vallaha haklısın.bu kız bana çok çektirecek herhalde.gerçi ben küçükken böyle değilmişim bu neden böyle oldu anlamadım.
Aaaa! Enel'in kanaması mı vardı? Ben bilmiyordum, çok geçmiş olsun. Ciddi bişi değildir umarım. Ayy bak çok telaşlandım birden... İyi misin şimdi? a.s.a.s.
o zaman babasina cekmistir gamyoncuiremsu
Ayy kıyamam yaa! İnşallah sorunsuz atlatırsınız bu süreci. Olumlu düşün dicem ama ben de senin gibiyim... Bir kere dediler ya öyle de olabilir, olursa şöyle olur diye; tamam! Ben artık sürekli ya öyle olursayı düşünmeye başlarım. Dualarım seninle.:Saruboceq:
Kendine de bebişe de iyi bak, Rabbim korusun sizi.:teselli:
gecmis olsun canim.grip icin kullandigin biseyler var mi? neden atlatamadin.günaydın kimse yokmu
grip ve bu kolumun ağrısı sabaha kadar yatırmadı ya nsıl ağrıor anlatamam oy ölüyom ya
canim umarim iyi gecer toplantin.günaydın kızlar gunaydiiinnn :teytey:
bugun cok igrenc bi toplantim var daha saati belli degil, dua edin benim icin. sinirlerimi cok bozmadan cikayim insallah kötükedihüso
günaydınlarr başağrılı bir sabaha daha uyanmak ne güzel değil mi kızlar(((
Elifcim kolay gelsin su gibi geçsin toplantın !
Deniz yawrum sana neler oluyor nazar mı oluyon kuzum inanıyorsan bir kurşun falan döktür ya ne bu marazlılık silkelen bak kızın(içime doğdu) da senin gibi marazlı olur sonra annesi üzülür durursun!!
günaydın arkadaşlar,
dün şeker yüklemem vardı sonuçları yazayım da bi bakın:
açlık: 99
50 gr. glukoz 1 saat sonra: 156 (referans değeri maksimum 140)
dr. u bugün arayacağım, ma 100'lük yapılmasını ister mi acaba?
günaydın kızlar ya dünden beri kulak ağrısından öldüm sabah hemen doktora gittim inş iltihab değildir dedi gerçektende iltihab yoktu çene kemiklerimden dolayı ağrırmış ordan kendi doktoruma gittim kızımı gördüm bacaklarını üstüste atmış elleriyle yüzünü kapamıştı şekerim benim ya arkadaşlar doktor kulağım içim ağrı kesici olarak minoset verdi içsem mi içmesem mi kararsızım kendi doktoruma da sordum çok ağrın olursa iç dedi
vallaha haklısın.bu kız bana çok çektirecek herhalde.gerçi ben küçükken böyle değilmişim bu neden böyle oldu anlamadım.
gülüm çok sağol.burdaki arkadaşlarım da sağolsunlar.herkes dualarını eksik etmedi.bende hepinize duacıyım.inşallah herşey güzel olucak.
canım bu arada sen aldıklarını siteden mi sipariş ettin?
hasta olan herkese geçmiş olsun arkadaşlar....
Elifcim toplantın çok iyi geçsin işallahhh...Şurada izne ne kaldı dimi ama :)
hosgeldin fistik..
motivasyon veriyosun elife :)
evet kizlar hazirim artik, ogleden sonra yapilacakmis bakalim.
giyindim zirhlarimi bi laf eden olursa direk cemkiricem :)
bende onu dusundum Füsuncum kac toplantiya girerimki daha dedim. rahatladim :)
kizlar birsey sorcam hani bu sekeri yüksek cikanlarda daha önceden belirtiler oluyomu?mesela cok su icme ,sürekli idrara cikma gibi.
hosgeldin fistik..
motivasyon veriyosun elife :)
Hekatcım, şekeri gerçekten yüksek olanların kaçında görülüyor bu belirtiler bilmiyorum ama belirtilere sahipsen de panikleme. Çünkü ben şekerim yüksek çıkmadığı halde kilo vermek, aşırı su tüketimi, sık idrara çıkmak gibi hemen tüm belirtilere had safhada sahip olarak, potansiyel bir şeker hastası gibi görünüyordum. Bu nedenle bu şeker yükleme olayından önce bile defalarca açlık tokluk şekerlerime bakılıp, seri şekilde değerlerim takip edildi. Ama çok şükür hepsinde temiz çıktım. Yüreğini ferah tut.
Hayır canım Eminönü'ndeki mağazaya gidip aldım. Aynı yerin internet sitesinden bile çok daha düşüğe geliyor. Yol masrafları ve taşımak için harcadığım paralara rağmen. Bu nedenle internetten almak çok hesaplı değilmiş, onu öğrendim. Her zaman mağazada pazarlık şansı var. Bir de sitelere her ürünü her markayı koymuyorlar... Mağazaya gidince ona eşdeğer yine markalı bir ürünü yarı fiyatına almak mümkün oluyor. Örneğin süt pompasını 50 YTL ye aldım ve Kraft marka.. İnternetten mümkün olacağını sanmıyorum.
anladım canım.çok sağol.listende bir harika.bakalım ben daha hiçbirşey almadım.yılbaşından sonra senin listeyi kopyalayayım kaydirigubbakcemile5
ya kızlar birşey soracağım.bu arka arkaya alıntıları nasıl yapıyorsunuz?hekatcım az önce senin yaptığın gibi merak ettim yahuu.
ben de bilmiyordum canim.gecen buket anlatti.alinti yapacagin mesajlarda NQ tusuna basiyosun en son alinti apacagin mesajda alinti yapa basiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?