güzel haberlerle gelmissin damlacim.. masallah tosununa
gizemli bi oglun var anlasilan.. yüzünü göstermeine göre.. belki 4 boyutluya sakliyordur gül yüzünü:asigim:
selam kızlar.
çerezcim salı günü gittiğim doktorumda tavsiye etti bana.hemoroit var kabız oluyorum gazım çok diye canım.ama şu anda iyi geldiğini söyleyebilirim.çünkü ıkınarak yapıyordum ve ağrım oluyordu bebeğede birşey olacak diye korkuyordum.2 gündür hergün tuvalete çıkıyorum ve ıkınmıyorum.
elifzeynep hoşgeldin canım.şimdi meleğinlesin onu düşün hayatım.allah tamamına erdirsin inşallah.
adayadayı canım çok sağol harika oldu.[/QUOT
canım ne kullanıyordun hemoroid ve kabızlık için rezene miydi?
selam kızlar.
çerezcim salı günü gittiğim doktorumda tavsiye etti bana.hemoroit var kabız oluyorum gazım çok diye canım.ama şu anda iyi geldiğini söyleyebilirim.çünkü ıkınarak yapıyordum ve ağrım oluyordu bebeğede birşey olacak diye korkuyordum.2 gündür hergün tuvalete çıkıyorum ve ıkınmıyorum.
elifzeynep hoşgeldin canım.şimdi meleğinlesin onu düşün hayatım.allah tamamına erdirsin inşallah.
adayadayı canım çok sağol harika oldu.[/QUOT
canım ne kullanıyordun hemoroid ve kabızlık için rezene miydi?
evet canım ne denediysem olmadı.bu şu anda iyi geliyor.
kızlar ya kafam şu tetanoz aşısına takıldı sizin doktorlarınız kızdı mı?
bir de kaçıncı haftada oldunuz aşıları?
suhendan canım üzülme birşeyi yoktur.bebekler büyüyor artık fazla hareket etmeyecekler alan daralıyor.benim kızda bazen hiç hareket etmiyor.
canım inşallah dediğin gibidir.bizde görmemişin çocuğu olmuş durumu var da:dance:
Hoşgeldin canım. Gözünaydın maaşallah bebişine. Amma nazlı çıktı seninki yaw. Olsun sağlıklı olsunda öğrenilir nasıl olsa.ben geldim doktordan.
hersey iyi dedi doktor.21+5 iz.boyu 22 cm kilosu 398 olmus normal mi kizlar?.esnedi biz ona bakarken ama cinsiyetini yine ögrenemedik yaagöstermedi sipa.dizlerini bükmüs karnina cekmis göremedik off.3 hafta sonra seker yüklemesi olacak.
Seninde gözünaydın canım. maaşallah kuzucuğuna.selam kızlar,
doktordan geldim yeni detaylıyı iki aşamada yapacakmış. şimdi beynine kol ve bacaklarına ve kalbine baktı. herşey normal 3 hafta sonra 4 boyutluya gircem. baş aşağı duruyordu kafasını karnıma gömmüştü yüzünü göstermedi doktor dedi ki bana sen inatçı mısın bizim oğlan yüzünü dönmedi ya galiba bana çektiğini düşündünaniknanik.herşey sağlıklı çok şükür:lepi:. boyu 28 cm. kilo 578 g. zaten her gittiğimde kan akışına bakıyor o da normal.bu arada kızlar ya tetanoz aşısı olmama kızdı kafamçokkarıştı. 28. haftada tek doz demiştim sana dedi ya iki arada bir derede kaldım ya offfisfisfis.
2 kilo almışım kızmadı onahihoyyyt. oğlumu gördüğüme çoook sevindim :teytey:ayaklarını gördüm kızlar ya çok düzgün dedi doktor ayaklarına ve dediki pipisi duruyo bak burda dedi:roflol:mutlu oldum çok.Allah herkese bu güzellikleri nasip etsin:Saruboceq:
Görünce farkettim hemen yeniliği. Süper olmuş canım. Çok beğendim. Sağlıkla tamamlayın inşallah Aylizle.buketcim canım değiştirdik takvimi.nasıl olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?