yok Hacerim yokk.. bereketi mereketi kalmadi bu hareketin..neyse sabi kaldi 11 hafta.,
gel senle yer degiselim
kızlar şimdi eve geldim iyiki evde değilmişim burda 5 şiddetinde deprem oldu allahım çok korktum ya ben arabadaydım arabayı birileri tuttu sallıyor sandım herkes dışarı döküldü çok kötüydü ya yeni yeni kendime geliyorum ama yine de allahım kızımın yüzüne baktı da evde değildim daha çok paniklerdim rabbim hepimizi korusun
Aşıdan hala midem bulanıyor.Ağrı yanma olur dediler ama bende başka belirtiler verdi.Yoksa kusmalar gene mi başlayacak(((
kızlar şimdi eve geldim iyiki evde değilmişim burda 5 şiddetinde deprem oldu allahım çok korktum ya ben arabadaydım arabayı birileri tuttu sallıyor sandım herkes dışarı döküldü çok kötüydü ya yeni yeni kendime geliyorum ama yine de allahım kızımın yüzüne baktı da evde değildim daha çok paniklerdim rabbim hepimizi korusun
ben tetanoz asisi olmadim o yüzden bilmiyorum durumu.ama canim umarim kusmalarin olmaz.aklima ilk aylar geldi kusma deyince.hatirlamak bile istemiyorum.
kızlar siteye yeni girebildim en son sayfada tebessümden okuduğuma göre depremden bahsetmişiniz valla bir an ne oluyoruz dedim masam zangır zangır titredi salaklaştım ben iyice aşağı nasıl ineceğimi şaşırdım herkesler dışarı çıkmış korktum harbiden oğlumdan da korktu tekmeler attı((
kızlar siteye yeni girebildim en son sayfada tebessümden okuduğuma göre depremden bahsetmişiniz valla bir an ne oluyoruz dedim masam zangır zangır titredi salaklaştım ben iyice aşağı nasıl ineceğimi şaşırdım herkesler dışarı çıkmış korktum harbiden oğlumdan da korktu tekmeler attı((
Kaçıncı haftandasın? Birde neden aşı olmadın istemedin mi?Ben de tam 4 ay kustum tekrar başlarsa yandım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?