Canım benimde ilk dozda iki gün ağrıdı,ikinci dozumda ağrı olmadı. Sadece aşı yeri morardı nedense.Selam kızlar,
Ben de bugün tetanoz aşımın ilk dozunu oldum.Aşı sırasında ve şuana kadar herhangi bir acıma ağrı yok..Bulantı da olmadı..Ama bakalım geceyi merak ediyorum..Çünkü herkes gece ağrır dedi..Sizlerin nasıldı ağrıdı mı gece?
Geçmiş olsun canım. Allah korumuş senide bebişinide.kızlar şimdi eve geldim iyiki evde değilmişim burda 5 şiddetinde deprem oldu allahım çok korktum ya ben arabadaydım arabayı birileri tuttu sallıyor sandım herkes dışarı döküldü çok kötüydü ya yeni yeni kendime geliyorum ama yine de allahım kızımın yüzüne baktı da evde değildim daha çok paniklerdim rabbim hepimizi korusun
Sanada geçmiş olsun esmacım. Allah beterinden esirgesinkızlar siteye yeni girebildim en son sayfada tebessümden okuduğuma göre depremden bahsetmişiniz valla bir an ne oluyoruz dedim masam zangır zangır titredi salaklaştım ben iyice aşağı nasıl ineceğimi şaşırdım herkesler dışarı çıkmış korktum harbiden oğlumdan da korktu tekmeler attı((
3lü testim beni üzdü.aslındaben bu testi hiç yaptırmak istemiyordum.önceki doktorum dai kili testim iiyi çıktığı için 3lüyü yapmıycaktı.değerlerimden ikisi iyi biri ue3 değeri yüksek çıktı.genelinde ise şu yazıyor.6352 de 1 .nu genelsonuçta çok iyi.ama o değer....doktorum bu 6352in iyi olduğunu diğer o ue3 değerininde önemli olmadığını istersem çok sıkıntı yapacaksam ankarayasevk eeceğini söyledi.ben de doktora güvendim ve eve geldim .aslında çok da önemsememiştim.ama ...ya iş arkadaşımın ablası kadın doğum uzmanı ona kağıdımı verdim o da telde sordu.o doktor bunun önemli olduğunu başka anomaliler olabileceğini .tabi bunun teşhis değil şüphe olduğunu söylüyor.detaylı ultrasyona gitmem gerektiğini söyledi.kendi doktorumu aradım ve o istersen aminosentez yaptır detaylı işe yaramaz dedi.ama sen bilirsin gerek yok dedi.valla pişman oldum arkadaşıma sorduğuma da testi doktorun ısrarıyla yaptırdığıma da.şimdi ben ne yapmalıyım?????
3lü testim beni üzdü.aslındaben bu testi hiç yaptırmak istemiyordum.önceki doktorum dai kili testim iiyi çıktığı için 3lüyü yapmıycaktı.değerlerimden ikisi iyi biri ue3 değeri yüksek çıktı.genelinde ise şu yazıyor.6352 de 1 .nu genelsonuçta çok iyi.ama o değer....doktorum bu 6352in iyi olduğunu diğer o ue3 değerininde önemli olmadığını istersem çok sıkıntı yapacaksam ankarayasevk eeceğini söyledi.ben de doktora güvendim ve eve geldim .aslında çok da önemsememiştim.ama ...ya iş arkadaşımın ablası kadın doğum uzmanı ona kağıdımı verdim o da telde sordu.o doktor bunun önemli olduğunu başka anomaliler olabileceğini .tabi bunun teşhis değil şüphe olduğunu söylüyor.detaylı ultrasyona gitmem gerektiğini söyledi.kendi doktorumu aradım ve o istersen aminosentez yaptır detaylı işe yaramaz dedi.ama sen bilirsin gerek yok dedi.valla pişman oldum arkadaşıma sorduğuma da testi doktorun ısrarıyla yaptırdığıma da.şimdi ben ne yapmalıyım?????
Aşıdan hala midem bulanıyor.Ağrı yanma olur dediler ama bende başka belirtiler verdi.Yoksa kusmalar gene mi başlayacak(((
merhaba kızlar...yeni arkadaşlar hoşgelmişler....hastalara acil şifalar diliyorum..saruböceg bebişinede maşallah diyorum..
mts acısı akşam ve ertesi gün çıkmaya başlıyor...inşallah çok ağrı yaşamazsın.ben iki gün çektim ağrısını sonra yavaş yavaş kayboluyor....ay sonuna doğru ben ikincisini vurulucam bakalım o nasıl olacak..
mts demek sende vuruldun gecmıs olsun bır tek ben kaldım herhalde vurulmayan.ya kızlar etrafımda kımse vurulmamıs ve hamıle olanlarda vurulmuyorlar ama sıtede herkes tetanoz oluyor..doktorlarınız mı ıstıyor?
bu c.tesi şeker yüklemesine gidicem hem muayene bakalım neler dicek dr. teyzemiz...
kızlar şimdi eve geldim iyiki evde değilmişim burda 5 şiddetinde deprem oldu allahım çok korktum ya ben arabadaydım arabayı birileri tuttu sallıyor sandım herkes dışarı döküldü çok kötüydü ya yeni yeni kendime geliyorum ama yine de allahım kızımın yüzüne baktı da evde değildim daha çok paniklerdim rabbim hepimizi korusun
slmmmm kizlar ben geldim...
Bebi$ler ve siz nasilsiniz baHim?
ya hami$ler hani her yerde okuyoruz sol tarafa uyumak daha rahat ve iyiymis diye ama ben sol tarafa yatinca agrilarim cogaliyor sag taraftada misil misil uyuyorum bendemi bi yanlislik var acaba?
nerdesiniz kizlar. ses verin...
nazancım kardşin nasıl oldu canım. Çıktımı hastaneden? İnşallah güzel haberler vardır.
kızlar şimdi eve geldim iyiki evde değilmişim burda 5 şiddetinde deprem oldu allahım çok korktum ya ben arabadaydım arabayı birileri tuttu sallıyor sandım herkes dışarı döküldü çok kötüydü ya yeni yeni kendime geliyorum ama yine de allahım kızımın yüzüne baktı da evde değildim daha çok paniklerdim rabbim hepimizi korusun
kızlar siteye yeni girebildim en son sayfada tebessümden okuduğuma göre depremden bahsetmişiniz valla bir an ne oluyoruz dedim masam zangır zangır titredi salaklaştım ben iyice aşağı nasıl ineceğimi şaşırdım herkesler dışarı çıkmış korktum harbiden oğlumdan da korktu tekmeler attı((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?