2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

rehavetcim korkma cnm bence senin gözüne öyle degisik gelmistir belkide... biz bilemeyiz ztn nasil olacagini ve her insan ayni olmadigi gibi her bebegin görüntüsüde ayni degildir anne karninda...
Kendini korkutma sende iyi seyleri düsün ne olursun seni anliyabiliyorum cünkü insan korkunca birseyden uyuyamiyor kabuslar görüyor vs..
belkide dedigin gibi doktorun ultrasyon cihazi bozuktur ? ikili ve üclü testlere gelince ben yaptirdim ama viyanada yapilmasi gerekiliyor hani isteyip istemedigini sormuyorlar sana Allah´ima sükür hersey yolunda cikti ama tabiki o testlerde hic bir zaman garanti vermiyorlar herzaman ne olup bitecegini bilmiyorsun.. Ama kendini üzme doktorun ultrasyon cihazi bozuk olsada gözleri bozuk degildi sanirsam bir anormallik olsa söylerdi mutlaka sana...

Aramiza yeni katilan arkadaslar HOSGELDINIZ... Rabbim cocuklarinizi size sizleride onlara bagislasin...

Son düzenleme:
boddim sevindim bu güzel haberlerine... ne güzel hersey yolunda gidiyor !

Ya kizlar ben ne asi oldum nede seker yüklemesi acep recep sebep ne ?

Sali günü dokor termini var ac karnina gel dedi kan alicakmis vs... Ama asi icin birsey söylemedi bana

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz

bu arada doktora artık babamızla gitmeyeceğiz kızlar oda pes etti bende gelme zaten oğlumu göreyim dedim küstü bize birazcık ama benim suçum yok oğlum göstermiyo plesantaya dayamış yüzünü görebilene aşk olsun ama doktor babamıza kıyak geçip yüzünü göremediği oğluşumu babasına benzetti şımardı tabi oda

Gunaydin kizlarcim..

Herkes doktordan iyi haberlerle donmus cok mutlu oldum. gozunuz aydin kizlar darisi basima.

Rehavetcim canım nolur uzulme, doktorun normal dediyse normaldir.

Bizimde bugun ogleden sonra artik ertelenen detaylimiz var insallah iyi haberlerle donerim.

Mutlu cumalar bugun cuma yasasinn
kaydirigubbakcemile2

özel hastanelerde asi talep etmedigin surece tavsiye etmiyorlar canım nerede yasiyorsun bilmiyorum ama.

sormayın kızlar başım ağrıdan çatlıyor resmen.bişeyi olmasın yavrumun...eşim kalktığında birde bir posta ona ağladım katıla katıla...çok üzgünüm..bebişimide üzeceğim...ama atamıyorum içimden..bir yandan da diyorum dr lar en ufak sorunu bile söylüyor pat diye..bu kadar büyük bir sorun olsa..bakın kendinizi alıştırın ama böyle böyle bir sorun var hazırlıklı olun diyebilirdi....
annesinin kuzusu seni çok seviyorum yanlış anlama sakın..korkum sana bişey olacak diyesenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

herkese günayddın nasılsınız rehavaet korkma canım doktor ii dediyse iyidir
esmacım batuhanın iyi olduğuna sevindim
yeni
aradaslar hoş geldiniz

ya guzelim bosuna uzuluyorsun bak anlatiyim sana.
bir arkadasimin kizinin 3 boyutlu resmini gormustum. o kadar korkunc bi resimdiki.
Hani yabancilar Hallowen bayrami kutlar, balkabagini oyup agiz goz yaparlar.
hah iste cocuk (TÖVBE ALLAHIM) aynen ona benziyordu yaa, annesi babasi da katila katila guluyordu. Doktoru normal demisti.
simdi o kiz buyudu 1,5 yasinda dunya guzeli. gercekten dunya guzeli bir kiz oldu

