2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya neden cevap vermiyonuz a ağlarım bak şimdi zaten ağlamaya allahtan bahane arıyom

ya neden cevap vermiyonuz a ağlarım bak şimdi zaten ağlamaya allahtan bahane arıyom

canımcım içini ferah tut.ben dünde açıklamıştım bunu.artık büyüyorlar içerisi dar gelmeye başlayacakmış.doktorum hareketleri azalacak heleki ters dönünce dedi.merak etme benim kızında azaldı canım.

kızlar ya benim midemle karnım ağrıyor bi o taraf bi bu taraf arada duruyor tekrar ağrıyor çok afedersiniz kabızım ondan olabilir mi

hemoroid varsa sakın ıkınma canım. bol bol ılık su iç. rezene çayını konuşmuştuk ondan al bence. mutlaka bağırsaklarını yumuşatman lazım. hamişlerr ıkınmaya alıştırmayın kendiniziiiiiiiii.....

öykücüm muzu haftada bir tane ye ama.magnezyum var onda.evet sakın ıkınma canım.ben yaptım onu zaten çok acı veriyor.rezene çayı al rahatlatıyor.bende denedim canım.allah kimseye vermesin hemoroit denen illeti.

canım ah işte benim bebişte öyle göründü dün..dedim ya kuru kafa gibi ama dişler yok diye...acaba ışınları çokmu gönderdi..hani kemiklerine organlarına da bakıyorlar ya öyle...ama daha önceki ultrasonlarda böyle bişeyi yoktu..inan ağlmaktan gözlerim kanlanmış..biraz 1 saat falan uyumaya çalıştım.annem aradı sesin kötü dedi bende anlattım..kızım kötü bişey olsa söylemezmi onlar,babasının kızı değilsin,aman üzülcek diye saklamazlar dedi..
bu arada yazdığını okuyunca güldüm..dünden beri ilk defa...demek bir sorunu yokmuş ne güzel..inşallah benim yavrumunda yoktur...yüzüde bahtıda ahlakıda güzel olur:asigim:

saol canım öyle yapacağm artık hamilelikten önce meyve hiç yemezdim kış boyunca toplasan 2 elma 2 potokal yemezdim şimdi el mahkum

kızlar ya bişey anlatambenim görümcem 16 haftalık düşük yappmıştı ve ben o bebeği gördüm 14 cm felandı
iananın minyatür bi insandı resmen
heryei vardı inanın kime benzediği bile belliydi çok değişikti ya 14 cm bi insan

kesinlikle doğru söylüyorsun canım.doğunda ne kadar güzel olduklarına bu mucizeye biz bile şaşıracağız.
rehavetcim diğer topikte baktın mı benim kızın resmine?

canım sevilmezlermi..canımız kanımızdan bir parça onlar bizim..herşeyimiz..dünyamız değişti,hayata bakış açımız,zevklerimiz isteklerimiz değişti,ilgi alanlarımız değişti onlar hayatımıza girdiğinden beri...ne olursa olsun kuzucuğumu çok seviyorum ben:asigim:

saol canım yaaa..annelik işte fazla evham yaptım herhalde...içime su serptiniz hepiniz...iyiki varsınız kızlar yaaŞeniz:1hug:

canım başka dr istemiyorum aslında bu kadına geçmek randevu almak için göbeğim çatladı diyebilirim..ilgisinden ve güler yüzünden de çok memnun kaldım..dediğin gibi makinanın sırrıdır inşallah..4 hafta sonra tekrar buluşcam nasipse kızımaaa..o zaman bir daha görürüz...:CüvCüv:

kızlar evlenmeden önce yaşamışdım hemoroid problemini sonra kenliğinden geçti ama geçmesi 2 sene sürdü bilirim acısını hamilelikdede yaşayacağım diye çok korktum çünkü öncesinde yaşadım hamilelğimde kesin yaşarım diyordum ama korktuğum olmadı bağırsaklarımda çok iyi çalışıyo normalde lavobaya 1 kere çıkarken şimdi 2-3 kere çıkıyorum çok şaşırıyorum ama maşallah inş. ilerleyen zamanlardada olmaz
olan arkadaşlarada allah yardımcı olsun

günaydın herkese, iyi haber alan arkadaşlar çok sevindim :)
arkadaşlar, imageshack'tan başka resim indirebileceğim bir adres biliyor msunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…