2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bebeğin beyin gelişimi için çok önemli bende perşembe dr a gidicem ne alıyım diye sorucam.Dra sormadan kullanmayın diyolar yanlız bilginiz olsun...

hadin kzlar kendinize iyi bakin yarin görüsürük...

öptüm bebisleri ... Insallah hepsi saglikli bir sekilde büyümeye devam eder...

rehavetçim doğumgünün kutlu olsun

sibsercim iltihab belirtilerin neydi arada benimde karnımda ve kasığımda da ğrı oluyorda onun için sordum çok geçmiş olsun

dusumu aldim nasil rahatladim vede mayistim anlatamam kedi gibiyim su an :)) bu arada sol gogsumden su geldi cok acayip bi duygu ya bi deniyim bisey gelcekmi bakalim dedim geldi ama sagdan gelmedi.
ay benimde sütyen beyaz oluyor kurumuş oluyor hergün var 1damla kadar
herkes gitti mi yaw? Ben mamamı pişirdim yedim; hepiniz için... :))) Şimdi karnım tok, hamurları da yuttum nasıl ağırlık geldi anlatamam... :))
afiyet olsun
mutlu yıllar doğumgünün kutlu olsun
hadin kzlar kendinize iyi bakin yarin görüsürük...

öptüm bebisleri ... Insallah hepsi saglikli bir sekilde büyümeye devam eder...

amin canım hepimizinki inşallah

kızlar ben biraz kaçayım, yemekteyiz programını izlicem... Akşam girerim yine, öpüyorum hepinizi...

dogum günün kutluolsun.yeni yasin sana mutluluk huzur getirsin.

slm kizlar hastaneden ciktim bugün kac gündür hastanedeydim...

gecmis olsun canim.

oh oh bugün hep yiyeceklerden bahedilmis.ben de uzun süredir canimin istedigi birsey vardi söylemiyodum.söleyecem iste:dilcikar: tantuni.:a015: ama burda bulmam imkansiz.türkiyedekiler yiyebilir ne güzel.

ilik su dami yasak??
e banyoyu nasil yapcaz ya?? soguk suylami??
:uhm:

hay elimi essek arisi sokaydida yazmayaydim.. benneyaptımkiama ögrenmis olduk..
dünürüm sen uyma bana.. git fizik tedavine -tatlicadiarzu-

kiz damadina biran once kavusmak istiyorsun sen galiba:roflol: sicak su torbasi yapip sirtima koyuyorum cok iyi geliyor, bugun doktora sordum sakincasi varmi diye yok dedi, beni korkuttular erken dogum yaparsin felan diye dedim, her duyduguna inanma dedi, sirtina sicak koyabilirsin dedi

oh oh bugün hep yiyeceklerden bahedilmis.ben de uzun süredir canimin istedigi birsey vardi söylemiyodum.söleyecem iste:dilcikar: tantuni.:a015: ama burda bulmam imkansiz.türkiyedekiler yiyebilir ne güzel.

tam aynisi olmasa bile.. hani arap ekmekleri var ya canim.. onlardan al.. kavur eti soganla biberle.. tantuni niyetine ye cokacimcoook

sakinilan göze cöp girer misali benimki..
ben cok rahatim.. ondan galiba ya.. ayda bi kere suyada yatiyorum.. kolamida iciyorum (ki dün doktora sorduk.. tek zarari reflü dedi, o da sükür bende yok)
biraz vurdum duymazim.. ama cok sükür hersey yolunda.. :Saruboceq:
sen yinede doktorun dediginden cikma aman
kaydirigubbakcemile3

tam aynisi olmasa bile.. hani arap ekmekleri var ya canim.. onlardan al.. kavur eti soganla biberle.. tantuni niyetine ye cokacimcoook

degisik yöntemler denedim canim ama nedense ayni tadi vermiyo birtürlü.birde benim sürekli yedigim biryer vardi oranin disinda da yemezdim.neyse artik izine gidince yerim bol bol.bugünkü yazilari okudukca aciktim iyice.

degisik yöntemler denedim canim ama nedense ayni tadi vermiyo birtürlü.birde benim sürekli yedigim biryer vardi oranin disinda da yemezdim.neyse artik izine gidince yerim bol bol.bugünkü yazilari okudukca aciktim iyice.

hep öyle zaten.. biseyin tadini begeniriz.. kendimiz yapmaya kalkariz ama aklimizda bi tat varya bi kere.. imkani yok tutmaz..

böcük sagolsun kumpirden bahsetmis.. benimde o gözümün önünde dönüyor.. yarina ismarladim bakalim kocise
cokacimcoook

seneye oglusunla gidersin iste insallah ..
öyle düsün ve heyecanlan
hihoyyyt

cnm zaten annm gelecek doguma ins onunla beraber dönücez yine türkiyeye mevlütünü falan orada yapicaz ins arda´m in ..

zaten ben bu konuda cok sansliyim cok sukur fazla özlem cekmiyorum aileme ve ülkeme 4 ayda bir oradayim ama her ne olursa olsun insan yine de cok üzülüyo...

adiyla büyüsün oglun..
4ayda birde gidiyormussun.. tam özlemin deprestiginde ordasin desene, ne güzel
:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…