2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimki günümü takip ediyordu....geciktiğinide biliyordu.bi test alıp evde yapalım dedi...ama ben o zamana iki def yapmıştım evde..net olmayınca söylememiştim....o akşam onunla aldım testi yaptım yine silikti ikinci çizgi...ertesi gün kan testi yaptırdım..orda netleşti...hemen telefonla haberi verdim müşterinin yanındaymış test sonucunu aldım dedim...sonuç dedi..hayırlı haberler dedim..hayırlısı olsun dedi konuşamadı pek....o gün daha kayınvalideme telefonla akşamada benim annemlere bizzat giderek haberi verdik...ama ben iş çıkışı annemlere gitmeden ablama uğrayıp haberi vermiştim...

eşim çok tepki vermedi böyle önemli konularda tepkisizdir halada öyle..dışarı vuramıyor sanırım sevinçlerini, mutluluklarını...

yok tatlım benim olur mu öyle şey biz aile olduk sizlerle sizin mutluluğunuz benim mutluluğum üzüntünüz de aynen öyle o nedenle ben sizin yerinize sewiniyorum hacerim dadlu kuşum:)))elifcim seni ve oğluşunu muğlaya kadar yormam ben kendi yöntemlerimle zaten 5 aydır gerekeni yapıyorum:))))dövmeye değil de gezmeye eğlenmeye beklerim muğla ya elifim dünürüm:)

Lazanyacim merak ettim simdi yaaw anlatirmisin tabiki istersen ? Neden ?

kuzum tek nedeni var sorumluluk alamayacağını düşünüp herşeyi boşvermiş bir ökküzzle evliyim de ondan:))))ama kızı çok fena intikam alacak gibi gözüküyor babasından şimdiden hayat tarzını değiştirdi:)

üzüldüm senle beraber... öküz dedinde esimin ailesine öküz ailesi derler o aklima geldi kahkahalara boguldum birden:dance:sırnaşık şey:roflol:

yaw kizlar size bi sorum var simdi türkcesini tam anlatabilirmiyim bilmyorum ama : erken sancilar anlatabildim degilmi ?nasil belli oluyor ? sadece erken sancilar alistirma sancilari oldugunu nerden bilecegim ? gercek hamilelik sancilari olmadigini nerden bilecegim ?

benim adet günüm 1 gün geçmişti.
cumartesi günüydü.işyerinden izin alıp test almaya gittim ama hiç ümidim yoktu..sonra yaptım testimi.baktım ikinci çizgi çıktı ben şok..aradım hemen şirkete uğra sana bir şey vericem dedim..
söylene söylene geldi..
cebime sıkıştırdığım sidikli testi çıkardım gösterdim..yanlıştır dedi..
gülüştük..
pazar günü şirkette ytoplantım vardı.sonrada yine şirketten birinin nikahı..toplantıdan çıkar çıkmaz hemen kan testi vermeye gittim..
sonuç pozitifti..aradım dedim sonuç pozitif..
bir kaybımız olduğu için çok sevinemedik hep tedirgindik..kaybederiz gene diye..
şimdi daha fazla sevinç yaşıyoruz tüm samimiyetimle söylüyorum..

burda koptum canim ya..

ama öyleydi...:roflol:
bendeki de ne akıl..
sen sidikli testi cebine sıkıştır..sonrada eline al göster ona..
o da eline aldı..
heyecan işte:icecream:

alemsiniz..sırnaşık şey
yok öyle bi anlatmissinki.. hic heycanlanmamis gibi.. dünyanin en dogal seyi gibi.. marketten cay alir gibi ( ne alakaysa)

ya ilk bebeğimizde çok heyecanlanmıştık biz.
sonra hayal kırıklığı yaşayınca çok sevinemedik bu bebeğimizde..

bende anlatayim bizimki pek enteresan olmadi cunku adetime 1 hafta kala test yapmaya baslamistim ve ha bire soruyordum bizimkine sence hamile olabilirmiyim diye bizim ilk denememizdi ve yanlis hesaplamisim yumurtlama gununu acemiyim yani o yuzden kocise gore ihtimal cok dusuk hatta yok :)) neyse adete 3 gun kala test yaptim coook silik golge gibi cikti ikinci cizgi iste o an ben hamileyim dedim aksam gosterdim hani nerde diyo cizgi goremedi bi turlu, tabi ertesi gun yine test yaptim yine silikti cizgi bizimki dalga geciyo guluyo falan neyse kisacasi adetten 1 gun sonra doktora gittik hamile oldugum netlesti iste o an cok guzeldi bizimkinin surati essekten dusmus gibiydi ama hemen havaya girdi yuruyusu falan degisti ilk denemede oldugu icin hatta kendine bi isim takti burdan yazamayacagim bisey :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…