2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hadin kzlar sizi coH öpiverdum bebi$leri daha coH öpiverdim tabüüü..

Benim bel gine benden kopup ayri yere gidiyor ben kalkayim yerimden bi ...hadi kizimda tekme atti oda size Ba$Ba$ diyo...

ege-denizim.. ne güzel bir kerede tutmus.. bizim bacaksiz 3 ay ugrastirdi..
ve yumurtlamayi takip etmedigim ay hamis kaldim..
yani ilk 2 ay bosa kürek cekmisiz
-tatlicadiarzu-

bende ağladımsenağlamasenağlama

Kızlar bizde bebeğimiz olsun istiyorduk artık ve ilk karar verdiğimiz ay olduğu için beklemiyorduk.Adetim 5 gün geçti tatile çıkıcaz o gün kadıköye indik sabahtan işlerimizi hallettik dönerken dur test alıyım dedim ama dalgasına yani çünkü çok eminim olmadığına pembe pembe ilk adet belirtim başlamıştı ama gerisi gelmemişti.Neyse eve geldik ben baya bir süre unuttum testi yapmayı bavulları hazırlıycam hazırlamaya başlamadan yapıyım şunu dedim.Yaptım tek çizgi aaa yokmuş işte dedim içeri gittim başladım hazırlıklara sonra tekrar geldim atıyım şunu dedim unutmuştum lavabonun kenarında.Gözlerime inanamadım ikinci çizgiyi görünce o an otobüs çarpmış gibi oldum ama ikinci çizgi silikti.Eşimle birbirimize öyle içten sarıldık ki ve o an ben eşime kız olucak dedim :) Neyse biz bıraktık bavulları doğru hastanye kan testi yaptırmaya emin olmam lazım yola gidicem çünkü.Yaptırdık iki saat sonra sonuçları aldık.Druma gösterdim oda şaşırdı çünkü daha 1 ay önce kontrole gitmiştim.O da hadii bırak artık korunmayı demişti.Ben de tamam söz demiştim.:))))
Bu sefer demez mi gebelik var ama değer biraz düşük dış gebelik olabilir 72 saat sonra testi tekrarlayalım.Bende moral 0 tabi.Biz yola çıktık gittik gittiğimiz yerde o testi yaptırıp sonucunu alıp dr a haber verene kadar geçen zaman ömür gibiydi.Sonucu söylememe gerek yok sanırım ....

Benim adet günüm gecikmemişti henüz. 2 haziran SAT. Haziranın son haftasında rahmimi tutup döndürüyorlar gibi geliyordu bana ve bu duyguyu hayatımda ilk kez hissediyorum diyordum... Aynı zamanlarda mide bulantım başlamıştı. Eşim dalga geçiyordu benimle, sen kendini hamile sanmaya başladın diye. neyse bunlar böyle devam ederken 30 haziran günü işyerinde bayıldım. Tansiyon falan herşey normal ama ben kendime gelemiyorum bir türlü. Eşimi arayıp çağırdılar gelip beni alsın diye. Giderken de kulağıma, sen bir test yap dediler. Eşim beni işten aldı, eve götürüyor arabada soruyor durmadan, ne oldu neyin var diye... Dedim şu eczanenin önünde dur. Gebeliği erken gösteren pahalı testlerden aldım bir tane. Çünkü 2 Haziran SAT ve günlerden 30 Haziran, gecikme falan yok yani... Üstelik ben 3 gün önce test alıp yapmışım ve negatif çıkmış. Neyse aldık testi geldik eve. Daha taşınalı 5 gün falan olmuştu, eşim mutfakta koli açıyor, ben dururmuyum hemen banyoda testi yaptım, baktım çift çizgi avazım çıktığı kadar bağırdım, koridora fırladım öyleki çamaşırımı bile toplamamışım sırnaşık şey Eşim koşup mutfaktan geldi. ben koridorun ortasında, külodum ayak bileklerimde elimde testle bakıyorum. Ne dese beğenirsiniz; balkondan aşağı düşen sen miydin???!!! Ben öyle bağırdım ki, biri aşağı düştü sanmış. Sonra da bana öyle sormuş. Sonra elimdeki testi gösterdiğimde anlamadı, prospektüsü okutup 2 çizginin ne anlama geldiğini anlatmak zorunda kaldım. Tamam dedi, mutfağa işinin başına geri döndü. 5 dakika sonra döndü bana sarıldı ben baba oluyorum diye bağırmaya başladı. Böle işte... Hala söyler bir romantik veremedin şu haberi bana, yüreğime indirdin diye... klava:klava:klava:

**Bu arada ben de spiralimi çıkarttığımın ertesi günü hamile kaldım kızlar :) Yani herhalde hazırda bekliyomuş, üstüme ceket atılsa hamile kalacakmışım diyorum şimdi...

