2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

lavinia yi gören varmi kizlar..
benmi denk gelmiyorum yoksa bir kac gündür yokmu? haberi olan varmi?

:)))) haceerimm ben elif derken bizim eliften bahsettim yani ikinizede cevap veriyorum anlaminda ama virgulsuz yazdigim icin kizimin adi gibi anlasilmis ama isin en ilginci kizimin adida %95 elif olucak:))

o zaman hic bozunutya verme sen virgülü unutmamis ol kaydirigubbakcemile2

Kizlar kendinize günlük gibi bir defter yaptinizmi hic hamileliginizden bu yana ?ben bendeki bütün ultrasyon fotolarini yapistirdim, hergünü degil tabiki ama cogu günleri yaziyorum... hele ilk tekme attigi günü, sonra heyecanlanmalarimi, hastaneye kosturdugum günleri, esimle olan özel anlarimizi bebegimize dair, esimin ilk hissettigi tekmesi vs..

4D-Ultrasyon yapinca cd flnda alicam doktordan baya pahali ama cani sagolsun bebegimin onuda hatira olarak deftere eklemeyi düsünüyorum...

Bebegimizin hayatimiza katacagi güzellikten sonra benimde ona kücük bir güzelligim olsun degilmi ?

sizbercim var benim kızımın günlüğü ilk öğrendiğim gün ve ultrason ziyaretlerimizden sonra yazıyorum hatta dün yazmıştım en son tek cümle"ben sana aşık oldum,beni hiç bırakma" ydı:))))gerçek aşk bu koca da neymiş????

sibser benimde bir defterim var.
ama ultrason resimlerini yapıştırmıyuorum.
dosyasını saklıyorum kızıma ilerde hatıra olarak..
çok özel anları yazıyorum bende..

sibercim bende aynısını yapıyorum.ultrason sonuçlarını aldığım günlerde yapıştırıp yaşadıklarımı yazıyorum.herşeyin bütün ayrıntısı daha dün gibi aklımda.kanamamın 3.günü hamile olduğumu rüyamda görmüştüm.eğer görmesem aklıma hamile olduğum gelmeyecekti.

e hadin o zaman kizlar ilk günlere söyle bi geri gidelim ..
eslerinize nasil söylediniz hamile oldugunuzu..
ilk kimlere nasil söylediniz??

dökülün bakalim

e hadin o zaman kizlar ilk günlere söyle bi geri gidelim ..
eslerinize nasil söylediniz hamile oldugunuzu..
ilk kimlere nasil söylediniz??

dökülün bakalim

ben o kadar o kadar heyecanli ve saskindimki; telefonla soyleyemezdim cunki konusamiyordum.
aksamida bekleyemezdim daha saat 13.00 du.
kendi mailimden bebegim yaziyormus gibi bir mail yazmistim.
babacim merhaba diye baslayan,
ben cok sansliyim senin gibi bir babam olacagi icin.
seni simdiden cok seviyorum diye biten.

arada acar hala okur aglariz esimle, esimin cok hosuna gitmisti.
aradi maili alinca o agladi ben agladim konusamadik

basliyorum:

01.07.2008 alisverise gitmistim esimin dogum günü vardi cünkü diger gün hediye almaya cikmistim kiz kardesimle birden kasik agrilarim basladi ve hemen arabaya atlayip esimin is yerine gittim kendisi garsonluk yapiyordu hemen sagolsun chefi hemen ona izin verdi ve hastaneye gittik... Orda hamilesin ama DIS GEBELIK olabilir dediler ve diger güne terminim verdiler... Benle esim sabaha kadar agladik cünkü ztn dört ay öncesine bir bebisimiizi kaybetmistik...

02.07.2008 Esimin dogum günü ve sabah saat 7.30da randevumuz vardi hastanede gittik ve kesemiz göründü ESIME en büyük dogum günü hediyesi oldu bagirip cagirip sevinemedik ama orda sarildik birbirimize ve agladik yani anliyacaginiz ben söylemedim esime doktorlar haberini ikimize verdi ve hergün yalvardik Rabbim bu sefer bize bagisla diye ve suanda halen bizle bebegimiz insallah devamida gelir...

AY CENEM ACILDI GINE

ben sabahın 5 inde test yaptım.evde vardı.lavabodan çıkınca yatak odasına döndüm.eşimi uyandırıp söylemiştim.ilk defa uykudan bu kadar güzel bir haberle uyandım der.ama çok şaşırmıştı önce kal gelmişti adama.sabahın 5 kalk ben hamileyim dedim pat diye.sonra kendine getirmek için dürtmek zorunda kaldım.

ben hatırlamak istemiyorum çerezim çok hoş tepki almadım biliyorsunuz burnumdan getirmişti ökküzz akabinde de kanamam olmuştu(((((

evet efendim..
ben reglime bir gün kala test yaptim..
dusa girdim..ciktim.. testi unuttum...
esimde evde yok..
mutfaga gectim kahvalti hazirlamaya..
aklima geldi test kostur kostur wcye gittim.. baktim silik ikinci cizgi var.. elim ayagima dolandi..
oturdum bi güzel agladim..2 rekat sükür namazi kildim.. koyuldum kahvalti hazirlamaya..
cay demlicem.. cattle de isittigim suyun icine döktüm cayi..akil bastan uctu ya bi kere..
o arada esim geldi..masayi hazirladim..3 kisilik bi masa..esim diyo kim gelcek... dedim misafir bekliyorum.. kim dedi.. allah bilir dedim.. 9 ay 10 gün sonra burda olcak insallah dedim.. ve kocaman bi ALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH kopardi evin icinde..

öyle iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…