2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canim istersen detayliya gir icini rahatlatmak icin ama Allahin izniyle hicbirseyi yoktur bebisinin inslh gonlunu ferah tut, uzme bebisini

Günaydın güsssel mart anneleri ve güzel bebişlerrrrrr. Bir haftadır yazamadım kayınvalidem bizde kaldı. Umarım herkes iyidir. Bebişlerimizde hıslı hıslı büyüyodur. :))))

herkese günaydın güzel anneler bugün oğlum annesiyle beraber kalktı babasına kahvaltı hazırladı tekrar yatağa yattımızda babasını uyandırmak için olsa gerek tekmeler attı bak babası oğlunda uyanık tekme atıyo kalk dedik babası uyku semesi bize ne dese beğenirsiniz esma hadi onada söylede uyuyun güzelce dedi:)))) uykucu dünyadan bi haber.

günaydın arkadaşlar günümüz herzamankinden güzel geçer inşallah
bugün tetonoz aşısını vurulacam inşallah çok canım yanmaz
yaaaa

günaydın umudum inşallah acımaz canım ya ama sana şunu söyleyeyim hangi tarafına yatıyorsan o tarafına vurdurma iğneni önlemini al

canım ben geçen hafta tetanoz aşısını vurdurmuştum hemşirenin eli baya ağırdı 2 gün acıdı ama inş senin acımaz birçok arkadaşımızın acımamıştı yanlış hatırlamıyorsam

bizim evhanımı anneler daha uyanamadi galiba hihoyyyt
uyuyun uyuyun afacanlar dikecekler nasilsa dogduklarinda bizi ayaga :1closedeyes:

bende bu cumartesi once mahallemdeki saglik ocagini bulup sonra tetanoz asimin ilk dozunu alicam

günaydın kızlar....

canım bende aynı senin gibi düşünüyorum.....dr ların ısrarla 2li 3lü test istemesi falan çok garip geliyor bana...benim ki ısrar edince bende sordum..bir rahatsızlık çıksa anne karnında tedavi edilebilecek mi dedim..hayır ailenin isteğiyle gebeliği sonlandırıyoruz dedi..öyle deyince biz eşimle ne 2 li ne 3lü ne detaylı yaptırmaktan vazgeçtik..senin anlattığın türde olaylar bende çok duydum.boş yere kendimi üzmek istemedim...allahın takdiridir bebeğim baba...ben onu aldırmak gibi birşey yapamam asla...

bu arada dün öğleden beri bebişimi çok az hissediyorum yaaa evhamlandım..daha da hissedemezsem önce sağlık ocağına sonra dr a gideceğim..inşallah bişey yoktur yaa:Saruboceq:

kızlar ben bir kereligine Alper Mumcuya gitmistim.o da aynı seyi soylemisti.
su anda ingilterede bu 2li 3lu ve 4lu testlerin tamamen kaldiirilip sadece detaylı ultrason yapilmasi yonunde bi tasari icin calisiliyormus.
sadece turkiyede var bu dedi o da.
ve sonucta dediginiz gibi hic unutulmamasi gereken konu olasilik verdigi.
benim doktorumda hep bunu vurguluyor, risk dusuk dedigimizde bebek saglikli dogacakmis gibi algilaniyor ama 10.000 de bir de olsa risk hep var demisti.
allah korusun kızlarcim yaa, burada tevekkul devreye giriyor iste.
ne kadar anne adayı olarak merak etsek iyi olsun istesek te Allah ne yazdiysa onu yasayacagiz.
bu testlere cok takilmamak dua etmek gerek diye dusunuyorum.
hepimiz saglikla kucaklayalim bebistolarimizi insallah.

bu arada dün öğleden beri bebişimi çok az hissediyorum yaaa evhamlandım..daha da hissedemezsem önce sağlık ocağına sonra dr a gideceğim..inşallah bişey yoktur yaa:Saruboceq:

rehavetcim merak etme 28. haftadan once boyle seyler normalmis.
bir gun cok hareketliyken (yani biz hissedecek kadar) ertesi gun hic hissedemeyebilirmisiz.
gonlunu ferah tut

rehavetçim bende de aynısı oluyor birgün çok hareketliyken birgün 1 tekme bile atmıyor banyo yapıp yatınca hissediliyormuş denedim ve sonuç aldım :)

Günaydın kızlar,

Elifciğim benimde çok uykum var bugün. Havada kapalı ya. İnsanın tembellik yapası geliyor sıcacık evde

bu arada sağlık ocakları Cumartesi açık mı ki? Ya kızlar bende Cumartesi şeker yüklememi yaptıracam hastane 55,00 YTL dedi. Daha ucuza yaptıramazmıyım acaba? Sağlık ocaklarında yapmıyorlar herhalde.

Senin doktorunmu istedi tetanozu?

canım benim doktorum dediki;
bu hastane icin gerek yok son derece steril her yer ama yazin denize gidersin ayagina civi batar yine hastalanirsin o yuzden yaptirmani tavsiye ederim
dedi.

cumartesi aciktir diye dusunmustum ben nedense, kapaliysa yandim bide onun icinmi izin alicam ya :1no2:

şeker 55 mi?? öff gitti limitler gittiii, doguma bisey kalmicak valla.
saglikli iyi olsunlarda ne yapalim

herkese günaydın talı mart anneleri
betülcüm diğer arkadaslara katılıyorum lütfenkafaya takma eminimki korkacak bişey yoktur

esma kız dün sallanmış kayseri iyisiniz demi bi sorun yok

valla maşallah benim kuzum pek hareketli hele biraz önce onla konuşurken tekme attı ona kuzum derken artık boddim diye sevmeyeceğim oğlumu kuzum diye seveceğim sevdi kuzuyu kerata

canım buna benzer bi olayı ablam yaşadı ilk çocuğunda....3 lü test sonucu risk çıktı.down sendromlu olabilir çocuk dendi ve amniyosentez yaptırılmasını istediler...son haftaydı hatta alel acele yaptırdılar çünkü onun bi hafta aralığı var yapılması için...keseden su alındı bir hafta annemde yattı fazla hareket etmeden yatmak gerekiyormuş çünkü kesenin zarar görmemesi için....ve sonuç nemi çıktı %99 sağlıklı ve şuan turp gibi maşallah kızı 7 yaşında...yani hepsi ihtimaller üzerine kurulu...amniyosenteze kalkışmadan iyi düşün derim...oda riskli bi işlem çünkü....şutarafagitti

kızlar ya bedne mise bulantııs var bugün sizdede oldumu hiç bu haftalarda sabah bulantıyla uyandım
tansiyonum mu dşüyor anlamdımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…