2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dünürüm desene ne umduk ne bulduk..
insallah iyi gelir canim ya.. bel agrin varsa bana doktorum yüzme tavsiye etmisti.. ilik suda.. eger öyle bi imkanin varsa?

senağlamasenağlama
Hoşgeldin... Nasılsın şimdi? Hediyelerini açıp bitirebildin mi oğluşunla birlikte?

Hosbulduk cnm ?! Özlendim mi ? Ne hediyesi cnm ya can derdindeydik... Sana anlattim ya hani cuma gece konustuk agrilarim felan var erken sancilar olabilir demistim ogün hastaneye kaldirildim Rahmimde intihap buldular ve asagi dogru inme varmis üstüne birde erken sancilar öldüm bittim hergün serum yemekten maf oldum...
Bütün kontrolleri yaptilar, can derdinden annem,babam,kardeslerim,ESIM hergün sabah aksam yanimdan ayrilmadilar hediye fln degil agzimi acip yemek yiyemiyordum dogru dürüst.. Doktor herhangi kücük bir sinir veya üzüntüde acilma olabilir cok dikkatli ol dedi...

doktorlara birsürü sorular sordum bilmek istedikleriniz varsa söyleyin.. belki sorduklarim sorular arasindaydi ?

hastanede olmamin tek güzel yani : HERGÜN BEBEGIMIN KALB ATISLARINI DINLEDIM...

eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiif.. huhuuuuuuuuuuu.. röntengencilik yapma... yaz biseyler.. biliyorum ordasinkaydirigubbakcemile3

valla canim ne bileyim, herseye umut bagliyorum, belki iyi gelir diye, iskence gibi bu agri, insanin hayatini zehir ediyor ya, az once isverenimi aradim ise gelemiycemi soyledim, pazartesiye kadar dinlen iyi olursan gelirsin diyo, avcunu yalarkaydirigubbakcemile3,

gelmis gecmis olsun sibser..
simdi nasilsin canim.. benimkide soru.. hastaneden ciktgina göre herhangi bi sorun kalmamistir insallah

dünürüm desene ne umduk ne bulduk..
insallah iyi gelir canim ya.. bel agrin varsa bana doktorum yüzme tavsiye etmisti.. ilik suda.. eger öyle bi imkanin varsa?

valla sorma dunurum ya, ben ovalanicam diye sevinirken , kadin belimi kirmaya calisti, yuzme imkanim varda ben pek hoslanmiyorum havuzdan denizden felan cinsim biraz:roflol:

eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiif.. huhuuuuuuuuuuu.. röntengencilik yapma... yaz biseyler.. biliyorum ordasinkaydirigubbakcemile3

Hacerim daha okumayi ancak bitirdik, geldik yazicaz catlama kaydirigubbakcemile3
sekerler rehavetcim oncelikle dogum gunun kutlu olsun bebemmm
allah huzurlu yaslar versin saglikla.

Sibser gecmis olsun yawrum yaa, noldu hic haberimiz olmadi senden iyimisin simdi?
Ya benim bi sorum var, gerci aksam hastaneye baska bi isicin ugrayinca doktoruma sorucamda, bacaklarimin ust kisminda, genital bolgede filan agri degilde boyle kas yorgunlugu olur ya, o tarz birsey oluyor bende.
hani cok spor yaparsinda kolunu kaldiramazsin kas agrisindan. onun gibi.
bu neki yaa benneyaptımki

gelmis gecmis olsun sibser..
simdi nasilsin canim.. benimkide soru.. hastaneden ciktgina göre herhangi bi sorun kalmamistir insallah

tsk ederim cerezcim ... sorun kalmadi degil yani intihap gitti ama sinir ve stressden uzak durmaliyim ve günde en fazla yarim saat ayakta durabilirim hep uzanmaliyim/yatmaliyim...

cok korktum kizlar ALLAH hic birinize göstermesin... Insan bebegini kaybedecek diye cok korkuyor... doktor birde demezmi bir hafta daha gecikseydiniz intihap büyüyebilir ve cocugunuzu kaybedebilirdiniz diye DONK diye kaldim orda... hem üzülemezsin dediler hemde üzdüler aglamaktan maf oldum... simdi ayakta kalabilecegim yarim saatimi size ayiriyorum birazdan gine uzanmaliyim...

