2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Zaten gözümüzü korkutup duruyolar herkes diyo bu günler iyi günleriniz diye. Heleki sen ne günler atlatmışsın enelcim. Bebişin kıymetli olmazmı hiç. Kıyamayız feda ederiz biz uykularımızı onlara.:CüvCüv: Zaten başka alternatifimiz varmıki dimi :roflol:

cok haklısın cnm.. hanı burada ıkı doktorda baktı erkek dıyınce evet kesın erkek dedık artk ama doktoruma cok kızgınım benı cok umutlandırdı 1 hafta ıcınde dızdım bütün pembelerı kızım kızım dıye sevdım ısmını bıle hazırlamıstık neyse hayırlı evlat olsunda kız erkek fark etmez..

evet buketcim nasıl kıymetli anlatamam.eşime bile diyorum bir tokat bile vurmayacaksın ben onu nasıl zor dünyaya getiriyorum diye şimdiden adamın başının etini yedim.ona iyi bakacaksın gözünün önünden ayırmayacaksın.doğsunda herşeyin feda kızıma.

şehnazcım kesin erkek ama dimi bu sefer.istersen başka doktorlara baktır.benimkini 3 doktor gördü.kesin emin olduk annemler falan o zaman pembeler aldı.ki hala ben pembe almadım eminim ama doğsun bi göreyim kızımı içim rahat etsin sağlığından ötürü neler alıcam ona neler.

günaydın herkese, epey uzun zaman oldu ben de giremedim nete. burun kanamalarım oldu bi ara sık sık tansiyon ölçtük şükür tansiyon normal. ilk kanadığında yükselmiş sadece şimdi normal seyrinde. sonra 1-2 gün nefes darlığı gibi çektim gece uykudan bile uyandırdı kalp krizi geçiriyorum sandım. o da geçti. şimdi iyiyim şükür.
salı günü gittik dr.a. bizim küçük hanımın yukarılara çıkmaya hiç niyeti yok. hala göbek deliğinin altında kasıkta resmen. eğer çıkmazsa son aylarda nasıl taşırım bilmiyorum. büyümüş ama 570 gr. olmuş minişim. artık dışarıdan da hissedliyor güçlü olan tekmeleri.
bu arada iyi bi haber daha Sezin miyomu bastırmış. miyomum geçen seferkine göre biraz küçülmüş. dr. küçülme esnasında sancı olur dedi.aman tek bebeğime sıkıntı vermesinde ben çekerim. bizim plesentada önde. hiç net görüntü alamadık 4 boyutluda bile çünkü bebek aşağıda, plesanta önde bir de küçük hanımın elleri sürekli yüzünde. utangaç olacak benim kız
bu arada bu ay kilo konusunda dr. dan aferin aldım. bana göre çok iyi sadece 1 kilo aldım. hemde sürekli evde pinekliyerek.
geçen hafta tetanoz aşısının ilk dozunu vuruldum 2 gün de onun acısıyla uğraştım ateşim çıkar gibi oldu, bir yandan da kolum. ne güzel kiminin çok az oluyormuş ağrısı. ama itiraf etmek gerekirse benim korktuğumdan da az oldu.
işte böyle şimdilik. öptüm hepinizi.

Son düzenleme:
adayadayı hoşgeldin canım.geçmiş olsun.bebek aşağıda ve plesentada önde dedin kanaman falan yok dimi?benim doktorlar plesenta önde olursa bu kanamalar olur demişti.aman dikkat et canım evde yatıyorsun hep dimi?

Evet buketciğim bide kuzenimi aradım doktora sor dedim hastanede çalışıyo oda erken doğum demiş ne alakaysa kendi doktoruma gideceğim

adayadayı hoşgeldin canım.geçmiş olsun.bebek aşağıda ve plesentada önde dedin kanaman falan yok dimi?benim doktorlar plesenta önde olursa bu kanamalar olur demişti.aman dikkat et canım evde yatıyorsun hep dimi?

teşekkür ederim enelcim. evet evdeyim, biraz hareket etsem biyerlerim ağrıyor zaten. çok şükür kanamam yok. dr. şimdilik normal dedi. kanama, sancı falan olmayınca. 15 gün sonra tekrar çağırdı hem suyuna bakalım dedi bir de idrar kesesine bakalım dedi. bakalım çıkacak mı yukarı.

esmacım hadi bakalım geçmiş olsun.aşı olucaksın dimi?ben dün oldum şükür ikisindede hiç ağrım olmadı.

dünde erken çıktım ya tatlım dün vurundum aşımı bu sefer fazla ağrımadı allahdan bide kol ağrısı çekemezdim yaniiii

anladım canım.aman dikkat edelim şurda 1 ay kaldı 7.ayı atlatalım dahada büyümüş olacaklar bebişler daha iyi olucak.erken doğumlar olmasında.inşallah zamanında doğar canım.

Hemşerim merak ediyodum bende seni canım. Neler atlatmışsın sen öyle. İnşallah sağlıkla atlatırsın bu dönemleri. Geçmiş olsun canım.

buketcim 22+2 demi degisiyor?
allah allahhh hic kafam basmiyor su ay / hafta muhabbetlerine.
ok sagol tatlim.:1hug:

Evet canım benim öyle değişmişti yanlış hatırlaıyosam.

aman kızlar allah korusun kimse erken doğum yapmaz inşallah.aklımıza bile getirmeyelim.

bana rezene çayını tavsiye eden arkadaşım kimdi birşey sormak istiyorum yada siz bilirsiniz belki kızlar.rezene çayını aktardan aldım neye benzediğini bilen varmı.bu aldığım yaprak yaprak değil.tane tane pirinç taneleri gibi ama yeşil renkte.doğrumu acaba?

Merhaba arkadaşlar,
Ben de 1 mart'ta oğluşumu dünyaya getiricem inşallah
Arada da bi uğrayıp neler yapıyorsunuz okuyordum.
Şimdi adayadayı'nın durumunu okuyunca bişeyler yazmak istedim:

Benim de son 2 aydır ultrasonda plesenta önde görünüyordu.
Bu cuma kontrole gittimizde de öyleydi.Doktoruma sordum,önde olması sorun değil.Aşağıda olması düşüğe yol açar dedi.
Yani önemli olan olması gerekenden daha aşağıda olmamasıymış.
Ama daha da önemlisi dün dopplere girdim.Ve şimdi bebek öne geçmiş,plesenta arkadaymış.Yani 5 günde yeri değişmiş.
O yüzden endişelenmene gerek yok canım.Bi anda yeri değişebiliyor yani.
Ki zaten bi problem olsa kendi doktorun sana söylerdi.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…