teşekkür ederim arkadaşalr, arayınca haber veririm. yaptıranlardan kimse yok daha herhalde bugün. birinin daha yüksek çıkmıştı kimdi hatırlayamadım. kaç çıkmıştı acaba?
günaydın kızlar ya dünden beri kulak ağrısından öldüm sabah hemen doktora gittim inş iltihab değildir dedi gerçektende iltihab yoktu çene kemiklerimden dolayı ağrırmış ordan kendi doktoruma gittim kızımı gördüm bacaklarını üstüste atmış elleriyle yüzünü kapamıştı şekerim benim ya arkadaşlar doktor kulağım içim ağrı kesici olarak minoset verdi içsem mi içmesem mi kararsızım kendi doktoruma da sordum çok ağrın olursa iç dedi
günaydın arkadaşlar,
dün şeker yüklemem vardı sonuçları yazayım da bi bakın:
açlık: 99
50 gr. glukoz 1 saat sonra: 156 (referans değeri maksimum 140)
dr. u bugün arayacağım, ma 100'lük yapılmasını ister mi acaba?
günaydınlar hepinize.
denizcim,öykücüm geçmiş olsun canım.dikkat edin.
adayadayı canım inşallah diğer teslerin iyi çıkar.biraz yüksek çıkmış canım.
gülşah nerdesin?
ben yine bu sabah krampla uyandım.ablam masaj yaptı anca kendime geldim.
Sana da günaydın canım,
:teselli: Çok geçmiş olsun, masaj işe yarıyor mu bu arada? ben de sabahları öyle kalkıyorum bazen. İşe yarıyorsa ben de masaj yaptırayım... :)
o an acısını çekiyorsun ama masajla bir nebze rahatlıyorsun.yoksa kasılma geçmiyor canım.ben geceleri yatmadan önce de kalçalarıma yaptırıyorum daha rahat uyuyorum.
bu arada aldıkların çok güzel bebişin güzel sağlıklı günlerde uzun ömürlerde giysin canım.
merhabalar efendim..
biz geldik.. nasilsiniz bakalim??
biz gün sayiyoruz.. 5 gün sonra kizimi görücem .. özledim.. :asigim:
sizler ne güzel rüyanizda görüyorsunuz.. bana daha nasip olmadi ..
hadi gözün aydın az kalmış canım.belki doğuma yakın görürsün kızını rüyanda hiç belli olmaz.
ben dün gece yine doğum yapıyordum.ama erken doğum yalnız bebeğim erkek çıktı.inanamadım.neredeyse bu bebek benim değil diyecektim uyandım.herhalde aklımda hep erken doğum korkusu varya saçma bir rüya görmeme sebep oldu işte.
ben sansimi biliyorum ta dogumdasn sonra görücem.. oda kollarimda insallah :asigim:
sende su erken dogum düsüncesini at kafandan.. düsüncelerinle cagirma olmicak seyi.. bak iyisini cok sükür..
kanaman kesildi dimi??
çok şükür canım iyiyim kanamam da yok.ama ara ara sanki böyle kanayacakmış gibi ağrım oluyor diğerlerinde olduğu gibi o zaman aklımdan çıkmıyor işte.7,5 aya ulaşıp bi atlatsam daha iyi olucam.
hasta olan herkese geçmiş olsun arkadaşlar....
Elifcim toplantın çok iyi geçsin işallahhh...Şurada izne ne kaldı dimi ama :)
bu ayliz cok nazli olucak bu kadar belli ..
ne kaldi sunun surasinda enelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?