2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kimsecikler kalmadi.. bende tüydüm..
yarin seker yüklememiz var.. sabah 8de.. 300mllik.. 2 saat doktorda durcakmisim..
yarin görüsürüz insallah.. öpüyruz hepinizi

selam kızlar,
rehavetcim doğum günü kutlu olsun. çoooook mutlu ol senelerce.
sibsercim geçmiş olsun. tekrarını yaşatmasın allahım.
tebessümcüm kızın uğur getirsin. nazlııı ne çok naza çekti kendini fıstık.
kardelen aramıza hoşgeldin. bebeğin hayırla gelsin.
adacyo kısaca fenci diyebilrsin tatlım adım : damla

bu arada enelcim geçmiş olsun yaşadığın şeyler gerçekten pişmiş tavuğun başına gelmez. bende ugün sınıfta çileden çıktım 8. sınıf öğrencileri küfürlü konuşup duruyorlar saygısızlar. delirdim valla.

bugün ilkyardım semineri almaya başladım çok güzel bişey yaa.

cok ama cok merak ettm seni nerede dedimya bisimi oldu ne oldu hic yok meydanda ohh geldin sonunda özlettin kendini valla

ayyyyy cnm benim yaaa cok ama cok mutlu oldum bebginin cinsiyetini ögrendigine bak sen hatuna ya amma nazli hee benimkindn daha beter cikti..yavrumya saglikli sihatli alirsin ins cnm bebegini kucagina

bu arada benimki kiz degil erkekmis söylemismiydim sana cnm soklardayim valla

ee nasil gördün beni rüyanda

canım arkadaşımın kısaldığı için erken doğum riski vardı rapor aldı evde şimdi. kısalınca risk olduğunu biliyorumda ne kadar olmalı bilmiyorum.

banada doktor biraz kısa dedi. dolayısıyla çok yorma kendini falan dedi. Normalde 3 cm üzerinde olursa sorun yokmuş. benim 2.7 cıktı.

Arkadaslar detaylı da doktorunuz bakmısmı bu detaya bır kontrol edın derım. Normalde detaylı da bakılması gerekir. serviks uzunlugu dıye de gecer

kizlar bisi merak ediyorum acaba sizlerde ayni sorunu yasiyomusunuz yoksa sadece bendemi var merak ettim...simdi ben ayaga kalkip yürümeye basladimda sanki oglusum sallaniyo icmde taa asagi düsmüste altdan firlicakmis gibi hissediyorum acaba bu kötü muerken dogum tehlikesi falan olabilirmi ayy korktum doktora gidicem valla....

canım moralini bozmadım umarım çok özür dilerim. verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. tatlım dikkat et kendine.

selam kızlar.
tebessümcüm gözün aydın.kuzucun melegin geliyor.hayırlısı sağlıklısı olsun.
adocya canım kismetiyle gelişcek inşallah bebişiniz.ailenize uğur ve kısmet getirsin
rehavetcim nice mutlu senelere.bebişin ve ailenle uzun uzun ömürlere inşallah.
sibbercim aman canım dikkat et.şunun şurasında ne kaldı.erken doğum falan olmasın.sağlıkla güzel doğumlar diliyorum sana.
şehnazcım inşallah birşey yoktur.gittin mi doktora bak bende merak ettim şimdi.
bu arada buketi göremiyorum.iyidir umarım.
hepinizi öpüyorum.

kızlar annemde kalıyorum ya.eşim hastalanmış,midesini bozmuş.garibim evde yalnız yatıyor.ben böyle o orda öyle kaldı.bizim kız bizi çok ayırdı birbirimizden.ocakta yeni eve taşınacağım o zaman kendi evimde kalıcam.çünkü 2 kat üstümde teyzem olmuş olucak.rahat rahat evde yalnız kalabilirim.birşey olursa teyzem var diye.ama şimdilik eşim tek kalıcak.ben bacak ve kalça ağrılarımdan hareket edemiyorum ki ona bakayım.ne zor oldu ya.aklım onda kaldı.

hıh şimdi hatırladım adacyoya bişi yazcaktım. canım umarım işleriniz hallolur. bebe nasibiyle gelecek inşallah

geçmiş olsun eşine tatlım. bende 1,5 yıl ayrı kaldım eşimden ben burdura atandım o istanbuldaydı zorluğunu bilirim hastayken yanında olamamak kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…