- 21 Temmuz 2008
- 789
- 34
- 98
merhaba annısler,
ben ıkı gündür cok ama cok hastaydım halada öyleyım suan tr deyız esımle aılem acıle götürdüler dün gece benı, kadın doktoru baktı dün bebekte hıcbı problem yokmus fakat bebısım kız degıl erkekmıs pıpısını bılenm gördüm o an bütün acılarımı unuttum neyse eve geldım sabahtan berı doktordadık testler falan, uzman doktorlar faln da baktı neysekı önemlı bısım yokmus sadece kaburgamın üstü cok agrıyodu onun sebebıde kaslarımda sıkısma olmus, ılac verdı ıns gececk bende rahatlıcam aslında ıı de oldu oglumun pıpısını gördümm oyyyy..aslında aılecek hayretler ıcerısıne düstük nasıl bı doktorum oldugu konusunda 1 hafta önce tr ye gelmdn kontrole gıtmıstık kız dedı dün ve bugünkü doktorlar erkk dedı.. almnyaya gıttımde ılk ısım doktorumu degıstırmek olucak
günaydın. üzgünüm mutsuzum bugün. bebeğimi hissedemedim tüm gece. dün biraz ev işi yapmıştım bişey olmuşmudur.
ya bişey olmamıştır umarım kaç haftalıktın sen
23 haftalık. 17 mart doğumum görünen tarih. biraz ağır kaldırdım çok değil aslında ama ne bileiym suçlandım. bişey olmuşmuudr oturdum sizlerden gelecek cevabı bekliyorum. ama akşam karnımın içinde müthiş bir acı hissettim.
23 haftalık. 17 mart doğumum görünen tarih. biraz ağır kaldırdım çok değil aslında ama ne bileiym suçlandım. bişey olmuşmuudr oturdum sizlerden gelecek cevabı bekliyorum. ama akşam karnımın içinde müthiş bir acı hissettim.
kac gundur gıremıyoruz dogru durust.. gecmısı de okuyamıyorum.. zaten kımse de benı merak etmemıs
Günaydınlar Mart Anneleri
Hepinizin günü güzel bel ağrısız, mide yanmasız, kasık ağrısız, mide bulantısız, baş ağrısız geçsin
kızlar şimdi yine deprem oldu ne oldu bu fay hattına coştusenağlamasenağlamakafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?