2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cerezcim sağol canım. a.s.
Baya bir cebelleşmiştik tansiyon aletiyle nasıl olcak bu diye : )) Gayette net anlatmışsın canım sağolasın.Bu arada steteskopla bebeğim hereket ettikçe su seslerini falan duyuyorum çok hoşuma gidiyor.Elimden düşmüyor aldığımdan beri.

selam kızlar,
doktordan geldim yeni detaylıyı iki aşamada yapacakmış. şimdi beynine kol ve bacaklarına ve kalbine baktı. herşey normal 3 hafta sonra 4 boyutluya gircem. baş aşağı duruyordu kafasını karnıma gömmüştü yüzünü göstermedi doktor dedi ki bana sen inatçı mısın bizim oğlan yüzünü dönmedi ya galiba bana çektiğini düşündünaniknanik.herşey sağlıklı çok şükür:lepi:. boyu 28 cm. kilo 578 g. zaten her gittiğimde kan akışına bakıyor o da normal.
bu arada kızlar ya tetanoz aşısı olmama kızdı kafamçokkarıştı. 28. haftada tek doz demiştim sana dedi ya iki arada bir derede kaldım ya offfisfisfis.
2 kilo almışım kızmadı onahihoyyyt.
oğlumu gördüğüme çoook sevindim :teytey:ayaklarını gördüm kızlar ya çok düzgün dedi doktor ayaklarına ve dediki pipisi duruyo bak burda dedi:roflol:
mutlu oldum çok.Allah herkese bu güzellikleri nasip etsin:Saruboceq:

güzel haberlerle gelmissin damlacim.. masallah tosununa
gizemli bi oglun var anlasilan.. yüzünü göstermeine göre.. belki 4 boyutluya sakliyordur gül yüzünü
:asigim:

güzel haberlerle gelmissin damlacim.. masallah tosununa
gizemli bi oglun var anlasilan.. yüzünü göstermeine göre.. belki 4 boyutluya sakliyordur gül yüzünü
:asigim:

saol teyzesi güzel dileklerin için teşekkür ediyor oğluşuma.s..
ya kızlar gün geçtikçe ağırlaşıyoruz he yavaş yavaş sorunlar başladı. dikkat edelim de grip olmamaya çalışalım ben dün üşüdüm hemen ıhlamur içtim. sıcak tutalım kendimizi.
benimde böbreklerim bu ara baya kötü ağrıyor gerçi doktor ağrır demişti.
lavinia canım ya ne çok deprem oluyo orda offff geçmiş olsun.
elifzeynep canım aramıza hoşgeldin allah oğlunu sağlıcakla kucağın almayı nasip eder ve bütün acılarını unutursun inşallah.

selam kızlar.
çerezcim salı günü gittiğim doktorumda tavsiye etti bana.hemoroit var kabız oluyorum gazım çok diye canım.ama şu anda iyi geldiğini söyleyebilirim.çünkü ıkınarak yapıyordum ve ağrım oluyordu bebeğede birşey olacak diye korkuyordum.2 gündür hergün tuvalete çıkıyorum ve ıkınmıyorum.
elifzeynep hoşgeldin canım.şimdi meleğinlesin onu düşün hayatım.allah tamamına erdirsin inşallah.
adayadayı canım çok sağol harika oldu.

hoşgeldin aramıza elifzeynep, bu arada damlacığım çok sevindim oğluşunu görmene, ben de çok heyecanlıyım, daha ayrıntılımıza bakılmadı malum sebeplerle.cumartesi gidecektik eşimin işi çıktı. pazartesi gidicez aksilik olmazsa. nasıl heyecanlı bir deneyim mi? heryerini görüyomusun bebişin? çok merak ediyorum yaaa... benimkinin geçen gün fotolarına baktım da bacakları bana benziyo sanırım biraz çarpık:)))))hep de dedim bacakları, boyu babasına çeksin diye ama , aynada kendime çok da bakmıyorum babasına benzesin kaşı gözü diye:))) bakalım canım yavrummm benim.

bu arada kafasında 16 mm kist olan kuzenimin bebişinin bu kisti geçmiş. 28 haftalık hamile o da. bu konuda üzülenler sakın ümitsiz olmasın...

kızlar ya kafam şu tetanoz aşısına takıldı sizin doktorlarınız kızdı mı?
bir de kaçıncı haftada oldunuz aşıları?

