2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aman neyse geçecek bugünlerr kuzularımızla mutlu ve umutlu günler var önümüzde:teytey::içelim:
ne demiş şair güzel günler göreceğiz çocuklar,güneşli günler!!(çok yaşa Nazım Usta)

evet ya demi ne güzel allahım hepimizew kısmet etsin

Günaydın annişleeer.Kahvaltımızı yaptık,bulaşığımızı yıkadık,banyo lavabosunu temizledik oturduk gene bilgisayarın başına. :dance:
Bebişgoların hareketlerine öyle alıştık ki,dün bende biraz yüzeysel temizlik yaptım biliyosunuz bebişim oynamadı akşama kadar. Hatta sanki çok cansız biriki tekme geldi o kadar. Ama bugün sabahtan başladı dinlendi herhalde. Kuzucuğum annesiyle birlikte yoruluyo yerim ben onu.
Geçen günde manisaya yolculuk vardı ya 4 saat sürdü o günde çok az oynadı paşam. Yolculukda sarsıyo demekki çocuğumu.

Dün kocişe diyorum moralim bozuk bebişim oynamıyo. O da diyo allallaaaa çocuk sürekli depinip durcakmı uyumuycakmı oğluşum. Alemsin valla diyo. Ama naapiiim.kaydirigubbakcemile3

günaydın. üzgünüm mutsuzum bugün. bebeğimi hissedemedim tüm gece. dün biraz ev işi yapmıştım bişey olmuşmudur.
Bana olanın aynısı olmuş canım sanada. Merak etme bazen hareketsiz olurlarmış ya da onlar oynasa bile hissedebilirmişiz. Endişelenme emi rahatla canım.

Geçmiş olsun havalar yine grip havası. Bizim bünyelerde hassas şuan ne yapsak kapıyoruz hemen. İnşallah çok ağırlaşmadan atlatırız.

kızlar şimdi yine deprem oldu ne oldu bu fay hattına coştusenağlamasenağlamakafamçokkarıştı
Geçmiş olsun canım. Hayırdır senmi sarsıyon oraları kız. Geçmedimi artçılar daha. Allah beterinden korusun canım.

günaydın hamişler...benim kız iyice kendini hissettirmeye başladı.içimde neyaptığını bilmiyorum ama bazen içimde bebek kalkıp iniyo bazende sabun kayması gibi oluyor.yemek yiyince oluyor.bir de hareket etmediğinden şikayetçi olnlar 5-6 ceviz yiyin uzanın 10-15dk sonra başlar.
yA ben yüzüstü yatmaktan şikayetçiyim artık yan yatmaya çalışıyorum ama bazen de o şekilde uyanabiliyorum.bişey olurmu?bebeğe.rahatsız olur mu?ibir de iki gündür vajinama kırmp giriyor içeriye doğru.hepinizi öpüyorum.
LAZANYA geçmiş olsun...

dün eşim esma oğlum doğsada mızmızlarından kurtulsak diyo şikayet ediyosan al 1 haftada sen taşı bakalım nasıl oluyomuş dedim sinir şey kolay sanıyo

günaydın kızlar.yeni uyandık geceleri uyuyamıyoruz diye.ama iki sabahtır kramplarla uyanıyorum.düm sağ ayağıma bugünde sol ayağıma kramp girerek uyandım.ne zaman geçicek benim bu kramplar yaaa.annemin 3.hamileliğinden sonra krampları kalıcı olmuş inşallah benimkinde olmaz.
sevilay,lavinia,lazanya geçmiş olsun canlarım.lazanyacım dikkatli ol canım.inşallah olmaz bir daha.
che cim iyiyim canım sen nasılsın?

kızlar benim kız şu anda 25 hafta 3 gün olarak çııkıyor.doğum tarihi 4 mart.ama şubata kayar gibibe geliyor.

yüzüstü yatma zaten güzelim ağırlıklı olarak sola yatmalısın bacaklarının arasına yastık koyarak. O vajınada ki birden giren sancılar senin haftalarında benimde oluyordu normal yani. Ama derecesini tabiiki sen bilirsin çok şiddetli ise doktoruna sor bence.. Her geçen gün başka şikayetler başlıyor zaten. Ben bel ve kaburga agrısından sıkayetcıyım. Bebıs yukarı dogru buyuyor herhalde.

dün eşim esma oğlum doğsada mızmızlarından kurtulsak diyo şikayet ediyosan al 1 haftada sen taşı bakalım nasıl oluyomuş dedim sinir şey kolay sanıyo

Allah iyiliğini versin emi :roflol::roflol::roflol:
Şu kocişlere maskara oldukya aşkolsun bizim tosun paşalara.

Enelcim magnezyum vermemişmiydi doktorun canım.
Takvimin niye 1 hafta geride?

kızlar izin aldım doktora bugün gideceğim yerime birini göndermelerini bekliyorum yalnızım çünkü burda biri gelsin çıkacağım

esmacım hadi bakalım geçmiş olsun.aşı olucaksın dimi?ben dün oldum şükür ikisindede hiç ağrım olmadı.

inşallah canımcım çok sağol.çünkü o kadar çok can yakıyorki bıçakla kesiliyor sanki.herkes diyorki en güzel günlerin bu günlerin tadını çıkar.neden diyorum doğunca ağlıyorlar susmuyorlar uyku yok diyorlar.benimde hamileliğim zor geçtiği için doğsada rahatlasam diyorum.olsun ağlasın susmasın kızım ama gözümün önünde sağlıklı olsun.çekerim ben onu ağlamalarını uykusuzluğu diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…