2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya arkadaşlar resimlere nereye koymuştuk sayfayı bulamaıyorum size de göstermek istiyorum o resmi.sizde karşılaştırıp görün.

oyyyyyyyyyyyyyyy burnum oyyyyyyyyyyyyyyyy gözlerim fena ya yanıyorlar allahım kendimde değilim bebeğime bişey olmasın oynamadı hiç ya dünden beri allahım onu koru

che öyle deme cnm ya doktora felan gitmedinmi ? acile felan git hemde icin rahatlar nerde yasadigini bilmioyrum ama böyle kendini bitirmen dahada meraklanman daha kötü bence bak ben cok meraklaninca kapiyorum cantami gidiyorum hastaneye doktorum acik degilse tabi o gerizekali doktoru tercih etmiyorum ama:)

Çok şükür atlattık.Darısı şeker yüklemesine.O da bayramdan sonraki hafta inşallah.

canım gözün aydın. inşallah şeker yüklemesini de atlatırsın sorunsuzca. 4 kilo bence de iyi bende 3 kilo aldım ama zaten ben tombiş olduğum için tombişler daha az alıyor. sen zayıf olmana rağmen 4 kilo güzel.

denizcimmm aklına kötü birşey getirme. sen dinlen iyice o oynar annesi.

arkadaşlar neler var ya dünyada bir arkadaşımın bebeğinin rahminde kist varmış kız olmak anne karnında bile zor yahu.gerçi normalmiş ama arkadaşım baya kötürdü bugün başka bir doktora dagit dedim o da gitti aynı şeyi söylemiş diğer doktorda. yol çok kısalmış demiş doktor ne demekse artık birde erken doğum riski varmış canım benim ya rapor aldı bugün 10 gün yok. inşallah herşey normale dönerde rahatlar kadıncağız. hergün 35 km. yol geliyordu okula yol onu etkilemiş olabilir.
hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.

kizlar esim nekadar gec olsada bana hediye almis hamilelik hediyesi

biraz gec oldu ama sonunda sagolsun bizi cok düsünür babasi ... bende annemin handysiyle dayaniyordum kendi ceptelefonumu kirdim hamileligin verdigi sinirle kötükedihüsohihoyyyt:CüvCüv:

neyse cici anneler sizi ve bebi$lerinizi öptüm...

Iyi Aksamlar, benim beLim beni öLdürdü uzanayim biraz...

Kendinize cici davranin...:CüvCüv::1hug:

Arkadaslar baska site linki vermeyelim, yönlendirme yapmayalim. Eger faydali olduguna inaniyorsaniz ve üyelik istemiyorsa sadece faydali linklerde konu olarak acip tanitalim bilgi verelim, diger alanlarda bu olmasin.
Hepinize iyi paylasimlar diliyorum a.s.

al işte ben gibi...ağla ağla bir gün boyunca öldüm...bebeğimin bişeyimi var diyebenneyaptımki

kızlar nisan annelerinde okudum dotemes adlı arkadaşımızın aminosentezi kötü çıkmış.bebeği aldıracakmış.çok üzüldüm.allah yardımcısı olsun hepimiz dua edlim.çok zordur.benim de 3 lü testim iyiydi ama bir değerim yüksekti ya şimdi okuyunca korktum.

teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.

Bu saatte burada olan herkese merhaba. Feci şekilde yorgunum, bugün doktor kontrolüne gittim. (Ebatları ilgili konuya yazdım) Oradan çıkışta da Eminönü'ne gidip kızımın A'dan Z'ye tüm ihtiyaçlarını aldım. Fiyatlar, ürünler ve mağazalar konusunda bilgi almak isteyenlere rehberlik edebilecek kadar deneyim sahibiyim artık :)
Hele de bebek arabaları konusunda güzel tüyolarım var.

adacyo sen nasıl bir araba aldın bebişine

Stork marka bir ikili set aldım. Şu ana kucağı da olup, içine yerleştirilebilenlerden... Stork için kötü bişey duymamıştım aldım ben de. Kampanya vardı, 190 YTL idi. İkili set için oldukça avantajlı geldi bana. Yarın arabanın ve ana kucağının fotoğrafını da çekip koyarım. Sence de baya ekonomik değil mi? Ben bu paraya tek araba bile görmemiştim...:sm_confused:

evet fiyat olarak çok ekonomik.sağlıklı mutlu günlerinde kullanırsınız inşallah

Teşekkür ederim canım, amin!! Sen aldın mı, ne aldın ya da almayı düşünüyorsun? Aslında chicco lar falan çok güzeldi tabii ama böyle bir ikili set için en az 450 YTL yi gözden çıkarmam gerekiyordu. Şu an için çok masraf var diye göze alamadım açıkçası...

bende geçen ay almıştım arabasını prensesimin.maxi cosi buzzy modeli ile cabriofix anakucağını aldım.

Şimdi netten baktım, çok şık bir model, oldukça da kullanışlı birşeye benziyor. Güle güle kullanın inşallah. :) 3 tekerliler için bagaja sığmayabiliyor dedikleri için bugün hiç bakmadım onlara... Ebatları çok değişkenmiş. Ama senin aldığın model hantal durmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…