sağol canım birkaç gündür gelen giden oluyordu fazla giremedim sen nasılsın iyisindir umarım bu aralar doktora falan gittin mi?
hayırlısı olsun be canım geç olsun da güç olmasın :ecrin_bebek:iyiyim selencim bende cok sukur..
sali gunu detayli ultrason randevumuz vardi, doktor rahatsizlanmis cuma gunune ertelendi. onu bekliyoruz iste guzelim
selam kızlar.
selencem fundam canım hoşgeldin.iyi olduğuna sevindim.
nazancım nerdesin kız özledim seni.
ne çok yazıyorsunuz kızlar okuyamıyorum.
anladım gülşahcım hakkında hayırlısı olsun.
iğnemizi vurdurduk geldik.herşey yolunda.
şehnazcım geçmiş olsun canım.dikkat et.
ohhh nasıl sevindim anlatamam:sm_cool:kizlar ya benim her tarafim agriyor, cok agirlastim ben simdiden ya, oturamiyorum kalkamiyorum yatamiyorum Allahim nasil gececek bu 3 ay, migdem yaniyor bir yandan, kalcam agriyor bir yandan, nefes zaten alamiyorum sabirrrrrrrr
ohhh nasıl sevindim anlatamam:sm_cool:
nazancım sakın yanlış anlama bitanem senin rahatsızlığına değil bu hallerin sadece bende olmadığına çok sevindim içim rahatladı valla bende diyordum ki bende mi bi anormallik var acaba herşeymi beni buluyor yoksa çokmu mızmızım diye ama varmış demekki
normal olduğuma sevindim açıkçası:teytey::teytey:
özellikle akşamları çok şişiyorum karnım geriliyor resmen acıyor canım ya sanki iğne değse balon gibi patlayacak sanıyorum
allah yardımcımız olsun canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ohhh nasıl sevindim anlatamam:sm_cool:
nazancım sakın yanlış anlama bitanem senin rahatsızlığına değil bu hallerin sadece bende olmadığına çok sevindim içim rahatladı valla bende diyordum ki bende mi bi anormallik var acaba herşeymi beni buluyor yoksa çokmu mızmızım diye ama varmış demekki
normal olduğuma sevindim açıkçası:teytey::teytey:
özellikle akşamları çok şişiyorum karnım geriliyor resmen acıyor canım ya sanki iğne değse balon gibi patlayacak sanıyorum
allah yardımcımız olsun canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
öyle canım tek onlar için katlanılır bu duruma zaten annelik kolay mı :):CüvCüv:üzülme canım aynı şikayetler bendede var akşamları balon gibi şişiyorum uzanıncada yana dönmeden kalkamıyorum geçende renkli ultrasyona gitmiştim yattığım sedyeden kalkamadım sonra dr yardımcısı kalkmak için çırpındığımı görünce durun yardım edim dedi kendimi aynı kaplunbağa gibi ters dönmüş hissediyorum yattığım yerden kalkamıyorum karnımız büyüdükcede şikayetler daha çok artacak olsun bebişlerimiz sağ salim dünyaya gelsinde
kizlar ya benim her tarafim agriyor, cok agirlastim ben simdiden ya, oturamiyorum kalkamiyorum yatamiyorum Allahim nasil gececek bu 3 ay, migdem yaniyor bir yandan, kalcam agriyor bir yandan, nefes zaten alamiyorum sabirrrrrrrr
ahhh kızlar o mide yanması yokmuuu.resmen ilaç şişesiyle yatar kalkar oldum.mandalina bile yediğim an yakmaya başlıyor.son zamanlarda iyice artar bu durum.ayrıca benim bebeğim aşağıda.hele bir tekme attımı kendimi zor wc atıyorum:)))
tebessümcüm dikkat et gülüm ya.hasta olmazsın inşallah.
herkese iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?