2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar oglen yemegine davet edildim kocis tarafindan 1 bucuk gibi kocisle carsida buluscaz daha 2 saat var ama ben bi dus alayim biraz susleneyim aksama gorusuruz gerci ben yine bakarim arada gidene kadar:))

Ohh afiyet olsun, bizim yerimize de ye... Rahat bişeyler giy de rahat rahat yiyebilesin. sırnaşık şeysırnaşık şey

Bu arada ben de hile yaptım, baktım hamur bir türlü mayalanmıyor, ben de fırını ısıtıp içine koydum... kaydirigubbakcemile3 Eee artık mayalanır herhalde...

Bu arada ben de hile yaptım, baktım hamur bir türlü mayalanmıyor, ben de fırını ısıtıp içine koydum... kaydirigubbakcemile3 Eee artık mayalanır herhalde...

sabirsizlandin yani kaydirigubbakcemile3
hadi kolay gelsin.. sende bizim yerimizede ye
cokacimcoook

sabirsizlandin yani kaydirigubbakcemile3
hadi kolay gelsin.. sende bizim yerimizede ye cokacimcoook

Evet yaaa, napıyım ama çok açım...
Şimdi hazır buna kalkışmışken başka bişey yiyip şişmeyim dedim...
Hepinizin yerine yicem canım... :))

rabiş nerelerde kızlar.göreniniz varmı?
rabişim gelde görüşelim güzel bacım..bu hafta müsaitsen halledelim şu işi:Şeniz:

dusumu aldim nasil rahatladim vede mayistim anlatamam kedi gibiyim su an :)) bu arada sol gogsumden su geldi cok acayip bi duygu ya bi deniyim bisey gelcekmi bakalim dedim geldi ama sagdan gelmedi.

herkes gitti mi yaw? Ben mamamı pişirdim yedim; hepiniz için... :))) Şimdi karnım tok, hamurları da yuttum nasıl ağırlık geldi anlatamam... :))

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bende birazdan duş alacağım ve akşam için hazırlanacağım..saçlarımı falan yapmam lazım..bugün doğum günümde..kocacım yimeee götürcekmiş...hadi öptüm sizi..bebişlere ve kendinize iyi bakın

herkes gitti mi yaw? Ben mamamı pişirdim yedim; hepiniz için... :))) Şimdi karnım tok, hamurları da yuttum nasıl ağırlık geldi anlatamam... :))

ben burdayim ..
sen benim yerimede yedin ama ben hala acim benneyaptımki cokacimcoook
afiyet bal seker olsun yarasini bebeye

bende tavsan gibi havuc yiyorum.. icim disim havuc oldu.. ama gözüm doymadi kaydirigubbakcemile3

dogum günün kutlu olsun..
kizinla, esinle ve ailenle uzun mutlu huzurlu bi ömrüm olsun insallah
:1hug::1hug::1hug::hooray:

internetsizlikten giremez oldum ama hala burdayım,herkes gibi sabırsızlıkla martın gelmesini bekliyorum...:)) bikaç gündür bebişin hareketleri çok yavaşladı,sürekli tekme tokat yiyordum,aşırı hareketliydi ama 2 gündür nerdeyse hiç vurmadı...tedirginim,doktora gitsemmi sizce......((((((((

canim mutlu yillar, dogum gunun kutlu olsun, Allah nice saglikli, uzun omurler versin inslh

Caım doğum günün kutlu olsun, bir dahakine bebişiniz de sizinle olur inşallah. İyi eğlenceler.
ben burdayim ..
sen benim yerimede yedin ama ben hala acim benneyaptımki cokacimcoook
afiyet bal seker olsun yarasini bebeye

bende tavsan gibi havuc yiyorum.. icim disim havuc oldu.. ama gözüm doymadi kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim canım.
Ohh afiyet olsun sana da.. Benim öyle deli gibi tükettiğim tuzlanmış limon ve acılı şalgam suyu olaym vardı... Limonu yemeyi bıraktım ama şu an koca bir şişee şalgam suyunu başıma dikip bir nefeste içebilirim :)))) ben de ne oburum yaa.... Sadece havuç kelimesini etmenle, feci tok olduğum halde yine yiyecek içecek bişeyler düşünmeye başladım. Allah sonumu hayr etsin.

kizlar bugun fizik tedavim basladi, kadin bir hareketler yaptirdi bas bas bagirtti beni yahu, bende masaj yapacak diye bekliyordumo iyice kirdi belimi, hareket yapmam lazimmis, yuruyus yapmam lazimmis, egilip kalkmama oturmama yatmama dikkat etmem lazimmis, yatarken ayaklarinin arasina yastik koy felan dedi, bakalim 2 gun sonra tekrar var faydasi olcakmi

doğum günün kutlu olsun..sağlıklı huzurlu bir ömür dilerim:1hug:

Canım benim, faydalı olur inşallah. Keşke sen gitmeden önce konuşsaymışız biraz, en azından masaj falan gibi pembe hayaller kurmanı engellerdik... kaydirigubbakcemile3
Ben bacaklarımın arasına yastık koyarak yatıyordum hep ama birkaç gündür o yastığı safdışı bıraktım biraz daha rahat ettim. Bir dene istersen...
slm kizlar hastaneden ciktim bugün kac gündür hastanedeydim...

Hoşgeldin... Nasılsın şimdi? Hediyelerini açıp bitirebildin mi oğluşunla birlikte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…