kızlar yaaa omega 3 hapı ne kdar yararlı bileniniz varmı benim doktara sordum balık yemiyorsan iç dedi tiksinmiyorum fakat balık buraya gelmiyooo en son 1 ay önce yemiştim sizce almalıyım dimi içeniniz varsa bilgi verebilirmi
doktorum havuz veya deniz icin bana tampon tavsiye etmisti..
zeytin yagina banip kullanacakmisim.. tipa görevi görecek .. :roflol:
hadin kzlar kendinize iyi bakin yarin görüsürük...
öptüm bebisleri ... Insallah hepsi saglikli bir sekilde büyümeye devam eder...
ay benimde sütyen beyaz oluyor kurumuş oluyor hergün var 1damla kadardusumu aldim nasil rahatladim vede mayistim anlatamam kedi gibiyim su an :)) bu arada sol gogsumden su geldi cok acayip bi duygu ya bi deniyim bisey gelcekmi bakalim dedim geldi ama sagdan gelmedi.
afiyet olsunherkes gitti mi yaw? Ben mamamı pişirdim yedim; hepiniz için... :))) Şimdi karnım tok, hamurları da yuttum nasıl ağırlık geldi anlatamam... :))
mutlu yıllar doğumgünün kutlu olsunkızlar bende birazdan duş alacağım ve akşam için hazırlanacağım..saçlarımı falan yapmam lazım..bugün doğum günümde..kocacım yimeee götürcekmiş...hadi öptüm sizi..bebişlere ve kendinize iyi bakın
hadin kzlar kendinize iyi bakin yarin görüsürük...
öptüm bebisleri ... Insallah hepsi saglikli bir sekilde büyümeye devam eder...
kızlar ben biraz kaçayım, yemekteyiz programını izlicem... Akşam girerim yine, öpüyorum hepinizi...
dogum günün kutluolsun.yeni yasin sana mutluluk huzur getirsin.kızlar bende birazdan duş alacağım ve akşam için hazırlanacağım..saçlarımı falan yapmam lazım..bugün doğum günümde..kocacım yimeee götürcekmiş...hadi öptüm sizi..bebişlere ve kendinize iyi bakın
slm kizlar hastaneden ciktim bugün kac gündür hastanedeydim...
ilik su dami yasak??
e banyoyu nasil yapcaz ya?? soguk suylami??:uhm:
hay elimi essek arisi sokaydida yazmayaydim.. benneyaptımkiama ögrenmis olduk..
dünürüm sen uyma bana.. git fizik tedavine -tatlicadiarzu-
oh oh bugün hep yiyeceklerden bahedilmis.ben de uzun süredir canimin istedigi birsey vardi söylemiyodum.söleyecem iste:dilcikar: tantuni.:a015: ama burda bulmam imkansiz.türkiyedekiler yiyebilir ne güzel.
kiz damadina biran once kavusmak istiyorsun sen galiba:roflol: sicak su torbasi yapip sirtima koyuyorum cok iyi geliyor, bugun doktora sordum sakincasi varmi diye yok dedi, beni korkuttular erken dogum yaparsin felan diye dedim, her duyduguna inanma dedi, sirtina sicak koyabilirsin dedi
hosgeldin sefalar getirdin..
hos.. memlekteinden buraya gelmek pekgüzel bi duygu olmuyo ama.. neyse.. :bbo:
tam aynisi olmasa bile.. hani arap ekmekleri var ya canim.. onlardan al.. kavur eti soganla biberle.. tantuni niyetine ye cokacimcoook
degisik yöntemler denedim canim ama nedense ayni tadi vermiyo birtürlü.birde benim sürekli yedigim biryer vardi oranin disinda da yemezdim.neyse artik izine gidince yerim bol bol.bugünkü yazilari okudukca aciktim iyice.
hosbulduk cnm benim...
evet aynen öyle insan cok kötü oluyo ama napcen iste
seneye oglusunla gidersin iste insallah ..
öyle düsün ve heyecanlan hihoyyyt
cnm zaten annm gelecek doguma ins onunla beraber dönücez yine türkiyeye mevlütünü falan orada yapicaz ins arda´m in ..
zaten ben bu konuda cok sansliyim cok sukur fazla özlem cekmiyorum aileme ve ülkeme 4 ayda bir oradayim ama her ne olursa olsun insan yine de cok üzülüyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?