiyet.....Kız
nehiray...........................16 Haziran...........23 Mart
subora............................17 Haziran...........24 Mart..........cinsiyet.....Kız
burser.............................17 Haziran...........24 Mart..........cinsiyet.....Kız
zuzucuuk........................17 Haziran...........24 Mart..........cinsiyet.....Kız
*annem*kızıyor................18 Haziran...........25 Mart..........cinsiyet.....Erkek
yadaji.............................19 Haziran...........26 Mart..........cinsiyet.....Kız
elif_bs............................20 Haziran...........27 Mart..........cinsiyet.....Erkek
DOGA6..........................20 Haziran...........27 Mart..........cinsiyet.....Erkek
EYDİEN.........................20 Haziran...........27 Mart..........cinsiyet.....Kız
çiçesu............................21 Haziran...........28 Mart..........cinsiyet.....Erkek
@ycel............................21 Haziran...........28 Mart..........cinsiyet.....Erkek
öykübebek......................25 Haziran...........28 Mart..........cinsiyet.....Kız
eskpınar.........................25 Haziran...........28 Mart
hekat.............................21 Haziran...........28 Mart
limbi33...........................22 Haziran...........29 Mart..........cinsiyet.....Kız
MTS..............................23 Haziran...........30 Mart..........cinsiyet.....Kız
iklimsu...........................23 Haziran...........30 Mart..........cinsiyet.....Kız
Lazanya.........................23 Haziran...........30 Mart..........cinsiyet.....Kız
che_guevera_.................23 Haziran...........30 Mart..........cinsiyet.....Erkek
ege-deniz.......................24 Haziran...........31 Mart..........cinsiyet.....Kız
mehlika10......................24 Haziran...........31 Mart..........üçüz annesi..........
albanian.........................25 Haziran...........1 Nisan..........cinsiyet.....Kız
galatea79.......................26 Haziran...........2 Nisan
HAYATist.......................28 Haziran...........4 Nisan..........cinsiyet.....Erkek
betül19...........................29 Haziran...........5 Nisan..........cinsiyet.....Kız
esranur-akyol.........................?.......................?..............cinsiyet.....Erkek
emelyucel..............................?.......................?..............cinsiyet.....Erkek
alyasulin................................?.......................?..............cinsiyet.....Kız
gizemre.................................?.......................?..............cinsiyet.....Erkek
kaderr...................................?........................?..............cinsiyet.....Kız
sewill....................................?........................?..............cinsiyet.....Erkek

Hadi bakalım cinsiyetlerde belli olmaya başladı kaydirigubbakcemile5
36 erkek 47 kız Yokmu arttıran?

.....kaderr
.....zuzucuuk
.....sehnaz52
.....limbi33
.....Lazanya..................kızınız

.....yelcan1982
.....sewill.......................oğlunuz uğurlu gelsin canlarım.....

.....kaderr.....sewill.....mondschein2.....nazo85.....yağmurNAZ..... aramıza hoşgeldin canım. Dilerim sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.

selam kızlar,
boddim ve selence geçmiş olsun canlarım bende bilirim deprem korkusunu istanbul malum. Alah sizleri ve bebişleriizi korusun.

gülşah ve ege deniz bebekleriizin güzel haberlerine çok sevindim darısı başımıza bende 20 kasımda gideceğim.

yağmur ve şehnaz siz ve melekleriniz aramıza hoşgeldiniz.
yoğun ve yorucu bir gün geçirdim. daha yeni geçmişi okumayı bitirdim. dün gece gene oğlumu görüm rüyamda bu sefer anası babası gibi kara böcük gördüm oğlumu nasıl emiyordu ve o kadar güzel bir duyguydu ki allah hepimize yaşatsın yaa rüyası bile güzel.

gülşahcım bu arada linkde hikayeni okudum allah ayla derini hayırla kucağına almayı nasip etsin bacım.
allahım sen bebişlerimizi koru.

