Hoşgeldin... Nasılsın şimdi? Hediyelerini açıp bitirebildin mi oğluşunla birlikte?
Canım benim, faydalı olur inşallah. Keşke sen gitmeden önce konuşsaymışız biraz, en azından masaj falan gibi pembe hayaller kurmanı engellerdik... kaydirigubbakcemile3
Ben bacaklarımın arasına yastık koyarak yatıyordum hep ama birkaç gündür o yastığı safdışı bıraktım biraz daha rahat ettim. Bir dene istersen...
Hoşgeldin... Nasılsın şimdi? Hediyelerini açıp bitirebildin mi oğluşunla birlikte?
dünürüm desene ne umduk ne bulduk..
insallah iyi gelir canim ya.. bel agrin varsa bana doktorum yüzme tavsiye etmisti.. ilik suda.. eger öyle bi imkanin varsa?
eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiif.. huhuuuuuuuuuuu.. röntengencilik yapma... yaz biseyler.. biliyorum ordasinkaydirigubbakcemile3
gelmis gecmis olsun sibser..
simdi nasilsin canim.. benimkide soru.. hastaneden ciktgina göre herhangi bi sorun kalmamistir insallah
senağlamasenağlama
Hosbulduk cnm ?! Özlendim mi ? Ne hediyesi cnm ya can derdindeydik... Sana anlattim ya hani cuma gece konustuk agrilarim felan var erken sancilar olabilir demistim ogün hastaneye kaldirildim Rahmimde intihap buldular ve asagi dogru inme varmis üstüne birde erken sancilar öldüm bittim hergün serum yemekten maf oldum...
Bütün kontrolleri yaptilar, can derdinden annem,babam,kardeslerim,ESIM hergün sabah aksam yanimdan ayrilmadilar hediye fln degil agzimi acip yemek yiyemiyordum dogru dürüst.. Doktor herhangi kücük bir sinir veya üzüntüde acilma olabilir cok dikkatli ol dedi...
doktorlara birsürü sorular sordum bilmek istedikleriniz varsa söyleyin.. belki sorduklarim sorular arasindaydi ?
hastanede olmamin tek güzel yani : HERGÜN BEBEGIMIN KALB ATISLARINI DINLEDIM...
kızlar bende birazdan duş alacağım ve akşam için hazırlanacağım..saçlarımı falan yapmam lazım..bugün doğum günümde..kocacım yimeee götürcekmiş...hadi öptüm sizi..bebişlere ve kendinize iyi bakın
tsk ederim cerezcim ... sorun kalmadi degil yani intihap gitti ama sinir ve stressden uzak durmaliyim ve günde en fazla yarim saat ayakta durabilirim hep uzanmaliyim/yatmaliyim...
cok korktum kizlar ALLAH hic birinize göstermesin... Insan bebegini kaybedecek diye cok korkuyor... doktor birde demezmi bir hafta daha gecikseydiniz intihap büyüyebilir ve cocugunuzu kaybedebilirdiniz diye DONK diye kaldim orda... hem üzülemezsin dediler hemde üzdüler aglamaktan maf oldum... simdi ayakta kalabilecegim yarim saatimi size ayiriyorum birazdan gine uzanmaliyim...
Hacerim daha okumayi ancak bitirdik, geldik yazicaz catlama kaydirigubbakcemile3
sekerler rehavetcim oncelikle dogum gunun kutlu olsun bebemmm
allah huzurlu yaslar versin saglikla.
Sibser gecmis olsun yawrum yaa, noldu hic haberimiz olmadi senden iyimisin simdi?
Ya benim bi sorum var, gerci aksam hastaneye baska bi isicin ugrayinca doktoruma sorucamda, bacaklarimin ust kisminda, genital bolgede filan agri degilde boyle kas yorgunlugu olur ya, o tarz birsey oluyor bende.
hani cok spor yaparsinda kolunu kaldiramazsin kas agrisindan. onun gibi.
bu neki yaa benneyaptımki
valla canim ne bileyim, herseye umut bagliyorum, belki iyi gelir diye, iskence gibi bu agri, insanin hayatini zehir ediyor ya, az once isverenimi aradim ise gelemiycemi soyledim, pazartesiye kadar dinlen iyi olursan gelirsin diyo, avcunu yalarkaydirigubbakcemile3,
Hacerim daha okumayi ancak bitirdik, geldik yazicaz catlama kaydirigubbakcemile3
i
nazan.. tamam yüzmeye gitme.. o zaman evde küveti sicak (aman fazla sicak olmasin.. tansiyonun cikar mazallah) suyla doldur .. uzan icine.. sicak su yumusatiyo kaslari.. rahatlarsin azicik..
sonrada atrik nasi uzanabiliyorsan uzan.. esin sana bi güzel masaj yapsin..
Olmaz olmaz!!! Bizim oturarak yıkanmamız yasak...klava: klava:
Hele de ılığın üstünde sıcak suyun içine oturmak erken doğumu tetikliyor kızlar, AMANNN diyim!!! Hamam ve türevleri yasak hamilelere unuttunuz mu? Masaj da ancak yan yatılan durumda yapılırsa izin veriliyor...
ilik su dami yasak??
e banyoyu nasil yapcaz ya?? soguk suylami??:uhm:
dünürüm sen uyma bana.. git fizik tedavine -tatlicadiarzu-
Çok sıcak olmayan ama sıcak suyla yıkancaz, ılığın üzerinde sıcaklıkta olan hiçbir suya oturmayacaz... atta mümkünse havuza değil denize girecez, çünkü havuzda da enfeksiyon kapma riski var... Ayakta yıkanırken sıcak su kullanbiliyoruz yani.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?