2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim hekat'cım. Benim gibi ekonomik araba arayışında olanlar olabilir diyerek resmini de paylaşayım istedim... :))
Bugün Allah'a şükür araba, yatak gibi demirbaşları hallettim. Öyle güzel şeyler var ki, insna kendini kaybediyor.

biz daha hic birsey almadik.ocakta baslariz heralde.

Elinde listeyle ve fiyat araştımasını internetten yapmış olarak alışverişe çıkmanı tavsiye ederim. Böylelikle sana ucuz denilenler gerçekten ucuz mu karar verebiliyor insan... Ben emzik kutusundan, tırnak makasına herşeyin ortalama ya da en düşük fiyatını not ederek çıktım evden... Bir de hangi eşyadan kaç tane ihtiyacın olduğunu gösteren siteler var. Adetleri de yazınca kaptırıp gereksiz alışveriş yapmıyorsun. Haftada 500 gr. alacaklarını düşününce adetlere bağlı kalmak gerektiğine inanıyorum ben. Çocuğun yediği helal, giydiği haram derler, kesinlikle katılıyorum. :))

iyigeceler kızlar bende tam bişe lamadım bebek için bebek arabası v.s onları almıcam zaten ılk cocugunkıler duruyor onunkılerı kullanıcam kısmet olursa bebeklerde tam kriz zamanı gelıyor Allah yardımcımız olsun kafamçokkarıştı ben yavastan yatışa geceyım gözlerım kapanmaya basladı sızlere ıyıgeceler Allah rahatlık versın a.s.

iyigeceler
ben de yatmaya gidiyorum.kendinize ve bebislere iyi bakin.

iyi geceler ve tatlı rüyalar. Rüyanda krizin bittiğini gör lütfen. :))

günaydın kimse yokmu
grip ve bu kolumun ağrısı sabaha kadar yatırmadı ya nsıl ağrıor anlatamam oy ölüyom ya

günaydın kızlar gunaydiiinnn :teytey:

bugun cok igrenc bi toplantim var daha saati belli degil, dua edin benim icin. sinirlerimi cok bozmadan cikayim insallah kötükedihüso

günaydınlarr başağrılı bir sabaha daha uyanmak ne güzel değil mi kızlar(((
Elifcim kolay gelsin su gibi geçsin toplantın !
Deniz yawrum sana neler oluyor nazar mı oluyon kuzum inanıyorsan bir kurşun falan döktür ya ne bu marazlılık silkelen bak kızın(içime doğdu) da senin gibi marazlı olur sonra annesi üzülür durursun!!

günaydın arkadaşlar,
dün şeker yüklemem vardı sonuçları yazayım da bi bakın:
açlık: 99
50 gr. glukoz 1 saat sonra: 156 (referans değeri maksimum 140)
dr. u bugün arayacağım, ma 100'lük yapılmasını ister mi acaba?

ben pek bilmiyorum ama biraz yuksek cikmis dimi :1no2:
ara bakalimne diycek, haber ver bize.

Bana da biraz yüksek geldi... İnşallah istese bile 2. de düzgün çıkar. Üzme kendini, sonucu paylaş lütfen.

günaydın kızlar ya dünden beri kulak ağrısından öldüm sabah hemen doktora gittim inş iltihab değildir dedi gerçektende iltihab yoktu çene kemiklerimden dolayı ağrırmış ordan kendi doktoruma gittim kızımı gördüm bacaklarını üstüste atmış elleriyle yüzünü kapamıştı şekerim benim ya arkadaşlar doktor kulağım içim ağrı kesici olarak minoset verdi içsem mi içmesem mi kararsızım kendi doktoruma da sordum çok ağrın olursa iç dedi

oykucum gecmis olsun.
kulak iltihabi olmadigina sevindim.
ben daha hamileligimin 2. haftasinda filan dalista yaralamistim kulagimi (tabi hamile oldugumu kesin bilmiyordum)
ilac kullanmadan direk damlayla atlattim ama ne agrilar cektim allah bilir.
o yuzden senin adina cok sevindim..

Gülşah dun doktora gitmeyecekmiydi arkadaslar, gelince yazdi da ben mi kacirdim?
yoksa tamamen karistiriyormuyum?

ben pek bilmiyorum ama biraz yuksek cikmis dimi :1no2:
ara bakalimne diycek, haber ver bize.

Bana da biraz yüksek geldi... İnşallah istese bile 2. de düzgün çıkar. Üzme kendini, sonucu paylaş lütfen.

teşekkür ederim arkadaşalr, arayınca haber veririm. yaptıranlardan kimse yok daha herhalde bugün. birinin daha yüksek çıkmıştı kimdi hatırlayamadım. kaç çıkmıştı acaba?

bu arada elifçim toplantında iyi şanslar canım,
öykü bence çok ağrın olduğunda iç, çünkü kulak ağrısını bilirim inletir insanı, ağrı çekip bebeğinide üzeceğine dayanmadığında iç. Allah acil şifalar versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…