3lü testim beni üzdü.aslındaben bu testi hiç yaptırmak istemiyordum.önceki doktorum dai kili testim iiyi çıktığı için 3lüyü yapmıycaktı.değerlerimden ikisi iyi biri ue3 değeri yüksek çıktı.genelinde ise şu yazıyor.6352 de 1 .nu genelsonuçta çok iyi.ama o değer....doktorum bu 6352in iyi olduğunu diğer o ue3 değerininde önemli olmadığını istersem çok sıkıntı yapacaksam ankarayasevk eeceğini söyledi.ben de doktora güvendim ve eve geldim .aslında çok da önemsememiştim.ama ...ya iş arkadaşımın ablası kadın doğum uzmanı ona kağıdımı verdim o da telde sordu.o doktor bunun önemli olduğunu başka anomaliler olabileceğini .tabi bunun teşhis değil şüphe olduğunu söylüyor.detaylı ultrasyona gitmem gerektiğini söyledi.kendi doktorumu aradım ve o istersen aminosentez yaptır detaylı işe yaramaz dedi.ama sen bilirsin gerek yok dedi.valla pişman oldum arkadaşıma sorduğuma da testi doktorun ısrarıyla yaptırdığıma da.şimdi ben ne yapmalıyım?????

canım detaylı ultrasona gir bence ordan çıkacak sonuca göre hareket edersin benzer bişey geldi başıma doktor detaylıya gir dedi orada bebeğim sağlıklıymışumarım seninki de sağlıklıdır:Saruboceq:

güzelim benim,insallah ciddi birsey yoktur. Bilmem icini rahatlatir mi ama sana yasanan bir olayi aktarayim. Avusturya´da bu tarz 2´li ve 3´lü testler yapilmiyor,doktorlar tavsiye bile etmeyi birak böyle bir seyin konusu bile gecmiyor yani. Sadece Türkiye´de bu kadar yaygin olarak yapiliyor sanirim.
Ben hamile oldgumu ögredigim gün Türkiye yolcusuydum ve onun icin ilk muayenlerimi Türkiye´de oldum. Doktor bir sürü test yapti..vs..gider ayak bana 2´li testi muhakkak yaptirmam gerektigini vurguladi defalarca. Dedim simdi hem türkce hem de zaten benim sigortam avusturyadayken herseyimi tamamen karsiliyor,onun icin vazgectim. Yalniz buraya gelincede ögrendim ki burda istege bagli oldugu icin ücrete tabiymis. Anlayamadim durumu cünkü burda bu tarz kontroller cok önemli ve mevcut bir sistemde oldugu gibi devlet bütün kontrollere endirek bir sekilde zorluyor seni. neyse..bütün bunlari da bildigim icin anlam veremedim,türkiye´deki doktorun israrini ve burdakilerin 2´li-3´lü testten bile bahsetmemis olduklarini. Bir doktor arkadasima sordum bunun üzerine,dedim ki neden yapiliyor bu? biri neden cok önemserken digeri neden önemsemiyor bile? Bana dedigi sey su canim, bu testler kesinlikle kesin sonuclar degil sadece degerlere göre tahminlerde bulunuyorlar.Yani anlayacagin gibi bazen tutuyor belki ama bazen de tutmuyor. Dedim ki peki bu sonuc kesin degil,ok. ama diyelim ki bir sekilde emin oldunuz cocuga anne karninda tedavi uygulayabilir musunuz ki,neden israrla bu sonuclar isteniyor dedim.Bu sadece belli araliklarda yapilabilen ve anne karnindayken beklenmeyen bir hastalik tespit edilirse yasal olarak gebeligi sonlandirma hakki taniniyormus anneye,yoksa zaten o haftalari dolduran bir insana normalde kürtaj hakki taninmiyormus..vs..hem de anne karninda öyle tedavi falan da edilemiyormus. Bu bilgileri aldiktan sonra dedim ki kendi kendime, benim icin zaten kürtaj mümkün degil,Allahin verdigini yine Allah alir.Ayrica ha 4 aylik bir cocugu kesip almissin anne karnindan ha 4 yasindaki bir cocugu hic farki yok.ee ters bir durumda da müdehale de edemiyorlar..neden yaptirayim o zmn dedim ve yaptirmadim. Bütün bunlarin üzerine arkadasim dedi ki bence de yaptirma,ben de yaptirmadim. Benim yakin bir arkadasimin basina bir hadise geldi. Anneye cocugun beyninde sorun var demisler...vs bir sürü sey ve kadinin gebeligi burnundan gelmis.dogdugunda anlasilmis degerler yanlis bilgi vermis, gördükleri de sacmis..ama annenin halini düsün bir de kim bilir neler yasadi...bu tarz seyler cok oluyormus...sakin canini sikma...ve sakin kese suyundan da aldirma,o gercekten tehlikeli olabiliyormus. Sana tavsiyem, eger icin rahatlayacaksa detayli bir ultrasona girmen ve icindeki süphelerden kurtulman. Ama yine bir tatmin edici bir cevap alamazsan da yasanan bunun gibi olaylari düsün ve sakin kafaya takmamaya calis. eminim bu cocuga daha cok zarar veriyordur. onun icin bu tarz testlere gebelerin yönlendirilmesini hic mi hic anlayamiyorum. maalesef biraz sektörlesmis olmasindan kaynaklaniyor,buraya gelince bunu daha iyi anladim..sakin sikma canini...insallah birsey yoktur,icini serin tut...