bugün kızım bizi biraz korkuttu.dün akşamdan beri hareketleri azaldı gibi geldi ama önemsemedim.nette bu haftalarda olabileceği yazıyordu.begün öğleden sonraya kadarda üç kez çok hafif hareket etti.hemen izin alıp doktora gittik.giderkende acaba paranoyaklık mı yapıyorum diye düşündüm.neyse ulrasonda kalp atışını görünce herşey yolunda değil mi diye sordum.doktor sadece kalp atışı yetmez,hareketinide görmeliyim dedi.kadın aleti gezdiriyo gezdiriyo tık yok.dürtüyo resmen karnıma bastırıyo yok o zaman çok korktum gözümden yaşlar akmaya başladı.zaten 6 sene sonra kavuştum yavruma diye.doktor sola döndürdü vee bizim kız lütfedip birazcık hareket etti.doktor uyuyor olabilir akşam aç kalmadan hareketlerini gözlemle dedi.yarında doopler ve ayrıntılı ultrasona giricem.akşam yemek yerken baya hareket etti.inşallah bi aksilik yoktur.şimdi soluma dönüp bi saat kızımı dinliycem.bu arada sizleri korkutmayayım.özetle yorulunca anneler hareketleri az hisseder,aç kalma dedi.

suhendan canım üzülme birşeyi yoktur.bebekler büyüyor artık fazla hareket etmeyecekler alan daralıyor.benim kızda bazen hiç hareket etmiyor.

canım inşallah dediğin gibidir.bizde görmemişin çocuğu olmuş durumu var da:dance:

olsun canım sonuçta hepimiz için evlatlarımız çok değerli.arada bende aynı evhamları yapıyorum.çünkü bende çok zor dönemler atlattım.halada endişeliyim.ama elimden geldiği kadar olumlu düşünmeye çalışıyorum canım.

iyi geceler güzel anneler.çok şükür iyileştim hasta olmayın sakın bir hafta zor geçti.

Hoşgeldin canım. Gözünaydın maaşallah bebişine. Amma nazlı çıktı seninki yaw. Olsun sağlıklı olsunda öğrenilir nasıl olsa.

Seninde gözünaydın canım. maaşallah kuzucuğuna.
Bu doktorlar da bi alem. Sağlıkocağındaki ebeler 3 doza tamamlayalım senin lehine olur diyolar. Senin doktor tek doz olcaktı diye kızıyo. Hangisini dinliyceni şaşıyorsun.

buketcim canım değiştirdik takvimi.nasıl olmuş.
Görünce farkettim hemen yeniliği. Süper olmuş canım. Çok beğendim. Sağlıkla tamamlayın inşallah Aylizle.

günaydın kızlar....dün kontrole gittik herşey güzel dedi dr..boyu kilosu,suyum,bebeğin sağlığı....yalnız dünden beri içime bişey oturmuş ve ben şimdi hüngür hüngür ağlıyorum inanın...3 boyutluda bakmak istedim kadın gösterdi ama bebek bana çok değişik gibi geldi..burada gördüğüm fotolardan çok farklıydı...bir kuru kafa düşünün ama dişleri yok öyleydi...bebek gibi gelmedi bana ve ben hemen evham yaptım..dr hanım bunun bişeyimi var ben görüntüsünden çok korktum dedim..olurmu hiç bebeğimiz çok iyi dedi..ama neden böyle görünüyor dedim..daha çok küçükler iskelet gibiler telaşlanmayın dedi...ama gelin birde bana sorun...gece yarısı uyandıım hala uyuyamıyorum ve şuan ağlıyorum...ultrason cihazı bozuk biraz arızalı olabilirmi acaba çünkü arada görüntüyü yakalamak için elindeki aleti şiddetli sallıyordu...
ilk defa gittim bu kadına çok memnun kaldım ilgisinden gerçi ama inşallah makinesinde bir sorun vardır.çünkü defalarca bana iyi dedi...ben resminide istemedim bilerek...bakar bkar ağlarım diye...ama o görüntüsü gözümün önünden gitmiyor..
biz 2li ve 3lü test yaptırmadık çünkü nasıl doğarsa doğsun aldırmazdık..öyle kabullendik..ense kalınlığında da şu ana kadar hiç sorun yok dendi ama ah ahh...kızlar nolur bişey söyleyin..inşallah bebeğimin bişeyi yoktur çok üzülüyorum inanın..dün bütün gece ağzımı bıçak açmadı zaten

herkese günaydun güzel anneler dün bizde doktorumuza gittik oğlum gayet sağlıklıymış 958 gr 35 cm olmuş boddim ama babamız yanımızda olduğu içinmidir nedir yine poposunu döndü bize ne kadar uğraştık doktorla döndüremedik ayıp oluoy dediysekde dönmedi doktor bir ara eşime döndü babası seslen bakalım belki senin sesine döner dedi eşimin cevabı zaten ben burdayım diye göstermiyo sıpa sesimi duysa hiç dönmez oldu velhasıl ne kadar uğraştıysakda dönderemedik midem için şurup yazdı doktorum şeker yüklemesini ve kan uyuşmazlığı testini yaptırdır sonuçlar gayet güzel dedi doktorumuz
açlık şekeri:77
tokluk şekeri:118
kan uyuşmazlığı testimizde negatif çıktışükürler olsun herşey youlunda
rehavet hayatım korkma bizim kerata gerçi yüzünü göstermedi ama dokktor yakınlaştırdıkca görüntüyü iskelet şeklini alıyor evham yapma annesi allah korusun yinede içine sinmiyorsa başka bir doktora git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…