Hadi bakalım hekatcim. Güzel haberlerle dön inşallah. Bu sefer öğrende bebişini oğlum ya da kızım diye seversin artık.
Selamun aleykum güzel anne adayları..
Ben de mart anne adayıyım inşaallah.Sizleri başından beri takip ediyorum.Hepinizi yakinen tanıyormuşcasına çok sevdim.Fakat yazmaya hep çekindim acaba mart listesinden çıkma durumum olurmu diye çok korkuyordum.Bu gün bir cesaretle yazma isteği geldi içime.Çünkü bende bir gün sizinle doğum hikayemi paylaşmak istiyorum.İnşaallah Rabbim nasib eder hepimize.
Geçen sene mayıs anne adayıydım.Fakat 29. haftamda bebeğim karnımda vefat etti.Mart ayında normal doğumla bebeğimden ayrıldım.Çok acılar çektim psikolojim çok bozuldu.Ama hiç ümidimi yitirmedim.Bir doktor en az 6 ay bekle vücudun kendine gelsin dedi.Ben beklemek istemiyordum.Ve 4 ay içinde yani haziran ayında tekrar hamile kaldım elhamdülillah.Şimdi diyorumki 2008 martta Rabbim benden bir yavrumu cennetine aldı.2009 mart ayında da bir yavru vericek bana inşaallah.Ne olur birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim.Zira hepimizin duaya çok ihtiyacı var.
Kaybettiğim bebeğim kızdı.Şimdiyse vuslatını sabırsızlıkla beklediğim yavrum erkek Allah nasib ederse. Rabbim yavrularımızı Ahlaklı, sağlıklı, hayırlı, nur yüzlü evlatlar olarak bizlere bağışlasın inşaallah.Hepinizi öpüyorum.Kabul ederseniz bundan sonra aranızdayım inşaallah.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Hepinizden Allah razı olsun.Allahım tüm bebek hasretiyle yanıp tutuşanlara nasib etsin inşaallah.
Buarada birşey sorucağım aranızda tansiyon problemi yaşayan varmı? Benim tansiyonum bazen çıkıyor.Tuzlu yiyecekleri sevmeme rağmen yememeye çalışıyorum, hamur işi ve yağlı şeylerdende kaçınıyorum elimden geldiğince.Bunun dışında kilo almamam lazım ama hızla kilo alıyorum.Ne yapıcam bilemiyorum.Neyse sadede geleyim tansiyonumu dijital tansiyon aleti ile ölçüyordum sürekli ama anladımki pek sağlıklı değil bu dijitaller.Manuel steteskoplu tansiyon aleti aldım fakat nasıl ölçülecek pek anlayamadım.Doktora giderken götürüp doktoruma sorucam fakat gidene kadar aranızda bilen varsa bana anlatabilirmi vakit kaybetmeden öğrenmek daha iyi olucak sanırım.aldığımdan beri tansiyon aletinin sadece steteskopunu bebeğimi dinlemekte kullanıyorum :asigim:
Ben varim Hacercim ama bende gidiyorum
iyi aksamlar optum seni.
ben geldim doktordan.
hersey iyi dedi doktor.21+5 iz.boyu 22 cm kilosu 398 olmus normal mi kizlar?.esnedi biz ona bakarken ama cinsiyetini yine ögrenemedik yaagöstermedi sipa.dizlerini bükmüs karnina cekmis göremedik off.3 hafta sonra seker yüklemesi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?