canım benim bence detaylıya gir en son amniyosentezi düşün derim inş kötü birşey de yoktur

Aşıdan hala midem bulanıyor.Ağrı yanma olur dediler ama bende başka belirtiler verdi.Yoksa kusmalar gene mi başlayacak (((

canım ya medıcalde doktorlar tetanoz ıstemıyor. Gokmen bey mı ıstedı senden?

canım benımde bu cumartesı seker yuklemem var.. sabah yememek yeter herhalde.

selence buyuk gecmıs olsun. boddım soledı msnden aksam cıkarken allah hepımızı ve bebıslerımızı korusun

betulcugum arkadaslara katılıyorum ılla aklımda kalmasın dıyorsan detaylıyı yaptır.detaylı sonucuna gore amnıysenteze ıhtıyac olup olmadıgına bakılır. Korkma bence korkulacak bısey yoktur.

slmmmm kizlar ben geldim...

Bebi$ler ve siz nasilsiniz baHim?
ya hami$ler hani her yerde okuyoruz sol tarafa uyumak daha rahat ve iyiymis diye ama ben sol tarafa yatinca agrilarim cogaliyor sag taraftada misil misil uyuyorum bendemi bi yanlislik var acaba ?

sanmam canim,:roflol: sonucta doktorlarin tavsiye etmesinin sebebi damarlarin durus pozisyonundan ötürü,kan dolasimi daha kolay oluyormus bu da bir cok noktada anneye rahatlik veriyormus. Ama senin bebisin belki sol tarafina dogru duyordur daha cok ve belki sen öyle yatinca da daha cok sol tarafina baski hissediyorsundur..ama zaten sag ya da sol fark etmez,rahat ettigin sürece yatmanda bir sakinca yokmus,fakat sirt üstü yatmamizi cok tavsiye etmiyorlar,hem bize hem de bebege sikinti veriyormus...ki zaten ben cok rahatsiz oluyorum yatamiyorum bile..

senın ıc organların yer degıstırmıs olmasın kaydirigubbakcemile2
saka sakahihoyyyt

canım evet bende devamlı sola yatamıyorum o yuzden saga da yatıyorum az da olsa.. ama benı rahatsız etmıyor sımdılık bakalım

betülcüm benim doktorum 2li test yaptırttı ama 3lü istemedi. dedi ki 2li %85 doğru söyler %15 hata payı var. ama 3lü %65 doğru söyler %35 hata payı vardır. tabi ki 2li testin verdiği sonuçlar daha doğrudur dedi. amniyosentez zarar verebilir canım ya. detaylıda görünür herhalde herşey. canını sıkma bebişini de kendini de üzme tatlım. olumlu düşün olumlu olsun sonuça.s.

nerdesiniz kizlar. ses verin...

ya o kadar yazmışsın.gerçekten çok teşekkür ederim.evet ben bu testin yapılmasını hiç istememiştim ama oldu bir kere...
arkadaşlar burada detaylı ultrasyon yok.ben de buranın özel hastanesine randevu aldım cumartesi 10da gideceğim .o doktor bakalım ne diyecek ben yorumsuz ikili ve üçlü testimi göstereceğim.
kötü bişey hissetmiyorum.
ama napıyım çok üzüldüm azalarak da olsa üzüntüm devam ediyor...
dua edinn...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nazancım kardşin nasıl oldu canım. Çıktımı hastaneden? İnşallah güzel haberler vardır.

cikti canim , bir hafta annemde kaldi simdi iyi cok sukur, dis gebelikmis, ilaclarla kendi kendine vucudu atti bebegi, fazla bir mudahaleye gerek kalmadi hamdolsun, saol canim ilgin icin

canim benim cok gecmis olsun, Allah korusun Allah beterinden saklasin inslh

canim sanada cok gecmis olsun kiyamam ben size yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…