2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dünkü kontrolde verilen resmi sizinle paylaşayım... profilden ama gözleri açık ilk resmi kızımın :)) kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

gülşahcım çok şahane ve gerçekleri yansıtan bize bir kez daha hatırlatan güzel bir yazı.aklınla bin yaşa.

böcügüm ne güzel bisi bulmussun sen öyle..
ne kadarda dogru.. ufaciklar.. ama ne kadar büyük degisilik getiriyorlar bize..
ne kadar kutsal bisi anne olmak..
rabbim isteyen herkese bu mutlulugu taddirsin insallah

amin hacercim..
çok hoşuma gitti.
bu sabah uyandım burnuma bebek kokusu geldi..
nasıl bir şeydir bu bilmiyorum..
asiğım..aşık..kızıma..

her anne aşıktır çocuğuna..
bazen okuyuyorum hani kucaklarına aldıklarında farklı duygular yaşatıyormuş bebekler annelerine.yani doğumdan sonra..
ama ben hamile olduğum hamileyken geçirdiğim zamana haksızlşık edemem diyorum..
şu anda da o yaşıyor değilmi..
siz ne düşünüyorsunuz..
doğduğu an mı içinize düştüğü an mı?

slm kizlar .. rekor kirdim yarim saat önce kalktim... sabaha kadar yatamadim ya olamaz böyle birsey kaynanam ve kayinbabami gördüm rüyamda tartisiyorduk hahahahaha

bebisler nasil anneler ? benim bebiste benle beraber bugün uyudu normalde hergün uyanirdi benle sonra tekrar benle yatardi bugün ben uyandigimda esimi ise göndermeye ben anne burdayim dermis gibi bir tekme atti okadar sonra ben yattim oda yatti simdi benle beraber kalkmis karnim laptop basinda hophop oynuyor cok komik görünüyor

@adacyo yerim ben onu ... bir ultrasyon fotomuz daha mart annelerimize hayirli ugurlu olsun tabiki benim dünki doktordaki terminimde alamadigim icin icim yaniyor ama senin alman sevindirdi beni..

icime düstügü andan itibaren tabiki ama diger taraftanda fazla baglanmak istemiyorum bebegime ne olur bilemeyiz degilmi ? ALLAH HEPIMIZI ÖYLE KORKUNC BIR OLAYDAN KURTARSIN TABIKI, UZAK TUTSUN ama o yüzden asiri derece baglanamiyorum bebegime... Ama tabiki oturup hergün konusuyorum bebisimle ve ona onu nekadar cok sevdigimi ve benim icin nekadar önemli oldugunu söylüyorum : nekadar anliyorsa artik beni :)

icime dustugu an diyemiycem ama benim icin kipirdamaya basladigi an diyebilirim.

aynennn..
hep diyorum benim icin milad ilk tekmeyi yedigim gundur.
o gun aklim basima geldi hakkaten, benim icimde biri var dedim. cok tarifsiz bi andi.

ama tabi kucagima almakta cok farklidir, ya da dogumuna tanık olmak filan.

aynennn..
hep diyorum benim icin milad ilk tekmeyi yedigim gundur.
o gun aklim basima geldi hakkaten, benim icimde biri var dedim. cok tarifsiz bi andi.

ama tabi kucagima almakta cok farklidir, ya da dogumuna tanık olmak filan.

canimcim tanik olmicaz.. tanik olanlar yanimizda olacak olanlar
o agrilari sancilari biz birerbir yasicaz
-tatlicadiarzu-

Sibser ben de aynı görüşleri paylaşıyorum seninle... Bu nedenle de biraz dizginliyorum kendimi...

ay canim tesekkür ederim aciklamalarin icin ben dün senin bu yazini görmemisim:)
ben sekretere sordum zaten hani asi felan olmiycakmiyim diye hayir dedi ama asi defterim olmadigindan dogumdan sonra test yapacaklarini ve eksik olan asilarimi bana söyliyeceklerini söyledi ... demir hapina gelince bana onu yazdi ve kullaniyorum... ben cd-foto-4D ultrasyon doguma üc hafta kala yapmayi düsündüm hatira olsun diye bebegime... Zaten beni biraz geri tutan ve sevindiren cok fazla üzülmememe sebep olan zaten bebegimin durumunun iyi olmasi ... neyse insallah kan testlerim iyi cikar aralikta randevum var... simdiden sorular yazmaya basladim kagida cünkü sekreter bana bütün sorularinizi kagida yazin size zaman ayirmak zorunda dedi... :1hug:

adocyacığım maşallah bebişine.sağlıklı doğsun inşallah.
benim içinde içime düştüğü andan itibaren.çünkü kendimdeki değişikliklere çok şaşırmıştım,çokta farklıydı.anlatılmaz.tabii doğduğu an nasıldır onu bilemiyorum.ama eminim doğduğunda bu aşk daha da pekişecek.çünkü daha içimdeyken bile onu nasıl koruyacağımı şaşırıyorum hele bi doğsa dört dönerim aşkımdan herhalde.

evet kesinlikle hacer elif dogdugunda kucagimiza almak kimbilir neler hissettirecek bize. ben bazen hayal kuruyorum dogum animi iste kucagima veriyorlar ve birbirimize bakiyoruz iste tam ask hikayesi gibi geliyor bana, hayali bile aglatiyo beni gerceginde ne olcak bakalim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…