Merhaba Rehavetcim,
gecmis olsun,Allah acil sifalar versin insallah...bebeginde birsey olmamasi sevindirici, insallah sen de biran evvel atlatirsin..
ya ayrica senin bile gördügün seyi doktorun nasil görememis cok sasirdim...bu vakte kadar kizim sevdin, simdi de oglum diye seveceksin demek ki...keske daha dikkatli olsalar da,böyle olmasa...sonucta ister istemez bir ön hazirlik oluyor insanda... gerci sen yine iyiysin, burda bir arkadasa sonuna kadar erkek dediler, ama kizcagiz hep kiz gibi hissediyorum demisti ve erkek degil kiz dogurmustu :roflol: bu doktorlara da güven olmuyor anlayacagin...Allah canini sag etsin oglunun, anali babali büyütsün insallah...
elifim saol canim, not ettim..yalniz bir de tercümesinden bahsediyordunuz..benim icin hic fark etmez de bir yakinima da almak istiyorum ve muhakkak Türkce olmasi lazim..
herkese hayirli geceler...yarin görüsmek üzere insallah...
eifcim iki günün kaldı canım. Az daha sabır
adayadayı hoşgeldin canım.geçmiş olsun.bebek aşağıda ve plesentada önde dedin kanaman falan yok dimi?benim doktorlar plesenta önde olursa bu kanamalar olur demişti.aman dikkat et canım evde yatıyorsun hep dimi?
esmacım hadi bakalım geçmiş olsun.aşı olucaksın dimi?ben dün oldum şükür ikisindede hiç ağrım olmadı.
teşekkür ederim enelcim. evet evdeyim, biraz hareket etsem biyerlerim ağrıyor zaten. çok şükür kanamam yok. dr. şimdilik normal dedi. kanama, sancı falan olmayınca. 15 gün sonra tekrar çağırdı hem suyuna bakalım dedi bir de idrar kesesine bakalım dedi. bakalım çıkacak mı yukarı.
dünde erken çıktım ya tatlım dün vurundum aşımı bu sefer fazla ağrımadı allahdan bide kol ağrısı çekemezdim yaniiii
Hemşerim merak ediyodum bende seni canım. Neler atlatmışsın sen öyle. İnşallah sağlıkla atlatırsın bu dönemleri. Geçmiş olsun canım.günaydın herkese, epey uzun zaman oldu ben de giremedim nete. burun kanamalarım oldu bi ara sık sık tansiyon ölçtük şükür tansiyon normal. ilk kanadığında yükselmiş sadece şimdi normal seyrinde. sonra 1-2 gün nefes darlığı gibi çektim gece uykudan bile uyandırdı kalp krizi geçiriyorum sandım. o da geçti. şimdi iyiyim şükür.
salı günü gittik dr.a. bizim küçük hanımın yukarılara çıkmaya hiç niyeti yok. hala göbek deliğinin altında kasıkta resmen. eğer çıkmazsa son aylarda nasıl taşırım bilmiyorum. büyümüş ama 570 gr. olmuş minişim. artık dışarıdan da hissedliyor güçlü olan tekmeleri.
bu arada iyi bi haber daha Sezin miyomu bastırmış. miyomum geçen seferkine göre biraz küçülmüş. dr. küçülme esnasında sancı olur dedi.aman tek bebeğime sıkıntı vermesinde ben çekerim. bizim plesentada önde. hiç net görüntü alamadık 4 boyutluda bile çünkü bebek aşağıda, plesanta önde bir de küçük hanımın elleri sürekli yüzünde. utangaç olacak benim kız
bu arada bu ay kilo konusunda dr. dan aferin aldım. bana göre çok iyi sadece 1 kilo aldım. hemde sürekli evde pinekliyerek.
geçen hafta tetanoz aşısının ilk dozunu vuruldum 2 gün de onun acısıyla uğraştım ateşim çıkar gibi oldu, bir yandan da kolum. ne güzel kiminin çok az oluyormuş ağrısı. ama itiraf etmek gerekirse benim korktuğumdan da az oldu.
işte böyle şimdilik. öptüm hepinizi.
buketcim 22+2 demi degisiyor?
allah allahhh hic kafam basmiyor su ay / hafta muhabbetlerine.
ok sagol tatlim.:1hug:
Evet buketciğim bide kuzenimi aradım doktora sor dedim hastanede çalışıyo oda erken doğum demiş ne alakaysa kendi doktoruma gideceğim
teşekkür ederim enelcim. evet evdeyim, biraz hareket etsem biyerlerim ağrıyor zaten. çok şükür kanamam yok. dr. şimdilik normal dedi. kanama, sancı falan olmayınca. 15 gün sonra tekrar çağırdı hem suyuna bakalım dedi bir de idrar kesesine bakalım dedi. bakalım çıkacak mı yukarı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?