kizlar oglen yemegine davet edildim kocis tarafindan 1 bucuk gibi kocisle carsida buluscaz daha 2 saat var ama ben bi dus alayim biraz susleneyim aksama gorusuruz gerci ben yine bakarim arada gidene kadar:))
Bu arada ben de hile yaptım, baktım hamur bir türlü mayalanmıyor, ben de fırını ısıtıp içine koydum... kaydirigubbakcemile3 Eee artık mayalanır herhalde...
sabirsizlandin yani kaydirigubbakcemile3
hadi kolay gelsin.. sende bizim yerimizede ye cokacimcoook
merhabalar güzel anneler nasilsiniz bakalim
hosgeldin canim..
tekme tokat yuvarlaniyoruz iste elimiz karnimizda..:CüvCüv:
sen nasilsin
a.s. bende cok iyiym cnm saol..bizde dün geldik, ev isi falan onlarla ugrastim..bi girim bakim napiyolar dedim
herkes gitti mi yaw? Ben mamamı pişirdim yedim; hepiniz için... :))) Şimdi karnım tok, hamurları da yuttum nasıl ağırlık geldi anlatamam... :))
kızlar bende birazdan duş alacağım ve akşam için hazırlanacağım..saçlarımı falan yapmam lazım..bugün doğum günümde..kocacım yimeee götürcekmiş...hadi öptüm sizi..bebişlere ve kendinize iyi bakın
kızlar bende birazdan duş alacağım ve akşam için hazırlanacağım..saçlarımı falan yapmam lazım..bugün doğum günümde..kocacım yimeee götürcekmiş...hadi öptüm sizi..bebişlere ve kendinize iyi bakın
ben burdayim ..
sen benim yerimede yedin ama ben hala acim benneyaptımki cokacimcoook
afiyet bal seker olsun yarasini bebeye
bende tavsan gibi havuc yiyorum.. icim disim havuc oldu.. ama gözüm doymadi kaydirigubbakcemile3
kizlar bugun fizik tedavim basladi, kadin bir hareketler yaptirdi bas bas bagirtti beni yahu, bende masaj yapacak diye bekliyordumo iyice kirdi belimi, hareket yapmam lazimmis, yuruyus yapmam lazimmis, egilip kalkmama oturmama yatmama dikkat etmem lazimmis, yatarken ayaklarinin arasina yastik koy felan dedi, bakalim 2 gun sonra tekrar var faydasi olcakmi
slm kizlar hastaneden ciktim bugün kac gündür hastanedeydim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?