Özlettin vallahi kendini... Ben senin hastaneye kaldırılmandan itibaren hatırlıyorum. Sanırım üşütmüştün ve öksürmekten biraz açılma olmuştu değil mi? Bebişin kalp atışlarında o zaman da bahsetmiştin.. yanılmıyorsam sen hastanede kalırken doğumgünündü ve bebişinin de tekmeler atarak bir hediye de kendisine istediğinden bahsetmiştin... Onun için dediydim, hediyelerini açtın mı diye... Aslından ne kadar çok konuyu soruyoruz burda birbirimize ama sen böyle sorun deyince benim aklıma bişi gelmedi... Yeniden aramıza katıldığına sevndim. a.s.

yat uzan dinlen sen bol bol canim..ve üzme kendini..hic düsünme olanlari.. önemli olan suan icin ikinizinde iyi olmasi.. gecti gitti hersey..
:teselli:

cnm bendede o agrilar var ve doktor bebegin basinin asagi dogru geldigini yani benim kiz suanda basiyla asagi bakiyor o yüzden artik yürümeler, gezmelerimiz, oturmalarimiz daha zorlasabilir.. Migde eksimesi icinde cok uzanmali fazla oturmamaliymisiz cünkü bebek yukari dogru bastiriyormus ztn migdeyi.. ayy deliler almanca anlattilar cevirebildigim kadarini anlatiyorum.. Sesim gitti birde hastanede okadar serumdan, stressten aglamaktan ses mes yok birde ona extra ilac yazacaklardi istemedim.. ama birsürü ilac yazdilar magnesium, sancilarim olmasin diye bir ilac daha, sonra intihap icin fln filan...

O avucunu yalayadursun, sen de ev hanımlığına hızlıca terfi etmek istiyorsun besbelli... Valla ne yalan söyleyim, plansız şekilde işsiz kalmanın haricinde evde oturmak çok iyi geldi... Herkes sıkılırsın diyordu daha bir gün bile sıkılmadım... :sm_cool::sm_cool:

nazan.. tamam yüzmeye gitme.. o zaman evde küveti sicak (aman fazla sicak olmasin.. tansiyonun cikar mazallah) suyla doldur .. uzan icine.. sicak su yumusatiyo kaslari.. rahatlarsin azicik..

sonrada atrik nasi uzanabiliyorsan uzan.. esin sana bi güzel masaj yapsin..

Olmaz olmaz!!! Bizim oturarak yıkanmamız yasak... klava:klava:
Hele de ılığın üstünde sıcak suyun içine oturmak erken doğumu tetikliyor kızlar, AMANNN diyim!!! Hamam ve türevleri yasak hamilelere unuttunuz mu? Masaj da ancak yan yatılan durumda yapılırsa izin veriliyor...

KIZLAR bunu sormayi unutmadim: Küveti doldurup sicak su azda cokta sicak olsa icine uzanmak YASAK dusunuzu alin elinize krem, vucüt yagi fln esiniz masaj yapsin ama sakin küveti doldurup uzanmayin cünkü su icinde heleki sicak su icinde ERKEN SANCILAR daha erken geliyor heleki bu haftalarimizda vücudumuz alistirma yapiyormus... DOKTOR kesinlikle yapma dedi ama ginede sizin icin daha iyi olani siz bilirsinz

ilik su dami yasak??
e banyoyu nasil yapcaz ya?? soguk suylami??
:uhm:

hay elimi essek arisi sokaydida yazmayaydim.. benneyaptımkiama ögrenmis olduk..
dünürüm sen uyma bana.. git fizik tedavine -tatlicadiarzu-

ilik su dami yasak??
e banyoyu nasil yapcaz ya?? soguk suylami??:uhm:

dünürüm sen uyma bana.. git fizik tedavine -tatlicadiarzu-

Çok sıcak olmayan ama sıcak suyla yıkancaz, ılığın üzerinde sıcaklıkta olan hiçbir suya oturmayacaz... atta mümkünse havuza değil denize girecez, çünkü havuzda da enfeksiyon kapma riski var... Ayakta yıkanırken sıcak su kullanbiliyoruz yani.. :))

doktorum havuz veya deniz icin bana tampon tavsiye etmisti..
zeytin yagina banip kullanacakmisim.. tipa görevi görecek ..
:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…