Son düzenleyen: Moderatör:
adacyo.. isyerindeyim.. yanliz degilim.. aman allahim.. güldüm.. sustum yine güldüm.. herkes bana bakiyor.. alacagin olsun..
hala gülüyorum

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
bende yazayım....
bizim denememizin 2. ayıydı..1.ay tam da yumurtlama döneminde babamın ameliyatı çıktı yarım yamalak bişeyler olmuştu o ara:roflol:ama o ay psikolojikmidir nedir..adetim tam 9 gün gecikti ve biz dedik kesin hamileydim..test aldık negatif falan çıkmıştı..kantesti yaptırdık negatif çıktı çok üzülmüştüm..neyse gelelim 2. aya....2.ayda 3 gün gecikti ama biz hiç beklemiyoruz..geçen aydan 9 günü yiyince bundada psikolojik dedik..eşim test almış gelmiş..ben denedim anında çift çizgi çıktı..bu banyonun kapısını zorluyor göreceğim diye:mymeka:...oysa benim ne hayallerim vardı süpriz yapacaktım...o an negatif deyip üzerinde durmayacaktım ama adam rahat bırakmadı...2.çizgiyi gördü...gözler doldu nasıl kahkaha atıyor ama aşkım buneee diye...
ertesi gün kan testi yaptırdık..sonucu elimize alır almaz aptal bir sırtma suratımızda...çıktık ben hönk hönk ağlıyorum....sonra yimeee götürdü beni...ben bir lavaboya gideyim dedi..gitti gelmez gitti gelmez...delirdim artık gidip wc nin kapısına dayanacağım restoranda...sonra benimki bir geldiiii elinde 1 demet gül...üstünde de...süper ikili sizi çok ama çok seviyorum:asigim::asigim:
akşam da eve gelince yine ağlaya ağlaya şükür namazı kıldım..üstüne yasin okudum hayırlı evlat olsun diye bol bol dua ettim...

adacyo.. isyerindeyim.. yanliz degilim.. aman allahim.. güldüm.. sustum yine güldüm.. herkes bana bakiyor.. alacagin olsun..
hala gülüyorum

ayy bende öyleyim..dyecekler bu kız niye gülüyor diye..ama tutamıyom kendimi...:roflol::roflol:

adacyo çok güldüm....donunu toplamamana....hahahaha..demeke ayak bileklerinde he allah iyiliğini versin emi:roflol::roflol::roflol:
kızım onu bari çekip öyle baksaydın testekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hala gülüyorum

ayy çok utandım şimdi... ne biliyim konuşur gibi yazdım işte... :roflol:

Kızlar bu arada bişey sormak istiyorum. Gebe bir arkadaşım var, bizlerle parall gidiyor. Kabızlık sorunu olmadığı halde hemoroid sıkıntısı tekrar baş göstermiş ve oturmakta dahi güçlük çekiyormuş. Ben de dedim kızlara bir sorayım. Bu duruma çare bulan var mı aranızda, ne tavsiye edersiniz?

Hemn ben seviçten ne yaptığımı biliyor muyum, canım!!! Niye öyle diyorsunuz?
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

simdiye kadar okudugum duydugum en komik en tuhaf müjde verme hali ...
aklima geldikce kikirdiyorum
:roflol::roflol:

Konu değiştirmek gibi olmasın, bu arada hemoroidle ilgili soruma da ccevabı olan varsa acil yardım bekliyoruz. Arkadaşım oturamıyor, ayakta bizden çözüm bekliyor, bilginize. :)

slm kızlar uzun zamandır yaktum.

dun kont vardı bebişte bende iiii yiz...sayfaları okuyamadım.bugun bebiş için bira alış veriş yaptık bana kıyafet aldım olmuyolr artık bi mavi buz rengi çok şirin ama bi tulum aldım.bide elbise...en azından daha rahat.bakalım bayramdan sonrada sleeper ımızı annanemize aldırcaz.sizlerde bi yaramazlık yoktur umarım hepinizi çok özledim.hepinizi öpüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…