2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba Rehavetcim,
gecmis olsun,Allah acil sifalar versin insallah...bebeginde birsey olmamasi sevindirici, insallah sen de biran evvel atlatirsin..

ya ayrica senin bile gördügün seyi doktorun nasil görememis cok sasirdim...bu vakte kadar kizim sevdin, simdi de oglum diye seveceksin demek ki...keske daha dikkatli olsalar da,böyle olmasa...sonucta ister istemez bir ön hazirlik oluyor insanda... gerci sen yine iyiysin, burda bir arkadasa sonuna kadar erkek dediler, ama kizcagiz hep kiz gibi hissediyorum demisti ve erkek degil kiz dogurmustu :roflol: bu doktorlara da güven olmuyor anlayacagin...Allah canini sag etsin oglunun, anali babali büyütsün insallah...

elifim saol canim, not ettim..yalniz bir de tercümesinden bahsediyordunuz..benim icin hic fark etmez de bir yakinima da almak istiyorum ve muhakkak Türkce olmasi lazim..

herkese hayirli geceler...yarin görüsmek üzere insallah...

herkese günaydın güzel anneler dün malum mide ağrımdan daloyı erken çıktım erken çıkmışken bugün vurunacağım aşımıda vurundum oğlumun kalp atışını dinledik nasılda güzel atıyo pıt pıt ama hala mide ağrım geçmedi kızlar nane limon içtim süt içtim ama banamısın demiyo ne yağacağım yaaaa((

günaydın arkadaşlar güzel bigün diliyorum hepimize
BODDİM GEÇMİŞ OLSUN CANIM DİKKAT ET BOL BOL ILIK SUYUN İÇİNE LİMON FİLAN SIK ŞEKERLİ İNŞALLAH İYİ GELİR BİTANEM GEÇEÇEK GEÇEÇEK ANNİSİ AZ KALDI YAAAA

herkese günaydın ey ahali
uyanmadınızmı daha heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
enell_17 nasılsın kız

umudum daha koskoca 3 ay var ama o bir sağlıkla doğsun görsün bak neler yapacam ona poposunu popsunu ıssıracam oooohhhhh eşşek batuhan ne olacak

canım ya 28. haftaya kadar düzensiz oluormuş hareketler zaten bak bende 22 haftalığım ama sadece damar atmasından başka hissettiğim hiç bişey yok umarım bu bbeğimdir ve ben yanılmıyorumdur
sennde korma kalk su felan iç bişey ler ye belki oynar

canım allah korusun korkma inş bişey olmamıştır bazen oluyo benim boddi hiç durmuyo bazende tık yok mesela dün akşam hiç hareket etmedi şöyle karnını doyur dinlen hissettir bebeğin kendini

teşekkür ederim hepinize. inşallah bişey yoktur. başkada söylenecek bişey gelmiyoki elden. herseferinde iş yapmayayım diyorum engel olmaıyorum kendime. hemende bişey olmaz diyorum mantıklı düşününce. Allah ım korusun. ama işte karnımın içi acıdı dün iyice huzursuz oldum. bastırarak yattım geçti ağrısı ama işte hareket yoktu. tşkler dikkatli olun sizde lütfen.. öptüm hepinizi ben bebeğimi dinlkeyeyim biraz.

günaydın kızlar jnm dikkat et allah korusun meleklerimizi.inş.bol sıvı tüket sıvı içince daha fazla hareket ediyolar bol bol su fln iç.bak balık gibi oynayacak

biz güne fena başladık sırtım ağrıyo uykum var başım çatlıyo boğazım yanıyo veee hala midem bulanıyo ve çok özür dilerim istifra ölüyorum bizlar bütün kemiklerim sızlıyo.senağlamasenağlamasenağlama

Günaydınlar Mart Anneleri

Hepinizin günü güzel bel ağrısız, mide yanmasız, kasık ağrısız, mide bulantısız, baş ağrısız geçsin

günaydın kızlar....

sevilay,lavinia çok geçmiş olsun kızlar.......
Yattığım yerden kalkamama durumu bende de oluyor..yataktan yan dönerek kalkabiliyorum ancak...birde geceleri dönerken çok zorlanıyorum kendimi ayaklarımla kaldırmadan dönemiyorum oda kasıklarıma ağrı yapıyor...ne yapıcaz bilmem daha 7 aylık bile olmadık....benim kızda bazen öyle bi tekme sallıyorki 5 dakika içinde tuvalete gitmek zorunda kalıyorum...birde çok aşağıya iniyor sanki kasığımın hemen üstüne taşıyorum veleti......
Allah hepmize hayırlısıyla kurtulmayı nasip ettirsin.....

kızlarcım başağrılarımdan ötürü aldığım yastık bir miktar işe yarasa da başağrım kronikleşti bir de benim ayaklarım ve ellerim şişiyor en komiği ayaklarım kocaayak oldum 5,5 ayda 4 kilo almış bir insanın ayaklarına ne oluyor??????

aman neyse geçecek bugünlerr kuzularımızla mutlu ve umutlu günler var önümüzde:teytey::içelim:
ne demiş şair güzel günler göreceğiz çocuklar,güneşli günler!!(çok yaşa Nazım Usta)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…