REHAVET canım benim hatırlrsan onlar fasulye kadarkende gördük ve şimdi büyüyorlar ve gitikçe insan şeklini alıyorlar saçlı gözlü birini göremeyiz dimi bak herşeyi normal ENDİŞELENME ANNESİ BEBECİKLERİMİZ ALLAHIN İZNİYLE İYİ BİRAZDAHA SABIR MİNİCİKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYA
BODDİM CANIM GÜZEL HABERLERLE GELMENE ÇOK SEVİNDİM CANIM MAŞALLAH DARISI BİZLERE
ELİF CANIM HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYOERUZ CANIM MERAKTA BIRAKMA OLURMU GELİNCE HEMEN YAZ

kızlar bişey soracam canınız sıkkın olduğu zxaman bebk hareketlerinde azalma oluyomu biri cevap verirse çok sevineceğim

rehavet, ben de senin gibiyim. hatta canavar dişli bir halde rüyama girmişti bebeğim. o kadar korkunçtu ki. daha karnımdayken uzun ve sivri dişleri vardı. neyse geçer dedim rüyamda. geçen ultrason çektirdik bebişim çok güzel hatlı gelmedi bana. ama daha nasıl değişecek kimbilir. hatta anneme dedim çirkin benim kızım ağzı bi garip falan dedim. annem de kızdı bana. ama onu çok seviyorum. hergün fotosunu öpüyorum.

boddim sevindim canm güzel haberler almana. bugun randevusu olanlara da bol keyifli anlar diliyorum...

günaydın kızlar bugün erken kalktım.kayınvalidem gelicek.eşim sobayı yakıp gitmiş ev sıcacık.
rehavetcim endişelenme.ben kızımın 3 boyutlu halini çok gördüm.bende eşime doktordan çıkınca bu bebek yaratığa benziyor içimde bir yaratık mı var dedim.şu anda bazı yerlerinde kemikleri oluşmuş bazı yerlerinde oluşmamış et yığını anlayacağın.burnu bile tam oluşmamış.içeride suyun içinde buruşuk bir şekilde duruyorlar canım.doğuma yakın 8 aylıkken falan ancak gerçek yüzüne yakın bir yüz görücez.bebeişlerimiz çok güzel olucaklar canım.daha topla kendini.

boddimcim hadi bakalım hayırlısı ve güzel haberlerle atlattın.darısı bizim başımıza canım.

teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız
rehavet hayatım inan dün yüzünü demeyimde yanağını gördüm çok az yan profilden doktor yakınlaştıkça benim oğlan resmen isketor gibi göründü ama biliyorumki makinanın sırrı oda yakınlaştıkca çirkenştiriyor yavrularımızı biz bile foto çekinirken yakınlaşınca çirkin çıkmazmıyız ama içini rahat ettirmek için bence sen başka bir doktora git hayatım yada unut gitsin üzme bebeğini

kızlarrrrrrrrr sizi çok özledimmmmmmm
Bu hafta çok yoğundum hiç giremedim hepiniz iyisiniz umarım
Elifcim bugün ayrıntılıya giricektin hemen yaz gelince muccccccckkkkkkkk hepinize

ya kızlar benim batuhancık tombikmi olacak ne yoksa normalmi şuanda 958 gr ve doktora göre 26+5 haftalık ne diyosunuzzz

hayir yavrum gayet normal bak;

Bu haftanın sonunda bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm. ve ağırlığı yaklaşık 950 (650-1500) gram!

günaydın arkadaşlar sabah siteyle ilginç bi olay yaşadım bi girdim bizim linkler yok site değişmiş bi mayıs ve şubat annesi de yeni topic açmış ne oluyor diye füsuna sordum bende normal dedi abonelik kısmına girdiğimde normal çıktı anlamadım bişey

maşallah boddimcim olabilir bence.bu arada az sonra kızımın resimlerini koyucam.rehavetcim sende bak için rahatlasın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…