kimsecikler kalmadi.. bende tüydüm..
yarin seker yüklememiz var.. sabah 8de.. 300mllik.. 2 saat doktorda durcakmisim..
yarin görüsürüz insallah.. öpüyruz hepinizi
adiyla büyüsün oglun..
4ayda birde gidiyormussun.. tam özlemin deprestiginde ordasin desene, ne güzel :1hug:
kızlar ya benim kasıklarım belim ağrıyor normal midir sizce karnıma vuruyor arada senağlama
kızlar ya benim kasıklarım belim ağrıyor normal midir sizce karnıma vuruyor arada senağlama
saol canım insan panik yapıyor yemin ederim bi yandan kızım tekmeliyor merak etme diye
selam nasılsınız kızlar? rahim agzı boyu hakkında bılgısı olan varmı?
uzun bir aradan sonra merhaba arkadaslar..sengözlerimebaksanab
Saka maka epey bi zaman giremedim ya nete..sanmayin ki KK sadece,mail bile okuyamiyordum ya delirdim...nette ve bilgisayarda sorun vardi,kudurttu beni...neyse gece bir arkadas geldi sorunumuzu cözdü cok sükür..aranizdayim tekrardan yani kaydirigubbakcemile2 cok özledim hepinizi yawww...nasilsiniz bakalim,keyifler yerinde mi? malum cok olunca ara gecmisi okumayadim, cok birikmis :-( umarim ben yokken iyi gelismeler olmustur..himm bu arada iki seye rast geldim atlaya atlaya söyle bir bakaken koptum yani :)
lazanya gecmis olsun canim ama cok güldüm ..aslinda senin yasadigina degil yasanan bu olaya gülsahimin yaptigi o muazzam yorum "pembe don giymek senin neyine" :roflol::roflol: Allah sana uzun ömür versin ne diyeyim ya..yiktin beni...
cerez, senin yasadigin da sanirim haftanin hitleri arasinda:roflol: umarim babam almaca bilmiyordur dicem ama 42 yasindaysa kesin biliyordur ve birlikte mahcup olmussunuzdur..komedi yaaaa::)) nasil bir pot kirmis doktor yaa...onun yerinde olmayi hic istemezdim nasil toparlayacagini bilememistir...
Sehnaz 52, seni rüyamda gördüm canim..iyi misin? nete de giremedim deli oldum, merak ettim...
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
beklenennnnnnnnnnnnnnnn haberrrrrrr sonundaaaaaaaaaaa geldiiiiiiiiii :lepi:
kizim oluyor insallah :lepi: persembe günü bir zahmet kücük poposunu kaldirip kendini gösterdi hatun kizimiz :roflol: sonunda annesi de meraktan kurtardi...ayy paylasamadim sizinle de hemen, kac gündür netin ve bilgisayarin düzelmesi icin ugrasip durduk... neyse ki cok sükür hersey normal gidiyor,kizim masallah saglikli..artik kizim diye sesleniyorum ona, cok daha keyifliymis böylesi..
artik ben de ögrendigime göre liste tamamlanmistir heralde :roflol: Buketcim söyle yildizli bir sekilde listeye yazarsin artik beni :roflol:
hepinizi öptümmmmm....simdiden güzel bir gün dilerim sizlere...günaydinnnnnnn !!!
canım arkadaşımın kısaldığı için erken doğum riski vardı rapor aldı evde şimdi. kısalınca risk olduğunu biliyorumda ne kadar olmalı bilmiyorum.
banada doktor biraz kısa dedi. dolayısıyla çok yorma kendini falan dedi. Normalde 3 cm üzerinde olursa sorun yokmuş. benim 2.7 cıktı.
Arkadaslar detaylı da doktorunuz bakmısmı bu detaya bır kontrol edın derım. Normalde detaylı da bakılması gerekir. serviks uzunlugu dıye de gecer
kızlar annemde kalıyorum ya.eşim hastalanmış,midesini bozmuş.garibim evde yalnız yatıyor.ben böyle o orda öyle kaldı.bizim kız bizi çok ayırdı birbirimizden.ocakta yeni eve taşınacağım o zaman kendi evimde kalıcam.çünkü 2 kat üstümde teyzem olmuş olucak.rahat rahat evde yalnız kalabilirim.birşey olursa teyzem var diye.ama şimdilik eşim tek kalıcak.ben bacak ve kalça ağrılarımdan hareket edemiyorum ki ona bakayım.ne zor oldu ya.aklım onda kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?