2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aşıdan hala midem bulanıyor.Ağrı yanma olur dediler ama bende başka belirtiler verdi.Yoksa kusmalar gene mi başlayacak (((

merhaba kızlar...yeni arkadaşlar hoşgelmişler....hastalara acil şifalar diliyorum..saruböceg bebişinede maşallah diyorum..
mts acısı akşam ve ertesi gün çıkmaya başlıyor...inşallah çok ağrı yaşamazsın.ben iki gün çektim ağrısını sonra yavaş yavaş kayboluyor....ay sonuna doğru ben ikincisini vurulucam bakalım o nasıl olacak..

bu c.tesi şeker yüklemesine gidicem hem muayene bakalım neler dicek dr. teyzemiz...

kızlar şimdi eve geldim iyiki evde değilmişim burda 5 şiddetinde deprem oldu allahım çok korktum ya ben arabadaydım arabayı birileri tuttu sallıyor sandım herkes dışarı döküldü çok kötüydü ya yeni yeni kendime geliyorum ama yine de allahım kızımın yüzüne baktı da evde değildim daha çok paniklerdim rabbim hepimizi korusun

yok Hacerim yokk.. bereketi mereketi kalmadi bu hareketin..neyse sabi kaldi 11 hafta.,
gel senle yer degiselim

ah düsünceli arkadasim beniiiiiim..
ama yok sagol ben almim.. bugünün sakinligi ürkütücü burda.. yarin kesin is bastiracak ben biliyorum..
ama bu sakinligin aksine kizim kipir kipir.. gecen haftalar hep aksamlari hareketli olurdu.. simdi gecesi gündüzü kalmadi.. her vakit salliyor bi tekme..
yahu bu dünyaya geldigindede karistirir geceyi gündüzü.. napcam bilmem. simdiden sardi korkusu
vah uykularim vah mirmirmirmir

ay simdi gazetede o habeir okuyordum. aklima direk sen ve boddim geldiniz.
cok gecmis olsun kizlar yaa.

Aşıdan hala midem bulanıyor.Ağrı yanma olur dediler ama bende başka belirtiler verdi.Yoksa kusmalar gene mi başlayacak (((

ben tetanoz asisi olmadim o yüzden bilmiyorum durumu.ama canim umarim kusmalarin olmaz.aklima ilk aylar geldi kusma deyince.hatirlamak bile istemiyorum.

gecmis olsun canim..
sakin ol oldumu annesi.. bi bardak su ic... allah korumus.
. :teselli:

merhaba arkadaslar,

ay ya benim de aklima hemen siz geldiniz esma da ordan..acaba o nasil? insan korkar tabi, korkmaz mi..ben yalova depremi yasadim iyi bilirim,Allah tekrarini yasatmasin insallah canim yaa...cok gecmis olsun selence cnm...demek arabada,seyir halinde bile hissedildi..kim bilir evde olanlar ne kadar hissetmislerdir..büyük gecmis olsun canim ya...

kızlar siteye yeni girebildim en son sayfada tebessümden okuduğuma göre depremden bahsetmişiniz valla bir an ne oluyoruz dedim masam zangır zangır titredi salaklaştım ben iyice aşağı nasıl ineceğimi şaşırdım herkesler dışarı çıkmış korktum harbiden oğlumdan da korktu tekmeler attı ((

ben tetanoz asisi olmadim o yüzden bilmiyorum durumu.ama canim umarim kusmalarin olmaz.aklima ilk aylar geldi kusma deyince.hatirlamak bile istemiyorum.

Kaçıncı haftandasın? Birde neden aşı olmadın istemedin mi?Ben de tam 4 ay kustum tekrar başlarsa yandım ((

gecmis olsun esmam..
sakin ol.. iyidir boddin canim..
:teselli:

ayy canim benim yaaa..gecmis olsun..yavrum o da nasil korkmus,icim ciz etti ya..dikkat et kendine canim, sakin olmaya calis..

Depremi yaşayan arkadaşlara çok geçmiş olsun..ıspartalı olduğum için iyi bilirim o korkuları..Allah tekrarından saklasın inşallah...

teşekkür ederim kızlar ilk onu düşündüm zaten nasıl ineceğimi şaırdım merdivenleri ama alaha şükür iyiyiz şimdi gerildi ama oğlum karnıma iyi bir baskı uyguladı nasıl ittirdiyse kendini içerde epey bi ağrıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…