- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
aman neyse geçecek bugünlerr kuzularımızla mutlu ve umutlu günler var önümüzde:teytey::içelim:
ne demiş şair güzel günler göreceğiz çocuklar,güneşli günler!!(çok yaşa Nazım Usta)
kızlar şimdi yine deprem oldu ne oldu bu fay hattına coştusenağlamasenağlamakafamçokkarıştı
melekim sen iş mahkemesine gitmişin ondan merak etmedik nerde olduğunu biliyoduk yanikaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
Bana olanın aynısı olmuş canım sanada. Merak etme bazen hareketsiz olurlarmış ya da onlar oynasa bile hissedebilirmişiz. Endişelenme emi rahatla canım.günaydın. üzgünüm mutsuzum bugün. bebeğimi hissedemedim tüm gece. dün biraz ev işi yapmıştım bişey olmuşmudur.
Geçmiş olsun havalar yine grip havası. Bizim bünyelerde hassas şuan ne yapsak kapıyoruz hemen. İnşallah çok ağırlaşmadan atlatırız.biz güne fena başladık sırtım ağrıyo uykum var başım çatlıyo boğazım yanıyo veee hala midem bulanıyo ve çok özür dilerim istifra ölüyorum bizlar bütün kemiklerim sızlıyo.senağlamasenağlamasenağlama
Geçmiş olsun canım. Hayırdır senmi sarsıyon oraları kız. Geçmedimi artçılar daha. Allah beterinden korusun canım.kızlar şimdi yine deprem oldu ne oldu bu fay hattına coştusenağlamasenağlamakafamçokkarıştı
günaydın hamişler...benim kız iyice kendini hissettirmeye başladı.içimde neyaptığını bilmiyorum ama bazen içimde bebek kalkıp iniyo bazende sabun kayması gibi oluyor.yemek yiyince oluyor.bir de hareket etmediğinden şikayetçi olnlar 5-6 ceviz yiyin uzanın 10-15dk sonra başlar.
yA ben yüzüstü yatmaktan şikayetçiyim artık yan yatmaya çalışıyorum ama bazen de o şekilde uyanabiliyorum.bişey olurmu?bebeğe.rahatsız olur mu?ibir de iki gündür vajinama kırmp giriyor içeriye doğru.hepinizi öpüyorum.
LAZANYA geçmiş olsun...
dün eşim esma oğlum doğsada mızmızlarından kurtulsak diyo şikayet ediyosan al 1 haftada sen taşı bakalım nasıl oluyomuş dedim sinir şey kolay sanıyo
günaydın kızlar.yeni uyandık geceleri uyuyamıyoruz diye.ama iki sabahtır kramplarla uyanıyorum.düm sağ ayağıma bugünde sol ayağıma kramp girerek uyandım.ne zaman geçicek benim bu kramplar yaaa.annemin 3.hamileliğinden sonra krampları kalıcı olmuş inşallah benimkinde olmaz.
sevilay,lavinia,lazanya geçmiş olsun canlarım.lazanyacım dikkatli ol canım.inşallah olmaz bir daha.
che cim iyiyim canım sen nasılsın?
Enelcim magnezyum vermemişmiydi doktorun canım.
Takvimin niye 1 hafta geride?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?