ya neden cevap vermiyonuz a ağlarım bak şimdi zaten ağlamaya allahtan bahane arıyom
hayir yavrum gayet normal bak;
Bu haftanın sonunda bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm. ve ağırlığı yaklaşık 950 (650-1500) gram!
kızlar ya benim midemle karnım ağrıyor bi o taraf bi bu taraf arada duruyor tekrar ağrıyor çok afedersiniz kabızım ondan olabilir mi
çok teşekkürederim canım bi de bende hemoroid var 2 gündür mahvoldum
çok teşekkürederim canım bi de bende hemoroid var 2 gündür mahvoldum
ya guzelim bosuna uzuluyorsun bak anlatiyim sana.
bir arkadasimin kizinin 3 boyutlu resmini gormustum. o kadar korkunc bi resimdiki.
Hani yabancilar Hallowen bayrami kutlar, balkabagini oyup agiz goz yaparlar.
hah iste cocuk (TÖVBE ALLAHIM) aynen ona benziyordu yaa, annesi babasi da katila katila guluyordu. Doktoru normal demisti.
simdi o kiz buyudu 1,5 yasinda dunya guzeli. gercekten dunya guzeli bir kiz oldu
canım ah işte benim bebişte öyle göründü dün..dedim ya kuru kafa gibi ama dişler yok diye...acaba ışınları çokmu gönderdi..hani kemiklerine organlarına da bakıyorlar ya öyle...ama daha önceki ultrasonlarda böyle bişeyi yoktu..inan ağlmaktan gözlerim kanlanmış..biraz 1 saat falan uyumaya çalıştım.annem aradı sesin kötü dedi bende anlattım..kızım kötü bişey olsa söylemezmi onlar,babasının kızı değilsin,aman üzülcek diye saklamazlar dedi..
bu arada yazdığını okuyunca güldüm..dünden beri ilk defa...demek bir sorunu yokmuş ne güzel..inşallah benim yavrumunda yoktur...yüzüde bahtıda ahlakıda güzel olur:asigim:
kızlar ya bişey anlatambenim görümcem 16 haftalık düşük yappmıştı ve ben o bebeği gördüm 14 cm felandı
iananın minyatür bi insandı resmen
heryei vardı inanın kime benzediği bile belliydi çok değişikti ya 14 cm bi insan
canım sevilmezlermi..canımız kanımızdan bir parça onlar bizim..herşeyimiz..dünyamız değişti,hayata bakış açımız,zevklerimiz isteklerimiz değişti,ilgi alanlarımız değişti onlar hayatımıza girdiğinden beri...ne olursa olsun kuzucuğumu çok seviyorum ben:asigim:rehavet, ben de senin gibiyim. hatta canavar dişli bir halde rüyama girmişti bebeğim. o kadar korkunçtu ki. daha karnımdayken uzun ve sivri dişleri vardı. neyse geçer dedim rüyamda. geçen ultrason çektirdik bebişim çok güzel hatlı gelmedi bana. ama daha nasıl değişecek kimbilir. hatta anneme dedim çirkin benim kızım ağzı bi garip falan dedim. annem de kızdı bana. ama onu çok seviyorum. hergün fotosunu öpüyorum.
saol canım yaaa..annelik işte fazla evham yaptım herhalde...içime su serptiniz hepiniz...iyiki varsınız kızlar yaaŞeniz:1hug:günaydın kızlar bugün erken kalktım.kayınvalidem gelicek.eşim sobayı yakıp gitmiş ev sıcacık.
rehavetcim endişelenme.ben kızımın 3 boyutlu halini çok gördüm.bende eşime doktordan çıkınca bu bebek yaratığa benziyor içimde bir yaratık mı var dedim.şu anda bazı yerlerinde kemikleri oluşmuş bazı yerlerinde oluşmamış et yığını anlayacağın.burnu bile tam oluşmamış.içeride suyun içinde buruşuk bir şekilde duruyorlar canım.doğuma yakın 8 aylıkken falan ancak gerçek yüzüne yakın bir yüz görücez.bebeişlerimiz çok güzel olucaklar canım.daha topla kendini.
teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız
rehavet hayatım inan dün yüzünü demeyimde yanağını gördüm çok az yan profilden doktor yakınlaştıkça benim oğlan resmen isketor gibi göründü ama biliyorumki makinanın sırrı oda yakınlaştıkca çirkenştiriyor yavrularımızı biz bile foto çekinirken yakınlaşınca çirkin çıkmazmıyız ama içini rahat ettirmek için bence sen başka bir doktora git hayatım yada unut gitsin üzme bebeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?