amin hacercim..
çok hoşuma gitti.
bu sabah uyandım burnuma bebek kokusu geldi..
nasıl bir şeydir bu bilmiyorum..
asiğım..aşık..kızıma..
amin hacercim..
çok hoşuma gitti.
bu sabah uyandım burnuma bebek kokusu geldi..
nasıl bir şeydir bu bilmiyorum..
asiğım..aşık..kızıma..
icime dustugu an diyemiycem ama benim icin kipirdamaya basladigi an diyebilirim.
icime dustugu an diyemiycem ama benim icin kipirdamaya basladigi an diyebilirim.
aynennn..
hep diyorum benim icin milad ilk tekmeyi yedigim gundur.
o gun aklim basima geldi hakkaten, benim icimde biri var dedim. cok tarifsiz bi andi.
ama tabi kucagima almakta cok farklidir, ya da dogumuna tanık olmak filan.
icime düstügü andan itibaren tabiki ama diger taraftanda fazla baglanmak istemiyorum bebegime ne olur bilemeyiz degilmi ? ALLAH HEPIMIZI ÖYLE KORKUNC BIR OLAYDAN KURTARSIN TABIKI, UZAK TUTSUN ama o yüzden asiri derece baglanamiyorum bebegime... Ama tabiki oturup hergün konusuyorum bebisimle ve ona onu nekadar cok sevdigimi ve benim icin nekadar önemli oldugunu söylüyorum : nekadar anliyorsa artik beni :)
SiBSeR'cim Avusturyalı ya da Alman doktorlar genel yapı olarak pek cana yakın değiller, benim buradaki doktorum da Alman bir amca, gerçi özel hastane olduğundan düzenli olarak her ay cd veriyor ve yaklaşık yarım saat kadar kontrolü anlatması vs devam ediyor. Ancak bazı şeyleri dikkatle incelese de bilgi vermeyebiliyorlar sen kendine dert etmemeye çalış. Mesela ben 20.haftadaki kontolümde tetanoz aşısını ve demir hapını sordum ki o zamana kadar bana birşey söylemediği için kızıyordum. Tetanoz aşısı artık yapılmıyor dedi, steril olmayan ortamda doğum yapılma ihtimali olan ülkelerde bu uygulama devam ediyor dedi ki sonradanda Türkiye'de de her yerde yapılmadığını öğrendim. Demir hapına başlamadın mı daha diyordu birçok kişi ama doktorum birşey demiyor diye atladı mı vs diye evham yapıyordum sordum, kan değerlerindeki demir oranına baktım zaten şuan çok iyi multivitamin dışında ayrıca demir hapına gerek yok ondan birşey söylemedim dedi, bir ay sonra tekrar bakıcaz değerlerine dedi. 20.haftada 4 boyutluda görelim istedik, annemde yanıma gelmişti merak ediyordu, olmaz dedi, bu haftada bebeklerin deri altı yağ dokuları henüz dolmadığından görüntü sizi endişelendirir hiç gerek yok dedi, bu ay 2 boyutluyla yetinmelisin dedi. Sonradan birkaç forumda okudum gerşekten görüp endişeye kapılanlar olmuş. Bunları biz sormadan anlatmaları psikolojimiz açısından çok daha iyi olur, kesinlikle hak veriyorum ama sen kendini üzme. Gerçi seninki de kilosunu falan söyleyip, cd vermese bile 3-5 resim verseydi en azından :)
Bebeğinin durumunda normal olmayan birşey olsaydı kesin söylerdi, sen içini ferah tut...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?