2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyim selencim bende cok sukur..
sali gunu detayli ultrason randevumuz vardi, doktor rahatsizlanmis cuma gunune ertelendi. onu bekliyoruz iste guzelim
hayırlısı olsun be canım geç olsun da güç olmasın :ecrin_bebek:
bu hamilelik bizi sabır küpüne döndürdü zaten fisfisfis
ona sabret buna sabret çatlamadan sonuna gelirsek iyi vallalülülülülülü

kac gundur gıremıyoruz dogru durust.. gecmısı de okuyamıyorum.. zaten kımse de benı merak etmemıs

Son düzenleme:
merhaba annısler,
ben ıkı gündür cok ama cok hastaydım halada öyleyım suan tr deyız esımle aılem acıle götürdüler dün gece benı, kadın doktoru baktı dün bebekte hıcbı problem yokmus fakat bebısım kız degıl erkekmıs pıpısını bılenm gördüm o an bütün acılarımı unuttum neyse eve geldım sabahtan berı doktordadık testler falan, uzman doktorlar faln da baktı neysekı önemlı bısım yokmus sadece kaburgamın üstü cok agrıyodu onun sebebıde kaslarımda sıkısma olmus, ılac verdı ıns gececk bende rahatlıcam aslında ıı de oldu oglumun pıpısını gördümm oyyyy..aslında aılecek hayretler ıcerısıne düstük nasıl bı doktorum oldugu konusunda 1 hafta önce tr ye gelmdn kontrole gıtmıstık kız dedı dün ve bugünkü doktorlar erkk dedı.. almnyaya gıttımde ılk ısım doktorumu degıstırmek olucak

selam kızlar.
selencem fundam canım hoşgeldin.iyi olduğuna sevindim.
nazancım nerdesin kız özledim seni.
ne çok yazıyorsunuz kızlar okuyamıyorum.
anladım gülşahcım hakkında hayırlısı olsun.
iğnemizi vurdurduk geldik.herşey yolunda.
şehnazcım geçmiş olsun canım.dikkat et.

iyi aksamlar kizlar, burdayim enelcim denk gelmiyoruz ne zamandir bende seni ozledim fistigim, 1 saattir gecmisi okuyorum anca bitti:)

Aslicim gecmis olsun fistigim , ne cok deprem haberleri aliyoruz son gunlerde

oglum evi yikiyor turkiye gol attikca, babasi yok oglu yerini hic aratmiyor masallahhihoyyyt

kizlar ya benim her tarafim agriyor, cok agirlastim ben simdiden ya, oturamiyorum kalkamiyorum yatamiyorum Allahim nasil gececek bu 3 ay, migdem yaniyor bir yandan, kalcam agriyor bir yandan, nefes zaten alamiyorum sabirrrrrrrr

kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrr çok güzel bişi oldu oğlum babasına tekme attıııı. bi görseniz babamızın gözleri fırlıycaktı yerinden çooookk mutlu oldu ya. çok hoşuna gitti. daha güçlü hissetmesine az kaldııı.çok mutlu oldum yaaaaaaaaaa.

kizlar ya benim her tarafim agriyor, cok agirlastim ben simdiden ya, oturamiyorum kalkamiyorum yatamiyorum Allahim nasil gececek bu 3 ay, migdem yaniyor bir yandan, kalcam agriyor bir yandan, nefes zaten alamiyorum sabirrrrrrrr
ohhh nasıl sevindim anlatamam:sm_cool:
nazancım sakın yanlış anlama bitanem senin rahatsızlığına değil bu hallerin sadece bende olmadığına çok sevindim içim rahatladı valla bende diyordum ki bende mi bi anormallik var acaba herşeymi beni buluyor yoksa çokmu mızmızım diye ama varmış demekki
normal olduğuma sevindim açıkçası:teytey::teytey:
özellikle akşamları çok şişiyorum karnım geriliyor resmen acıyor canım ya sanki iğne değse balon gibi patlayacak sanıyorum
allah yardımcımız olsun canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canim ya en zor ceyrek kaldi onumuzde, son 3 ay gercekten zor geciyor, bende de butun kotu belirtiler var, bende bugun gobegimi alttan elimle tuttum oyle yurudum gerilmesinden dolayi, gercekten cok rahatsizim ya kaburgalarim aciyor bir yandan Allah guc versin bize sanada gecmis olsun selencecim

üzülme canım aynı şikayetler bendede var akşamları balon gibi şişiyorum uzanıncada yana dönmeden kalkamıyorum geçende renkli ultrasyona gitmiştim yattığım sedyeden kalkamadım sonra dr yardımcısı kalkmak için çırpındığımı görünce durun yardım edim dedi kendimi aynı kaplunbağa gibi ters dönmüş hissediyorum yattığım yerden kalkamıyorum karnımız büyüdükcede şikayetler daha çok artacak olsun bebişlerimiz sağ salim dünyaya gelsinde

öyle canım tek onlar için katlanılır bu duruma zaten annelik kolay mı :):CüvCüv:

canım evet bi denk gelemedik.geçmiş olsun sanada.ağırlaştıkça bu ağrılarda olucak.sen daha iyi bilirsin tecrübeli annemiz bizim.

ahhh kızlar o mide yanması yokmuuu.resmen ilaç şişesiyle yatar kalkar oldum.mandalina bile yediğim an yakmaya başlıyor.son zamanlarda iyice artar bu durum.ayrıca benim bebeğim aşağıda.hele bir tekme attımı kendimi zor wc atıyorum:)))

bende de ekşime ve gaz var.saçları falan çıkıyor diye mi oluyor bunlar yoksa mide sıkışıyor diyemi.geçmiş olsun canım uzan miden rahat etsin.
birde bugün hemşire bu aylarda gögüslerinden sarı akıntı gelebilir süt bezeleri çalışmaya başlıyor endişelenme dedi
.

Merhaba Arkadaslar,

Az önce girdim eve,hala kemiklerim isinmis degil...niye mi ? :) bu halimle maca gittim:))) Ay Türkiye 4-Avusturya 2:)) ay cok zevkliydi ama popomuz dondu ya:)) hasta olmazsam cok iyi...asilinda ilk basta cok soguk degildi öyle ama ikinci yari bir rüzgar cikti, donduk ya...
ama cocugumun milli duygulalari cok kabarik olacak :)) görseniz bir tekmeler savurdu ki:))

ee sizler nasilsiniz? daha gecmisi okumadim..hemen okuyayim yine yazarim insallah...iki gündür ise gidip geliyorum,oldukca yogun oldugum icin giremedim adam gibi...insallah güzel haberler birikmistir..

tebessümcüm dikkat et gülüm ya.hasta olmazsın inşallah.
herkese iyi geceler.

Saol canim ya...insallah hasta falan olmam canim ya..hemen cay falan icicem...aslinda hava iyiydi ona güvenip ciktim ama birden bozdu...KK´yi temsil ettim,mart anneslerini :))

bu arada sen nasil oldun canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…